RamBase Home
Go Back   RamBase Home > RamBase Forum > Jocuri si servere > Alte jocuri > MMORPG
MMORPG
Discutii despre jocurile de tip Massive Multiplayer Online Role-Playing Game (MMORPG), Guild Wars, The Crims, Age of Conan etc...
Reply

Thread Tools
Old 20-09-2006, 09:32   #1
Heroes Clan Leader

Adandu's Avatar

Send a message via MSN to Adandu Send a message via Yahoo to Adandu
Default Guild Wars

nu stiu cata lume stie... cu toate ca am mai anuntat ieri pe alt thread ca pe data de 22 septembrie se va da drumul la un trial de 2 zile la guildwars nightfall... mai multe detalii pe www.guildwars.com

Adandu is offline   Reply With Quote
Old 20-09-2006, 09:36   #2
Heroes Clan Leader

Adandu's Avatar

prea multe despre jon nu stiu nici eu, stiu doar ca este facut de aceeasi companie care a facut si lineage-ul si multe alte mmorpg-uri. este destul de asemanator cu lineage-ul numai ca asta se bazeaza mai mult de pvp.. razboaie intre guilde si aliante... suna f interesant... o sa vad pe 22 septembrie ce si cum si o sa va mai anunt... metoda de plata este f simpla si convenabila: platesti odata si asta e... problema este ca odata la 8-9 luni mai iese cate un "episod", nightfall fiind al treilea... nu te obliga nimeni sa platesti urmatorul episod, dar nu vei putea beneficia de noile facilitati pe care ti le ofera, dar vei putea juca alaturi de jucatorii care au cumparat ultimul episod. un episod costa in jur de 200 RON eu zic ca e destul de ieftin, tinand cont ca dai odata la 8-9 luni is joci oricat... bafta... poate ne vdm prin joc pe 22 see ya there

Old 20-09-2006, 23:53   #3
Heroes Clan Leader

Adandu's Avatar

pentru cei interesati sa joace guild wars nightfall in perioada de trailer... baietzii de la ncsoft au scos serialele http://www.guildwars.com/support/NWPE_Keys.php

Old 24-12-2006, 10:54   #4
SmoothKiller
Guest

GW este un joc super , dar , cum spuneai , este mai mult bazat pe war-uri.Am doar Guild Was simplu .. fara Factions si Nightfall .. E cute jocul . Are multe skilluri , si pt ca poti sa alegi 2 clase la un erou , ai muuuuulte seturi diferite de skilluri pt pvp.Si grafica e cute.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules