RamBase Home
Go Back   RamBase Home > RamBase Forum > Jocuri si servere > Counter Strike si Condition Zero > fun.rambase.ro - CS 1.6 Fun Server
Notices
fun.rambase.ro - CS 1.6 Fun Server
Discutii privind serverul RamBase Fun Server (fun.rambase.ro, CS 1.6), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.

Responsabili server: daNNNce si Cojna.
Closed Thread

Thread Tools
Old 07-07-2007, 15:49   #1
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Send a message via Yahoo to Wolfmark
Default Anunturi

Discutiile legate de anunturile din acest thread se fac in thread-ul Discutii Admin. Am mutat toate posturile offtopic acolo.

Incepand de astazi, 7 Iulie 2007, de serverul fun.rambase.ro se va ocupa si parazytwoo.

Teoretic va face asta in locul meu, practic vom vedea ce va fi. Va avea access la lista de admini (sa adauge, sa stearga, sa modifice) si la logurile serverului. De asemenea are parola de RCon a serverului. Pe scurt, el o va ajuta pe MartiAna sa gestioneze adminele pentru acest server.

Last edited by Wolfmark; 22-07-2007 at 10:23.
Wolfmark is online now  
Old 07-07-2007, 22:00   #2
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Am pus noul regulament pe server, care poate fi accesat folosind comanda say /rules. De asemenea am updatat si informatiile pentru admini, care pot fi accesate pe server folosind comanda say /admin.

Din acest moment, regulile primite pe PM de catre admini actuali nu mai sunt valabile. Adminii existenti si cei care vor mai fi facuti incepand cu acest moment trebuie sa citeasca doar instructiunile disponibile pe server.
Wolfmark is online now  
Old 14-07-2007, 18:18   #3
Evil Kitty

martiana's Avatar

Send a message via Yahoo to martiana

Va rog nu mai faceti cereri pentru marirea adminelor si nu-mi mai trimiteti mesaje private cu acest subiect.

Adminele se vor mari periodic in functie de activitatea voastra pe server, nu in functie de numarul de rugaminti.

Work It Harder Make It Better
Do It Faster Makes Us stronger
More Than Ever Hour After
Our Work Is Never Over
martiana is offline  
Old 21-07-2007, 20:35   #4
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Incepand cu astazi, 21 Iulie 2007, pe serverul fun.rambase.ro am pus un mic plugin, numit Bad Words Filter. Cand un user va folosi anumite cuvinte cheie pe chat (say sau say_team) automat va primi GAG de la server si adminii vor fi anuntati de acest lucru pe chat-ul adminilor cu un mesaj de genul:

(BAD WORDS FILTER) Player Name: mesajul zis de player-ul respectiv

De notat ca nu este perfect, asa ca nu va bloca toate vulgaritaile, ci doar cateva din ele. De asemenea probabil vor fi cazuri cand va bloca prea mult si unii nevinovati vor fi arsi aiurea. Daca observati ca un player primeste GAG de la acest plugin aiurea, spuneti-mi ca sa vad de ce iar adminii au dreptul sa foloseasca amx_ungag pentru a repara greseala. De asemenea daca vedeti ca nu blocheaza ceva, ca playerii au inventat diverse si reusesc sa-l pacaleasca, trimiteti-mi PM ca sa incerc sa rezolv problema.

Acest plugin logheaza separat toate say-urile/say_team-urile care contin cuvinte vulgare, pentru a putea fi mai usor de urmarit de catre administratorii serverului.

Sa nu ziceti ca n-ati stiut

Sper ca astfel sa se rezolve macar partial problema cu limbajul colorat pe server.

De notat ca pe langa vulgaritatile standard, plugin-ul reactioneaza urat si la chestii de genul "raton", "ratat", "idiot", "prost" etc... Asa ca daca ziceti "ce ratat sunt" veti fi arsi fara probleme, cu toata imunitatea oferita de admin.
Wolfmark is online now  
Old 22-07-2007, 10:27   #5
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Am sters TOATE banurile date pe IP pe fun.rambase.ro.

