| WoW Clase Discutii despre abilitatile fiecarei clasa din World of Warcraft (WoW) incepand de la Rogue si Warrior pana la Paladin si Mage. |
30-05-2006, 16:10
|
#1 | | The biatch!
| Druid
Sau oamenii-copaci.
|
| |
09-11-2006, 08:06
|
#2 | | Guest |
sau mai bine niciodata extrem de bun indiferent de ce build ai face(warior,rogue,healer,caster), mor de obicei asasinatzi (yeyy for marthin luther king)
| |
| |
09-11-2006, 09:09
|
#3 | | Guest |
all thou is fun
| |
| |
09-11-2006, 09:14
|
#4 | | The biatch!
|
roudy..eu te inteleg..dar totusi nu este nevoie de atatea posturi..in care de fapt nu spui nimic
si pls..ai butonul de edit in dreapta in caz ca ai uitat ceva
ia-o ca pe un avertisment
__________________ I'm not always right, I'm just never wrong!
vorba lu` x-ulescu: "ieu i-am spus sa nu se duce, el n-a vrut sa ma`ntelege, treba lui sa se descurca, pe mine sa nu ma intreaba"
|
| |
09-11-2006, 10:40
|
#5 | | Guest |
dap,.... ce sa zic eshti rea(ma rezum numa la acest cuvant); shi urmarea ar fi de obicei o polemik de lunga sau scurta durata(in care nu am de gand sa particip mai departe de postul asta) cu nishte cuvinte grele sau ironii fine(vad k ai luat partea cu ironie cam brutala), problema e cu intzelegerea(dak tot zici k ma intzelegi) fiecaruia, sunt doar fan wow shi chiar ma intrebam dak r@m are server de wow, se pare k nu, din cate am vazut apare srv de lianage2, iar cat despre ce intzelegi u ramane o necunoscuta(does realy anyone wants to know what"s in a woman mind??). totushi nu cred k am avut remarci asha de badarane k sa primesc asha raspuns repet: eshti rea.
Se pare k feminismul asta tulbura gandirea
| |
| |
09-11-2006, 10:42
|
#6 | | Guest |
ps. am sa ma rezum sa-tzi citesc posturile tale; pline de mesaje, shi puncte de vedere infailibile
| |
| |
09-11-2006, 11:16
|
#7 | | Guest |
roudy ai inceput pe picior gresit! Ai mare grija cum vb pt ca aici nu esti la tine acasa sa jignesti dupa cum te mananca pe tine spatele! Cruella ti-a vb frumos si ti-a explicat ce ai gresit; nu a sarit la gatul tau.
Asta este al doilea avertisment pe care il primesti! La al treilea ai ban direct. Ai grija ce postezi.
| |
| |
09-11-2006, 11:48
|
#8 | | Guest |
punct. ma mut pe poezie(atat timp cat nu e de pe cs servers no problemo  ) Shi poate nu ai intzeles ironia din postul lui cru dar cred k ii iei doar apararea(io de bine am intzeles exact ceea a vrut sa spuna), cat despre discursul meu nu cred k e bekalizat
| |
| |
09-11-2006, 14:32
|
#9 | | Guest | Quote:
Originally Posted by roudy punct. ma mut pe poezie(atat timp cat nu e de pe cs servers no problemo  ) Shi poate nu ai intzeles ironia din postul lui cru dar cred k ii iei doar apararea(io de bine am intzeles exact ceea a vrut sa spuna), cat despre discursul meu nu cred k e bekalizat | Cred ca tu nu ai inteles simplitatea postului cruellei! "nu orice fruct are sambure"
Nwm. Sper doar sa nu se mai repete
| |
| |
09-11-2006, 17:00
|
#10 | | The biatch!
|
roudy nu ai inteles nimic din ce am spus eu, asta ca nota informativa
si tot ca nota informativa...daca vrei sa fiu ironica ..nu avem /rank sau /top15 aici pe forum
si tot ca sa fiu ironica...nu incerca sa cauti intelesuri ascunse in posturile mele..ca o sa cam imbatranesti facand-o
avertismentul meu este strict legat de regurile forumului: ai butonul de edit, foloseste-l pentru posturile tale de 2-3 cuvinte, si nu era necesar sa postezi la fiecare clasa in parte si sa spui...nimic in afara de " al thou..." something
cam atat pana acum..
p.s. daca tot esti pasionat de wow, contribuie cu ceva la subforumul acesta (hint: vezi screenshots, si celelalte topicuri unde este nevoie de ceva contributie)
__________________ I'm not always right, I'm just never wrong!
vorba lu` x-ulescu: "ieu i-am spus sa nu se duce, el n-a vrut sa ma`ntelege, treba lui sa se descurca, pe mine sa nu ma intreaba"
|
| |
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +2. The time now is 02:52. |