Mi-as fi dorit sa editez mesajul dar cele 30 minute care imi permit acest lucru au expirat.. imi cer scuze pentru dublu posting este a doua oara.. (daca timpul de editare al mesajelor ar fi nelimitat si sar interzice postarea unul dupa altul ar fi mai bine...parerea mea)
Pana acuma nu mi s-au dat decat "sfaturi" daca pot fi numite asa, mai degraba vorbe total aiurea si fara inteles...
1gnition aici nu e "CINE STIE CASTIGA" ; "FEREA CA MA STIU, FRATE!" ; "eu tiz sa-ti reglezi vocabularu in privinta cu butii " ; "mai lasa frate valurile pe forum si apuca-te de valuri pe server."
Eu ma pot exprima liber si sunt 100% raspunzator pt ceea ce fac.. partea a doua cu urmarile consecintelor faptelor mele e altceva...
Cat despre "nu te crede tu buricul pamantului" pur si simplu nu stiu de ce incercati toti sa imi spuneti in mod direct si/sau indirect acest lucru.
Faptul ca voi ati aflat (daca ati aflat) ca la Y!Messenger cand va schimbati avatarul puteti pune o imagine aflata pe internet si ati spus "wow , oare e posibil asa ceva? cum de n-am stiut pana acuma? cate mai am de invatat"
Pt.Schimbare Avatar:
1.Intrati in Y!Messenger
2.Va log-ati
3.Va duceti in meniul Messenger
4.Dati click pe My Display Image
5.Selectati Share my Picture
6.Apasati pe butonul Select...
7.Va aparea o noua fereastra.. in care va fi un buton Browse... apasati pe el
8.Unde pulseaza o liniuta verticala acolo introduceti path-ul(calea) catre imagine... Exemplu.. C:imagine.jpg ... sau..
http://test.com/imagine.jpg Exemplu clar cu imagine
nu inseamna ca si eu ma pot mira in felul asta.. eu stiu ce nu stiu si sa imi pot stabili si un rang in domeniul informatica...pe o scara de la 1 la 10 --> 0 . Dc? Simplu:
1.In C++ nu stiu sa fac programe cu orientare spre obiecte.. reprezinta bariera dintre a face un program C++ care sa calculeze a+b si un alt program C++ care sa modifice un fisier .txt
2.Daca imi dati un document php gol si ma puneti sa fac un program habar nam .. abia daca stiu tagurile de inceput si de sfarsit <?php si ?> ; nu stiu cum fisierul php apeleaza la baza de date MySQL ca sa ia informatiile
3.la html abia dca mai stu sa fac o pagina micuta
4.Cat despre crearea .mdl ... ma uit ca vaca la monitor..cat despre editare e treaba de bot .. modifici o textura si gata (forma e aceiasi dar e alta textura..) de exemplu un omulet de la CS .. sa il fac sa fie cu faţa mea..
5.Daca ma puneti sa fac un film nu inseamna ca si stiu sa fac .. trebuie sa stiu cum sa incep cu filmul unde cand si cum sa introduc niste efecte , firul narativ , sincronizarea audio-video perfecta... fapt aproape imposibil pentru un pusti ca mine....
6.La crearea hartilor numi explic cum sa pun un cer...
7.La cs ca stiu sa fac cateva cfg-uri pt care am fost acuzat de cod si de "obligare de uz" exemplu concret
Quote:
|
Si nu inteleg de ce insisti sa il downloadam si noi?
|
Quote:
|
LE: Configul meu e cel mai tare
|
Quote:
|
concluzie => !gn1ti0|| e codat ...ban him
|
Quote:
|
dap...no recoil e cod. 1gnition te-ai dat de gol...busted!
|
nu inseamna ca si stiu cs.. multi doresc sami dea ban din simplul motiv ca sunt in plus .. nu joc cu echipa , si ca sariturile ar trebui sa le fac in LAN ,., poate ca au dreaptate ,., poate ca e mai bine asa... dati-mi BAN si gata nu pot trai printre niste oameni care numa agreeaza asa cum sunt..
8. In final la capitolul amx ce sa zic?

daca mi se da un fisier gol .sma nu stiu sa creez un plugin oricat de simplu ar fi el... tot ce am facut am editat cateva pluginuri in functie de preferintele mele.. si leam compilat intrun singur fisier .amxx
Ce sa spun despre chestia care reiese in mod indirect "1gnition scoate cfgurile ca sa ni le bagam noi" ...
Quote:
|
1gnition fii atent cum sta treaba: indiferent cum e considerat de catre unii sau altii, faza asta te ajuta pe tine si iti da un avantaj in fata altora care folosesc un cfg normal. Este in aprecierea mea din cauza asta tot un "cheat" si in nici un caz nu o sa-ti iau cfg-ul ba chiar mai mult ai cam scazut in ochii mei.
|
mda.. daca asta poate fi cosiderat un "sfat" .. o vorba... eu nu mai folossesc cfguri acuma... nu mai am bhop , AWP Fast Swich , asa-zisul no-recoil etc etc .. nu folosesc decat cfg-urile de adminat.. si cu ce mam ales.. vin altii mai smecheri cu bhopuri si toate smecheriile... ca sa fiu eu in "dezavantaj" .. nu asa e? dupa spusele autotului mesajului de mai sus?
In concluzie NU VA CONVINE de mine datimi BAN uitati-ma si gata.SI NU MA MAI ZAPACITI CU "SFATURILE" VOASTRE CARE IMI SUNT DE FOARTE MARE AJUTOR...
cand le aud imi vine sa arunc U.C. de pe fereastra din T.G.V ,monitoru sa il arunc de la etajul 10 , mouse-ul sal pun in WC si sa trag apa ;tastatura sa o dau la caini ;castile sa le ard ;boxele sa le arunc pe strada ;imprimanta sa o agat de bec