Incepand de acum comenzile amx_ungag si amx_unllama ignora imunitatea unui player. Va reamintesc ca amx_team_s, amx_team_ct si amx_team_t nu necesita scoaterea imunitatii daca le folositi pentru a va muta voi in alta echipa.
Wolfmark is online now  
Old 24-07-2007, 03:01   #6
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Am pus pe fun.rambase.ro un mic plugin, numit AutoExec. Bineinteles scris de mine...

Acesta permite executa unor comenzi in momentul in care anumiti playeri se conecteaza la server, eventual doar intr-un anumit interval de timp. E util pentru ca poate vrei sa ai un player care sa primeasca GAG imediat ce se conecteaza la server, sau poate vrei sa faci misto de unul si sa execute automat disconnect (sau poate quit, de ce nu?) la 30s dupa ce s-a conectat etc... Chestii finute, ca sa zic asa

Povesti. Motivul e altul. E vorba de suferinta, un cuvant atat de indragit pe aici pe r@m.

Momentan l-am configurat ca sa execute "connect ram1.mediasat.ro" sau "connect ram2.mediasat.ro" pentru anumiti playeri, ghiciti voi care, in intervalul 16:00 - 02:00. Practic in acesta perioada adminii si sloturile de pe serverele ram1 sau ram2 nu mai au ce cauta pe fun.rambase.ro, ei avand obligatia sa joace pe serverul unde au privilegii. Pentru unii dintre ei, care s-au aratat atat de devotati serverelor ram1 si ram2, criticand vehement existenta serverului fun.rambase.ro, mi-am permis ca regula sa fie permanenta, adica indiferent de ora. Practic pentru ei serverul fun.rambase.ro este deja istorie...

Quote:
Originally Posted by Pryda View Post
BINE ZIS !!! multi incompetenti si mai sunt si cu nasul pe sus, mult MULT prea artagosi
...
deja s-a umplut de steamuri, eu zic ca puteti expedia de pe server tot inaptii
Multumesc frumos pentru idee.
Wolfmark is online now  
Old 29-07-2007, 02:28   #7
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Am updatat plugin-ul pentru comenzile de GAG si LLAMA.

Din acest moment GAG-urile sunt persistente, adica nu se mai pierd la schimbarea hartii, restart server, retry-uri etc... O alta noutate consta in faptul ca pentru GAG se poate specifica un motiv. Daca numarul de minute specificate este 0, atunci gag-ul este permanent. Pentru gag-urile peste 30 min sau cele permanente, specificarea motivului este obligatorie.

Important: plugin-ul este destul de complex acum. In special parte cu stergerea gag-urilor care au expirat. Asa ca daca observati probleme, sa-mi spuneti ca sa vad ce si cum.

Comenzi:

amx_gag <nume or #userid> [minutes] [reason] - Gag player-ul specificat. Daca player-ul a fost autentificat de Steam, atunci gag-ul este pe Steam ID, altfel este pe IP. Similara cu comenzile amx_ban/amx_banip.

amx_ungag <nume or #userid> - Ungag player-ul specificat.

amx_gag_list - Afiseaza o lista cu playerii de pe server care au gag. Lista contine data la care s-a dat GAG-ul, timpul pe care a fost dat, timpul ramas pana la expirarea acestuia si, bineinteles, motivul.

amx_addgag <authid or ip> <minutes> [reason] - Adauga un nou gag in lista de gag-uri. Comanda nu da gag vreunui player. Daca de exemplu se adauga un gag pentru un IP anume, playerii de pe server care au acel IP nu vor primi gag. Insa la schimbarea hartii sau daca se reconecteaza atunci vor primi gag (daca nu a expirat pana in acel moment). Similara cu comanda amx_addban.

amx_removegag <authid or ip> - Sterge un gag din lista de gag-uri. Comanda nu da ungag vreunui player. Daca se sterge gag-ul pentru un steam id anume, player-ul respectiv ramane in continuare cu gag pana se schimba harta, reconnect etc... Similara cu comanda amx_unban.

Va recomand sa nu folositi comenzile amx_addgag si amx_removegag, ele sunt "doar sa fie". De asemenea nu dati gag-uri permanente pentru ca numarul de gag-uri care pot fi pastrate/salvate este limitat...

Pur si simplu acum ar trebui sa dispara problema "a dat retry dupa gag asa a i-am dat ban"...
Wolfmark is online now  
Old 30-07-2007, 01:49   #8
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Am updatat si plugin-ul pentru filtrarea cuvintelor "urate". Acum sper sa dea mai putine rateuri, se cauta dupa alte pattern-uri, am definit o lista cu exceptiile pe care le-am vazut pana acum etc...

Am scos comanda amx_sound_play. Adminii abuzau de ea la greu, asa ca am fost nevoit s-o scot pana la urma, cu toate ca nu prea vroiam...

Este obligatorie specificarea motivului pentru comenzile amx_kick, amx_ban, amx_banip si amx_addban. Acum amx_ban merge, nu mai este blocata. Ea baneaza fie STEAM ID-ul, daca e posibil acest lucru, fie IP-ul player-ului respectiv.

Am scos redirectul de pe fun.rambase.ro catre ram1.mediasat.ro si ram2.mediasat.ro...
Wolfmark is online now  
Old 16-08-2007, 15:34   #9
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Adminii de pe fun.rambase.ro au acum grupul lor. Pentru mai multe detalii cititi aici. Momentan doar atat.
Wolfmark is online now  
Old 19-08-2007, 02:19   #10
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Am adaugat o noua comanda: say /players. Va afisa informatii din PsychoStats despre playerii de pe server:

a) data cand au jucat prima data (First Seen)
b) numarul total de ore jucate (Online Time)
c) numarul total de ore jucate in ultimele 2 saptamani, ultimele 4 saptamani, ultimele 6 saptamani si ultimele 8 saptamani
d) ce nick-uri au folosit de-a lungul timpului (no more undercover)

Nu afisez informatii legate de rank, headshot-uri, accuracy etc..., pentru ca oricum ele sunt invalide momentan. Scopul nu este sa inlocuiasca /rank sau mai stiu eu ce alta comanda similara.
Wolfmark is online now  
Old 20-08-2007, 15:12   #11
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Mici modificari la server:

Am pus un meniu, care sa ajute playerii sa foloseasca mai usor diverse comenzi. Meniul este afisat cu comanda say /menu (sau amx_menu). Periodic se afiseaza un mesaj imediat dupa spawn in legatura cu acest lucru.

Meniul contine 3 chestii momentan:

a) comenzile care pot fi executate din chat (say /rules, say /maps, say /joke etc...)
b) un meniu pentru redirect catre alte servere r@m (se afiseaza stats-ul celorlalte servere si poti alege unde sa joci)
c) meniul de la un plugin nou, si anume Admin Spectator ESP.

Legat de Admin Spectator ESP, practic v-am pus wall pe server

Pentru detalii vedeti acest link. Pe scurt, un player care este spectator sau dead va putea activa/dezactiva wall-ul folosind comenzile FORWARD si BACKWARD (W si S by default). Un meniu cu diverse setari poate fi activat direct folosind RELOAD. Sau daca preferati exista comenzile esp_menu, esp_toggle si say /esp_toggle.

ESP-ul este dezactivat by default si este accesibil tuturor playerilor de pe server, nu doar adminilor. Setarile fiecarui player sunt pastrate chiar si daca serverul este restartat.
Wolfmark is online now  
Old 21-08-2007, 17:07   #12
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Alte modificari:

a) Pentru ca tastele default sunt prea la indemana, acum plugin-ul Admin Spectator ESP poate fi activat/dezactivat numai folosind comenzile esp_toggle sau say /esp_toggle. De asemenea meniul se poate accesa doar folosind esp_menu, say /esp_menu sau din meniul principal (say /menu sau say_team /menu). Comenzile FORWARD (W), BACKWARD (S) sau RELOAD(R) nu mai au efect cand un player este mort sau spectator...

