RamBase Home
Go Back   RamBase Home > RamBase Forum > Jocuri si servere > Counter Strike si Condition Zero > fun.rambase.ro - CS 1.6 Fun Server
Notices
fun.rambase.ro - CS 1.6 Fun Server
Discutii privind serverul RamBase Fun Server (fun.rambase.ro, CS 1.6), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.

Responsabili server: daNNNce si Cojna.
Reply

Thread Tools
Old 24-06-2007, 12:03   #101
kalubestialu

domnukalu's Avatar

Send a message via Yahoo to domnukalu

hahahahahah. Se face domnu, cutii speciale pentru tine in v4.
Janus...Familly, un fel de wannabe 4 me.
Old 24-06-2007, 12:32   #102
fun.rambase.ro

Janus's Avatar

go go go!
Referitor la harta (adik on topic), chiar asa, pune si tu o scara la piscina (chch). Tare ideea cu lada pe mijloc acolo pe lung.
Janus is offline   Reply With Quote
Old 26-06-2007, 08:41   #103
gg.rambase.ro

Wolf ... as_oilrig nu e pe server? ca am vorbit cu sebulba in seara asta si a zis ca nu e pe server... dar la maps o arata... :-??

P.S. eu nu inteleg dc multi nu vor plansa asta.. e prea tare cu vip .. + ca ar mai diversifica jocu .. ca toata ziua e nuke inferno d2 train....
RapGame is offline   Reply With Quote
Old 27-06-2007, 10:01   #104
fun.rambase.ro

Janus's Avatar

se antreneaza lumea pentru pegele (chch)
Old 27-06-2007, 11:08   #105
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Send a message via Yahoo to Wolfmark

Quote:
Originally Posted by RapGame View Post
Wolf ... as_oilrig nu e pe server? ca am vorbit cu sebulba in seara asta si a zis ca nu e pe server... dar la maps o arata... :-??

P.S. eu nu inteleg dc multi nu vor plansa asta.. e prea tare cu vip .. + ca ar mai diversifica jocu .. ca toata ziua e nuke inferno d2 train....
Toate hartile standard sunt pe server. Uitati-va la http://fun.rambase.ro/maps. Ideea este insa ca orice harta care nu seamana cu dust, dust2, inferno, train, cbble sau nuke goleste serverul instant. Merg puse harti mai ciudate insa DOAR SEARA, cand sunt 20 pe server si alti 20 care asteapta sa intre, ZIUA nu.
Wolfmark is online now   Reply With Quote
Old 27-06-2007, 16:06   #106
fun.rambase.ro

griGo's Avatar

Send a message via Yahoo to griGo

Quote:
Da, scz hope dar am scris eu gresit (as_orilig)am uitat sa iti spun
Old 30-06-2007, 12:50   #107
gg.rambase.ro

Quote:
Originally Posted by Wolfmark View Post
Toate hartile standard sunt pe server. Uitati-va la http://fun.rambase.ro/maps. Ideea este insa ca orice harta care nu seamana cu dust, dust2, inferno, train, cbble sau nuke goleste serverul instant. Merg puse harti mai ciudate insa DOAR SEARA, cand sunt 20 pe server si alti 20 care asteapta sa intre, ZIUA nu.
pai dimineata era pe la 4-5 cred... oricum acum stau pe bara.. mi sa furat contu de steam si astept mail de la steam sa vad daca-l mai pot recupera

Quote:
Originally Posted by PiratsKlan|sebulba| View Post
Da, scz hope dar am scris eu gresit (as_orilig)am uitat sa iti spun
Pt asta iei o lama cand te vad
Old 07-07-2007, 22:09   #108
Membru

1gnition's Avatar

propun harta de_sunny pe r@m base fun server.... e din esl si mi se pare foarte buna pentru acest server...

de_sunny.zip 3.37MB

+OffTopic... EU PUR SI SIMPLU MAM SATURAT DE ATATIA BOTI... peste tot GASESTI NUMA BOTI... se dau mari si habar nau sa gestioneze cateva fisiere din lucrul de zi cu zi .. le spui sa seteze ceva sa posteze pe un forum... ei posteaza pe cbox sau ceva de genu asta... plus ca pentru un lucru de 3 secunde lor le explici in 30 minute + CA PENTRU Threadul meu CFG Sycron BAT LA PARIU CA 85% DIN VOI NATI INTELES NIMICAAAAAAA
plus ca bat la pariu ca boti foarte boti ajung sa faca ownage cu arme de boti TMP, SG550, UMP, G3SG1 si tot asa si tragand din meerss

A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof is to underestimate the ingenuity of complete fools.
Douglas Adams
To bot to be light!

Last edited by 1gnition; 07-07-2007 at 22:36.
1gnition is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 00:17   #109
gg.rambase.ro

1gnition eu tiz sa-ti reglezi vocabularu in privinta cu butii .. nu subestima lumea in primu rand.. nu te crede tu buricul pamantului
Old 08-07-2007, 07:37   #110
fun.rambase.ro

Janus's Avatar

1gnition dragule, ceva nu e kosher la tine. Daca ma uit la CE ai scris, pari a fi un tip OK insa daca judec dupa CUM si scris si CUM AI PUS PROBLEMA pari ca esti in partea cealalta. Vreau sa-ti subliniez faptul ca aici nu e concursul "CINE STIE CASTIGA" si nici nu este vre-un thread cu titlul "FEREA CA MA STIU, FRATE!". Incearca sa lasi la o parte infatuarea asta (probabil datorata varstei dar nu neaparat) si sa vorbesti civilzat altfel se va gasi unul care chiar sa dea atentie la ceea ce spui si sa-ti dea peste nas. Pari a sti neshte chestii dar sa vezi cate mai sunt de invatat.
Iar daca te-ai saturat de atatia boti, vorbeste la oglinda ca sa gasesti unul pe masura ta.
Old 08-07-2007, 10:29   #111
Membru

1gnition's Avatar

OffTOPIC
si cum te poti simti cand stai 1h sa le explici la 2 tipi p[e messenger sa faca ceva...
le spui asa:

1. faci asa
2. faci asa
3. faci asta

5.... dar pasu 3 de ce nu lai facut exemplu clar si concret

1... intri in folderul etc etc
2... apesi printscreen
3... intri in paint ... apesi pe Ctrl+V
4... save as... scri un nume si il salvezi .jpg
5... trimiteil .... cand mil trimite are 2303KB .. cand .jpg tb sa aiba ~150KB ... in fine il iau.. cand il deschid cu IrfanView
Quote:
Warning!
The file ..... is a BMP file with incorrect extension !
Rename ?

deci asta nu e singurul exemplu PUR SI SIMPLU MAM SATURAT ..... am mai postat pe undeva mai demult un dialog un altul.. nimeni nu mi la luat in seama si cam 70%tot ce am mai postat nu am fost luat in seama...naspa ca la forumu asta nu apare ceva un gif sclipitor care sa arate unde sunt posturi noi de fiecare data cand te logezi si nu numai....

ONTOPIC

nu miati raspuns la intrebare... ati dloadat harta?..... sa vedeti cum e??

A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof is to underestimate the ingenuity of complete fools.
Douglas Adams
To bot to be light!
Old 08-07-2007, 12:07   #112
Membru

1gnition's Avatar

Mi-as fi dorit sa editez mesajul dar cele 30 minute care imi permit acest lucru au expirat.. imi cer scuze pentru dublu posting este a doua oara.. (daca timpul de editare al mesajelor ar fi nelimitat si sar interzice postarea unul dupa altul ar fi mai bine...parerea mea)

Pana acuma nu mi s-au dat decat "sfaturi" daca pot fi numite asa, mai degraba vorbe total aiurea si fara inteles...
1gnition aici nu e "CINE STIE CASTIGA" ; "FEREA CA MA STIU, FRATE!" ; "eu tiz sa-ti reglezi vocabularu in privinta cu butii " ; "mai lasa frate valurile pe forum si apuca-te de valuri pe server."

Eu ma pot exprima liber si sunt 100% raspunzator pt ceea ce fac.. partea a doua cu urmarile consecintelor faptelor mele e altceva...

Cat despre "nu te crede tu buricul pamantului" pur si simplu nu stiu de ce incercati toti sa imi spuneti in mod direct si/sau indirect acest lucru.

Faptul ca voi ati aflat (daca ati aflat) ca la Y!Messenger cand va schimbati avatarul puteti pune o imagine aflata pe internet si ati spus "wow , oare e posibil asa ceva? cum de n-am stiut pana acuma? cate mai am de invatat"

Pt.Schimbare Avatar:
1.Intrati in Y!Messenger
2.Va log-ati
3.Va duceti in meniul Messenger
4.Dati click pe My Display Image
5.Selectati Share my Picture
6.Apasati pe butonul Select...
7.Va aparea o noua fereastra.. in care va fi un buton Browse... apasati pe el
8.Unde pulseaza o liniuta verticala acolo introduceti path-ul(calea) catre imagine... Exemplu.. C:imagine.jpg ... sau.. http://test.com/imagine.jpg
Exemplu clar cu imagine

nu inseamna ca si eu ma pot mira in felul asta.. eu stiu ce nu stiu si sa imi pot stabili si un rang in domeniul informatica...pe o scara de la 1 la 10 --> 0 . Dc? Simplu:

1.In C++ nu stiu sa fac programe cu orientare spre obiecte.. reprezinta bariera dintre a face un program C++ care sa calculeze a+b si un alt program C++ care sa modifice un fisier .txt
2.Daca imi dati un document php gol si ma puneti sa fac un program habar nam .. abia daca stiu tagurile de inceput si de sfarsit <?php si ?> ; nu stiu cum fisierul php apeleaza la baza de date MySQL ca sa ia informatiile
3.la html abia dca mai stu sa fac o pagina micuta
4.Cat despre crearea .mdl ... ma uit ca vaca la monitor..cat despre editare e treaba de bot .. modifici o textura si gata (forma e aceiasi dar e alta textura..) de exemplu un omulet de la CS .. sa il fac sa fie cu faţa mea..
5.Daca ma puneti sa fac un film nu inseamna ca si stiu sa fac .. trebuie sa stiu cum sa incep cu filmul unde cand si cum sa introduc niste efecte , firul narativ , sincronizarea audio-video perfecta... fapt aproape imposibil pentru un pusti ca mine....
6.La crearea hartilor numi explic cum sa pun un cer...
7.La cs ca stiu sa fac cateva cfg-uri pt care am fost acuzat de cod si de "obligare de uz" exemplu concret
Quote:
Si nu inteleg de ce insisti sa il downloadam si noi?
Quote:
LE: Configul meu e cel mai tare
Quote:
concluzie => !gn1ti0|| e codat ...ban him
Quote:
dap...no recoil e cod. 1gnition te-ai dat de gol...busted!
nu inseamna ca si stiu cs.. multi doresc sami dea ban din simplul motiv ca sunt in plus .. nu joc cu echipa , si ca sariturile ar trebui sa le fac in LAN ,., poate ca au dreaptate ,., poate ca e mai bine asa... dati-mi BAN si gata nu pot trai printre niste oameni care numa agreeaza asa cum sunt..
8. In final la capitolul amx ce sa zic? daca mi se da un fisier gol .sma nu stiu sa creez un plugin oricat de simplu ar fi el... tot ce am facut am editat cateva pluginuri in functie de preferintele mele.. si leam compilat intrun singur fisier .amxx

Ce sa spun despre chestia care reiese in mod indirect "1gnition scoate cfgurile ca sa ni le bagam noi" ...
Quote:
1gnition fii atent cum sta treaba: indiferent cum e considerat de catre unii sau altii, faza asta te ajuta pe tine si iti da un avantaj in fata altora care folosesc un cfg normal. Este in aprecierea mea din cauza asta tot un "cheat" si in nici un caz nu o sa-ti iau cfg-ul ba chiar mai mult ai cam scazut in ochii mei.
mda.. daca asta poate fi cosiderat un "sfat" .. o vorba... eu nu mai folossesc cfguri acuma... nu mai am bhop , AWP Fast Swich , asa-zisul no-recoil etc etc .. nu folosesc decat cfg-urile de adminat.. si cu ce mam ales.. vin altii mai smecheri cu bhopuri si toate smecheriile... ca sa fiu eu in "dezavantaj" .. nu asa e? dupa spusele autotului mesajului de mai sus?

In concluzie NU VA CONVINE de mine datimi BAN uitati-ma si gata.SI NU MA MAI ZAPACITI CU "SFATURILE" VOASTRE CARE IMI SUNT DE FOARTE MARE AJUTOR...
cand le aud imi vine sa arunc U.C. de pe fereastra din T.G.V ,monitoru sa il arunc de la etajul 10 , mouse-ul sal pun in WC si sa trag apa ;tastatura sa o dau la caini ;castile sa le ard ;boxele sa le arunc pe strada ;imprimanta sa o agat de bec

Douglas Adams
To bot to be light!

Last edited by 1gnition; 08-07-2007 at 12:24.
Old 08-07-2007, 13:37   #113
fun.rambase.ro

Janus's Avatar

ahahahhahhahhahaaahaahhahahahaa
tu ai probleme serioase mai baiatule!
Old 08-07-2007, 16:11   #114
So bizZare...

poKee's Avatar

Send a message via Yahoo to poKee Send a message via Skype™ to poKee

sincer...si io cred ca are probleme , ce stii si ce nu stii=>tzine pt u,ai iesit cam mult in evidentza dak asta urmareai ...+jicniri + limbaj neadecvat...etc.dak esti "aja tare d c te cobori la nivelul nostru" si vrei sa ne aratzi ce stii si ce nu>? nu are nici un sens...lasa-ne...joaca cs dak esti aja bun fatza de altzi "botzi",nu vrem sa cunoasteam noi(adik io cel putzin) ce stii u !!!!
poKee is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 20:52   #115
Membru

PuiDeDraK's Avatar

Quote:
Originally Posted by Janus View Post
ahahahhahhahhahaaahaahhahahahaa
tu ai probleme serioase mai baiatule!
WORD !
PuiDeDraK is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2007, 05:17   #116
fun.rambase.ro

F@st's Avatar

Ignition ai luat foc degeaba...inca nu-mi vine sa cred ca te ataci asa !! in orice caz gresesti cand te iei de lume k sunt boti,eu un server public si poate sa intre si un zeu si unu kre abia stie de la ce vine cs k ambii sunt tratati la fel !Nu vii sa ne explici tu ce si cum poate doar sa-ti expui punctul de vedere...esti prea stresat pt varsta ta
F@st is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2007, 11:25   #117
Membru

1gnition's Avatar

f@st nu am vorbit despre cei de pe server... .... in special pe messenger.. intalnesc toti inaptii de calculator zilnic... ... de acuma dau ignore la mai toata lumea pt ca e f enervant si stresant sa te scoata cineva din sarite asa

Douglas Adams
To bot to be light!
Old 10-07-2007, 11:39   #118
Membru

DaFlow's Avatar

...si care e legatura cu "Harti Server" ca parca asa se numeste topicul ?
Old 10-07-2007, 20:11   #119
kalubestialu

domnukalu's Avatar

Send a message via Yahoo to domnukalu

Legatura e ca omul nu stie sa puna cer in harti.
Deci, faci o cutie, si la texturi la filter pui sky si gasesti o textura mica albastra. pui aia la cutia mare, si in joc iti arata cerul.
Ca sa-l schimbi, ca-s reo 10 variante, te duci la map properites si unde scrie cl_skyname pui ceva de genul: desert, night, dusk, dawn, alien1 sau alien01, xen9 (mai sunt cateva nu le stiu pe toate)
Old 10-07-2007, 20:16   #120
Membru

1gnition's Avatar

legatura este :
Quote:
Originally Posted by 1gnition View Post
propun harta de_sunny pe r@m base fun server.... e din esl si mi se pare foarte buna pentru acest server...

de_sunny.zip 3.37MB
+ multumesc mult :} kalule

Douglas Adams
To bot to be light!
Old 17-07-2007, 14:39   #121
fun.rambase.ro

vasileb's Avatar

Propun o harta care ar putea avea succes: de_dust4ever ...ah, si mi-as dori sa o joc. Voi nu?
vasileb is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2007, 17:18   #122
Seikimatsu Hashato

Ken-Oh's Avatar

Send a message via Yahoo to Ken-Oh Send a message via Skype™ to Ken-Oh

O poza,un screenshot ceva?Sa avem si noi idee cum arata (sau eu cel putin)
Old 17-07-2007, 18:17   #123
Evil Kitty

martiana's Avatar

Send a message via Yahoo to martiana

http://www.fpsbanana.com/maps/screen...s/maps/23a.jpg

Work It Harder Make It Better
Do It Faster Makes Us stronger
More Than Ever Hour After
Our Work Is Never Over
martiana is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2007, 19:15   #124
fun.rambase.ro

parazytwoo's Avatar

Destul de interesanta, mai bine decat de_dust4...

Parcă citesc din stele,
Ce îţi mai plac manele.
Sunt sotto că hip-hop-ul o să-ţi placă...
Când o să vrei să-l asculţi, el o să tacă.
parazytwoo is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2007, 19:36   #125
DANCE DEPARTMENT

Pryda's Avatar

bagati ma harti noi nu enspe mii de variante la harti mai antice ca rolling stones
Pryda is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules