RamBase Home
Go Back   RamBase Home > RamBase Forum > Jocuri si servere > Alte jocuri > Strategy Games
Strategy Games
Discutii despre jocurile de strategie in timp real sau turn based, Age of Empires 2 (AOE), Gladiatus, Medieval Total War si alte jocuri de acest gen.
Reply

Thread Tools
Old 04-06-2006, 18:16   #1
MAX
Membru

MAX's Avatar

Unhappy Strategie mai joaca cineva?

Vad ca pe aici sunt mai mult shooter-maniaci (ca si mine de altfel ),
da' totusi un joc de strategie care m-a acaparat in ultimu' timp e Rome Total War cu adonul Barbarian Invasion. Mi s-a parut cel mai bine realizat pana acum in privinta scenelor de lupta la nivel tactic si strategic desi cre' ca are deja vreo 2 ani. Abia astept sa apara, cre' ca prin toamna sau iarna, Medieval II Total War.

"Ce poti face azi nu lasa pe maine... lasa pe poimaine ca poate se rezolva de la sine"
MAX is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2006, 18:21   #2
Veteran

Eu...ma mai dau pe CC& Generals Zero Hour...deja il stiu pe de rost )
Kruger is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2006, 18:32   #3
CS Admin

Kaladze's Avatar

singurl joc de strategie care mi-a placut a fost red alert 1,2 yuri ..restu nu prea sunt pasionat ,..si sa zicem si warcraftul .. restu nu prea mi-au placut
Old 04-06-2006, 19:37   #4
iNNo/mp5

MyFinalHeaven's Avatar

Send a message via MSN to MyFinalHeaven Send a message via Yahoo to MyFinalHeaven

Eu joc war3 ^.^
Old 04-06-2006, 20:05   #5
Je|sB
Guest

si eu am jucat war3 ( si vreo 6 luni am jucat numai DOTA pe net ) si am jucat iar ca maniacu medieval total war si rome total war+barbarian invasion

in principal joc orice strategie realizata calumea din punct de vedere al gameplay-ului
  Reply With Quote
Old 05-06-2006, 07:54   #6
dog
I love Vladutz :x

dog's Avatar

Send a message via MSN to dog Send a message via Yahoo to dog

cred ca singurul gen de joc pe care l-am jucat cu toata placerea a fost cel de strategie...cu toate astea...rome nu mi-a placut de nici o culoare...nu stiu de ce...paote nu am fost prea atent si l-am peirdut din start...dar orice joc de strategie e o placere
dog is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2006, 08:47   #7
Forum Admin

misionaru's Avatar

Caesar 3 e mai misto ceva mai diferit ca stil cred eu. Si foarte greu pt mine cel putin dar imi place. Chiar am inceput sa-l joc iar
misionaru is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2006, 09:39   #8
dog

dog's Avatar

misi vii maine la intalnire?

daca da pls adu-mi cd cu win98 si daca poti fa-mi pls pe un cd cezar3 sa ma joc si eu la munca (sa imi zici pe ce faci ca sa iti aduc in loc)
Old 05-06-2006, 14:40   #9
Forum Admin

misionaru's Avatar

da ma cred ca vin. Mai vrei sa-ti zic si ce marca de cd? SECRET! stai linistit oi fi eu chitros dar nu stau intr-un cd, si nici n-o sa-ti primesc cd-ul in caz ca vii cu vreunul. Considera ca un gest de multumire
misionaru is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2006, 18:28   #10
IronyMonk

biskr3m's Avatar

mi-a placut mult Shogun Total War si Rome Total War, la Medieval nu mi-a placut grafica pentru ca l-am jucat dupa Rome, asa ca nici nu l-am jucat ..
biskr3m is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2006, 02:17   #11
MAX
Membru

MAX's Avatar

Mda nici n-am incercat Medieval TW, da' apare prin toamna sau iarna Medieval 2 TW. Din ce am vazut pe net e foarte mishto. Grafica imbunatatita iar soldatii din unitati nu mai arata chiar toti la fel.

"Ce poti face azi nu lasa pe maine... lasa pe poimaine ca poate se rezolva de la sine"
MAX is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2006, 19:21   #12
Keke

Kelevra's Avatar

Send a message via Yahoo to Kelevra

Quote:
Originally Posted by MAX
Vad ca pe aici sunt mai mult shooter-maniaci (ca si mine de altfel ),
da' totusi un joc de strategie care m-a acaparat in ultimu' timp e Rome Total War cu adonul Barbarian Invasion. Mi s-a parut cel mai bine realizat pana acum in privinta scenelor de lupta la nivel tactic si strategic desi cre' ca are deja vreo 2 ani. Abia astept sa apara, cre' ca prin toamna sau iarna, Medieval II Total War.
In sfarsit unul care a jucat rome
Si pe mine m-a acaparat jocu asta f tare, dar l-am jucat atat de mult k deja m-a plictisit
Sper sa apara ceva nou deviat din rome k vreau ceva frumos sa mai scap de cs-ul asta
Kelevra is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2006, 20:23   #13
God of R@m

Hector's Avatar

Send a message via Yahoo to Hector

Si eu sunt un impatimit al jocurilor de strategie
Am jucat StarCraft , Age of Empires , Tycoon-uri .

Dupa aceea m-am mutat la seria Total War si am jucat si terminat pe rand : Shogun Total War
Medieval Total War ( asta a fost cel mei greu )
Rome Total War

Acum astept Medieval II care se anunta a fii super joc : cred ca o sa trebuiasca sa schimb placa video si sa mai bag 1 Gb de memorie
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Hector is offline   Reply With Quote
Old 14-06-2006, 10:08   #14
Membru

Send a message via Yahoo to Goft Send a message via Skype™ to Goft

Tot war3 e cel mai jucat joc de strategie...
Goft is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2006, 18:10   #15
Membru

Send a message via Yahoo to -EscobaR-

Seria Total War imo e de departe cea mai buna serie de strategie... MTW desi are grafica oribila ramane preferatul meu. (pana la urma si
CS are grafica depasita dar toti ne jucam )
PS: daca le jucati sa incercati si unele din nenumaratele moduri - fac jocul MULT mai complex si realistic. (pot sa va recomand cateva situri unde sa gasiti)
sunt chiar si destui de multi romani care au mod-uri destul de reusite sau sunt in echipe de modderi.
-EscobaR- is offline   Reply With Quote
Old 22-06-2006, 00:41   #16
R@m Fan since 2002

MihnEA's Avatar

Send a message via Yahoo to MihnEA Send a message via Skype™ to MihnEA

SA muriti voi facem un party de war3 sau aoe ... ceva d-astea migaloase
Old 23-06-2006, 11:19   #17
Incepator

a reusit careva sa treaca de misiunea a 5a din Heroes5 (The Fall of The King) ?? e misiunea cu acea garnizoana cu o multime de ArchDevil, PitLords, Succubus, Imps ... am reluat misiunea m-am dus rpd si am luat ultimul artefact, am schimbat taranii in arcasi si inquisitors, si m-am duc cam cu 100 calareti, 1500 marksmeni, vreo 700 inquisitors, vreo 300 de footmeni, vreo 500 grifoni ( si astea cam dupa 3 luni jumate), dar degeaba, mi-am luat-o rau de tot...abia daca i-am luat vreo 10-15% din efective...are careva vreo solutie? thx
SicK is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2006, 11:34   #18
dog

dog's Avatar

daca imi aduc aminte este la prima campanie...ultima...da..am tercut...sunt la campania 2, harta a 4 parca...dar nu am mai jucat de vreo 4-5 sapt

hint: nu ai treaba cu garnizoana...lason durerea ei vezi ca la sud ai o alta garnizoana, pe care poti sa o iei ... si prin ea sa il trimiti pe al doilea erou (primul cu care ai inceput harta...nu gagica) sip e urma o sa apara regele...din garnizoana iese ala mare si rau..bate regele..si se termina (da vezi sa nu fii cu gagica prea aproape)

ia vezi daca merge
Old 23-06-2006, 22:04   #19
Incepator

Quote:
Originally Posted by dog
daca imi aduc aminte este la prima campanie...ultima...da..am tercut...sunt la campania 2, harta a 4 parca...dar nu am mai jucat de vreo 4-5 sapt

hint: nu ai treaba cu garnizoana...lason durerea ei vezi ca la sud ai o alta garnizoana, pe care poti sa o iei ... si prin ea sa il trimiti pe al doilea erou (primul cu care ai inceput harta...nu gagica) sip e urma o sa apara regele...din garnizoana iese ala mare si rau..bate regele..si se termina (da vezi sa nu fii cu gagica prea aproape)

ia vezi daca merge
ce rege dog? ca prima oara cand am incercat sa trec de garnizoana am asteptat 10 luni si nimik. am vzt la mission objectiv ca tre sa apara nush ce rege, dar asta nu s-a intamplat
Old 26-06-2006, 07:28   #20
dog

dog's Avatar

h1.JPG

h2.jpg

offf

sczue de intarziere, in weekend am fost busy, dar daca nu ai reusit iti zic acuma:

deci: stai sa intru in joc sa vad daca pot sa mai iau niste printscreenuri daca mai am save ... w8 pls

.................................................. ..............

back

1. sper ca despre harta asta e vb (h1.jpg)
2. mai in detaliu: unde e scris cu rosu tb sa ajuingi cu eroul cu care incepi (cu ala cu care o eliberezi pe gagica)(nu cu gagica, nu cu alt erou, doar cu ala)
dupa ce il duci acolo...o sa dispara, o sa fie un filmulet cu gagica in care gagica se bucura ca a ajuns ala acolo, apoi o sa apara regele, o sa fie iar un filmulet in care gagica zice ca tb sa se duca sa il anunte ca ala rau are armata multa, dar ala rau iese, regele il ataca, e film in care ala raul in omoara pe rege...si gata

sper ca la tine sa nu fie pb de versiune...adica sa il ai crakuit aiurea...ce versiune ai?
Old 26-06-2006, 08:11   #21
Incepator

habar n-am ce versiune am, dar am trecut de misiune...stiam ca tre sa il trimit pe godric la rege, dar nu stiam unde. am banuit, si asa am reusit sa trec...oricum, toate peste toate, H5 mi se pare ca are un nivel de dificultate mai mare fata de h3 (ca h4 nu l-am jucat), dar parca nu e la fel de spectaculos fata de h3 (si nu ma refer la efecte) ci la play-ul in sine
Old 02-08-2006, 18:31   #22
CS Admin

Kaladze's Avatar

am instalat si eu ieri h5 versiunea 1.0 cred sunt la a 2-a misiune si mi-e cam lene sa deschid jocul cred ca-l sterg , ca azi am instalat c&c: generals
Old 02-08-2006, 20:18   #23
Membru vechi

Raqu's Avatar

Send a message via Yahoo to Raqu Send a message via Skype™ to Raqu

sarumana dogule
Old 06-08-2006, 18:52   #24
Vreau ban, pls pls pls pls !!!

ktistai's Avatar

Send a message via Yahoo to ktistai Send a message via Skype™ to ktistai

Daca are cineva kef de un AOE 2 the conquerors sa imi spuneti.
Alaturi de cs sunt cam tot timpul dispus sa joc si aoe2 sau nfs u2, collin2 sau 3.

http://www.youtube.com/watch?v=_tv_5...eature=related
Din ciclu' http://www.rambase.ro/forum/showthre...dion#post68580
ktistai is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2006, 01:19   #25
Veteran

DaUaitNigga's Avatar

Send a message via Yahoo to DaUaitNigga

inainte eram f mare fan starcraft broodwar... sau aoe2...
mai joc cateodata aoe2 cu un vecin....sau mai des ...warcraft TD ....

http://www.mensplace.info
DaUaitNigga is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules