| FPS Discutii despre First Person Shooters (FPS), S.t.a.l.k.e.r, Crysis, Call of Duty 2 si alte jocuri care ne tin FPS-urile in priza ore in sir. |
30-03-2009, 20:19
|
#26 | | Membru
|
vb lui Wolfmark, m-am cam saturat de cs (si aici includ css si cz)
tf2 e cu totul altceva...e mult mai complex, nu e doar sa ti apasat mous 1 si stanga dreapta
si se pot face niste strategii........
am jucat ieri pe un server, erau 3 ingineri, 2 medici, 2 sniper, 2 gorile (aia cu rotativele alea in mana  ), 3 piromani, 2... canguri d'aia  si 2 spioni (era server de 32)
2 dintre ingineri (printre care si eu) am "ocupat" un "steag" cu teleport, turete si "dispensar" (care da viata si munitie) si cu 2 piromani care dadeau mereu cu flacarile prin zona (ca sa ne fereasca de spioni), al 3-lea inginer si-a facut "baza" (teleport, tureta si dispensar) pe o cladire cu al 3-lea piroman, unde stateau sniperii
"gorilele", cu medicii in spate, mergeau la inaintare impreuna cu "cangurii" (le zic asa ca sareau ca niste canguri, scout parca se numesc) ca sa captureze al 2-lea steag.....
iar sniperii, de pe cladire, "tineau" baza advesa destul de bine....
la un moment dat s-au schimbat rolurile si eram noi inghesuiti in baza...
pe langa asta comunicarea este foarte importanta.... ex: atentie, spion camuflat in....inginer, aveti grija....
ce vreau sa subliniez ca este intradevar un joc de echipa, iar "fragurile" nu inseamna absolut nimic.... daca nu joci in echipa nu iesi din baza...
pe mine m-a "prins" si daca s-ar face un server romanesc.....ar fi excelent
Fiecare om are un anumit orizont. Cand acesta se ingusteaza si devine infinit de mic, el se transforma in punct si atunci omul zice: „Acesta este punctul meu de vedere” Regulile sunt aceleasi pentru toti, doar exceptiile sunt in functie de persoana. Motto: Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei!  |
| |
31-03-2009, 01:31
|
#27 | | Phoenix
| Quote:
Originally Posted by Wolfmark CSS-ul e un fel de CS, acelasi gen de joc, de care eu personal sunt satul pana peste cap. | CSS-ul este remake-ul batranului CS 1.6 pe Source; e normal ca cele 2 jocuri sa aibe acelasi stil, insa ca aspect sunt diferente uriase: CSS vine cu imbunatatiri majore si ofera ceea ce 1.6 nu poate - REALISM. Si asta printr-o grafica excelenta. Hartile arata splendid, sunt reproduse foarte bine imitand locatii reale, detaliile sunt uimitoare, la fel si armele, personajele, umbrele, luminozitatea etc. Un alt lucru bun e ca nu mai exista smoke pe 16 biti de care sunt satul pana peste cap. Si flashbang-urile sunt atat de bine realizate in Source, incat atunci cand iei unul nu mai stii de tine... esti si orbit si surzit.
Ce sa mai, CSS e un joc super-reusit facut pe un engine modern, nu degeaba e cel mai jucat de pe Steam (si a inceput sa fie jucat si in Ro), e altceva fata de 1.6, de aceea merita un server care ar avea succes. Mai are si bug-uri si exploit-uri dar sunt neinsemnate avand in vedere calitatea jocului.
TF2 e atractiv, e unic, insa mai trebuie sa creasca in popularitate parerea mea. E destul de nou si nu e pe gustul tuturor din cauza graficii.
