RamBase Home
Go Back   RamBase Home > RamBase Forum > Jocuri si servere > Counter Strike si Condition Zero > fun.rambase.ro - CS 1.6 Fun Server
Notices
fun.rambase.ro - CS 1.6 Fun Server
Discutii privind serverul RamBase Fun Server (fun.rambase.ro, CS 1.6), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.

Responsabili server: daNNNce si Cojna.
Reply

Thread Tools
Old 19-12-2009, 22:25   #3651
SemiGod of Fun

daNNNce's Avatar

Send a message via Yahoo to daNNNce

+ 1 Avenger, dar va rog nu continuati cu offtopicul aici pentru ca dupa veti spune ca moderatorii au facut abuz si ca sunteti nedreptatiti
daNNNce is offline   Reply With Quote
Old 19-12-2009, 22:25   #3652
Fan of Fun

frate, te inteleg, dar ne jucam cs si asta nu e un forum de avocati sau de limba romana,poate unii au doar 4 clase, sau unii nu au de loc si intra sa joace... uita asa ajung si pe forum, eu nu am vazut nicaieri cerinte de folosire a forumului
minim bacu, sau minim media 9 la limba romana... si discutiile gen irc se poarta si pe messenger.. de ce nu au postat o lista cu cuvintele pe care nu le poti folosi, BA CHIAR MAI MULT .. de ce ma penalizeaza pe mine Yasmine pentru cuvantul "ptc" si din toate miile ei de postari ea foloseste "pt" din 2 in 2 posturi... unde e corectitudinea aici?
Asta ca sa nu mai adaug ca si oamenii culti folosesc prescurtari gen irc pe net.. dar aici e usa de biserica e totu ca la carte nimeni nu are voie nici in stanga nici in dreapta doar pe mijloc... altfel ajung sa dea si acatiste ca ai prescurtat un cuvant.
Inteleg ca nu e voie sa jignesti sa vorbesti urat si asa mai departe, dar sa te iei si de niste amarate de prescurtari ... zici ca au norma la penalizari si nu aveau de ce sa se mai lege.. in fine facem offtopic grav eu unul m-am oprit ... bafta in continuare.
Bl0ndu is offline   Reply With Quote
Old 20-12-2009, 10:30   #3653
Fata din turn

Yasmine's Avatar

Send a message via Yahoo to Yasmine

Ma amuzi daca aveam norma de infractiuni, acum luai cel putin 2. Din fericire pt tine (sau din pacate, fiindca nu ti se confirma teoria pe care o ai tu referitor la activitatea mea) nu cred ca am dat vreodata infractiune pt un post adresat mie.

Minti sau nu ai inteles. For the record, n-ai primit niciodata (de la mine, cel putin), infractiune pt limbaj IRC, cu atat mai putin nu ti-am atras nici macar atentia referitor la un "ptc" asa ca nu stiu de unde ai scos-o. Ai o singura infractiune de limbaj IRC careia i-am dat reverse dupa 1 min fiindca m-a batut forumul si am gresit butonul. Apoi ti-am dat infractiunea care intentionam sa o primesti de la bun inceput. Daca ai citi cu atentie PM-urile pe care le primesti automat, ai fi vazut si tu asta.

Imi pare rau ca te simti timorat de activitatea mea ca "verde". Nu am ce sa fac in privinta asta Totusi iti pot explica doar atat: Infractiunea pt LIMBAG IRC se da in cazul posturilor greu de citit din cauza limbajului folosit. Nu pt orice prescurtare. Intelege macar diferenta intre prescurtari (acceptate unanim in limba romana) si limbajul pt care se da infractiuni. Tu nici macar nu esti printre persoanele care fac aceste greseli.

PS: Sarbatori Fericite

Imi place fun-ul ca daca nu aveti certuri cu jucatorii sau intre admini, gasiti voi repede ceva "to bitch about".
Disclaimer: By responding to my posts or threads you agree that everything I say may be construed as fact, and absolute, non-negotiable truth. A direct contradiction to any statements made by me constitutes as admittance of your own ignorance. Responding in any negative manner is admission that you are wrong and I am therefore right.
Yasmine is online now   Reply With Quote
Old 20-12-2009, 12:35   #3654
Avy
Nu vorbesc prostii

Avy's Avatar

Blond lasa-i frate toti destepti, intelepti, oameni abili psihic, dibaci, isteti si cu 25 de facultati la zi [cred ca toti stiti cum se face facultatea in romanica...] sau adunat aici pe forum sa isi etaleze cunostiintele si sa imi scoata mie ochii ca scriu prescurtari sau ca scriu incorect gramatical lasa-ti talentele astea si axati-va pe problemele care le are serverul si playeri eu nu intru pe forum sa fac gramatica sau sau ma dau rotund ca domnu JOINT ca sunt un om cult si stiu sa scriu.

Sau cum face domnisoara Yasmine care intrun post alterneaza limba romana cu limba engleza pac scrie 5 cuvinte in romana pac 2 cuvinte in engleza si asta e un post inestetic nu pentru ca nu as cunoaste tainele limbi engleze dar daca toti sunteti dotati mintal mergeti intr-o institutie publica si dai "Buna domnu avocat "I want to kill" toti "Niggari Yo man" ! daca intelegeti ce vreau sa zic. Chestia cu internetu e urmatoarea toti sunt tari in fata calculatorului toti/toate PrinceSSSS oameni cu scaun la cap nu are timp sa intre pe server ca cele 3 facultati pe care le face in pararel ii cupa tot timpu ... dar aveti imaginatie asa ca va rog imaginativa oare cum e realitatea ??

Tin in primul rand sa spun ca eu nu am cu nimeni nimic doar ca prea ma deranjeaza oameni care nu isi vad lungul nasului.... Si daca am scris incorect cramatical il astept pe domn profesor JOINT sa ma invete tainele gramaticii.

Despre srv cum spun deobicei sau care e vesnica mea problema incorectitudinea.
Soche prin ceea ce ai zis tu "Intelege ca eu tot timpul o sa favorizez un admin care joaca mult, care isi face treaba si care are cat de cat habar de cs.
De ce sa favorizez una dmin care sta sfant, care nu da nici un ban de frica ca ii ia adminul mult visat la care contempleaza in fiecare noapte ?"

Deja iti cam faci singur rau... Deja unii admini sunt defavorizati iar ceilalti sunt protejati dece sa nu fie toti la fel ? Dece daca X greseste dand un ban pentru un demo neconcludent isi pierde adminu si Y pt acelasi lucru primeste doar suspent ? e greseala de partea amandurora si in plus e exces de zel deaia aveti HLGUAR pui demo frumos acolo se uita toti admini si se hotaraste Ban si daca e vorba despre cine prinde mai multi codati adminu care a facut demo are +1 si asa se poate rezolva o problema a serverului.

As mai avea multe de zis dar stiu ca multi o sa ma injure si o sa imi spuna ca ii dor ochii de la cat am scris.. si ma astept la multe comentarii dar asta e daca o sa mai fie nevoi o sa mai postez. Sunt in aceasta comunitate de pe la inceputul ei am avut admin pe toate srv au fost fel si fel de admini/owneri dar niciodata nu a fost asa debandada ca si acuma
Avy is offline   Reply With Quote
Old 20-12-2009, 15:50   #3655
Mad Frager^^

Soche's Avatar

Send a message via Yahoo to Soche

Pai expplica-mi si mie de ce as tine cu un admin care joaca sub 10 ore la 2 saptamani si vegeteaza pe server?
Cu ce ma ajuta pe mine sa-l tin in functie si sa-l promovez?

Tata, esti activ, te strofoci pt buna desfasurare a serverului, mergi mai departe daca nu, ne-a placut sa colaboram cu dv dar nu va ridicati la cerintele necesare.
Asa e si in viata reala Avy, muncesti, promovezi/primesti marire de salar. Nu muncesti cat ar trebui pt o promovare/marire de salar, stagnezi sau in cel mai rau caz ti se da verde.

Chiar atat e de greu de inteles ce sustin eu? Sustin oameni ce muncesc si isi fac treaba, de restu ma doare in degetu mic si asta o sa se vada de cate ori o sa umblu la lista de admine pt mariri/retrogradari/stergeri. Ai vazut si tu la ultimele promovari ca au urcat o mana de oameni cred ca ii putem numara pe degetele de la 2 maini.

