Quote:
Originally Posted by daNNNce Daca esti asa suferind, te rog tine demourile alea intr-o cutiuta incuiate si nu mai fa offtopic. Multumesc
P.S: nu am vazut cand ai zis pe server ca iti ziceam macar un "ma uit" sau "nu are" orice, asa cum fac cu majoritatea jucatorilor care zic de cineva codat. |
Ha, din
3 admini n-ati vazut niciunu. De fapt, hai sa zicem ca tu nu ai vazut,
jamaica era pe mess(SA ZICEM), iar
dejavu... pai dejavu nu se baga ca de obicei, azi se injurau unii pe server pe say_team si doar dejavu era in echipa cu mine si vedea ce se injura aia, iar el se scobea in nas.
Altceva in afara de a ne zice sa nu mai facem offtopic stii?
Pana la urma cum ramane cu regulamentu ala, greselile care le faci tu nu se pun? I-ai dat ban lu
bobmarley, a stat 3 zile cu ban. Pentru ban permanent dat degeaba nu era remove acces? Hai sa trecem cu vederea mai ramanem cu
rND care si el a luat ban pe demo neconcludent de la
kaCee(care inca are acces), iar tu stateai calm si te jucai pe server, demo zacea pe forum de 3 zile(magicul 3 ca in basme). Chiar nu vezi ca nu ai calitatile pentru SG?
Iti protejezi interesele si atata tot. Unu din interese e de a-ti pastra SG-ul, d'aia si cauti mai ceva ca google in logurile alea, mai mai sa prinzi pe cineva sa te falesti ca l-ai prins cu un gag dat degeaba.
Iar acum cred ca le-am deschis ochii multora cu capul pe umeri, daca mai e cineva...
PS: nu e offtopic