__________________ I wish I could do more than keep an eye on you... Prepare for unforeseen consequences! Who are "Our Benefactors" and what plans do they have on Earth? Find out here! ΓōΠΣV^™  |
| |
31-03-2009, 03:15
|
#28 | | Avocata R@mului; old nick: asteijk
|
sa nu mai spun ca atunci cand e sa primesti un flash..se misca imaginea si esti complet panicat  ) (asta la inceput)
-pana si oamenii sunt redati cat mai real,de arme ce sa mai zic...speach less
-am observat cum e cand arunci o arma....este o mare diferenta
-se poate vb la microfon..si all si tspeak
-nu se mai trage prin perete 
-awp nu mai este o arma a fragarilor,pandari
nu stiu mie mi-a placut enorm de mult..am ramas fascinata
Last edited by zgudu; 31-03-2009 at 03:18.
|
| |
31-03-2009, 19:34
|
#29 | | Secţia agitaţi
|
Am instalat si eu azi TS2. E amuzant, pana intr-un punct.
Grafica nu e geniala, da' nu ma deranjeaza.
In schimb se joaca haotic. Mori instant, nu e team play, etc...
Voi unde jucati? Ca eu am gasit (fara sa caut prea mult  ) doar servere de pe afara pline de copii
31-03-2009, 20:20
|
#30 | | rambase.ro
|
Eu joc pe primul server al unui clan micut, site-ul fiind http://www.triggerhappygamers.com. Mai au unul dar n-am apucat sa intru sa vad ce-i cu el. Mi-a placut ca e plin fara sa umble cu prostioare, cum fac alte servere care apar in lista din steam ca avand 30 de jucatori pe ele si cand intrii te trezesti ca-s doar 3. Ma rog, daca e sa facem un server, asta va fi metoda de baza de populare, servere fake, alea alea, dupa care vedem cum o dregem.
Legat de teamplay, e relativa treaba. E vorba de servere publice, cu 12-16 oameni care nu se cunosc, nu stau toti pe voice chat, asa ca sunt momente bune si momente proaste. Cateodata templay-ul se obtine mult mai usor cand lucrurile sunt mai simple (gen CS/CSS) si mult mai greu cand sunt mai multe optiuni, clase etc... Sunt momente bune, cand o echipa e destul de echilibrata, dar si momente proaste cand trebuie sa impingi o bomba in baza inamica cu 4 sniperi, 2 ingineri si 3 spioni, adica ceva imposibil
Dar asta e ideea, haos, fun, shoot & run, nu strictetea din CS/CSS, unde ai mereu un admin care repeta ca disperatul "aveti grija la limbaj", "nu campati", "iti dau ban" etc...
Am 40 de ore jucate pe diverse servere TF2 si n-am vazut inca un caz in care un admin sa execute o comanda pe un jucator. Dar deh, oamenii sunt mai relaxati, inteleg ca e un joc, nu ca romanasii nostrii care se cearta de nebuni pe nivele de admin, ala are level 3, ala are level 4 etc...
|
| |
31-03-2009, 20:29
|
#31 | | Nadir latent
Join Date: May 2008 Location: La granita realului cu paranormalul Age: 18
|
Wolf cum comand Css say TF2? ca nu am gasit nici pe site  .
Cred ca o sa iau TF2.Motivul? Daca e la inceput e mai bine deoarece cu timpul pana devine mai popular am avea deja un server dezvoltat.
Desi unora le place stilul CS(Ronev  ) ceva mai amuzant si diferit nu ar strica, parerea mea.
L.E. am gasit
Last edited by wyrda; 31-03-2009 at 20:34.
|
| |
01-04-2009, 18:44
|
#32 | | kalubestialu
|
Am jucat şi eu puţin TF 2, destul încât să-mi fac o părere pe care să v-o zic.
Zicea cineva că jucătorii de cs dau numai rush şi camp, deci nema tamplay. Eu spun că dimpotrivă, şi aici îl contrazic puţin pe Insane, jocul este NUMAI despre team-play. Şi astfel, cei care vor juca, se vor trage vrând nevrând spre team-play. E adevărat, pe servere nu prea găseşti team-play, dar gândiţivă că există zeci de servere, poate sute, româneşti, de cs, unde se joacă aiurea, şi numai 2-3 sunt mai valabile. Bineînţeles, serverul de TF2 al rambase va fi unul de calitate.