Last edited by Soche; 20-12-2009 at 15:53.
Soche is offline   Reply With Quote
Old 20-12-2009, 16:08   #3656
Avy
Nu vorbesc prostii

Avy's Avatar

Eu inteleg ceea ce zici dar ideea e urmatoare pt ca unora le este frica sa dea ban sa nu isi piarda adminu mai bine face demo si il pun in HLguard si acol se ia o decizie nu sa faca el exces de zel ca el e sigur ca asta e codat si sa ii dea ban, asa se elimina si chestia cu admini "protejati" pt ca atunci nu da el banu` ia majoritatea o decizie si el are un + pt ca sa straduit cu demo. Sper ca intelegi ceea ce vreau sa zic.....

Cat despre viata reala poate ca tu stai prin germania franta si la tine e asa cum descrii mai sus dar in romania te asigur ca nu e asa si nu vb din auzite din propria experienta cand ma straduiam sa fac un lucru sa fie bine sa impresionez nu era apreciat si nici recompensat asa ca acuma ma doare si pe mine la degetu mic si toata lumea e fericita.

Ar mai fi o chestie deranjanta pe server multi admini is "vanatori" stiu ei din auzite/vazute ca playeru X are antecedente si e "oaie neagra" si abia asteapta sa faci cea mai mica greseala si te taxeaza ceea nu mi se pare corect !

Am vazut ca ai postat pe undeva ca nu esti multumit ca unii admini nu se implica ca le este frica sa nu isi piarda adminu poate frica lor este pe buna dreptate ei stiind ca daca gresesc isi pierd adminu pt ca nu se afla printre cei "protejati". Tu cu dance sunteti SG vb intre voi si mai stergeti din admine ca is multi care cel putin din punct de vedere al skill-ului nu merita admin sa nu mai vorbim ca daca is singuri admini de pe srv isi si prind urechile
Old 20-12-2009, 19:47   #3657
Banned

Send a message via Yahoo to Jamaica lover

s-a deschis sezonul de dat cu parerea

ai dreptate in prima fraza avy , restul nu e treaba mea sa comentez

dar asteptam lista lui Mos Soche , sa vedem ce face sa speram ca vine pana la Craciun
Jamaica lover is offline   Reply With Quote
Old 20-12-2009, 20:24   #3658
Avy
Nu vorbesc prostii

Avy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jamaica lover View Post
s-a deschis sezonul de dat cu parerea
Ce vrea sa insemne asta? zi in fata daca mai are rost sa postez sa stiu sa nu ma agit degeaba ....
Old 21-12-2009, 00:56   #3659
Mad Frager^^

Soche's Avatar

Quote:
Originally Posted by Avy View Post
Eu inteleg ceea ce zici dar ideea e urmatoare pt ca unora le este frica sa dea ban sa nu isi piarda adminu mai bine face demo si il pun in HLguard si acol se ia o decizie nu sa faca el exces de zel ca el e sigur ca asta e codat si sa ii dea ban, asa se elimina si chestia cu admini "protejati" pt ca atunci nu da el banu` ia majoritatea o decizie si el are un + pt ca sa straduit cu demo. Sper ca intelegi ceea ce vreau sa zic.....

Cat despre viata reala poate ca tu stai prin germania franta si la tine e asa cum descrii mai sus dar in romania te asigur ca nu e asa si nu vb din auzite din propria experienta cand ma straduiam sa fac un lucru sa fie bine sa impresionez nu era apreciat si nici recompensat asa ca acuma ma doare si pe mine la degetu mic si toata lumea e fericita.

Ar mai fi o chestie deranjanta pe server multi admini is "vanatori" stiu ei din auzite/vazute ca playeru X are antecedente si e "oaie neagra" si abia asteapta sa faci cea mai mica greseala si te taxeaza ceea nu mi se pare corect !

Am vazut ca ai postat pe undeva ca nu esti multumit ca unii admini nu se implica ca le este frica sa nu isi piarda adminu poate frica lor este pe buna dreptate ei stiind ca daca gresesc isi pierd adminu pt ca nu se afla printre cei "protejati". Tu cu dance sunteti SG vb intre voi si mai stergeti din admine ca is multi care cel putin din punct de vedere al skill-ului nu merita admin sa nu mai vorbim ca daca is singuri admini de pe srv isi si prind urechile
Ai dus totul la extrem. Favorizarea mea sau a lui daNNNce nu merge atat de departe. O sa vezi favorizari de putine ori din partea noastra si doar in cazuri speciale.
De obicei adminele se sterg pt un ban dat aiurea. Cazul Jamaica a fost trecut cu vederea pt ca omu avea adminu de 1-2 zile iar de jucat stie juca omu si are skill. Am zis cu daNNNce ca cine sti ce o fi fost in capul lui si ca il iertam de data asta dar la urmatoarea greseala de genu zboara.

Despre cazul Assassin, ca vad ca s-a legat cineva mai sus. Omul a dat ban pe timp 1440 minute pt limbaj daca bine retin eu. Pt asa ceva nu sterg admin ci suspend pe o perioada lunga de timp. In primul rand ca n-a fost ban permanent si apoi e un ban pt limbaj si nu pt coduri. Pe scurt daca un admin baneaza pe timp abuziv un jucator pt limbaj nu insemna ca n-are stofa de admin ci doar ca a actionat la nervi sau in graba. Lucru ce nu mi se pare pasibil de stergere a accesului...

In rest am mai favorizat pe cineva? Daca mai sti pe cineva spune-mi si o sa fiu incantat sa-ti explic de ce am luat acea decizie.

Last edited by Soche; 21-12-2009 at 05:17.
Old 21-12-2009, 04:56   #3660
Banned

avy , ar fi trebuit sa ma simt printre cei favorizati ? :O
Old 21-12-2009, 11:42   #3661
Avy
Nu vorbesc prostii

Avy's Avatar

Soche ori tu nu intelegi ori nu vrei sa intelegi ori nu mam exprimat eu bine e vorba despre o "noua regula" prin care se poate evita "scandalurile" de genu asta. Adica un admin face demo si nu este sigur ca e codat sau nu ii evident aim-ul atunci pune demo-ul in HLguar pentru al vedea o mare parte din adimi si atunci se ia o decizie ban sau nu in felu asta dupa cum vad eu lucrurile nu sar fi intamplat cazul Jamaica.

Eu nu am dus nimic la extrem credema ca ma doare la degetu mic daca favorizezi pe cineva atata timp cat nu are legatura cu mine.

Jamaica nu e vorba de tine eu nu am dat nume eu am vb la modul general in posturile de mai sus dar Soche el a pomenit de tine si de altii.

Soche mi se pare ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda stiu ca nu`s primu care iti spune asta.

Sa vina mosu !
Old 21-12-2009, 16:19   #3662
Mad Frager^^

Soche's Avatar

Pai asa e normal ce zici tu si demourile care nu sunt 101% clare ar trebui postate acolo.
Dar nu e problema mea daca admini nu fac asta.
Old 21-12-2009, 17:13   #3663
Avy
Nu vorbesc prostii

Avy's Avatar

Ti se pare logic ca un admin sa isi puna un fel de nick ca si al meu si la intrebarea dece isi pune nick Batman ca si mine sa imi raspunda doar ca sa te enervez pe tine ?
Old 21-12-2009, 21:14   #3664
Membru

b G b's Avatar

dOamne doamne ajuta`i ca nu stiu ce fac ... imi fac cruce cu 7 maini cand citesc asemenea prostii ... avy tu ai prea mult timp liber stai sa aberezi aici si sa iti dai cu parerea si faci dialog cu 3 persoane ... apuca-te si fa o carte cu nuvele ... faci dialog intre personaje .. ) poate ajungi un om celebru .. aici sigur nu ai sanse diiinnng Diiing !
Old 21-12-2009, 21:52   #3665
Mad Frager^^

Soche's Avatar

Ok, deja devina hilar.

Intrebarea nr. 1. Tu ai auzit de glume si de simtul umorului? Daca da trecem la intrebarea urmatoare.

Intrebarea nr. 2. Tu ai auzit de democratie?

Intrebarea nr. 3. Cu ce frantz te-a deranjat pe tine ca ea avea nick Lisa Batmanitza?

