RamBase Home
Go Back   RamBase Home > RamBase Forum > Jocuri si servere > Alte jocuri > RPG
RPG
Discutii generale despre jocurile de tip Role-Playing Games (RPG) sau cum sa ne invatam mai multe skilluri caracterului nostru in primejdie.
Reply

Thread Tools
Old 20-10-2006, 10:18   #1
bogu
Guest

Default Gothic 3

In sfarsit a aparut (varianta in engleza crack-uita pe care si-o poate permite tot romanul). L-am downloadat, instalat si inceput sa joc. Toate bune si frumoase in general. Ca minusuri observate pana acum. E un joc D-ALA facut pt placile video nVidia. Iti spun baietii chiar de la inceput. Si aici e primul bug sau problema de care m-am lovit. Exista o zona (pe langa pesterile rebelilor pt cine o sa-l joace) unde efectiv nu este texturat nimic. Am murit de 2 ori acolo pt ca nu intelegeam nimic. Nu stiu daca este de la infama mea placa ATI sau daca e un bug al jocului in sine. Astept sa vad daca se mai loveste cineva de probleme de genul asta.

Cam atat ca prima impresie pt ca nu am avut timp sa joc foarte mult.
  Reply With Quote
Old 20-10-2006, 11:43   #2
Hingheru
Guest

Eu am tot ATI , cam slaba pt cerintele jocului (radeon 9600 pro) dar incercam ca doar e g3 c..ieeeeeeee , lam dwn si o sal joc mai pe seara cand ajung acasa
  Reply With Quote
Old 20-10-2006, 12:25   #3
dog
I love Vladutz :x

dog's Avatar

Send a message via MSN to dog Send a message via Yahoo to dog

nu merge de la munca..cere minim 1G ram (( tb sa fac rost de 512 :S
dog is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2006, 12:57   #4
kat
Membru

kat's Avatar

abia astept sa ajung acasa sa mil down si eu...
Old 20-10-2006, 14:14   #5
Je|sB
Guest

pff daca are buguri de genu ala mai bine iti bati copiii...sau mai bine bati copiii vecinului

Eu unu o sa astept sa-mi schimb pc-ul si sa apara o versiune mai in firea ei ca am mai auzit de la altii ca se tot plang de buguri
  Reply With Quote
Old 21-10-2006, 03:41   #6
CS Admin

inVidia's Avatar

de la lume adunate!

October 20 2006, 20:14:14 (8 hours ago)
Jocul are probleme cu activarea questurilor. N-am jucat decat vreo doua ore si deja am avut doua probleme din care numai una a putut fi rezolvata. Poate e mai bine sa asteptati un nou update...

Oricum, va sfatuiesc sa tineti mai multe salvari si sa le utilizati prin rotatie.

Eu am avut probleme cu boul de Lester la inceput, ca nu-mi zicea nimic, si la iesirea din pestera rebelilor, nu-mi aparea monstrul final la iesire (care m-a omorat de doua ori), asa ca nu mi-a dat quest completed. La prima a luat-o pana la urma, a doua n-a vrut cu salvarile pe care le aveam...

Last edited by Anonymous at 2006-10-20 20:14:58 GMT

October 19 2006, 2015 (1 day ago)
Merge si pe 1 GB si un 6600 GT, doar ca mananca RAM in prostie.

October 19 2006, 22:04:24 (1 day ago)
Amd64 X2 4200+ , RAM 2 GB, 7950 GT 1GB, merge cursiv pe 1024x768 pe detail high!
3 minute la incarcat si vre-o 20 sec pina la "very moveable"

October 20 2006, 19:11:52 (9 hours ago)
Testat si pe:
AMD XP 2600+
1024 RAM
Ati 9600XT 256 MB

Merge destul de bine cu detaliile la Medium.

