| Viata de noapte Seara pe racoare lumea iese la plimbare, cluburi cu teme muzicale, evenimente, localuri unde ne putem pierde noptile sau mintile. |
22-10-2009, 15:53
|
#1 | | Membru
| Droguri legale
Cine de aici a incercat droguri legale , si daca da, wich one? 
22-10-2009, 16:25
|
#2 | | Secţia agitaţi
|
E mai greu sa-ti raspunda. O parte din ei sunt in spital
22-10-2009, 20:03
|
#3 | | CS Admin
|
Alea legale sunt naspa
22-10-2009, 20:14
|
#4 | | iPwn
|
Sunt misto, iti recomand minty. E super.
PS : nu ai cum sa intri in spital decat daca fumezi in cantitati industriale si/sau iei cu alcool. In rest sunt ok.
__________________ Quote:
Originally Posted by Gaara Of The Sand Deci ma cac pe mine de ras.  Noroc ca are cine sa ma stearga.  | Mate0: ce mai faci?
manKo: plec de acasa
manKo: la furat
Last edited by NewtoN; 22-10-2009 at 20:21.
|
| |
22-10-2009, 21:31
|
#5 | | Secţia agitaţi
| Quote:
Originally Posted by NewtoN PS : nu ai cum sa intri in spital decat daca fumezi in cantitati industriale si/sau iei cu alcool. | Exact la asta m-am referit si eu.
23-10-2009, 07:22
|
#6 | | Membru
|
pai daca esti prost , o meriti, ce pot sa zic.... eu recomand special gold si magic  cu apa!  mai mult de atat nici nu e nevoie. ce pot sa zic e ca inainte de a incerca eram total dezgustat de posibilitatea consumului de asa ceva. pana afli ca sunt un fel de amfetamine and stuff pisate si ca te fac sa te simti ... extraordinar. nu tu dependenta, intr-o ora esti fresh... momentan nu prea stiu de puncte negative in privinta acestor "saruri de baie"
23-10-2009, 08:22
|
#7 | | iPwn
|
Originally Posted by Gaara Of The Sand Deci ma cac pe mine de ras.  Noroc ca are cine sa ma stearga.  | Mate0: ce mai faci?
|
| |
23-10-2009, 10:51
|
#8 | | CS Admin
|
da, e bun weedul ..prin unele orase nici nu se mai vinde asa ca ia repede
23-10-2009, 11:41
|
#9 | | CS Admin
|
Cum te "loveste" daca are continutul de THC asa de mic?
23-10-2009, 15:37
|
#10 | | DanceTrippin On DeepHouse
|
astea chiar sunt droguri....sunt pline de chimicale...
the real thing is the best.
23-10-2009, 19:50
|
#11 | | iPwn
| Quote:
Originally Posted by addict3d Cum te "loveste" daca are continutul de THC asa de mic? | Unele nici macar nu au THC si te ia de nu mai stii de tine. Depinde de organism, de persoana.
|
| |
23-10-2009, 20:27
|
#12 | | CS Admin
|
Pai daca nu au THC e nasol... Ascultati-l pe Marco
23-10-2009, 22:38
|
#13 | | pro rogue; ex nick Elfu
| Quote:
Originally Posted by Marco astea chiar sunt droguri....sunt pline de chimicale...
the real thing is the best. | ca bine zici ...
__________________ The Hate U Give Little Infants Fucks Everybody
1971-1996
Fara scheme
Fara p1*d3`n sutiene
Fara bling-bling`uri si halogene
Fara MC cu rimel pe gene
Fara halucinogene`n vene
Asta`i hip-hop`ul nene ...
"conashu (10/1/2009 6  45 PM): de ce nu iti pierzi viata pe server @pac-pac si intri cate 5 min pe seara? :-w"
|
| |
26-10-2009, 09:44
|
#14 | | CS Admin
|
las ca va plictisiti voi de alea legale ...si apoi?