Avy incep sa cred ca tu traiesti doar pt jocul asta...
Old 21-12-2009, 22:12   #3666
Avy
Nu vorbesc prostii

Avy's Avatar

Nu visez sa ajung celebru sa stii si tu si infara sa faci +1 post nu ajuta cu nimik ca imi zici mie sa scriu carti, ca aberez sau ca am timp liber crede-ma ca m-am saturat de voi de majoritatea toti sunteti destepti toti sunteti zei si PrincesSS oameni cu 2 fete fara coloana vertebrala ati adus srv sub nivelu mari si asta nu din cauza jucatorilor ci din cauza voastra mai nou din cauza lu Soche-ta el e chiar atat de orb incat nu vede ca majoritatea e impotriva ? ca toata lumea are ceva de reprosat la felul in care administreaza srv ? sa nu mai vb despre chestiile pe care le zice pe forum in care in mare parte are dreptate deci nu e "prost" si nu inteleg dece pe srv face total pe dos. Oricum eu intru pe srv sa ma distrez si imi place de voi ca va agitati la culme cand intru pe srv stati la panda vanatori inascuti sa fac o mica greseala si PAC aveti "msagro" ca imi aplicati o corectie.

Daca tu imi zici mie ca aberez pot sa iti spun sa mergi sa arunci un ochii in HLguard sa vezi ce se abereaza acolo cum nu se suparta kacce cu restu lumii si jigniri subtile sau cum Soche nu vrea sa vorbeasca cu Wolfmark pt ca nu sunt pe aceeasi lungime de unda, in loc sa vb despre problema cu omuletii alu` pacala care nu e un lucru normal .

Soche nu traiesc pt joc dar ma enervez la culme PENTRU CA NU EXISTA CORECTITUDINE si acuma vii si imi spui ca nici in viata reala nu exista corectitudine blablabla :-@ stiu ca nu exista corectitudine in viata reala dar in aces joc pt care imi stric nervii macar aici sa fie corect ca aici se poate !

Ps : Mosule adune un Parazytwwo
Old 21-12-2009, 22:27   #3667
Mad Frager^^

Soche's Avatar

Si tot postul asta e rezultatul gagului ce l-ai primti de la mine pe server pt ca l-ai facut pe unu incult.
De ce l-ai jignit? De ce nu imi dai paste pe admin_chat cu ce te-a jignit el pe tine. Eu eram terorist el era CT deci nu prea vedeam eu ce scrie iar cand joc sunt concentrat la joc nu stau sa ma uit ce scrie orice copil suferind de cs.

Culmea e ca eram mai multi admini si nici unu nu l-a sanctionat pe acel jucator cu nimic dar pe tine te jignea incat ai zis ca ii aplici o corectie si l-ai facut incult.
Geniala gandire.

Legat de Pacala si omuletii. Chiar vrei sa-l pun pe Wolfmark sa-ti raspunda? Ok o sa-l rog.

Last edited by Soche; 21-12-2009 at 22:37.
Old 21-12-2009, 22:39   #3668
Avy
Nu vorbesc prostii

Avy's Avatar

nu am treaba eu cu pacala ca stiu raspunsu are calculator 486 si placa videa de 64 si nu ii merge cs numa cu omuletii aia etc .... Pai nici nu ma asteptam sa ii dea si lu ala cineva gag si normal ca i-am zis ca "nu vb cu inculti" asa is eu mai impulsiv nu imi place sa fiu luat la misto de nimeni si daca nu are nimeni treaba cu mine nu o sa ma vezi injurat nici macar scriind pe srv eu ma joc linistit dar cand se ia careva de mine pe nedrept sau face misto cum facea ala ma enervez asta e pai sa dau copy/paste tiam zis pe chat ca ala facea misto de mine si tu mi-ai zis ca am un tupeu excesiv kansas era bine mersi cu el in echipa el putea sa vada dar dece mai bine ia avy gag si dupa ce ai iesit tu de pe srv o facut pe erou iar celebra faza cu slay-ul nu mam dus odata la bmb sunt de acord slay corect nu am nimik de reprosat dar cand 3 ture la rand pun bmb si ct nu vin la bmb si ii zic lu kansas pe chat el fiind si ct sa le dea slay nimeni nimik tot am zis ca nu are rost sa incerc sa imi spun oful ca nu are rost dar mai incerc poate totusi se va intampla ceva !