Cei care au placi cu suport pixel shader 3.0 au probleme deoarece au si "FXlod" mult mai mare. Cine are 6200, 6600Td, 7300 TD.. X1300 au probleme destul de mari pe High/medium

Dar recomand un Geforce 7600 GS 256Mb sau Radeon X1600 Pro 256Mb

October 21 2006, 146 (3 hours ago)
e cam aiurea , dar nota 10 pt grafica

deci sux game! ce rost are sa-mi iau comp nou cand dupa o saptamana oricum ma lplictisesc de joc.. au innebunit developerii cu grafica lor "stralucitoare"
Old 21-10-2006, 03:46   #7
bogu
Guest

am testat pe pc de la munca (placa video nVidia :P) si acolo am alta problema...imi flicare imaginea in unele momente de zici ca joc la aparatele alea cu fructe...dupa 1 ora de joc se putea citi in privire mea BAR BAR BAR

personal cred ca este o problema de crack...oricum baietii de la Razor "proconizau" probleme in info-ul releas-ului scria clar ca nu au o varianta de crack foarte buna din simplul motiv ca nu au vrut sa investeasca prea mult timp in crack-uriea acestei variante de joc pe care ei o considera instabila. asa ca pana una alta il jucam cum putem fiecare si asteptam un crack mai bine pus la punct (Razor sau altceva )
  Reply With Quote
Old 21-10-2006, 03:52   #8
bogu
Guest

nu trebuie sa-ti iei nici un pc nou mai nene...poate doar posesorii de ATI sa se gandeasca la un switch (daca ii mananca asa de grav). majoritatea problemelor actuale sunt generate in mom asta de joint venture-ul dintre bug-urile jocului si ale crack-ului. Pun pariu ca posesorii de variante originale nu intampina atatea dificultati
  Reply With Quote
Old 21-10-2006, 12:35   #9
Je|sB
Guest

Eu unu sunt obligat sa imi schimb calculatorul pt ca in momentul asta lucrez pe un "stift"
Si ma mai gandeam sa imi cumpar jocul original. L-am gasit cu 120 RON si cred ca merita

OffTopic: Uite si nfs carbon
  Reply With Quote
Old 22-10-2006, 01:52   #10
CS Admin

inVidia's Avatar

un pic offtopic...

degeaba investesc intr-o echipa "jmekera" sau un brand, producator "ciumek" ca la final sa faca o posirca de joc. Grafica SUUUPER si gameplay odios sau frustrant ( asteptand "x" patch-uri pentru a rezolva "n" buguri), eu cel putin nu vad in asta o abordare. Cum de altfel nici reteta: super grafica, gameplay dar scenariu infect" sau "grafica excelenta, mega realism (fizica miscarii) gameplay, ultra scenariu iar jocul pe 4GB si timpi de incarcare exagerat de mari ( vezi Call of juarez).

va prezint un joc, (un super joc) 3d shooter combinat cu quest. acest "super joc" reprezinta: grafica buna, gameplay, fizica miscarii, sunet ( muzica and FX) si cel mai "ciudat" ca toate acestea vin impachetate in 50mb...mdeah! (cincizeci megabytes)

si acum minusuri:
e plictisitor dupa 3-4 zile prin repetitivitate si e single player.

cateva imagini

ce vroiam sa punctez: o super echipa de baieti/fete care se pricep la jocuri dar nu stiu cum sa se vanda...sau nu au "intrare" in marea piata a jocurilor..pacat!
Old 23-10-2006, 07:58   #11
dog
I love Vladutz :x

dog's Avatar

Send a message via MSN to dog Send a message via Yahoo to dog

gothic 3...grafica excelenta, ceritne un pic cam mari..mie imi merge bine pe detalii medii...

video nu am avut nicio prbolema, de nici un fel...singura "problema" au fst acele "flash" cu imaginea, DAR au fost numai cand jucam gothic 3 si aveam deschis si Lineage. dupa ce am inchis lineagele totul a fost perfect.

e inca o pm la mine...am jucat tot weekendul...si fol quick save& load...si cand eram intro situatie critica..am vrut sa dau load..si am dat save si acuma imi este lene sa o iau de la capat...trecusem de partea paladinilor, dupa ce am eliberat orasul ala cu A...nu mai stiu care unde am batut toti orcii...dur frate...
dar cred ca acuma ma fac arcas
dog is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2006, 12:15   #12
Incepator

[FLC]Tzapinaru's Avatar

Daca jocul este la fel de bine realizat ca si primele doua parti ( aici ma refer la story , nu ma intereseaza grafica ) o sa-l mananc pe paine Asta dupa ce imi schimb rasnita...la ce am vaz ca cere, din ce ati postat voi pe aici , nu am nici o sansa sa-l joc acum

« - | Dungeon Siege II »
Thread Tools

Posting Rules