| Simulatoare Coltul unde pasionatii simulatoarelor de sport, masini sau avionane pot discuta in voie. UEFA Champions League, NFS Carbon, The Guild 2 sau pur si simplu Sims. |
16-03-2007, 20:30
|
#1 | | Membru
| UEFA Champions League 2006-2007
Desi cei de la EA au zis ca apare pe 23 Martie , eu l-am gasit pe un traker si l-am luat ... jocul mi se pare putin diferit de Fifa 07 e putin mai usor , are grafica mai buna .. are si o echipa romaneasca : Bucuresti ... dar nu are jucatori cunoscuti  Am castigat odata cupa cu Real Madrid ( azi  )
__________________ Dare For More ! |
| |
25-07-2007, 23:52
|
#2 | | Membru
|
am o mica problema la Uefa C.L. 06-07 ... imi intra foarte frumos in joc , pot sa ma bag sa joc single player ... dar cand ma bag la Game Modes - Multiplayer ... imi iese din joc ... si mai incerc odata , si la fel , si inca odata , si la fel ... am incercat sa il instalez din nou cu o alta imagine , la fel
| |
05-08-2007, 00:57
|
#3 | | R@m Fan since 2002
|
Bat tot ce misca la jocul asta te provoc , id de mess : mih_mika
__________________ Grav Magin Fin Senzational Praf Letargic Gim Irational, Hilar Dement cel mai consecvent mc suna a ce te pretezi sau ce tinzi tu sa fii |
| |
05-08-2007, 00:57
|
#4 | | R@m Fan since 2002
| Quote:
Originally Posted by Striker am o mica problema la Uefa C.L. 06-07 ... imi intra foarte frumos in joc , pot sa ma bag sa joc single player ... dar cand ma bag la Game Modes - Multiplayer ... imi iese din joc ... si mai incerc odata , si la fel , si inca odata , si la fel ... am incercat sa il instalez din nou cu o alta imagine , la fel | incearca sa ma contactezi sa iti dau un crack no cd pe mess
__________________ Grav Magin Fin Senzational Praf Letargic Gim Irational, Hilar Dement cel mai consecvent mc suna a ce te pretezi sau ce tinzi tu sa fii |
| |
05-08-2007, 05:20
|
#5 | | Membru
| Quote:
Originally Posted by Striker am o mica problema la Uefa C.L. 06-07 ... imi intra foarte frumos in joc , pot sa ma bag sa joc single player ... dar cand ma bag la Game Modes - Multiplayer ... imi iese din joc ... si mai incerc odata , si la fel , si inca odata , si la fel ... am incercat sa il instalez din nou cu o alta imagine , la fel | ca sa joci multiplayer DUPA CE AI TERMINAT JOCUL DE UNUL SINGUR...adica ai luat cupa...si ca sa nu iti mai dea eroare cand intri la multiplayer...intra la my documents sau unde ai tu salvarile de la UCL si sterge salvarea...apoi o sa mearga:d/  ..asha am patit si eu si mai toata lumea..pana am aflat de pe DC
21-08-2007, 13:07
|
#6 | | Membru
| Quote:
Originally Posted by Crt ca sa joci multiplayer DUPA CE AI TERMINAT JOCUL DE UNUL SINGUR...adica ai luat cupa...si ca sa nu iti mai dea eroare cand intri la multiplayer...intra la my documents sau unde ai tu salvarile de la UCL si sterge salvarea...apoi o sa mearga:d/  ..asha am patit si eu si mai toata lumea..pana am aflat de pe DC  | thx , acum imi merge :d/
| |
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +2. The time now is 02:32. |