Goodbye iar maine dimineatza cand te pui sa citesti ma injuri !
Old 21-12-2009, 22:55   #3669
Mad Frager^^

Soche's Avatar

Tupeu excesiv ti-am zis dupa ce ma luai tu pe mine la rost ca de ce ti-am dat gag.
Deci din postul tau inteleg ca tu recunosti ca l-ai jignit pe ala si ca ai facut-o pt ca tu esti mai impulsiv de fel si tu iei in considerare toate excesele de testosteron de la toti pustii ce stau dupa un monitor.

Si atunci de ce te mai plangi ca ai laut gag ca nu inteleg, din moment ce ai recunoscut ca ai gresit dar nici n-ai facut nimic ca sa ne faci pe noi adminii atenti la ce act de nedreptate erai silit.
Old 21-12-2009, 23:08   #3670
<3 Alburnus Maior

Doamne Avy ... Atatea posturi pentru ce? ))
Sincer nu inteleg ce ai de castigat cu atatea reclamatii, cu atatea pareri ... Crezi ca esti mai interesant daca ne spui noua ca tu stii ce se intampla in Hl Guard? Vedem si noi prea bine ... aaaa - tu de fapt vrei sa ne spui ca sunt sifonari printre noi ... SI ASTA STIM DEJA

Deci, care e ideea?
Te rog, nu-mi da replay ... chiar nu am nevoie. M-am legat de tine pentru ca vad ca nu te saturi.

Quote:
crede-ma ca m-am saturat de voi de majoritatea toti sunteti destepti toti sunteti zei si PrincesSS oameni cu 2 fete fara coloana vertebrala
Daca te-ai saturat de noi, de ce Dzoo mai postezi? Suntem zei, semi-zei si tot ce vrei tu, chiar zeite daca iti place cum suna - oameni cu 1000 de fete, fiindca nu ne cunosti. De coloana vertebrala nu stiu ce sa zic, nu suntem chiar asa intimi intre noi ...

Craciun Fericit ... HF
Timeea is offline   Reply With Quote
Old 21-12-2009, 23:54   #3671
Avy
Nu vorbesc prostii

Avy's Avatar

hai fie asa e cum ziceti voi...voi aveti dreptate scuzati-ma ca am indraznit sa postez

Sarbatori fericite si voua......

Soche eu tot timpu recunosc cand gresesc si da meritam gag ca iam zis lu ala ca e incult dar nu eu l-am facut asa... tot ce vroiam eu era sa fie si el pedepsit ca el o inceput el ma incitat el ma scos din sarite si poti sa verifici prin loguri daca vrei sa vezi ca defiecare data cand intra el pe srv "sean prince" tot timpu are ceva de comentat la adresa mea ....dar nu acuma inteleg ca nu ai timp sa te uiti si ca vin sarbatorile etc

Last edited by Avy; 21-12-2009 at 23:58.
Old 22-12-2009, 02:34   #3672
Incepator

Default Am ban pe funserver

Salut joc de ceva timp pe serverul 86.107.224.164:27015 si acum am incercat sa intru imi apare ca am ban...nu am coduri nu am avut niciodata nu am avut probleme de genul asta vreodata...am steam original..singura chestie acum o saptamana sau 2 mi-am instalat cstrike high definitiond ar varianta pentru cei cu steam..si a jucat acum 2 zile cineva de pe pcul meu cu un alt nick atat ..dar oricum fara coduri ..daca imi ziceti si mie va rog de ce sunt cu ban..Multumesc..
Dj-Cippy is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2009, 02:49   #3673
Banned

ai idee cand s-a dat ban`ul ?

lasa un steam id
Old 22-12-2009, 03:46   #3674
Incepator

Default Idul de steam pentru unban

Steam al meu este STEAM_0:1:18161769 si nickul meu Dj-Cippy daca e alt nick a jucat un cumnat ...rar joaca cineva pe pcul meu odata la 2-3 ani...
Dj-Cippy is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2009, 14:30   #3675
Incepator

Default Unban!!!!

Joc de mai mult timp pe fun.rambase.ro..la unmomendat ma trezesc q ban!!!..si nush dc am ban d mai bn d 1an si habar n`am pt ce!!!pls unban!!ip:86.107.231.229
C.Ronaldo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules