| Relatii cu publicul Anunturi oficiale, sugestii pentru forum sau website, prezentari oficiale ale userilor, toate noutatile ce tin de site, forum si serverele RamBase. |
06-02-2010, 11:18
|
#51 | | RuLLz
| Quote:
Originally Posted by Soche Acuma sinceri sa vim la cat aberati pe chatboxul ala ma mir ca nu se strica din ora in ora. De nimic nu stiti sa aveti grija  | Quote:
Originally Posted by Yasmine Acum ai vorbit la fel ca mama | Soche are stofa de mama, buhahahaha!
|
| |
06-02-2010, 13:43
|
#52 | | Mad Frager^^
|
Ahahaha 
Mai sa sti ca imi place sa am grija de copii. Poate de ce eu l-am crescut pe fratemeo de pe la 2-3 ani ca ai mei erau plecati la munci si nah, pana pe la 4-5 dupamasa tot cu mine era. Eu il duceam la gradinita, il scotam, ii faceam de mancare, etc.
Daca vreti va adoptez  Gatesc bine
Gata nu mai fac offtopic, promit |
| |
06-02-2010, 20:58
|
#53 | | RuLLz
|
Hai buh că și mie îmi plac copiii, chiar dacă sunt singur la părinți 
Doar că era ceva ce nu puteam să las să treacă
Offtopic încheiat și din partea mea.
|
| |
12-02-2010, 09:31
|
#54 | | Forum Moderator
|
Am dat un refresh la pagina si nu mi se mai incarca chatbox-ul. Mi s-a mai intamplat de cateva ori. E ceva de la mine?
| |
12-02-2010, 11:43
|
#55 | | Nadir latent
Join Date: May 2008 Location: La granita realului cu paranormalul Age: 18
|
Eu am avut problema mai devreme ca nu se incarca forumul deloc.Nu stiu ce a fost dar a trecut.
|
| |
12-02-2010, 23:57
|
#56 | | Dl.Problema of Cz
|
Si la mine aceasi problema ca la wyrda si Pure  . Dar patesc de 3-4 ori pe zi , cu chatbox si cand se incarca greu .
__________________ P.S. rCo deci : TeaCheR is but. But > eu . butul joaca foarte prost.
Prin urmare :
TeaCheR > eu , But=TeaCheR , But=Slab tare , Slab tare=But=TeaCheR.
TeaCheR nu are o treaba. |
| |
13-02-2010, 00:32
|
#57 | | rambase.ro
|
PuRe, era sa-ti zic ceva
Daca de la ceilalti nu sunt pretentii, de la tine ma astept sa nu-mi pui doar un screenshot ca sa ma uit la el ca papagalul. Activeaza si tu debug-ul pentru scripting in browser si vezi daca crapa si cu ce eroare, ca asa sa ghicesc in globul de cristal care e problema e cam greu. Probabil e o eroare client side, chit ca e posibil sa dea timeout cand incarca prima oara mesajele si sa nu mai incerce a doua oara...
Da wyrda, au fost mici probleme dimineata, am facut ieri update la sistemul de operare de la Etch la Lenny si plin de elan am crescut niste parametri la serverul web, in ideea sa servesca mai multe request-uri simultan. Doar ca am exagerat putin si am ramas fara memorie, a intrat pe swap si s-a miscat timp de 20 de minute ca un melc...
|
| |
13-02-2010, 08:52
|
#58 | | Forum Moderator
|
Yes master! I should be ashamed. O sa activez debug-ul.
| |
22-02-2010, 08:51
|
#59 | | Bibossul
|
Am si eu o nelamurire, legata de contorizarea chaturilor in top 100 chatters 
Am observat ca scade numarul de chaturi de pe o zi pe alta...Adica, de exemplu vineri, maka avea in jur de 850 de chaturi, eu aveam ~ 700, azi maka nici nu mai este pe acolo, iar la mine apar ~600 chaturi.
De ce se intampla asta, se sterg automat chaturile? De ce intreb asta, pentru ca saptamana trecuta in 2 zile consecutive nu mi-au aparut 2 posturi, si de sters, nu cred ca le-a sters nici un moderator...
Tenchiu de ajutor
__________________ " Loc de semnatura" |
| |
22-02-2010, 09:20
|
#60 | | rambase.ro
|
Odata pe zi, la 00:00 se sterg automat chat-urile mai vechi de 15 zile.
Legat de posturile sterse, nu cred ca se pune problema, exceptand cazul in care au fost sterse fizic de cineva care poate face asta (god of r@m sau forum admin), dar mai degraba cred ca "te-a batut forumul", ca sa folosesc o expresie la moda |
| |
22-02-2010, 09:36
|
#61 | | Bibossul
|
Pai faza este ca dupa ce am dat reply, am recitit postul, care era deja postat (scuze de exprimare), pentru a nu avea greseli de scriere, pentru ca asa fac de fiecare data. Si cand am intrat a doua zi nu mai era, inca nu am inceput sa bat campii, cel putin nu de la varsta asta 
In fine, conteaza mai putin, multam de raspuns
| |
22-02-2010, 09:45
|
#62 | | Forum Moderator
|
Mutica, e posibil ca postul tau sa fi fost mutat. Uita-te la posturile tale, poate il regasesti.(click dreapta pe numele tau, statistics)
| |
22-02-2010, 10:12
|
#63 | | Bibossul
|
Conteaza mai putin, era mai mult o curiozitate...oricum nu erau 2 posturi de importanta nationala 
Oricum multam ptr ajutor!
| |
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +2. The time now is 02:28. |