__________________ Cine Nu Cade Nu Se Ridica... |
| |
26-10-2009, 10:14
|
#15 | | Disturbed Individual
|
Cea mai mare teapa
__________________ I'll tenderly Disturb You
Fax mentis incedium gloriae.
|
| |
26-10-2009, 12:10
|
#16 | | Avocata R@mului; old nick: asteijk
|
am stat si am fumat de cateva ori legale...doamne...e o mare porcarie...
chiar daca legal shit contine mai putin thc(supradoza sentiment) sunt tratate in ultimul hal cu chimicale.nu stiu daca voi observati cate produse noi apar...de toate aromele (ca sa nu zic altfel)...da copii cumpara de acolo in mare parte.
sincer eu una as dorii sa se interzica,din cate am inteles in parlament de discuta aceasta problema.in unele tari deja sunt interzise.
si de ce sa nu interzica?ca deja ajungem sa vedem copii in coma la spital.CUM SA VINZI DROGURI LA COPII???CAT DE LIMITAT GENETIC POTI SA FIIIIIII?
pana mea la ilegale stii ce sa faci.. un 0.3 lejer...dar la legal shit?cine stie doza?si cine nu e lacom sa nu puna mai mult?
|
| |
26-10-2009, 13:53
|
#17 | | CS Admin
|
astia care vand pun cat mai putin pentru ca dintr-o anumita cantitate sa faca mai multe tigari sa faca mai multi bani, pam pam
26-10-2009, 14:34
|
#18 | | 愛
|
Imi cer scuze ca intervin, dar nu m-am putut abtine. Quote:
Originally Posted by zaba am stat si am fumat de cateva ori legale...doamne...e o mare porcarie...
chiar daca legal shit contine mai putin thc(supradoza sentiment) sunt tratate in ultimul hal cu chimicale.nu stiu daca voi observati cate produse noi apar...de toate aromele (ca sa nu zic altfel)...da copii cumpara de acolo in mare parte. | De ce dreaq a fost de cateva ori daca sunt o mare porcarie?
Parte cu chimicalele nu ma bag ca nu le am, dar pot spune ca un prieten dupa doua cuie a doua zi il durea foarte, foarte tare capatana. Mai rau ca bautura zicea. Mai avea si nasul infundat... Unde dreaq a racit nu stiu. Quote:
Originally Posted by zaba si de ce sa nu interzica?ca deja ajungem sa vedem copii in coma la spital.CUM SA VINZI DROGURI LA COPII???CAT DE LIMITAT GENETIC POTI SA FIIIIIII? | Aici m-ai facut sa rad. 
Crezi ca aia de le vand la coltul stazii sunt mai dezvoltati genetic? Nop!
Nu ai auzit copii care isi baga heroina si cocaina in ei? Aia nu prea mai ajung in coma. Pleaca direct. Quote:
Originally Posted by zaba pana mea la ilegale stii ce sa faci.. un 0.3 lejer...dar la legal shit?cine stie doza?si cine nu e lacom sa nu puna mai mult? | 
Faci la fel... aceeasi masura. Pisi, la iarba pura prima data ai stiut cat sa pui?
NU zic ca sunt bune, NU! Dar mai bine te intalnesti cu baietii de prin 'carter' si-ti iei ce trebuie. Asta-i valabil pentru astia mai mici. Presupun ca astia marii stiu care-i pontu' cu jointu' trage fumu', daca stii pontu' cu fumu' nu-i da drumu'. (tot pentru astia mici  )
Hai sa va ardeti bine! (cuiele evident)
__________________ "I exist to kill everyone others than me I fight only for myself and I only love myself..." New Kids on the Block, sucked a lot of dick
Boy/girl groups make me sick
And I can't wait 'til I catch all you faggots in public
I'ma love it.. (hahaha) . |
| |
27-10-2009, 00:16
|
#19 | | CS Admin
|
eu sincer niciodata nu stiu cat sa pun cand fac tigari ..la legale din astea ma refer..insa la the good shit, i'm da man :d
27-10-2009, 00:33
|
#20 | | Avocata R@mului; old nick: asteijk
|
alex(stiu ca te plictisesti la munca) la partea cu legale sa cumperi ca minor...sincer..merge la magazin,plateste un major sa le cumpere..ce e greu? nu e vina vanzatorului..dar totusi uite ajungem cu cei de varsta cuprinsa intre 14-17 ani care ard in ultimul hal...pai asta e viitoarea generatie?niste prajiti?s-a iesit din comunism dar asta nu inseamna ca orice nu am avut voie(adica voi nu aveati-eu nu am nici o treaba) acum sa consumam in cantitati mari...ii dispare vraja si totodata duce la altele.
in tonitza am avut 2 exemple de pustoaice care au murit din cauza la droguri,una care si-a omorat mama si tot asa.
p.s. alex imi e lene sa iti citesc postul 
parerea mea este urmatoarea...minorii nu au ce cauta cu droguri odata ce ei sunt necopti la gandire.
---eu fumez iarba ilegala si nu neg,dar nu zi de zi sau saptamana de saptamana. legala sux am incercat ,dar asta nu inseamna ca o sa mai incerc asa ceva.
uite un caz intalnit vara asta (nu e legat de droguri) o pustoaia vine la spital cu intestinul gros care ii iesea din anus si cu sangerari grave.cum s-a ajuns la asa ceva?sex anal...pustoaica 14 ani,cu mamica de mana la spital la urgenta.se stabileste diagnosticul si apoi doctorita ii lasa pe interni sa stabileasca daca sa zica sau nu mamei cauza adevarata pentru acele sangerari.
tu ca mama sau tata ce ai face?(asta daca ai afla adevarul)
sau mai bine zis..nu credeti ca uneori unii parinti isi lasa prea liberi copii?inainte eu aveam un program de masa ,somn teme si joaca.acum dupa comunism vad ca e mai tare sa fii parinte sa iti lasi copilul liber pe strada sa se drogeze sau altele.ce as vrea si eu parinti idioti ca a celor de la iasi.
|
| |
27-10-2009, 08:33
|
#21 | | RuLLz
| Quote: |
Originally Posted by ex-asteijk sex anal...
(...)
ce as vrea si eu parinti idioti ca a celor de la iasi | Ești majoră, poți face sex anal și fără să ai părinți idioți * știu... știu... dar nu m-am putut abține
On: legal is shit, illegal is THE shit
Last edited by DeeZEE; 27-10-2009 at 08:35.
|
| |
27-10-2009, 15:46
|
#22 | | Avocata R@mului; old nick: asteijk
|
te mananca zeedee  )
oricum eu vad ca lumea nu stie sa zica nu la asa ceva ; nu ca sa nu consume deloc ,ci atunci cand nu este momentul si locul...alea alea ,sunteti baieti destepti sa intelegeti ce am scris aici.da !este un consum mai special dar nu trebuie sa exageram.
|
| |
30-10-2009, 18:14
|
#23 | | Membru
|
Bai ,pe multi dintre voi sincer e prima data cand va citesc posturile,dar sincer,chestia asta legala sincer mi se pare o mare tampenie,eu unu prefer sa ma "imbrac" in ceva verde sau maro,depinde de anotimp,am incercat odata,si imi stiu "filmel" in care trebuie sa intru dar porcaria aia,iti amesteca visele si devi cel mai panicat.mie unu asa mi sa intamplat+ k un "gigi" real zic k e mai bun dekt orice porcarie
09-11-2009, 20:13
|
#24 | | iPwn
|
De astazi nu mai fumez prostii din astea cat oi trai!
|
| |
09-11-2009, 20:21
|
#25 | | care este...
|
hahahahahahahahahahahaha
dece?
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +2. The time now is 02:33. |