| Relatii cu publicul Anunturi oficiale, sugestii pentru forum sau website, prezentari oficiale ale userilor, toate noutatile ce tin de site, forum si serverele RamBase. |
11-01-2010, 04:11
|
#1 | | rambase.ro
| Imbunatatiri aduse site-ului RamBase Imbunatatiri aduse site-ului RamBase
Dupa aproximativ 1 an si 7 luni de la prima instalare intr-un final site-ului RamBase a fost imbunatatit, acum putand spune ca face parte din categoria celor cat de cat acceptabile. Momentan s-a pus accent doar pe aspect, motiv pentru care noutatile propriu zise nu sunt nici multe si nici foarte importante. Citeste tot articolul pe site. |
| |
11-01-2010, 07:54
|
#2 | | Organizator R@m
|
wolf ,ai scos tema aia alb cu albastru ???
__________________ Two guns... Two bullets... One Split-second...  |
| |
11-01-2010, 17:33
|
#3 | | The biatch!
|
Vreau skinu' meu allllllllllllllllbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb inapoi!!!!!!!!!! Ma doare capul si ma apuca depresia cu skinul asta intunecat
__________________ I'm not always right, I'm just never wrong!
vorba lu` x-ulescu: "ieu i-am spus sa nu se duce, el n-a vrut sa ma`ntelege, treba lui sa se descurca, pe mine sa nu ma intreaba"
|
| |
11-01-2010, 18:21
|
#4 | | gg.rambase.ro
| Quote:
Originally Posted by Cruella Vreau skinu' meu allllllllllllllllbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb inapoi!!!!!!!!!! Ma doare capul si ma apuca depresia cu skinul asta intunecat  | Aaa nu-i asa de rau, mie imi place tare mult, de fapt skinul asta am folosit totdeauna
De fapt imi place noul forum, felicitari wolfmark, si restul
__________________ Video games ruined my life. Good thing, I have two extra lives!!!
Last edited by Verfarkas; 11-01-2010 at 18:24.
|
| |
11-01-2010, 18:38
|
#5 | | rambase.ro
|
Din pacate sunt prea multe poze care ar trebui facute si pentru alt skin, prea multe culori de schimbat etc...
|
| |
11-01-2010, 18:56
|
#6 | | DanceTrippin On DeepHouse
|
dar ar fi ok daca se ofera cineva sa le faca nu ?
__________________ Quote:
Originally Posted by biskr3m Majoritatea oamenilor mai stie de gluma sau nu ? | Stiu ba dar nu au timp de asta, se prefac ca sunt mai drepti, mai corecti si mai maturi fata de ceilalti.
Noi stim adevaru': Niste prefacuti! Quote:
Originally Posted by biskr3m Ce inseamna cand unii dintre useri isi dau mult prea multa importanta pe forum, iar in viata de zi cu zi tind spre multimea vida, fiind stersi si neinteresanti ? | |
| |
11-01-2010, 20:00
|
#7 | | rambase.ro
|
Nu prea. Eu am renuntat de la inceput la ideea de a avea culori diferite si dimensiuni diferite, pentru ca e munca mai multa si oricum ne miscam cu viteza unui melc si asa, cu ele mai simplificate. Ca sa revenim la mai multe culori ar fi ceva modificari de facut (nu majore). Dar orice se face, nu-i asta problema, insa ideea e ca azi X face pozele si maine nu-l mai gasesti cand ai nevoie de cine stie ce modificari. Am rugat vreo 2 indivizi dubiosi de pe rambase sa faca logo-ul pentru RamBase (stanga sus) si rezultatul a fost cam 0, oare cum o fi cand ai nevoie de 20 de poze in acelasi timp? In plus or sa mai apara modificari, una e sa le faci pentru un set de culori, alta e sa muncesti in plus si pentru alt set...
|
| |
11-01-2010, 21:07
|
#8 | | Îmblânzirea Scorpiei
|
E naspa  . E prea mare  asta e tot ce nu imi place  . In rest bv Sorine!
__________________ Carpe diem, quam minimum credula postero! Quote:
Originally Posted by traff ca i-am largit-o stramtat-o am facut-o-n toate felurile. | |
| |
11-01-2010, 21:20
|
#9 | | Indignat
|
Logo-ul e hidos. Locul reclamei(cel de sus) e cam nepotrivit. Oricum, e un inceput ce merita apreciat, sau nu.
11-01-2010, 22:31
|
#10 | | is JAPAN
|
reclama > logo.. sucks
11-01-2010, 22:50
|
#11 | | Şiret
| Quote:
Originally Posted by Cruella Vreau skinu' meu allllllllllllllllbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb inapoi!!!!!!!!!! Ma doare capul si ma apuca depresia cu skinul asta intunecat  | Chiar asa
Sau macar daca s-ar regasi icoanele care erau pe vremea vechiului forum. Ca cu astea nu vad unde s-a postat |
| |
11-01-2010, 23:01
|
#12 | | Indignat
|
Foloseste cu incredere "New Posts", click it!
11-01-2010, 23:49
|
#13 | | the sky is NOT the limit!
|
cele mai tari sunt butoanele/iconurile de la STATUS ONLINE
Promit sa lucrez la un LOGO nou...
__________________ "Why, Sir, you find no man, at all intellectual, who is willing to leave London. No, Sir, when a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford."
— Samuel Johnson |
| |
12-01-2010, 00:15
|
#14 | | Şiret
|
Pai poate nu am chef sa citesc tot ce-i nou, stii cum zic? |
| |
12-01-2010, 00:27
|
#15 | | rambase.ro
|
Nu ma prind Zlatan despre ce vorbesti, nu exista "vechiul forum" pentru ca nu s-au facut modificari majore. Pune un screenshot si incercuieste ce nu este in regula si vedem cum rezolvam, dar teoretic forumul la ora actuala ar trebui sa arate la fel ca si acum 1 saptamana (exceptand headerul si faptul ca nu mai exista o bara in partea dreapta in anumite pagini).
rPz2, mie mi se pare mai ok acum fata de cum era inainte, cand logo-ul ocupa un sfert din pagina si banner-ul era sub el. Practic o groaza de spatiu era irosit cu niste chestii oarecum inutile, chit ca poate arata mai bine.
|
| |
12-01-2010, 00:27
|
#16 | | sa moara cici
|
e aiurea ca e culoarea asta
eu numai pe alb albastru tineam , ma dor ochii de la culoarea asta
ce naspa
__________________ with God everything is possible |
| |
12-01-2010, 01:07
|
#17 | | zdreanta ex
|
nu prea ma pricep, dar de ce n-ar putea fi adaugat vechiul skin alb? ce poze ar trebui modificate?
nici eu nu ma inteleg cu acest skin, pur si simplu imi dau seama foarte greu unde s-a postat si culoarea nu-mi pare deloc ok, pe alb era super.
logoul pare a fi acelasi, doar ca-s alte culori; sau ma insel :-??
reclama sta foarte bine acolo, nu-mi pare deranjanta deloc; si inainte era.
doar culoarea skinului e naspa din pacate  ; daca s-ar mai face un mic efort sa fie pe alb
__________________ Apar de unde nu te-aştepţi şi toată lumea strigă “Uite-l!”
“Vine pe jos săracu’, i s-a stricat maşina super.”
Supererou’ nu se supără, supererou’-i număru’ 1!
Zi fată, îţi place costumu’? Nu? Bine!
Last edited by catalinnn; 12-01-2010 at 01:18.
|
| |
12-01-2010, 02:23
|
#18 | | rambase.ro
|
Am scris mai sus ce si cum.
Nu e vorba ca nu se poate face, e vorba de timp, pentru ca inca un skin inseamna munca in plus. Cateodata scapi ieftin, dar cateodata din cauza faptului ca sunt mai multe culori anumite chestii se pot complica urat. Daca lucrurile ar ramane cum sunt acum ar mai merge, il faci si scapi, dar sigur vor aparea imagini noi si unele existente se vor modifica. Eu as face si 10 skin-uri, dar mi-ar trebui 10 vieti in ritmul in care ma misc.
Iar culorile nu-s alese de mine, sunt cele standard ale RamBase-ului, folosite din 2006.
|
| |
12-01-2010, 02:32
|
#19 | | Şiret
|
Ok, deci la icoanele alea ma refer. Pe forumul vechi, asta insemnand cel pe care am postat eu prima oara de cand joc pe ram, icoanele alea erau mult mai clare si se putea vedea foarte usor unde s-a postat.
Aici chiar nu-mi dau seama, decat daca ma uit foarte atent dupa un titlu ingrosat sau data postarii, si nu sunt singurul cu aceasta problema |
| |
12-01-2010, 08:46
|
#20 | | Nadir latent
Join Date: May 2008 Location: La granita realului cu paranormalul Age: 18
|
EU am folosit mereu tema asta si nu mi-a fost greu cu ea deloc.Defapt se ingroasa scrisul acolo unde sunt posturi noi daca asta e problema.
|
| |
12-01-2010, 09:31
|
#21 | | The one and only
Join Date: May 2006 Location: Into the music ıll.ılılı.ıll.llılı ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ Age: 24
|
Si eu la fel... am mers tot timpul pe tema inchisa la culoare. De la cea alba ma dureau ochii dupa vreo 5 min 
Mie unul imi plac micile modificari estetice
__________________ See NO Evil, Speak NO Evil, Hear NO Evil  |
| |
12-01-2010, 10:19
|
#22 | | Bibossul
|
In afara de faptul ca e pe tot ecranul si ca mi-a disparut hotnewsul din dreapta, in rest nu am nici o problema 
Sunt pe skinul asta de cand ma stiu, sunt niste mici modificari, dar va obisnuiti repede
Good job Wolf!
Defapt acum mi-a aparut o reclama cu Proctoline__> Hemoroizi, fisuri anale?
__________________ " Loc de semnatura" |
| |
12-01-2010, 10:42
|
#23 | | Organizator R@m
|
ce sa te obisnuiesti ca ma rupe la ochi  . poate se pune si skinu ala .
__________________ Two guns... Two bullets... One Split-second...  |
| |
13-01-2010, 13:40
|
#24 | | Incepator
|
mie imi place asa cum e
__________________ |
| |
13-01-2010, 22:45
|
#25 | | Miserupologist
Join Date: Oct 2006 Location: where the Milfs run free Age: 90
|
eu nu inteleg de ce nu merge sa intru direct pe www.rambase.ro/forum
Eroare în codarea conținutului
Pagina pe care încercați să o vizualizați nu poate fi arătată deoarece folosește o formă de compresie invalidă sau nesuportată. Vă rugăm contactați proprietarii saitului pentru a-i informa despre această problemă.
In rest e fain ca nu mai apar reclamele alea in dreapta
Last edited by dH; 13-01-2010 at 22:48.
|
| |
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +2. The time now is 15:43. |