| Evenimente / Events Evenimente trecute si viitoare privind serverul de Lineage 2 (L2) Sieghardt. Informatii despre acestea, cine le organizeaza si ce obiective trebuie sa indeplineasca jucatorii. |
27-11-2008, 15:11
|
#1 | | no title
| Sugestii/Idei events!
Titlul spune tot. Sugestii si idei despre events!
27-11-2008, 15:59
|
#2 | | Membru
|
town war (orasu devine un battle ground)-primi 3 la fraguri premiati cu ceva simbolic(accesori,top LS,GB,scrolls)
27-11-2008, 16:03
|
#3 | | no title
|
ala este event de 20+ participanti la event, cand o sa se repopuleze srv. oricum buna idee.
astept si alte sugestii,pareri,idei.
27-11-2008, 16:36
|
#4 | | Incepator
| 1 vs 1 event
Eventuri de 1 vs 1. Fara buffe , fara nimic. Un fel de oly.
|
| |
27-11-2008, 21:43
|
#5 | | no title
|
pe langa idei de events, adaugati va rog si sugestii de reward.
28-11-2008, 15:47
|
#6 | | Membru
|
Am shi eu niste sugestii,acum astept parerea voastra.
1.Marirea nr de sloturi la inventar cu 10 macar.
2.Actualizarea Calc Drop`ului la Rata de 25X
3.Introducerea Server`ului pe mai multe top`uri de l2.
Cam atat deocamdata....
|
| |
29-11-2008, 13:39
|
#7 | | Incepator
|
sunt de acord cu roxy in ceea ce priveste sloturile
sunt q la care nu poti sa dai abort si ocupa sloturi si daca bati in anumite zone ti se umple imediat inventarul si te trezesti cu mii de parts pe jos si se face lag
|
| |
29-11-2008, 14:18
|
#8 | | The Godfather
|
Oricate sloturi atzi avea se va intampla la fel! Am verificat personal pe acest server o saptamana intreaga; am marit numarul de sloturi fara sa anunt, inventarele au fost pline si la fel au existat iteme pe jos, am urmarit personal in joc. Tocmai de aceea am redus inapoi numarul de sloturi si nu am mai anuntat nimic si am hotarat sa ramana asa cum este,
__________________ I swear i will use Google before asking dumb questions ! I swear i will use Google before asking dumb questions! I swear i will use Google before asking dumb questions! I swear i will use Google before asking dumb questions! I swear i will use Google before asking dumb questions! |
| |
29-11-2008, 23:15
|
#9 | | Membru
|
Pai Moon tzi se pare normal sunt atatea questuri pe care le facem.....ocupa detul de mult din sloturile shi asha putine....de cate ori termin un q tre sa ma duc in orash sa las mats`ul la wh sau dau destroy la mats...doar stii ca is patzit...de la putin freez pe care il avusem ca sa nu las mats pe jos am dat destroi la AS .....chiar nu pot sa`mi dau seama care e motivul pt care nu vrei sa mai pui niste slots in plus?e pur shi simplu o setare.shi ar fi multumita toata lumea....
|
| |
30-11-2008, 13:25
|
#10 | | Membru
|
nu ar strica in plus niste sloturi,dar daca esti atent iti ajung si cele care le ai ,ex eu unu cand farmez intr-un loc automat fac si eu mizerie dar cand am terminat ma duc oras golesc INV si vin si strang
30-11-2008, 19:01
|
#11 | | The Godfather
|
NU am nimic contra sloturilor in plus, noi nu suntem server oficial sau macar cu pretentii de oficial, doar ca va fi acelasi lucru garantat. Uite am sa modific numarul de sloturi cu 10 in plus si o sa vedeti ca nu o sa fie mari diferente, sau nu vizibile!
__________________ I swear i will use Google before asking dumb questions ! I swear i will use Google before asking dumb questions! I swear i will use Google before asking dumb questions! I swear i will use Google before asking dumb questions! I swear i will use Google before asking dumb questions! |
| |
01-12-2008, 01:46
|
#12 | | Incepator
|
Multumim Moon
|
| |
02-12-2008, 11:26
|
#13 | | Membru
Join Date: Nov 2007 Location: intotdeauna la tastatura Age: 31
|
as dori event in coliseum Koreean style (5vs 5)
asta implica 2 party 5playeri fiecare. ei se aseaza fata in fata in ce ordine decide fiecare echipa. numai ca pvp se face doar cu un singur plyer din fiecare echipa, supravietuitorul, continuand sa joace cu urmatorul adversar. adica din echipa din care playerul a murit, va contiunua urmatorul player. e chiar o mica traditie cu Koreean Style. faceti ?!
oricum, se joaca self buffs, iar din cT1 buferii pot bate
03-12-2008, 00:28
|
#14 | | Membru
| Quote:
Originally Posted by 2die4 as dori event in coliseum Koreean style (5vs 5)
asta implica 2 party 5playeri fiecare. ei se aseaza fata in fata in ce ordine decide fiecare echipa. numai ca pvp se face doar cu un singur plyer din fiecare echipa, supravietuitorul, continuand sa joace cu urmatorul adversar. adica din echipa din care playerul a murit, va contiunua urmatorul player. e chiar o mica traditie cu Koreean Style. faceti ?!
oricum, se joaca self buffs, iar din cT1 buferii pot bate |
Asta e eventul care vroiam sa il propun shi eu mi-ai luato in fatza |
| |
03-12-2008, 00:30
|
#15 | | Membru
| Quote:
Originally Posted by MoonKiss NU am nimic contra sloturilor in plus, noi nu suntem server oficial sau macar cu pretentii de oficial, doar ca va fi acelasi lucru garantat. Uite am sa modific numarul de sloturi cu 10 in plus si o sa vedeti ca nu o sa fie mari diferente, sau nu vizibile! |
Multumim ca ne-ai ascultat ...uite acum nu tre sa ma mai duc town sa golesc inventarul la fiecare q pe care il fac |
| |
03-12-2008, 00:35
|
#16 | | Membru
|
Inca ceva.....incercam sa aducem catzi mai multi playeri noi pe server shi din cei vechi inapoi.....dar o mana de oameni nu putem pune serv pe picioare....deja sa dar rr la HopeZone....iar in descrierea server`ului tot Client Hellbound a ramas...daca se fac modificari ulterior asta inseamna o zi pierduta fara voturi din cate stiu.......
|
| |
04-12-2008, 14:06
|
#17 | | Incepator
|
propun shi eu un event interesant cu intrebari din mmorpg adica l2 seara sa anunte gm de event 10 20 de intrebari shi scrie omul pe all raspunsul sau da pm la gm premii tot asa simbolice adica pots bsoe ar fi misto
e relaxant :P e o idee
|
| |
05-12-2008, 11:12
|
#18 | | Membru
|
cre, va rog frumos, propun:
va rog bagati la loc in joc dropul de medals si Glittering medals. acest event compenseaza dropul de blessed enchants. adica daca tot este mid rate.... sa avem si blessed enchants dintr-o sursa
05-12-2008, 16:28
|
#19 | | The Godfather
|
O sa aveti si Blessed Enchant dintr-o alta sursa stai linistit. Putintica rabdare ca va pregateste Adytzu ceva de care poate o sa va bucurati!
| |
06-12-2008, 11:56
|
#20 | | Membru
|
oh yes, found it !
thank you
ps: tabu de la achilles cu "your sheets" e demential !
15-12-2008, 07:38
|
#21 | | Membru
|
Hai mai organizati events acuma ca avem 2 Gm pot fii mult mai dese ,nu mai depindem doar de ady acuma din ce vad sau organizat bine baieti (ady si alin) cand nu e unu e celalant asa ca ati putea sa faceti events mult mai dese(tvt,tvt corean,turnament etc premii life stone accesori si eventual adena in GB)
15-12-2008, 18:24
|
#22 | | Membru
|
La eventul Zaken's Curse ce facem cu Golden Apiga?
|
| |
15-12-2008, 20:20
|
#23 | | The Godfather
|
Le pastrati! La momentul potrivit o sa va spun ce puteti sa faceti cu ele!
| |
27-01-2009, 14:06
|
#24 | | Incepator
|
O chestie buna ar fi auto pick up si atunci nu ar mai fi iteme pe jos.Daca se umple inventarul nu e mult un teleport pana in oras pentru a il goli.
Idee de event: *class pvp : -1vs1 din aceeasi clasa (adica gen doar th (indiferent de clasa - poate fi human/elf/dark elf) )
*find the GM - GM-ul se ascunde pe harta si da doar indicii despre locatia lui - premii posibile: accesorii unice (gen palarii/costume)
*intrebari legate de lineage - gm-ul pune o intrebare si primul care raspunde castiga -premii: tls+adena
Idei sunt multe doar lume dispusa sa le puna in practica si sa vada care dintre ele prinde mai bine.
P.S.: nu sunt GM pe server - i am not GM on this server
27-01-2009, 14:54
|
#25 | | Aion Player
|
am facut 2 din eventurile de mai sus. pe 4x mai exista ceva interes... pe 25x pauza completa
am facut si trivia, am facut si korean tvt si find the gm si hide and seek si .... mai multe. au fost si premii mai simbolice au fost si premii ceva mai consistente.
am zis ca o sa ma abtin sa comentez, dar problema nu sunt eventurile, nici macar prezenta/absenta gm-ilor nu este o problema.... problema serverului zace in alta parte si nu e doar a rambase-ului ci a majoritatii serverelor free
idei au fost, oameni sa le puna in practica au fost (si s-ar putea sa mai fie chiar) persoane carora sa le pese au fost
p.s. nu poti face class pvp/tournament daca nu ai cel putin 3-4 oameni din aceeasi clasa
o posibila impartire pe clase poate fi chiar cea propusa de ncsoft
* Warrior: Warlord, Gladiator, Destroyer, Tyrant, Bounty Hunter, Warsmith, Berserker, Soul Breaker (Male), Soul Breaker (Female)
* Rogue: Hawkeye, Silver Ranger, Phantom Ranger, Arbalester, Treasure Hunter, Plainswalker, Abyss Walker
* Knight: Paladin, Dark Avenger, Temple Knight, Shillien Knight
* Summoner: Warlock, Elemental Summoner, Phantom Summoner
* Wizard: Sorcerer, Necromancer, Spellsinger, Spellhowler
* Healer: Bishop, Elven Elder, Shillien Elder
* Enchanter: Prophet, Swordsinger, Bladedancer, Warcryer, Overlord, Inspector (Male), Inspector (Female)
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +2. The time now is 13:02. |