| gg.rambase.ro - CS 1.6 GunGame Deathmatch Discutii privind serverul RamBase GunGame Deathmatch Server (gg.rambase.ro, CS 1.6), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.
Responsabil server: kaCee. |
12-08-2007, 14:23
|
#26 | | Guest | Quote:
Originally Posted by Slim 2 he-uri ?
Unu mi se pare mai mult decat destul ... | Era o varianta pt cei care se plang ca 3 kills pt lvl e putin. Cum kill de he se fac cel mai greu 2 kills ar lungi durata jocului. La fel si introducerea AWP.
Oricum, la 5 kills pt lvl si knife pro am vazut efectiv faze de camping pe server  Daca si pe un deathmatch se campeaza...
| |
| |
12-08-2007, 14:29
|
#27 | | Seikimatsu Hashato
| Quote:
Originally Posted by conashu Eu sunt pentru 3 kills pentru promovat la next weapon,acum ca e gg_knife_pro setat "1".  | De asemenea 1 sec cat e acum pt resp e fff putin(e inuman  )...era mai bine la 3 secunde.
5 secunde ar fi super(si pentru cine vrea sa isi aprinda o tigare si pt cine vrea sa ia o gura de bere/vin).
Insist si pentru marirea timpul de protectie in spawn de la 1 sec la 2-3 secunde,pentru ca sunt sanse maxime sa nimeresti intr-un grup de 5 adversari cand harta e plina(4 cu cutitul gata sa avanseze la nivelul urmator si un al 5-lea trecator cu arma in mana,plus inca 2 aditionali care tocmai sau respawn-at fix in spatele tau).In felul asta macar iei si tu 1-2 cu tine,si nu ramai cu buza umflata...Spun asta pentru ca pe hartile standard,90% dintre playeri stiu toate locurile de spawn si deja au un avantaj....
Daca nu pt toate armele, atunci pana la rifle-uri ar merge setata avansarea la 3 kills,deja cu ak si colt in mana e floare la ureche sa faci frag(deci aici faci 5 lejer).
LE:Se pot adauga si cateva sunete?Parca lipsesc buh,huh,rusine,etc...care erau oarecum emblema R@M-ului...
Last edited by Ken-Oh; 12-08-2007 at 14:50.
|
| |
12-08-2007, 14:52
|
#28 | | Mai avem nevoie si de iarba
Join Date: Aug 2006 Location: La vagaboante , dau balauru la nevastuica
|
de cand cu knife-pro ... cum zice bogu ...e camp la greu ....
O solutie ar fii introducerea unui camp-0-meter 
Am vazut pe multe servere , daca stai pe loc , creste camp-o-meter-ul si daca ajunge la 100 % iei slap
__________________ BERLIN CALLING ! Quote:
Originally Posted by Arwen Sunt o rasa dulce si simpatica, inteligenta si sufletista... asa, ca tine  .
De-aia te iubim noi toti asa de mult. | |
| |
12-08-2007, 15:28
|
#29 | | fun.rambase.ro
|
Intr`adevar se campeaza mult si ma scoate din sarite. Intra tot felul de juniori care nu stiu ce se petrece in jurul lor si incep sa stea in fund, intr`un colt si sa astepte sa le intre cineva in tinta... e f enervant si eu mereu am amenintat ca le dau ban, dar nu cred ca i`a afectat cu ceva.
__________________ Parcă citesc din stele,
Ce îţi mai plac manele.
Sunt sotto că hip-hop-ul o să-ţi placă...
Când o să vrei să-l asculţi, el o să tacă. |
| |
12-08-2007, 17:55
|
#30 | | Mai avem nevoie si de iarba
|
Sper ca nu ai actionat niciodata
Originally Posted by Arwen Sunt o rasa dulce si simpatica, inteligenta si sufletista... asa, ca tine  .
| |
12-08-2007, 21:29
|
#31 | | fun.rambase.ro
|
Adica?
Ce îţi mai plac manele.
| |
12-08-2007, 22:31
|
#32 | | rambase.ro
|
Adica n-ai dat ban.
Tinand cont de propunerile lui Superstar, Bogu si Conashu, am modificat partea legata de arme in felul urmator: 1 kill
HE, knife 3 kills
glock18, usp, p228, fiveseven, elite, m3, xm1014, tmp, mac10, ump45, p90, scout, awp 5 kills
deagle, mp5navy, galil, famas, ak47, m4a1, sg552, aug, m249
Dupa cum vedeti au ramas la 5 kills doar armele cu care se fac frage usor, restul necesita acum 3 kills. De asemenea am pus si AWP-ul, cu setarea gg_awp_oneshot, adica "gives the AWP only 1 bullet per clip, as opposed to the default 10". Lipsesc in continuare sniperele automate...
Respawn-ul ramane setat la 1.5s pana nu vad mai multe voci care nu sunt de acord. De fapt, tinand cont ca se afiseaza timpul ramas pana la respawn, se face o rotunjire si 1.5s devin 2s (automat, m-am uitat in codul plugin-ului). Daca nu ar fi afisate numarul de secunde ramase atunci chiar ar fi 1.5s. Alta problema:
Ce facem cu HE-ul? Acum odata la 5s se da o grenada automat, daca nu ai bineinteles. Se poate seta sa primeasca o alta grenada doar dupa ce fac un kill. Tinand cont ca nu se pot folosi alte arme decat cele de la levelul curent, asta inseamna si activarea optiunii ca cel care e la levelul HE sa primeasca un glock cu 50 gloante. Ceea ce s-ar traduce: arunca grenada, face un frag cu glock-ul sa primeasca alta grenada, o arunca si pe asta, face alt frag, arunca grenada ... dupa care sta sa fie ucis ca nu mai are gloante.
|
| |
13-08-2007, 04:35
|
#33 | | Guest | Quote:
Originally Posted by Wolfmark Ce facem cu HE-ul? Acum odata la 5s se da o grenada automat, daca nu ai bineinteles. Se poate seta sa primeasca o alta grenada doar dupa ce fac un kill. Tinand cont ca nu se pot folosi alte arme decat cele de la levelul curent, asta inseamna si activarea optiunii ca cel care e la levelul HE sa primeasca un glock cu 50 gloante. Ceea ce s-ar traduce: arunca grenada, face un frag cu glock-ul sa primeasca alta grenada, o arunca si pe asta, face alt frag, arunca grenada ... dupa care sta sa fie ucis ca nu mai are gloante. | Chiar ma gandeam la asta. Pe majoritatea serverelor de GM de afara se foloseste varianta he / kill. Mi se pare mai ok asa decat grenada auto pt ca te bagi intr-un colt si arunci he intr-una. Pana la urma pica ceva.
| |
| |
13-08-2007, 15:20
|
#34 | | Preacher
| ...
DECI
era imposibil sa nu gasiti ceva nemultumitor
mie mi se pare foarte interesant jocul asa cum era nu trebuia sa pui 3 kiluri pentru nush ce arma 5 pentru alta samd
nu esti in stare sa faci kiluri cu fiveseven sau cu seringa stai si dai cutit si nu mai faci efort intelectual atat de mare
Sincer ii admir rabdarea lui wolfmark dar cum se intampla deobicei munca lui va fi interpretata eronat
Ca sa nu fiu inteles gresit, imi place serverul si nu am nimic cu nimeni in particular, va recomand sa fiti mai relaxati
Hai va pupa tata si sper sa ma fi facut inteles (daca nu asta e de la o varsta nu mai esti coeerent  )
ATAT!!!
Our feet may swiftly carry out Thy commands.
So we shall flow a river forth to Thee
And teeming with souls shall it ever be.
In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti."
|
| |
13-08-2007, 15:32
|
#35 | | Guest | Quote:
Originally Posted by MyStiKaL nu esti in stare sa faci kiluri cu fiveseven sau cu seringa stai si dai cutit si nu mai faci efort intelectual atat de mare | Tocmai asta e problema zeule  Lumea sta sa dea cutit decat sa faca alea 5 fraguri. Cu 3 fraguri la armele mai putin utilizate se mai echilibraza situatia fata de ala care da 5 cutite. Poate nu toti stiu sa joace la lama.
| |
| |
13-08-2007, 15:37
|
#36 | | Preacher
| ...
Bogu esti de acord cu mine ca oricate schimbari ar face wolf tot exista 20 30 % nemultumiti?
Daca vreti sa fie corect serverul scoateti faza cu level up la cutit si fiecare sa dea la tarnacop pana creste("DORELE MAI AI MA MULT?")
Hai sanatate
Our feet may swiftly carry out Thy commands.
So we shall flow a river forth to Thee
And teeming with souls shall it ever be.
In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti."
|
| |
13-08-2007, 15:56
|
#37 | | Seikimatsu Hashato
| Quote:
Originally Posted by MyStiKaL Daca vreti sa fie corect serverul scoateti faza cu level up la cutit si fiecare sa dea la tarnacop pana creste("DORELE MAI AI MA MULT?")
Hai sanatate | ahahhahahahha  asta mi-a placut teribil.Pe scurt,daca citeai mai sus cateva posturi aflai ca pe majoritatea serverelor gungame ai setata optiunea 1 cutit=1 level(gg_knife_pro "1").Ideea e ca punand nr de kills pt promovare la 3 pe armele slabe,ai sanse sa promovezi mai repede fara sa dai cutit,si din ce am vazut se reduc sansele sa vezi fiveseven vs p90 sau galil.
Cam atat deocamdata.
13-08-2007, 16:15
|
#38 | | Mai avem nevoie si de iarba
|
Adevaru e ca de cand s-a schimbat nr de fraguri pt nextlevel s-a mai redus din camp
| |
13-08-2007, 18:52
|
#39 | | Sunetistu' banat
|
MAi e o problema cu lvl up la cutit. Se intampla ca intr-o echipa sa se nimereasca vreo 2-3 copilasi care isi fura cutite la greu. Toata lumea ia cutit (inclusiv eu  ) dar daca ai in echipa incepatori (sa nu folosim "buti") atunci echipa adversa e avantajata pt ca da cutite grupa mare si te trezesti ca te lupti cu morile de vant. Alta faza nasoala e cu spanatul frate. Il omori pe unul si-l da in spatele tau. Il mai omori odata si tot pe langa tine il da. Pai ce zeu trebuie sa fi sa nu iei cutit cand deja mai ai viata de-o ciunga si respectivul stie asta? Pana la urma trebuie doar sa fi pregatit cu mult calm pt rundele de grenada pe harti cu spatii mari. Neavamd decat grenada in mana si cutitul daca tabara 2 insi pe tine incepi sa te rogi sa apara un fragar sa te omoare cu arma sa nu-ti scada lvl.
| |
13-08-2007, 20:55
|
#40 | | fun.rambase.ro
| Quote:
Originally Posted by Capo Alta faza nasoala e cu spanatul frate. Il omori pe unul si-l da in spatele tau. Il mai omori odata si tot pe langa tine il da. Pai ce zeu trebuie sa fi sa nu iei cutit cand deja mai ai viata de-o ciunga si respectivul stie asta? Pana la urma trebuie doar sa fi pregatit cu mult calm pt rundele de grenada pe harti cu spatii mari. Neavamd decat grenada in mana si cutitul daca tabara 2 insi pe tine incepi sa te rogi sa apara un fragar sa te omoare cu arma sa nu-ti scada lvl. | Ca adevar graiesti si nu mai vb de faptul ca pe unele harti spawnul se face cu fata la perete . Si inca ceva... nuj cum se poate face posibila o echilibrare a echipelor pt ca uneori vezi ceva de genu 4 v 8 si autoteambalance nu isi face pt ca runda nu se termina... Deci?
Ce îţi mai plac manele.
| |
13-08-2007, 21:31
|
#41 | | rambase.ro
|
Legat de spawn, e total aleator, insa in niste puncte predefinite. Configurile sunt cele default din CSDM (plugin-ul pentru deathmatch), mai putin cele pentru hartile CPL, care sunt facute de un alt pusti si cel pentru ram_dust2_v3, care e facut de mine. De exemplu pe de_cpl_strike sunt 61 de puncte de spawn, pe cand pe de_train sunt doar 23. Acum daca tu il omori pe unul langa un punct de spawn si ala e chiar respawnat chiar acolo => e ghinion curat. Ca se intampla odata, de doua ori, de trei ori e una, dar nu e si nu are cum sa fie ceva generic. Mie daca mi s-a intamplat odata sau de doua ori asta...
Asta cu autoteambalance-ul e dureroasa, nu stiu ce am putea sa-i facem. Ar trebui un plugin care sa faca autobalance si in timpul rundei. Mai bine zis ar fi trebuit GunGame-ul sa faca asta, dar nu vad sa aiba vreo setare legat de acest lucru. Daca o sa am timp o sa-l modific eu...
|
| |
13-08-2007, 22:51
|
#42 | | Mai avem nevoie si de iarba
|
Am ajuns sa cred ca Wolfmark e android ...
| |
13-08-2007, 22:56
|
#43 | | fun.rambase.ro
|
Eu stiam asta de mult timp
Ce îţi mai plac manele.
| |
13-08-2007, 23:20
|
#44 | Evil Kitty 
|
Apropo, pe cbble e loc de spawn in turn la tero  Asta inseamna ca e voie si acolo?
Do It Faster Makes Us stronger
More Than Ever Hour After
Our Work Is Never Over |
| |
13-08-2007, 23:30
|
#45 | | fun.rambase.ro
|
Pe respawn, mi se pare ok sa se faca 1-2 fraguri de acolo, dar sa nu se faca camp. Se gaseste mai mereu cate un pusti sa stea doar cu ochii pe fereastra zici ca are vedere spre Empire State Building. Sunt numa` buni de lama camperii din turn.
Ce îţi mai plac manele.
| |
14-08-2007, 00:17
|
#46 | | rambase.ro
|
Va dati seama ca nu se aplica regulamentul de pe un server normal pe unul cu respawn si gun game...
|
| |
16-08-2007, 13:25
|
#47 | | Seikimatsu Hashato
|
@Wolfmark Poti inlocui de_aztec cu de_dustyaztec in lista de harti? 
(imi merge groaznic pe aztec(30-40 fps))si cum zicea si para,are multe bug-uri...
16-08-2007, 13:36
|
#48 | | Mai avem nevoie si de iarba
|
cl_weather 0 .. slabule
| |
16-08-2007, 13:37
|
#49 | | Seikimatsu Hashato
| Quote:
Originally Posted by Slim cl_weather 0 .. slabule | Am cl_weather pus pe 0,god damn it...insa nu e nici o diferenta,daca mai merg si prin apa scad la 10-15 fps-urile
16-08-2007, 13:54
|
#50 | | Mai avem nevoie si de iarba
|
buy a new computer
| |
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +2. The time now is 02:53. |