RamBase Home
Go Back   RamBase Home > RamBase Forum > Jocuri si servere > World of Warcraft > WoW Clase
WoW Clase
Discutii despre abilitatile fiecarei clasa din World of Warcraft (WoW) incepand de la Rogue si Warrior pana la Paladin si Mage.
Reply

Thread Tools
Old 30-05-2006, 16:10   #1
The biatch!

Cruella's Avatar

Send a message via MSN to Cruella Send a message via Yahoo to Cruella Send a message via Skype™ to Cruella
Default Druid

Sau oamenii-copaci.
Cruella is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2006, 08:06   #2
nimeni
Guest

sau mai bine niciodata extrem de bun indiferent de ce build ai face(warior,rogue,healer,caster), mor de obicei asasinatzi (yeyy for marthin luther king)
  Reply With Quote
Old 09-11-2006, 09:09   #3
nimeni
Guest

all thou is fun
  Reply With Quote
Old 09-11-2006, 09:14   #4
The biatch!

Cruella's Avatar

Send a message via MSN to Cruella Send a message via Yahoo to Cruella Send a message via Skype™ to Cruella

roudy..eu te inteleg..dar totusi nu este nevoie de atatea posturi..in care de fapt nu spui nimic
si pls..ai butonul de edit in dreapta in caz ca ai uitat ceva

ia-o ca pe un avertisment

vorba lu` x-ulescu: "ieu i-am spus sa nu se duce, el n-a vrut sa ma`ntelege, treba lui sa se descurca, pe mine sa nu ma intreaba"
Old 09-11-2006, 10:40   #5
nimeni
Guest

dap,.... ce sa zic eshti rea(ma rezum numa la acest cuvant); shi urmarea ar fi de obicei o polemik de lunga sau scurta durata(in care nu am de gand sa particip mai departe de postul asta) cu nishte cuvinte grele sau ironii fine(vad k ai luat partea cu ironie cam brutala), problema e cu intzelegerea(dak tot zici k ma intzelegi) fiecaruia, sunt doar fan wow shi chiar ma intrebam dak r@m are server de wow, se pare k nu, din cate am vazut apare srv de lianage2, iar cat despre ce intzelegi u ramane o necunoscuta(does realy anyone wants to know what"s in a woman mind??). totushi nu cred k am avut remarci asha de badarane k sa primesc asha raspuns repet: eshti rea.
Se pare k feminismul asta tulbura gandirea
  Reply With Quote
Old 09-11-2006, 10:42   #6
nimeni
Guest

ps. am sa ma rezum sa-tzi citesc posturile tale; pline de mesaje, shi puncte de vedere infailibile
  Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:16   #7
Je|sB
Guest

roudy ai inceput pe picior gresit! Ai mare grija cum vb pt ca aici nu esti la tine acasa sa jignesti dupa cum te mananca pe tine spatele! Cruella ti-a vb frumos si ti-a explicat ce ai gresit; nu a sarit la gatul tau.
Asta este al doilea avertisment pe care il primesti! La al treilea ai ban direct. Ai grija ce postezi.
  Reply With Quote
Old 09-11-2006, 11:48   #8
nimeni
Guest

punct. ma mut pe poezie(atat timp cat nu e de pe cs servers no problemo ) Shi poate nu ai intzeles ironia din postul lui cru dar cred k ii iei doar apararea(io de bine am intzeles exact ceea a vrut sa spuna), cat despre discursul meu nu cred k e bekalizat
  Reply With Quote
Old 09-11-2006, 14:32   #9
Je|sB
Guest

Quote:
Originally Posted by roudy View Post
punct. ma mut pe poezie(atat timp cat nu e de pe cs servers no problemo ) Shi poate nu ai intzeles ironia din postul lui cru dar cred k ii iei doar apararea(io de bine am intzeles exact ceea a vrut sa spuna), cat despre discursul meu nu cred k e bekalizat
Cred ca tu nu ai inteles simplitatea postului cruellei! "nu orice fruct are sambure"
Nwm. Sper doar sa nu se mai repete
  Reply With Quote
Old 09-11-2006, 17:00   #10
The biatch!

Cruella's Avatar

roudy nu ai inteles nimic din ce am spus eu, asta ca nota informativa
si tot ca nota informativa...daca vrei sa fiu ironica ..nu avem /rank sau /top15 aici pe forum
si tot ca sa fiu ironica...nu incerca sa cauti intelesuri ascunse in posturile mele..ca o sa cam imbatranesti facand-o

avertismentul meu este strict legat de regurile forumului: ai butonul de edit, foloseste-l pentru posturile tale de 2-3 cuvinte, si nu era necesar sa postezi la fiecare clasa in parte si sa spui...nimic in afara de " al thou..." something

cam atat pana acum..

p.s. daca tot esti pasionat de wow, contribuie cu ceva la subforumul acesta (hint: vezi screenshots, si celelalte topicuri unde este nevoie de ceva contributie)

vorba lu` x-ulescu: "ieu i-am spus sa nu se duce, el n-a vrut sa ma`ntelege, treba lui sa se descurca, pe mine sa nu ma intreaba"
Reply

« Priest | Warrior »
Thread Tools

Posting Rules