| fun.rambase.ro - CS 1.6 Fun Server Discutii privind serverul RamBase Fun Server (fun.rambase.ro, CS 1.6), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.
Responsabili server: daNNNce si Cojna. |
04-01-2008, 15:24
|
#1301 | | JuStiCeMan
|
ma gandesc sa ii dam admin la OrG..sa vedem ce se intampla...va deveni mai responsabil in gandire si vocabular?.....eu il propun ca admin....e un jucator bun...pana il prind cu wall  ...si ar merita adminul...cu tiinta de a-si schimba comportamentul si a ramane pe serv..pt a creste skilul cum a spus si para.
|
| |
04-01-2008, 15:26
|
#1302 | | fun.rambase.ro
|
bine le zice aista a lu' Andu 
subscriu.
in ceea ce priveste adminul... imi pastrez parerea pt threadul de "propuneri"
|
| |
04-01-2008, 15:49
|
#1303 | | fun.rambase.ro
| Quote:
Originally Posted by Versor live has left the game
(PLAYER) live : bag p*** mai bine pe alt server f**utilor
Propun un ban de 1440, aceasta a fost reactia lui k nu am vrut sa-i scot gag-ul, gag-ul fiind m*** | I-am dat gag 10080 de minute (o saptamana). Cu prima ocazie are ban permanent. Daca injura pe chat (say_team @<mesaj>), postati pe forum, si-l voi bana permanent.
__________________ Parcă citesc din stele,
Ce îţi mai plac manele.
Sunt sotto că hip-hop-ul o să-ţi placă...
Când o să vrei să-l asculţi, el o să tacă. |
| |
04-01-2008, 16:33
|
#1304 | | MIROBOLANT
|
Dap...exagerez...insa daca statea sa-i dau gag 10 min ma descarcam si era totul ok...  Nevermind, nu ma deranjeaza sa fiu impinsul familiei ! Asa ca mama,tata,frate,sora (nu am) ferea ca vine impinsul familiei...deschideti usa ! ! ! GLUMESC! |
| |
04-01-2008, 17:26
|
#1305 | | Nu vorbesc prostii
|
elfu asta adminu imi dadu gag si la ak2000 acela ca tot ne zice el bancuri cu scufita rosie ca face sex cu pinochio si alte tampenii nu ii da gag o ajuns si asta admin peste noapte si vrea sa se faca remarcat sau care e problema ??:O ca nu inteleg
|
| |
04-01-2008, 18:41
|
#1306 | | pro rogue; ex nick Elfu
|
gag a fost dat in jurul orei 18:10, pe motiv a mai multor jigniri consecutive aduse lui ak2000 "nu ai treaba cu c.s." , etc, verificati logurile....ak2000 vorbeste cam mult, poate uneori e stresant dar e comic.....am admin mic pt ca pana acu jucam p srv la mine, dar nu sti tu ce inseamna sa creezi si sa administrezi un server...dak continui cu jigniri pt alti jucatori vei lua in continuare gag...iti promit...te-am pupat
__________________ The Hate U Give Little Infants Fucks Everybody
1971-1996
Fara scheme
Fara p1*d3`n sutiene
Fara bling-bling`uri si halogene
Fara MC cu rimel pe gene
Fara halucinogene`n vene
Asta`i hip-hop`ul nene ...
"conashu (10/1/2009 6  45 PM): de ce nu iti pierzi viata pe server @pac-pac si intri cate 5 min pe seara? :-w"
|
| |
04-01-2008, 18:42
|
#1307 | | Membru
|
bai fratilor nu vi se pare ca ne batem prea mult capu cu playerii??? pana la urma suntem admini pentru ca am demonstrat ca suntem responsabili... nu pentru a ne duce la balamuc.. pai astia si pentru un gag fac atata taraboi???
Ziua de ieri nu este decât un vis şi cea de mâine o iluzie. Dar ziua de astăzi trăită bine face din ziua de ieri un vis de fericire şi din fiecare zi de mâine o viziune de speranţă, deci aşteptaţi cu nerăbdare acea zi.
|
| |
04-01-2008, 18:57
|
#1308 | | Nu vorbesc prostii
| Quote:
Originally Posted by TaZz bai fratilor nu vi se pare ca ne batem prea mult capu cu playerii??? pana la urma suntem admini pentru ca am demonstrat ca suntem responsabili... nu pentru a ne duce la balamuc.. pai astia si pentru un gag fac atata taraboi??? | io nu fac taraboi io vreau doar atat REGULILE SA FIE PT TOTI LA FEL mah chinui cu treaba asta de vreo 3 luni dar vad ca nimeni nimik :-s
|
| |
04-01-2008, 19:10
|
#1309 | Evil Kitty 
| Quote:
Originally Posted by Forbidden Dap...exagerez...insa daca statea sa-i dau gag 10 min ma descarcam si era totul ok...  Nevermind, nu ma deranjeaza sa fiu impinsul familiei ! Asa ca mama,tata,frate,sora (nu am) ferea ca vine impinsul familiei...deschideti usa ! ! ! GLUMESC!  | Daca-i dadeai gag era greseala ta
Do It Faster Makes Us stronger
More Than Ever Hour After
Our Work Is Never Over |
| |
04-01-2008, 19:44
|
#1310 | Evil Kitty 
| Quote:
Originally Posted by Avy io nu fac taraboi io vreau doar atat REGULILE SA FIE PT TOTI LA FEL mah chinui cu treaba asta de vreo 3 luni dar vad ca nimeni nimik :-s | Ti-ai meritat gagul si sunt convinsa ca tii minte macar bucatele din regulament daca tot ai avut admin. Next!..
Our Work Is Never Over |
| |
04-01-2008, 19:51
|
#1311 | | MIROBOLANT
|
Deci tot eu as fi gresit...oke....data viitoare voi lasa jucatorii sa ma jigneasca....mai ales ca am 23 de ani, din cate vad acum varsta medie pe sv e de 17 ani ! Desi nu varsta conteaza....dar totusi chiar m`am simtit jignit de el si ms mult de tot ca-i tineti partea ! VOI toti sunteti nishte impinsi ai familiei ! O Doamne ! :-<
|
| |
04-01-2008, 19:53
|
#1312 | | rambase.ro
| Quote:
Originally Posted by TaZz bai fratilor nu vi se pare ca ne batem prea mult capu cu playerii??? pana la urma suntem admini pentru ca am demonstrat ca suntem responsabili... nu pentru a ne duce la balamuc.. pai astia si pentru un gag fac atata taraboi??? | Dar vai. De ce sa nu faca taraboi pentru un gag, daca l-au primit aiurea?
Am mai zis-o pe undeva pe aici, pe fun.rambase.ro se pune accent pe jucatori, nu pe admini. Daca te chinui putin ai sa observi ca adminii practic n-au slot (sau invers, toata lumea are slot), ca nu se da kick la jucatori ca sa se faca loc unui admin, ca si jucatorii au acces la toate biz biz-urile de pe server (sunete, esp, joke etc...). Nu cred ca am facut ceva pana acum care sa fie DOAR pentru admini.
Situatia curenta e deja de vis pentru admini. Dar acum 7 luni de zile daca te injura unul de mama si indrazneai sa-i dai gag ramaneai fara admin. Cam asa suna singura regula: Regula de aur: cei care au STEAM sunt de neatins. Daca vezi ca au coduri, le faci demo si mi-l dai sa-l vad, urmand sa le banez eu ID-urile. Daca injura sau se poarta aiurea => atrage-le atentia, ameninta-i si, daca nu se potolesc, vb cu mine. Cam aiurea, nu?
Au si adminii rolul lor, nu zic nu. Insa nu sunt nici pe departe niste zei si nici nu sunt perfecti. Quote:
Originally Posted by Avy io nu fac taraboi io vreau doar atat REGULILE SA FIE PT TOTI LA FEL mah chinui cu treaba asta de vreo 3 luni dar vad ca nimeni nimik :-s | Sunt mah, atat cat se poate. Ca sa citez pe cineva, doar exceptiile sunt in functie de persoana
Fii sincer si zi daca chiar are rost sa cautam in loguri. Chiar ai fost ingeras si nu meritai gag-ul? Atat conteaza, faptul ca poti sa-mi dai 10 exemple de playeri care meritau gag si n-au primit e irelevant. Adica "sa moara si capra vecinului", neinteresant.
|
| |
04-01-2008, 20:04
|
#1313 | Evil Kitty 
| Quote:
Originally Posted by Forbidden Deci tot eu as fi gresit...oke....data viitoare voi lasa jucatorii sa ma jigneasca....mai ales ca am 23 de ani, din cate vad acum varsta medie pe sv e de 17 ani ! Desi nu varsta conteaza....dar totusi chiar m`am simtit jignit de el si ms mult de tot ca-i tineti partea ! VOI toti sunteti nishte impinsi ai familiei ! O Doamne ! :-< | De fapt (surpriza!) varsta medie (a adminilor cel putin) este de 23 de ani.
In al doilea rand, cum anume crezi tu ca se justifica un gag pe 30 minute pentru 2 cuvinte pe care nimeni de aici nu le considera jignitoare? Adminul nu il ai ca sa "te aperi" ;-)
Our Work Is Never Over |
| |
04-01-2008, 20:08
|
#1314 | Evil Kitty 
| Quote:
Originally Posted by Wolfmark Fii sincer si zi daca chiar are rost sa cautam in loguri. | Am cautat eu (pierdere de vreme :-)...) Apropo, a luat gag 10 minute :-/
Our Work Is Never Over |
| |
04-01-2008, 20:14
|
#1315 | | MIROBOLANT
|
Atentie pls...gag-ul urma sa fie dat pe 10 min....citeshte te rog ce am luat eu din consola cu copy/paste. Sincer as fi preferat sa nu fiu nevoit sa ma apar...adminul nu mi l-am dorit sa ma apar ci mi l-am dorit sa ajut. Te rog mult de tot sa te uiti un pic in loguri de cand am venit eu pe sv si daca am jignit pe cineva sau am aruncat cu vorbe jignitoare sau nejignitoare la adresa cuiva inseamna ca locul meu nu e aici. Inca de cand am intrat pe sv si am vazut pluginul care da gag si atitudinea adminilor am stiut ca e un sv placut, chiar este dar tot nu pot sa inteleg si nici nu-mi pot da seama de ce e asa de greu ca fiecare Player (nu conteaza: skill , admin sau jucator , varsta) sa fie respectat ,ca om ! Poate eu sunt mai sensibil din fire dar de data asta vad ca skill`ul lui oRG ma batut ! Eu nu jignesc nu fac observatii printre jucatori dar nu am skill...nu`i nimic....stau la "coada" ! Asta e ultimul post pe tema asta ! |
| |
04-01-2008, 20:21
|
#1316 | Evil Kitty 
| Quote: |
Originally Posted by Forbidden Atentie pls...gag-ul urma sa fie dat pe 10 min.... | Quote:
Originally Posted by Forbidden ] amx_gag org 30
] amx_gag 0rg 30 | Pe tine te-am citat, verifica si in primul tau post te rog (acolo unde ai postat copy-paste-ul din consola)
LE: Sorry, dar chiar nu vad motiv pentru gag. Nu zice nimeni sa faci pe victima si sa nu-i taxezi pe cei care te injura, dar nu o duce la extrem ca nici prea sensibil nu e bine sa fii
Our Work Is Never Over |
| |
04-01-2008, 20:37
|
#1317 | | El Comandante
| Quote:
Originally Posted by parazytwoo I-am dat gag 10080 de minute (o saptamana). | bai para am inceput sa inmultesc sa vad daca ai calculat corect mah  ....a facut wolf un tabel ceva cu nr. de minute?  ....te-a imbolnavit si pe tine  .....duamneeee cate nebunie
04-01-2008, 21:24
|
#1318 | | rambase.ro
| Quote:
Originally Posted by Forbidden ...dar tot nu pot sa inteleg si nici nu-mi pot da seama de ce e asa de greu ca fiecare Player (nu conteaza: skill , admin sau jucator , varsta) sa fie respectat ,ca om ! | Nu esti singurul... Quote:
Originally Posted by Forbidden Poate eu sunt mai sensibil din fire dar de data asta vad ca skill`ul lui oRG ma batut ! | Daca te incalzeste cu ceva, eu i-am dat gag lui oRG pe 98989483 minute (baga tare aRha si zi-mi cate zile inseamna asta  ), dar a doua zi fusese scos de un admin (rundll32 cred) si oRG ciripea de zor pe server. Eh, life goes on...
|
| |
04-01-2008, 21:32
|
#1319 | | fun.rambase.ro
Join Date: May 2007 Location: bucuresti S4, de origine Resita Age: 29
|
pai si atunci care mai este rolul gag-ului daca eu il dau acum si dupa ce ies de pe server intra alt admin si il scoate?
|
| |
05-01-2008, 13:29
|
#1320 | | Incepator
|
Bine tu RONY! Esti dust? De ce am luat gag ? Pentru ca am zis "ce de oi" ? Ce limbaj vulgar! Urat din partea mea. Esti dust! Si acum sa sariti toti pe mine(para,Wolf si cine mai e)"ShevA nu ai dreptate. RONY (dust) a procedat corect. Este un admin model! Aia zic date dreq pe server si multe altele si nimica iar yo GAG repede pt ca e RONY ofticos! Dupa threadu asta cred ca o sa primesti o marire de acces. Tare bucuros cred ca e para...
|
| |
05-01-2008, 14:56
|
#1321 | | PsyChoPatH
|
Daca intr-adevar ai luat gag pt "ce de oi", posibil sa fi gresit RONY, da ma cam indoiesc de treaba asta pt ca am obs ca nu da gag la orice chestie.....tre sa fi calcat tu pe bec , in fine, sa se uite para in logo-uri si vedem daca ai dreptate sau nu
__________________ The darkest souls are not those which choose to exist within the hell of the abyss, but those which choose to break free from the abyss and move silently among us |
| |
05-01-2008, 15:36
|
#1322 | | Incepator
|
Chiar va rog! Asta e cea mai buna solutie...
|
| |
05-01-2008, 16:10
|
#1323 | Evil Kitty 
|
Eu nu inteleg de ce reclamati gaguri de 10 minute :-) mai ales cand va stiti oarecum cu musca pe caciula. Asa cum pentru "noob" se ia gag 10 minute de la plugin, asa ai luat si tu pentru ca de 3 ori i-ai numit pe ceiltalti jucatori oi.
Case closed, neeeext!
Our Work Is Never Over |
| |
05-01-2008, 16:24
|
#1324 | | JuStiCeMan
|
hai ma,acum gagurile sunt pe prima pagina a ziarelor?...laati-o incolo de treaba..
Marti..mai stau mult sa vad daca se mishca ochii aia? |
| |
05-01-2008, 16:30
|
#1325 | Evil Kitty 
| Quote:
Originally Posted by VIPERR Marti..mai stau mult sa vad daca se mishca ochii aia?  | Se misca, se misca
Our Work Is Never Over |
| |
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +2. The time now is 13:50. |