O alta observatie este faptul ca plugin-ul este for fun, nu pentru a ajuta adminii sa prinda codati sau mai stiu eu ce. Nu ma intereseaza partea asta, asa ca targetul sunt playerii care nu au nici un fel de privilegii pe server. In concluzie degeaba ziceti "e aiurea ca-l pot folosi si playerii", pentru ca pentru ei a fost de fapt instalat. Mai degraba "e aiurea ca-l pot folosi si adminii"...

Cei care vor sa-l foloseasca si in timpul jocului, PM me "ca sa ne intelegem" (ca asa mi s-a zis la ITP cand m-au gasit cu bube pe la trotineta)

b) M-am inspirat din plugin-ul Admin Spectator ESP si l-am modificat pe cel legat de sunete (Sank Sounds). Asa ca acum daca un player dezactiveaza sunetele, acest lucru este salvat chiar intre restarturile serverului si nu mai este nevoie de comanda "say /soundsoff" la inceput de harta.

ps: partea cu PM-ul e o gluma (pentru cei care cred ca tot ce zboara se si mananca)
Wolfmark is online now  
Old 21-08-2007, 23:33   #13
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Azi am avut ceva timp liber, asa ca: say prevmap sau amx_prevmap afiseaza ultimele 5 harti jucate. Pentru a scapa de intrebarea "ce harti au fost", "ce s-a jucat inainte" etc...
Wolfmark is online now  
Old 03-09-2007, 09:11   #14
Zyklon B

Arwen's Avatar

In urma deciziei lui Wolfmark si in urma unei discutii cu Hector | r@m, va anuntam urmatoarele:

1. serverul fun.rambase.ro va fi inchis in urmatoarele 2-3 saptamani, odata cu retragerea definitiva a lui Wolfmark;
2. adminii si sloturile, sau cei care doresc sa-si continuie activitatea pe serverele noastre, sunt bineveniti si sunt rugati frumos sa ne comunice prin Private Message user si password si lvl-ul adminului de care au beneficiat pe serverul fun;
3. indiferent de conflictele anterioare, administratia r@m spera ca veti avea placerea sa va continuati activitatea pe serverele noastre, cu prijinul complet al adminilor;
4. va multumim pentru munca enorma depusa in ridicarea acestui server (fun.rambase.ro), ne cerem scuze pentru faptul ca vom fi obligati sa-l oprim, din pacate, aceasta decizie nu ne apartine si este independenta de noi.

Wolfmark: anuntul nu mai este valabil (nu ca ar fi fost vreodata)...
De furturi de cuvinte in ritmuri de psihoza.

Hai, vino-ncet si urma-mi calc-amar,
Ucide-mi pasii calm, cu al tau nume,
Arata-te-n splendorile de ieftin var
Si striga tare sa vuiasc-o lume:

Ca esti mai bun, mai drept, mai talentat,
Iar eu un scribe amarat, de timp uitat.

Last edited by Wolfmark; 08-09-2007 at 22:18.
Arwen is offline  
Old 24-10-2007, 01:58   #15
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

S-au reorganizat putin grupurile de admini.

Cei care erau Best Criminals acum sunt Don't Mess With Us, iar cei care erau Moderators acum sunt Best Criminals.

Nu este vorba de o promovare/retrogradare, pur si simplu s-au schimbat denumirile grupurilor. Ordinea lor ramane aceeasi, adica noul grup Best Criminals este mai mic decat noul grup Don't Mess With Us.

Lista completa este urmatoarea:

01. God of R@m
02. Semigod of R@m
03. Highlander
04. Powerfull Level
05. Strength & Honour
06. Untouchable Level
07. Insane Level
08. Immortal
09. Mad Lander
10. GodLess
11. Don't Mess With Us
12. Doom Day Soldier
13. Best Criminals

14. Moderators
15. Reserved Name & Slot
16. Reserved Slot

Valabil pentru serverele fun.rambase.ro, awp.rambase.ro si gg.rambase.ro.

Pentru mai multe detalii vedeti acest post.
Wolfmark is online now  
Old 11-11-2007, 17:43   #16
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

1. Jucatorii care au gag nu vor mai putea sa-si schimbe nick-ul. In schimb ei primesc un mesaj in care li se spune sa foloseasca comanda say_team @text (adica un team message care incepe cu caracterul @) pentru a transmite mesaje adminilor. Sper ca astfel sa se rezolva problema nick-urilor de genul "ungag me", "n-am zis nimic" etc...

2. Cand un player primeste gag de la plugin-ul Bad Words Filter, adminii primesc urmatorul mesaj, alaturi de informatiile despre gag: Adminii au OBLIGATIA sa scoata gag-urile nejustificate! Stiu stiu, nu o sa-l citeasca nimeni, dar am zis sa fie...
Wolfmark is online now  
Old 07-12-2007, 16:36   #17
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Stats-urile pentru serverul fun.rambase.ro au fost resetate si sunt recalculate (incepand cu prima zi de cand exista sereverul). Insa tot procesul va dura pana la 2 zile probabil, asa ca nu va speriati daca la http://fun.rambase.ro/ps vedeti date partiale.

Laaaaaaaaaaaaaater edit: PsychoStats v3.0.7 exiting (elapsed: 65:38:59; logs: 9740)

Last edited by Wolfmark; 11-12-2007 at 00:40.
Wolfmark is online now  
Old 18-02-2008, 16:21   #18
fun.rambase.ro

parazytwoo's Avatar

Astazi, 18 februarie 2008, vin cu primul anunt de pe acest an, 2008 si probabil ultimul din aceasta postura. Am luat decizia sa renunt la statutul meu de Semigod Of R@m, din pricina faptului ca nu am reusit sa ating scopul propriu. Scopul initial a fost atins, si anume popularea serverului cu Steam-uri, insa eu pe langa aceasta sarcina, aveam si alte planuri destul de pretentioase. Aceste planuri nu pot fi atinse intr-un timp atat de scurt. Este mai dificil decat credeam insa ma asteptam si la acest lucru. Sunt o fire perfectionista, iar micile esecuri sau scopuri neatinse, sunt mult mai mult decat atat. Aceste lucruri pot fi indreptate doar prin dedicarea 100% serverului, ceea ce e destul de nefiresc pt fiecare dintre noi. Astfel, sper ca munca mea sa fie continuata de cineva mai capabil, pentru ca nimeni nu este de neinlocuit. Sa nu se inteleaga ca voi parasi aceasta comunitate. Asta nu se va intampla, pentru ca nu am venit aici doar pentru a deveni Semigod Of R@m. Voi continua probabil cu statutul de admin, iar cu siguranta cand mi se va cere ajutorul, nu voi ezita sa ajut. Mai multe lucruri n-am sa spun pentru ca nu-si au rostul. De astazi inainte va rog sa incetati sa-mi trimiteti mesaje legate de admine pentru ca nu mai este sarcina mea. Wolfmark va decide cine imi va prelua munca si sunt sigur ca se va descurca cel putin la fel de bine cum am facut-o eu. Mai multe nu promit, voi lasa timpul sa treaca si vom vedea ce va fi. Daca am gresit fata de cineva si nu mi-am dat seama sau am luat decizii pripite, imi cer scuze fata de voi, insa nu asta a fost intentia mea.

Va rog foarte mult sa nu primesc intrebari pe aceasta tema, atat aici pe forum cat si pe server.

Va multumesc.

Parcă citesc din stele,
Ce îţi mai plac manele.
Sunt sotto că hip-hop-ul o să-ţi placă...
Când o să vrei să-l asculţi, el o să tacă.
parazytwoo is offline  
Old 21-02-2008, 23:51   #19
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Versor este cel care se va ocupa in continuare de adminii serverului fun.rambase.ro, ajutat de MartiAna.

Parazytwoo va ramane prin preajma, asa ca n-ati scapat de el Oricum, 10x pentru cat s-a chinuit cu fun-ul, cu mult mult mult peste asteptari, care si asa erau destul de mari.
Wolfmark is online now  
Old 24-03-2008, 12:28   #20
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

MartiAna a renuntat la semigod-ul de pe fun.rambase.ro, motivul fiind ca nu mai are timp pentru asa ceva. Acum e moderator global pe forum si se ocupa de alte prostioare.

Asa ca momentan ramane doar Versor, care va gestiona singur lista de admini de pe server. Si mai e si parazytwoo, cu acces la loguri, lista de admini, parola de RCon si moderator pe forum, care sa mai streseze jucatorii si adminii de pe server din cand in cand.
Wolfmark is online now  
Old 31-03-2008, 00:30   #21
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Default Flashbang Color

De acum va puteti seta fiecare ce culoare vreti pentru flash-uri.

Ce alegeti se pastreaza chiar daca pica serverul, daca se restarteaza, daca se schimba harta etc...

Valabil doar pentru fun.rambase.ro si cz.rambase.ro.

Puteti alege o culoare predefinita dintr-un meniu pe care-l activati fie din meniul principal (say /menu), fie direct folosind comenzile say /flash sau amx_flashcolormenu. Puteti sa va alegeti ca flash-ul sa aiba o culoare aleatoare de fiecare data sau puteti sa va alegeti orice culoare doriti voi (chiar daca nu este in cele predefinite) folosind comanda amx_flashcolor. Bineinteles puteti sa alegeti culoarea implicita (a serverului), care este NEGRU.

Culorile predefinite sunt: White, Black, Gray, Light Gray, Dark Gray, Red, Light Red, Dark Red, Green, Light Green, Dark Green, Blue, Light Blue, Dark Blue, Yellow, Magenta, Cyan, Pink, Orange, Gold, Khaki, Violet, Indigo, Olive, Brown.

Mai jos va pun help-ul in limba romana care apare daca folositi comanda amx_flashbang fara argumente. Momentan multi-language-ul nu este activat, asa ca pe server o sa-l vedeti in limba engleza.

Aceasta comanda seteaza culoarea flash-urilor.
Culoarea ta curenta este %s, iar culoarea implicita (a serverului) este %s.

Pentru a reseta culoarea ta la valoarea initiala (a serverului):
amx_flashcolor default
Pentru a seta o culoare aleatoare (pentru fiecare flash):
amx_flashcolor random
Poti selecta o culoare predefinita din meniul afisat de comanda:
amx_flashcolormenu
Pentru a seta o culoare oarecare, apeleaza comanda cu trei parametrii, componentele rosu, verde si albastru ale culorii. Pentru a gasi valori pentru diferite culori poti folosi aplicatia Microsoft Paint (meniul Colors, alegi Edit Colors dupa care Define Custom Color).

De exemplu, pentru a setea culoarea portocaliu:
amx_flashcolor 255 165 0
Alt exemplu, pentru a seta culoarea flash-urilor la turquoise:
amx_flashcolor 64 224 208
Vezi http://en.wikipedia.org/wiki/X11_color_names pentru mai multe culori.

Plugin-ul este destul de maricel asa ca pot fi mici probleme. Daca intalniti ceva ce pare aiurea, urlati pe forum.

LE: exista si comanda amx_flashcolor_list care afiseaza ce culoare pentru flash-uri are fiecare

Last edited by Wolfmark; 31-03-2008 at 01:39.
Wolfmark is online now  
Old 01-04-2008, 13:34   #22
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

S-a busit Psychostats-ul pentru fun.rambase.ro. Motivul e ca n-a detectat ca logurile din Aprilie 2008 sunt mai noi ca cele din Mai 2007 (de cand a fost pornit serverului). Asa ca la 00:15 s-a apucat voios sa parseze logurile din Aprilie 2008, Mai 2007, Iunie 2007 etc..., la 01:15 a pornit din nou, la 02:15 a mai pornit inca odata, asa ca astazi dimineata erau vreo 10 procese ale Psychostats-ului care se stresau de zor cu logurile serverului in paralel (nici macar primul, cel pornit la 00:15, nu terminase treaba).

Din pacate backup pentru Psychostats n-avem (doh me), asa ca diseara voi reseta iarasi baza de date, iarasi vor fi parsate logurile, va dura 65 ore pentru logurile din perioada 05-12 2007, plus timpul necesar pentru logurile din 01-03 2008, adica cateva zile bune. Timp in care e posibil sa fie ceva lag pe serverele de CS, pentru ca baza de date va fi stresata, procesoarele vor fi stresate, alea alea.
Wolfmark is online now  
Old 05-04-2008, 00:29   #23
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Default Team Flash

Am terminat si al doilea si ultimul plugin legat de flash-uri

Acum pe serverele fun.rambase.ro si cz.rambase.ro sunteti anuntati cand:

a) luati un flash de la un coechipier (implicit activata)
b) un coechipier are parte de un flash de la voi (implicit activata)
c) un coechipier are parte de un flash de la alt coechipier (implicit dezactivata)

In meniul principal (say /menu) aveti si optiunea Team Flash, de unde va puteti configura ce mesaje sa primiti. Puteti alege sa primiti mesaje doar despre flash-urile complete sau si despre cele partiale. Implicit primiti notificari despre orice fel de flash.

Mesajele privesc doar echipa din care faceti parte. Daca sunteti CT, nu o sa primiti mesaje legate de jucatorii T. Valabil si invers. Setarile pentru fiecare Steam ID sunt pastrate de server, chiar daca crapa, se schimba harta etc...

Plugin-ul logheaza toate teamflash-urile intr-un fisier. Asa o sa vedem cum stam si daca se renteaza sa introducem si pedepse pentru team flash. Nu chestii grave gen slay, ci mai lite, cum ar fi imposibilitatea sa mai cumpere flash-uri dupa 10 teamflash-uri facute in decurs de 24/48 de ore.

O mica mentiune: e destul de greu sa stii cine a aruncat un flash si cine l-a incasat. Am facut teste cu vreo 4 admini de pe fun care au aruncat non stop flash-uri timp de cateva minute si pe baza logurilor create atunci eu zic ca anunturile legate de team flash sunt OK. Dar totusi nu pot sa bag mana in foc, ceva gen 99%. Daca arunca 20 de insi simultan flash-uri, sper ca plugin-ul sa se descurce si sa nu o ia pe aratura.

Last edited by Wolfmark; 05-04-2008 at 00:40.
Wolfmark is online now  
Old 07-04-2008, 22:56   #24
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Psychostats-ul este up-to-date. Cred ca a luat foc masina pe care s-au parsat logurile, sa stea 4 zile non stop cu procesorul 100% e ceva. Si merge si comanda say /players de acum.
Wolfmark is online now  
Old 04-08-2008, 00:38   #25
A clockwork orange

Versor's Avatar

Send a message via Yahoo to Versor

De astazi 4.08.2008, eu, Versor, nu voi mai fi SemiGod of r@m din cauza unui comportament inadecvat. Ii multumesc lui Sorin ca a avut incredere in mine si mi-a dat aceasta titulatura de "SemiGod of ram". In tot ceea ce am facut pentru server am pus suflet, daca nu s-a vazut, asta e, nu-l am asa mare precum cred. Ramane ca Wolfmark sa va anunte o persoana cu abilitati de conducere a serverului mai bune ca mine. Spor

P.S. Ce plictisita ar fi lumea daca totul ar fi perfect

Last edited by Versor; 04-08-2008 at 01:09.
Versor is offline  
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules