| gg.rambase.ro - CS 1.6 GunGame Deathmatch Discutii privind serverul RamBase GunGame Deathmatch Server (gg.rambase.ro, CS 1.6), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.
Responsabil server: kaCee. |
09-08-2007, 03:25
|
#1 | | fun.rambase.ro
| Propuneri server
Wolf a facut o treaba bunicica, dar pe mine nu ma multumesc niste lucruri. 2 lucruri ma deranjeaza la prima vedere: unul ar fi ca armele sunt puse total aiurea, adica ele ar trebui puse pe grade de dificultate cum mi se pare firesc. (la levele de inceput ar trebui ca pistoalele sa`ti "vina la mana" in functie de eficienta lor, apoi sa incepem cu armele de proasta utilitate, crescand odata cu levelul si eficienta armelor, dupa care se reia ciclul armelor); alt lucru care ma deranjeaza este faptul ca efortul de a da lama cuiva nu este rasplatit. Pe alt server de gg am avut deosebita experienta sa constat ca fiecare lama data unui adversar iti crestea 2 levele, iar la fiecare lama luata scadea cate 1 level. Mi s`a parut geniala aceasta chestie si as vrea s`o vad si pe acest server ca o completare. Aceste lucruri implementate pe server, eu zic ca ar face serverul mult mai atractiv. Astept pareri, incepand cu wolf.
__________________ Parcă citesc din stele,
Ce îţi mai plac manele.
Sunt sotto că hip-hop-ul o să-ţi placă...
Când o să vrei să-l asculţi, el o să tacă. |
| |
09-08-2007, 12:36
|
#2 | Evil Kitty 
|
Trebuie facut ceva si cu hartile de la vot, sa nu se mai joace doar dust2 si inferno
Do It Faster Makes Us stronger
More Than Ever Hour After
Our Work Is Never Over |
| |
09-08-2007, 13:39
|
#3 | | Sniper from Heaven
|
propun sa-i dati ban lui arha pe sv asta
nu de alta... dar dup-aia vor veni prea multi sa se laude ca i-au dat lama... si chiar ajunge dup-aia victima ... si zic toti ca isi ascut lama pe el
/say muha
PS: legat de ceea ce a zis para... cu lama.... nush.... mie mi se pare ca e cam mult sa dai 2 level up pt o lama ...
09-08-2007, 14:52
|
#4 | | Seikimatsu Hashato
|
Eu am observat ca lipsesc 3 arme: AWP si cele doua turete,in rest mi se pare ok asa cum e,la faza cu cutitul sa zicem mersi ca nu trebuie x killuri,ci doar unul,ca am avea de alergat pe harta(valabil si pentru HE).
09-08-2007, 15:35
|
#5 | | Membru
|
Dap vorba lu Parazit pe alte servere de Gun game daca dai o lama automat iti creste un level tie si celuilalt ai scade  .
Pacat ca nu am apucat sa joc si eu |
| |
09-08-2007, 17:06
|
#6 | | rambase.ro
|
Ideea este asa: am luat configul gungame-ului original si am modificat cat mai putin posibil. Optiunea ca la cutzit sa furi un level de la victima am lasat-o cum era, adica dezactivata. Se va activa daca asta veti cere, insa la inceput sa vedem ca merge serverul...
Acum, legat de ce arme, uitati-va in lista default si propuneti o ordine. Ideea e ca ele sunt deja de la cea mai slaba la cea mai buna (aproximativ), asa ca n-am inteles exact ce a zis para.
Configul default ca sa vedeti lista de arme il puteti lua de la http://avalanche.gungame.org/files/d...7b/gungame.cfg.
Legat de harti, se va rezolva, vom pune mai multe. Aici chiar nu prea ai ce sa gandesti, nu trebuie sa stii harta ca oricum e care pe care, asa ca merg cam orice tipuri de harti (de_* sa fie). Dar la inceput am plecat cu cele standard...
|
| |
09-08-2007, 17:08
|
#7 | | fun.rambase.ro
| Quote:
Originally Posted by Superstar PS: legat de ceea ce a zis para... cu lama.... nush.... mie mi se pare ca e cam mult sa dai 2 level up pt o lama ... | Superstar iti zic eu ca nu sunt mult 2 lvl up, pt ca se dau multe lame si la fel se iau la fel de multe lame creeand astfel un echilibru. Quote:
Originally Posted by Wolfmark Acum, legat de ce arme, uitati-va in lista default si propuneti o ordine. Ideea e ca ele sunt deja de la cea mai slaba la cea mai buna (aproximativ), asa ca n-am inteles exact ce a zis para. | gg_weapon_order "glock18,usp,p228,deagle,fiveseven,elite,m3,xm1014 ,tmp,mac10,mp5navy,ump45,p90,galil,famas,ak47,scou t,m4a1,sg552,aug,m249,hegrenade,knife"
Observ ca ele sunt puse in functie de ordinea de la BUY, dar acea ordine nu e facuta neaparat dupa eficienta armei. De ex ce cauta fiveseven dupa dealge? nuj fie e o chestie putin deranjanta mie, dar nu ctz dak restu sunt de acord  .
Si inca ceva am obs ca dupa un timp, o echipa CT/T se declara a fii WINNER, dar nu am inteles pe ce principii. Si dupa aceasta runda (poate ma insel) am obs ca se schimba arma ce urma, nu ramane aceiasi.
Si app chestia cu 3 sec pt respawn mi se pare un interval mult prea mare, mai bine lasi default 1.5 sec pt ca d`aia e respawn (tre sa fi agil, sa joci la reflex si totul sa se intample in viteza).
Ce îţi mai plac manele.
Când o să vrei să-l asculţi, el o să tacă.
Last edited by parazytwoo; 09-08-2007 at 17:19.
|
| |
09-08-2007, 17:26
|
#8 | | rambase.ro
|
As pune 5s pentru respawn, ca unii trebuie sa mai aprinda si o tigare din cand in cand. Cand am jucat ieri nu aveam reusisem intre 3 respawn-uri sa scot tigarea din pachet, dar ca s-o aprind a ma durat cateva runde
Legat de faptul ca o echipa e declarata WINNER, n-am ce face, asa trebuie sa fie peste tot. Asta pentru ca nu se poate pune timp nelimitat pentru o runda, ci maxim 9 minute. Dupa 9 minute, mereu castiga CT, pentru ca TERRO nu apuca sa puna bomba (fiind ascunsa). Am sperat ca daca pun mp_roundtime-ul 0 va fi nelimitat, dar nu, il pune automat 1 minut. Am intrat si pe alt server gg si era la fel...
Lista aia de arme nu e completa. Lipsesc 3 arme, asa ca lista completa o gasiti in config (vedeti link-ul pe care vi l-am dat). Discutati pe tema ei si stabiliti care sa fie armele. Se poate configura un numar de kill-uri necesar pentru fiecare arma, by default e 5 pentru toate, mai putin HE si cutzit...
|
| |
09-08-2007, 18:33
|
#9 | | Mai avem nevoie si de iarba
Join Date: Aug 2006 Location: La vagaboante , dau balauru la nevastuica
|
Nu sunt de acord cu : "dai o lama , iei 2 nivele si celui caruia i-ai dat-o pierde 1 nivel "
In situatia asta , daca iau 2 lame deja fac pe spaidar-men cu calculatoru pe geam .....
Zic ca ar fii mai bine asa : Dai 1 lama , iei un lvl , celalalt nu pierde nimic ... mi se pare mai fara riscuri
3 secunde pe respawn mi se par mai mult decat ok ( evident ca wolf nu vrea asa ca e batran si se misca mai greu si nu are timp sa aprinda nimic :X )
Si treaba cu armele , nu ma deranjeaza deloc ordinea , insa ar merge baga si polaru
__________________ BERLIN CALLING ! Quote:
Originally Posted by Arwen Sunt o rasa dulce si simpatica, inteligenta si sufletista... asa, ca tine  .
De-aia te iubim noi toti asa de mult. | |
| |
09-08-2007, 20:08
|
#10 | | Sniper from Heaven
| Quote:
Originally Posted by Wolfmark Legat de faptul ca o echipa e declarata WINNER, n-am ce face, asa trebuie sa fie peste tot. Asta pentru ca nu se poate pune timp nelimitat pentru o runda, ci maxim 9 minute. Dupa 9 minute, mereu castiga CT, pentru ca TERRO nu apuca sa puna bomba (fiind ascunsa). Am sperat ca daca pun mp_roundtime-ul 0 va fi nelimitat, dar nu, il pune automat 1 minut. Am intrat si pe alt server gg si era la fel... | pe cat punem pariu c-a ascuns-o in pachetu` lui de tigari?
/say muha
PS: 1 level up si cel care ia lama pierde 1.... asa e cel mai corect 
PS2: crek cel mai potrivit ar fi 2 kill-uri pana ajungi la sub-machine gun si de la 3 pana la 5 in rest... mi se pare mult sa stai sa dai 5 kills cu fiecare pistol. In schimb unu` cu ak poate sa dea destul de repede si alea 5 kills de care ziceai.
ideea mea:
--> pistoale - 2 kills
--> submachine guns - 3 kills
--> mitraliera (m429 sau cum ii zice) + schimdt si semiautomatele cu luneta - 4 kills
--> Ak + colt + awp - 5 kills
--> HE si Knife raman la 1 kill .. cum ziceam wolf
asta daca se poate sa pui asa diferentiat
09-08-2007, 21:05
|
#11 | | rambase.ro
|
Pana una alta am setat gg_knife_pro la valoarea 1. Asta inseamna: allows players to steal levels from other players by killing them with a knife. E singura chestie care se poate face legat de cutit...
De asemenea am setat si gg_allow_changeteam la 1 (era 0 pana acum). Asta pentru admini, sa poata sa-si faca treaba fara a pierde vreun level...
Pentru mai multe optiuni: http://avalanche.gungame.org/cvars_en.php. Configul actual il aveti ca attachment.
Raman de discutat:
a) Lista de arme si cate kill-uri necesare pentru fiecare. Se poate pune un numar de kill-uri necesar pentru fiecare arma in parte, nu-i problema. Doar stabiliti ce si cum. Daa punem si AWP-ul, ce facem cu setarea gg_awp_oneshot (gives the AWP only 1 bullet per clip, as opposed to the default 10)?
b) Ce harti punem pe server. Aici eu as propune tot ce este pe fun.rambase.ro. Oricum numai din lista existenta la ora actuala pe ram1/ram2 si fun se pot alege hartile...
c) Daca mai aveti alte idei dupa ce va uitati la toate setarile si vedeti cum am configurat eu momentan serverul...
|
| |
09-08-2007, 22:00
|
#12 | | Seikimatsu Hashato
|
Mie faza cu castigatul/pierdutul unui level per cutit dat/luat mi se pare cel putin aberanta.
De exemplu:te chinui 10 min sa faci fragurile cu primul shotgun(ala care iti acopera ecranul cand tragi cu el)si faci 5 kills,dar mori de 22 de ori.Pai nu-ti vine sa-ti iei campii si sa spargi monitorul,tastatura,3 geamuri si un perete cand ti-ai luat lama si trebuie sa stai iar sa faci norma aia ca sa treci mai departe la o arma mai buna???Asta ar fii un punct de vedere.
Al doilea:acum o sa se campeze mai mult ca niciodata si o sa vedem de x ori mai multi playeri care alearga cu cutitul in spatele unuia in timp ce ala omoara om dupa om linistit.
i)Din lista de arme pot fi excluse cele doua shotgunuri si introduse sniper-ele?
ii)Cred ca ajung hartile de fun si aici(din cate am vazut din maplistul de acolo avem ce alege)
iii)La ce folosesc punctele pe care le primesti la sfarsit?
LE:Era sa uit: spawn-urile astea nu sunt gandite foarte bine.Intr-un interval de 2-3 secunde sunt sanse foarte mari ca 3 playeri sa respawneze fix in acelasi loc(coechipieri sau nu),sau,desi random,eu de cele mai multe ori primesc spawn fix intre 2-3 spawnuri de inamici
09-08-2007, 22:02
|
#13 | Evil Kitty 
|
Nu pune si awp e naspa
Do It Faster Makes Us stronger
More Than Ever Hour After
Our Work Is Never Over |
| |
09-08-2007, 22:08
|
#14 | | rambase.ro
|
Eu sunt pentru furatul levelelor, pentru ca asa sunt configurate si alte servere si asa sunt obisnuiti unii playeri. Acum daca sunt multe voci impotriva (pe langa conashu), punem la vot si ce iese asta ramane. Daca turbezi ca ai pierdut un level pentru care te-ai chinuit 15 min, atunci poti si tu sa treci peste el la fel, taind pe cineva  Eu am taiat 3 la rand, intr-o singura faza, ceva de povestit nepotilor lui aRha
Punctele nu folosesc la nimic. Asta e rank-ul tau. O sa fac un mic script PHP care o sa afiseze rank-ul tuturor playerilor...
ps: daca stiam ca e asa funny si ca prinde atat de mult la playeri il puneam mai devreme; practic e plin de steam-uri din prima zi de existenta...
|
| |
10-08-2007, 00:38
|
#15 | | Seikimatsu Hashato
|
Propun ca la un kill cu knife in timpul jocului sa castige un level cel care il da,iar cel care a luat sa nu piarda levelul,este posibil ca pe la 30 de fraguri unii sa aibe glock si usp(in loc sa aibe level 6+) daca au ghinionul sa incaseze cateva lame bune(adica sa pastram un mic echilibru,nu ai sanse ak vs glock)...
10-08-2007, 00:52
|
#16 | | fun.rambase.ro
|
Stiu dc e suparat conashu: abea intrase pe server si l`am taiat. Cred ca asta e supararea lui cea mare.
Ce îţi mai plac manele.
| |
10-08-2007, 01:26
|
#17 | | Sniper from Heaven
| Quote:
Originally Posted by Wolfmark Eu sunt pentru furatul levelelor, pentru ca asa sunt configurate si alte servere si asa sunt obisnuiti unii playeri. Acum daca sunt multe voci impotriva (pe langa conashu), punem la vot si ce iese asta ramane. Daca turbezi ca ai pierdut un level pentru care te-ai chinuit 15 min, atunci poti si tu sa treci peste el la fel, taind pe cineva  Eu am taiat 3 la rand, intr-o singura faza, ceva de povestit nepotilor lui aRha
Punctele nu folosesc la nimic. Asta e rank-ul tau. O sa fac un mic script PHP care o sa afiseze rank-ul tuturor playerilor...
ps: daca stiam ca e asa funny si ca prinde atat de mult la playeri il puneam mai devreme; practic e plin de steam-uri din prima zi de existenta... | yo am propus cateva chestii... legate de nr de kill-uri ...
ciudat, chiar aveam de gand sa te intreb cum de nu e nici un sv gungame r@m ... ca aveam de toate tipurile (in afara de ka_legoland only  )...... si e oarecum explicabil.... e mai amuzant sa joci acolo la ingramadeala... unde macelu` e la ordinea zilei si nu tre` sa stai nush cat daca ai 2 jucatori care raman la sfarsit si nu stiu cum sa se mai ascunda ca sa tina de arma .... cum se poate intampla pe sv normal... e mai fain
mai lipseste un sv normal de respawn si e set complet
PS: ca tot intrebai de arme ... AWP + SG220 (sau cum ii zice la aia semiautomata) ar mai trebui puse
cat despre :
"conashu Propun ca la un kill cu knife in timpul jocului sa castige un level cel care il da,iar cel care a luat sa nu piarda levelul,este posibil ca pe la 30 de fraguri unii sa aibe glock si usp(in loc sa aibe level 6+) daca au ghinionul sa incaseze cateva lame bune(adica sa pastram un mic echilibru,nu ai sanse ak vs glock)..."
nimic mai simplu.. ataci cu lama de la spate (daca nu stii tehnica, intreaba-l pe Versor cum se face)
iar la awp  .... e corect sa ramana 1 bullet/clip ... altfel e prea greu sa il iei pe unu` cu awp daca sta doar sa incarce alt glont... cu clipu` dureaza mai mult.. il pui in dificultate umpik ... daca tot a ajuns pana acolo... tre` sa fie bun pana la capat daca vrea sa castige
10-08-2007, 08:23
|
#18 | | Seikimatsu Hashato
|
Aici sunt de acord cu Superstar, pe armele astea slabe(gen fiveseven si shotguns si scout) ar trebui puse cam 2 kills pentru a trece la arma urmatoare
@para stai linistit ca aveam pe train 4 cu 0 si eram deja la level 4 (deagle),dar se poate intampla din cateva lame sa si scazi foarte mult(vezi domnukalu care la 35 kills avea glock  )
11-08-2007, 16:03
|
#19 | | rambase.ro
|
Diseara o sa fac urmatoarele modificari:
a) Pun in mapcycle toate hartile default + hartile care o sa le pun in plus pe server (cele care sunt pe fun.rambase.ro la ora actuala). Asta include si cs_747 de exemplu, harta pe care nu stiu daca am jucat-o vreodata pe un public. Fiind insa Gun Game, eu zic ca nu vor fi probleme, iar in acest fel unii dintre noi se vor familiariza cu harti gen de_cpl_fire sau de_cpl_strike mai bine...
b) Pun 3 kill-uri pentru a avansa la level-ul urmator. Ramane gg_knife_pro setat la valoara 1.
Legat de protectia la spawn, se poate si 3.0s, dar atunci va fi tare aiurea zic eu. Pentru ca vei putea sa faci multe frage asa, tu fiind invincibil. Din ce am vazut 1.0s e OK. Se mai poate si fara invulnerabilitate, fragurile facute cu tine de cineva nefiind luate in considerare in perioada asta.
Daca cineva are obiectii, aveti timp pana diseara sa ziceti ce si cum...
|
| |
11-08-2007, 16:05
|
#20 | | fun.rambase.ro
|
Eu am vazut o astfel de protectie pe un server de respawn, nu de gg, dar in principiu e acelasi lucru. Aceasta protectie de 2 sec de la respawn consta in hp playerului respectiv, cred ca avea ceva de genu 1000hp pt acea perioada de protectie. Si dak tot veni vorba de respawn, intervalul e prea exagerat, repet si o sa ma repet in continuare cu treaba asta. Cand joci respawn, nu tre sa ai timp sa`ti aprinzi tigarile sau sa mananci... Pur si simplu 3 sec e exagerat de mult, vreau default 1.5 sec. Si mai vreau o chestie  (Wolfmark, eu sunt cam pretentios), vreau ca la respawn culoarea jucatorului sa varieze in functie de team, CT - albastru, T - rosu... pt ca in anumite situatii respawnul se face in zone intunecate si nu vezi nik pana nu apare scris pe el Enemy, si sunt milisecunde pretioase >  . Wolf, treci la treaba ca si asa stai degeaba rofl.
LE: chestia cu 3 fraguri for lvl up e f aiurea!  o sa se schimbe harta la 20 de fraguri...
Ce îţi mai plac manele.
| |
11-08-2007, 19:43
|
#21 | | Guest | Quote:
Originally Posted by parazytwoo Si dak tot veni vorba de respawn, intervalul e prea exagerat, repet si o sa ma repet in continuare cu treaba asta. Cand joci respawn, nu tre sa ai timp sa`ti aprinzi tigarile sau sa mananci... Pur si simplu 3 sec e exagerat de mult, vreau default 1.5 sec. | Aici ai dreptate. 3 secunde e cam mult. pe toate serverele pe care am jucat erau cel mult 2. Quote:
Originally Posted by parazytwoo Si mai vreau o chestie (Wolfmark, eu sunt cam pretentios), vreau ca la respawn culoarea jucatorului sa varieze in functie de team, CT - albastru, T - rosu... pt ca in anumite situatii respawnul se face in zone intunecate si nu vezi nik pana nu apare scris pe el Enemy, si sunt milisecunde pretioase . | Fiind vorba de un deathmatch mi se pare fair sa nu se faca diferentierea asta. Milisecundele alea sunt pretioase si pt ala care se respawneaza si poate nimereste in mijlocul a 3-4-5 adversari. Macar asa poate apuca sa omoare si el ceva.
[quote=parazytwoo;55242]LE: chestia cu 3 fraguri for lvl up e f aiurea! o sa se schimbe harta la 20 de fraguri... /quote]
Ti s-o parea tie aiurea dar va echilibra foarte mult jocul din perspectiva cutit = level. Cat depre terminarea hartii prea rpd, lol, intra pe deathmatch-urile de afara sa vezi ca o harta nu dureaza mai mult de 15-20 min.
| |
| |
12-08-2007, 01:26
|
#22 | | rambase.ro
| L 08/11/2007 - 15:07:32: -------- Mapchange to de_train --------
L 08/11/2007 - 15:32:33: -------- Mapchange to de_inferno --------
L 08/11/2007 - 15:48:03: -------- Mapchange to de_nuke --------
L 08/11/2007 - 16:12:53: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 08/11/2007 - 16:35:00: -------- Mapchange to de_inferno --------
L 08/11/2007 - 16:57:09: -------- Mapchange to de_dust --------
L 08/11/2007 - 17:15:38: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 08/11/2007 - 17:29:18: -------- Mapchange to de_inferno --------
Adica acum, cu 5 fraguri, o harta dureaza in medie 20-30 minute. Eu zic ca e suficient totusi si parca n-as pune 3 kill-uri per level, sau cel putin nu pentru toate armele. Mai vreau pareri din partea celor care au mai jucat pe alte servere Gun Game...
LE: Respawn time-ul e 1.5s acum (default). Am pus si toate hartile standard pe server, CPL-urile si harta lui DomnuKalu.
Last edited by Wolfmark; 12-08-2007 at 01:58.
|
| |
12-08-2007, 05:12
|
#23 | | Guest |
Parerea mea este ca 5 kills = promo la camp pt knife. Pe nici un serv de Gun Mode nu am vazut sa se campeze ca pe ram3  Am facut si un experiment. Pe nuke am campat cu nesimtire la cutit si s-a terminat harta foarte repede.
Acum, faceti cum vreti dar pt ceva fun importanta cutitului strica prea mult gameplay-ul. Raman in continuare la parerea ca 5 fraguri e prea mult. Mai bine scazi la 3 fraguri lvl de arma, pui la 2 HE-ul si la 1 cutitul final. Si poate ca ar fi indicat sa introduci in ciclul de arme si AWP. E fun cand ai awp cu 1 singur glont si daca ratezi tre sa incarci  Daca il bagi inainte de HE s-ar putea sa mai prelungeasca ceva timp harta tinand cont ca este foarte probabil sa iti iei cutit | |
| |
12-08-2007, 09:22
|
#24 | | Mai avem nevoie si de iarba
Join Date: Aug 2006 Location: La vagaboante , dau balauru la nevastuica
|
2 he-uri ?
Unu mi se pare mai mult decat destul ...
__________________ BERLIN CALLING ! Quote:
Originally Posted by Arwen Sunt o rasa dulce si simpatica, inteligenta si sufletista... asa, ca tine  .
De-aia te iubim noi toti asa de mult. | |
| |
12-08-2007, 09:29
|
#25 | | Seikimatsu Hashato
|
Eu sunt pentru 3 kills pentru promovat la next weapon,acum ca e gg_knife_pro setat "1".
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +2. The time now is 02:33. |