O să înţirui câteva aspecte care mi-au plăcut, şi câteva care nu mi-au plăcut, le pun alandala, aşa, cum îmi vin:
-îmi place foarte mult că există o diferenţă considerabilă la viteza de deplasare, între caractere. De ex, dacă eşti medic, nu prea poţi susţine un scout, care fuge foarte repede.
-îmi place că este mai puţin important aimul, astfel nu vor fi mii de discuţii legate de sensitivitate, de mousepad, mouse drivers, etc.
-grafica este super, mai ales în apă. Ca şi minus, unele hărţi au culorile cam dubioase, avantajând una dintre echipe, dar acelea pot fi evitate.
-teamplayul este atât de bine gândit, încât este de-ajuns să faci echipă cu un singur alt jucător, şi să devii o forţă hotărâtoare. Astfel, un demo cu un medic în spate, fac ravagii. La fel, un pyro cu un spy.
-inginerul are un rol extrem de important, mai ales pe hărţile unde ai 60 de secunde pentru pregătire înainte de începerea măcelului.
-îmi place mult că jocul se desfăşoară la viteză mare, dar fără a fi haotic. Adică, e undeva între senzaţia de la gg sau dm, unde după jumătate de oră eşti ţapăn, şi ram1, unde eşti atât de concentrat că te sperii dacă-ţi iese unul în faţă.
-e foarte mişto şi faptul că nu e atât de greu să omori pe cineva cu a treoa armă (cazma, bâtă, pumni, fiecare cu ce are).
-deşi este în principal fun, pentru că personajele sunt comice, strategia are un rol foarte important în joc.
-scoringul este foarte interesant, nu ştiu încă exact cum se calculează, dar am jucat pe un server, eram medic, n-am omorât pe nimeni, şi am ieşit pe primul loc. Când făcea unul frag pe care-l ajutam eu din spate, ne punea pe amândoi la kill, sau aşa ceva.
-două lucruri noi şi deosebite sunt invizibilitatea spionului, precum şi deghizarea (ăsta e arHa, bineînţeles  ) acestuia, cu ajutorul căreia poate scoate din schemă un sniper, sau alt jucător, la nevoie.
-hărţile sunt mai mari decât la cs, la prima vedere, dar goalurile rundei nu te lasă să tragi de timp prea mult, astfel nu vor mai exista discuţii despre campat.
-ceva foarte interesant este şi abilitatea inginerului de-a construi o intrare şi o ieşire oriunde pe hartă, făcând astfel un drum să ajungi practic în orice poziţie.
În concluzie, îmi place foarte mult jocul, şi sunt sigur că dacă vom avea un server de TF2, se vor mai închide din serverele de cs, de la sine.
__________________ |
| |
01-04-2009, 19:13
|
#33 | | rambase.ro
|
Cred ca mai degraba combinatia Heavy + Medic poate fi letala, primul fiind atat de greoi in miscari incat chiar le incaseaza non stop si un medic in spate care sa-i creasca viata non stop e mana cereasca. Mai ales ca te duce la 150% din viata.
Mai poate fi letala Pryo + Medic. Dar Pyro + Spy nicidecum, n-au nici o tangenta unul cu celalalt. De fapt Pyro-ul e spama Spy-ului, daca sunt in echipe adverse.
Partea frumoasa la Medic este ca are ubercharge, care fie ofera invincibiltate atat lui cat si celui pe care-l vindeca, fie critical hits celui pe care-l vindeca (dar pentru asta trebuie sa joci mai mult, pana primesti dreptul sa folosesti nu stiu ce arma). In primul caz este extrem de important ca partenerul sa aiba putere de foc mare si destula precizie (adica Heavy sau Pyro), ca atunci se face rush si se rade tot ce tine de adversari, in special turetele.
LE: TF2 este din nou 10E + TVA la Computer Games (nu stiu pentru cat timp), a fost 15E + TVA exact cand l-am luat eu
Last edited by Wolfmark; 01-04-2009 at 20:10.
|
| |
02-04-2009, 03:15
|
#34 | | Phoenix
|
Pyro cu Medic e combinatia mea preferata. Cand vreau sa atac cu stil ma bag Pyro si cu un Medic langa mine fac ravagii in tabara adversa. Am reusit sa dobor pana si Heavy + Medic fiind Pyro fara Medic. Daca mai am si Medic cu Ubercharge-ul ready fug toti de mine de frica sa nu ajunga scrum.
Cel mai mult ma enerveaza Spionii si Scoutii... doh - primul e insuportabil cand sunt Inginer si imi distruge teleporturile, dispensarul sau sentry-ul (pe care ma chinui sa le construiesc in pozitii cat mai bune si sa le upgradez cu metal)... cat despre Scout, hmm, parca ar fi baut o lada de Red Bull si a iesit la vanatoare - de fiecare data imi e greu sa il parlesc cu lansatorul de flacari. Prefer sa ma bat cu orice cand sunt Pyro, numai cu Scout nu. Da si cand prind vre-o 2 Scouti deodata si ii vad cum alearga in flacari ma simt excelent. Moarte mai dureroasa nici ca exista  muhaha.
De curand mi-am deblocat o arma noua la Pyro, in loc de shotgun acum am un fel de pistol care arunca niste bile de foc (The Flare Gun se numeste si e mult mai util)... imi place sa le trimit in Sniperi sau in Heavy... aia trag ca disperatii si eu le arunc "cadouri fierbinti".
Bineinteles, in momentele grele sunt Heavy... nici nu e nevoie sa chem vre-un medic deoarece vin ei singuri la mine... jucatorii fideli cunosc faptul ca un Heavy cu un Medic reprezinta cea mai buna formula de Defence.
O alta clasa care imi place, Sniper-ul. Psssttt HeadShot, love that sound !
Wolf, cate Achievements-uri ai dobandit pana acum? Eu am abia 27 din 150 (15 %), cele mai multe avand legatura cu clasele Pyro si Inginer (preferatele mele). Ai reusit sa-l obtii pe cel numit Sentry Gunner? Trebuie sa acumulezi 10 kills cu un singur sentry. Eu m-am chinuit ceva vreme pana sa-l obtin si sunt multe pe care inca ma straduiesc sa le deblochez.
Iata aici cateva statistici interesante cu privire la joc si Achievements.
In final pun si 2 poze cu cateva detalii de-ale mele (dupa cum se poate vedea cel mai mult am jucat Inginer si Pyro). Nu sunt cine stie ce, dar caut mereu sa imi imbunatatesc performantele la fiecare clasa (hate spy).
__________________ I wish I could do more than keep an eye on you... Prepare for unforeseen consequences! Who are "Our Benefactors" and what plans do they have on Earth? Find out here! ΓōΠΣV^™ 
Last edited by roNeV^; 02-04-2009 at 03:28.
|
| |
02-04-2009, 16:19
|
#35 | | kalubestialu
|
Deci mi-am cumpărat jocul. Propun să vă feriţi. Unde vă torn, injecţia letală vă papă.
dr.kalu in the bussiness.
__________________ |
| |
02-04-2009, 17:15
|
#36 | | Nadir latent
|
Deci unde e serverul Rambase de TF2? 
Desi imi merge in 10-30 fps-uri  ma descurc destul de bine http://steamcommunity.com/id/wyrda/stats/TF2 |
| |
02-04-2009, 20:10
|
#37 | | Preacher
|
feriti-va de magarus
va sparg 
hai mai multi sa facem team
Our feet may swiftly carry out Thy commands.
So we shall flow a river forth to Thee
And teeming with souls shall it ever be.
In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti."
|
| |
04-04-2009, 16:03
|
#38 | | kalubestialu
|
Nu faceţi team cu mistikalul, că-l bate hărţile de-l îndoaie!
__________________ |
| |
06-04-2009, 03:56
|
#39 | | Avocata R@mului; old nick: asteijk
|
incercati sa ramaneti la subiect..pentru ca incercam sa vedem cata lume isi doreste acest server..
nu cine e mai alb si cine e mai negru
|
| |
06-04-2009, 17:42
|
#40 | | rambase.ro
|
Pana acum sunt Wolfmark, DomnuKalu, MysTiKaL, InSaNe, roNeV^, Parazytwoo, Big-D si wyrda. Primii 7 chiar am jucat la un moment dat impreuna pe un server (cu RamBase | nickname  ).
Cam putini |
| |
06-04-2009, 18:03
|
#41 | | Preacher
|
putini bai dar cu prestanta  (cel putin eu, pentru restu nu garantez)
Incet incet se trezesc marmotele la realitate si uite asa o sa alerge sa isi cumpere jocu
Hai sictir!!!
Our feet may swiftly carry out Thy commands.
So we shall flow a river forth to Thee
And teeming with souls shall it ever be.
In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti."
|
| |
06-04-2009, 18:32
|
#42 | | Membru
|
Ma inscriu si eu pentru tf2.As dorii si eu sa il joc pe un ping mai mic si banuiesc ca dupa succesul celorlalte servere o sa reusiti si cu acest server.
10-04-2009, 16:50
|
#43 | | fun.rambase.ro
Join Date: May 2007 Location: bucuresti S4, de origine Resita Age: 29
|
m-a pacalit lupu sa-mi iau si eu jocu...e ciudat rau si mia imi si merge naspaaa...adica in reluare si am dat totul la minim 
dar jocul e ok asa ca si joc:P, ati inteles ceva?  , cel mai mult am facut 2 fraguri buhahahahaahhaa
10-04-2009, 18:42
|
#44 | | Nadir latent
|
Ziceti si voi cand si unde ne adunam sa facem una mica  .Io trag cu seringi sau pun foc automat  .
|
| |
10-04-2009, 18:56
|
#45 | | Membru
| Quote:
Originally Posted by Wolfmark Pana acum sunt Wolfmark, DomnuKalu, MysTiKaL, InSaNe, roNeV^, Parazytwoo, Big-D si wyrda. Primii 7 chiar am jucat la un moment dat impreuna pe un server (cu RamBase | nickname  ).
Cam putini  | meep, meep si io vrea sa joace... :P
Fiecare om are un anumit orizont. Cand acesta se ingusteaza si devine infinit de mic, el se transforma in punct si atunci omul zice: „Acesta este punctul meu de vedere” Regulile sunt aceleasi pentru toti, doar exceptiile sunt in functie de persoana. Motto: Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei!  |
| |
11-04-2009, 22:53
|
#46 | | Incepator
|
Am si eu jocul  Momentan nu il am instalat pt ca n-am cu cine juca dar daca se va face un srv i'm in |
| |
12-04-2009, 14:18
|
#47 | | 1908
|
dati-mi si mie un pm ceva cu un sv unde va jucati  pls
(20:39:36) (@Yasmine) hampster
(20:39:36) (+fishbot) Yasmine: There is no 'p' in hamster you retard.
|
| |
13-04-2009, 13:34
|
#48 | | Membru
|
De la TF2 ati trecut pe css.E aproape clar ca mai e cale lunga pana va aparea si la noi un server stabil de TF2.De unde si pana unde css..intr-un topic ce se refera la TF2.Pt.dumnezeu..sunt doua jocuri complet diferite..nici nu are vreun rost vreo comparatie intre ele,asa cum au subliniat si altii inaintea mea.Faceti doua servere..si de css si de tf2 si gata.Cat despre cati il au cumparat ..sa nu va faceti iluzii.Eu banuiesc ca o populare a unui eventual server de TF2 la nivelul celor de cs se va face foarte greu..undeva la 3..4 luni.
13-04-2009, 16:18
|
#49 | | Nadir latent
|
Nu ne strica sperantele  .Mai vin eu cu un coleg.
Pana la urma nu visam ca atunci cand o sa deschidem serverul o sa sara lumea pe el  , incet incet ii facem reclama si il populam zdravan(sa asteptam sa iasa cate unu sa intram noi  )
|
| |
14-04-2009, 12:13
|
#50 | | Membru
|
pe computergames.ro/sms scria la recomanded pc: 3.0 GHz si 1 gb ram...
eu am 2.79 GHz si 2.80 GHz, 512 mb ram, placa video de 256... credeti ca o sa`mi mearga bine jocul asta? (tf2)
|
| |
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +2. The time now is 02:45. |