RamBase Home
Go Back   RamBase Home > RamBase Forum > Jocuri si servere > Lineage > Sieghardt L2 Server > Discutii generale
Notices
Discutii generale
Locul unde putem discuta pe larg despre mai multe subiecte legate de serverul Lineage 2 (L2) Sieghardt, sugestii privind serverul, Lineage 2 Market (WTS, WTB), intalniri intre jucatori.

Thread Tools
Old 28-10-2008, 15:18   #276
Incepator

Aha. E perfect eu zic sa stearga atunci toate boss jewels. Ce zici ??
Bulbazar is offline  
Old 28-10-2008, 16:05   #277
Membru

Quote:
Originally Posted by Bulbazar View Post
... eu sunt impotriva ce zici ?
Cassyus is offline  
Old 28-10-2008, 16:10   #278
The Godfather

MoonKiss's Avatar

Send a message via Yahoo to MoonKiss Send a message via Skype™ to MoonKiss

Quote:
top 76 doar la baium si antharas ,imi e frica sa intreb udne ai putea baga top lvl 80 )),sa sti ca pt a prinde un agument pe o arma iti trebuie ceva pietre si nu cred eu ca o sa fie la event sau la bossi destule pietre
Pai eu spun ce tie Dragoane deja ti-am mai spus, de fapt ti-am aratat niste posturi de pe oficial unde scria ca top life stone au fost scoase de la dropul moobilor obisnuiti. Nu mai stau acum sa caut iar topicul acela, dar sutn sigur ca itzi aduci aminte de ceea ce spun. O sa le bagam la event si daca or sa fie prea putine si ventul o sa aiba succes prea mare o sa micsoram timpul de repetare a eventului sau o sa gasim variante, acum nici ideea de a ploua cu Top LifeStone nush ce level nu e buna, eu stiu ca asa atzi vrea voi, dar asa nu vreau eu sa fie.
Quote:
Originally Posted by adytzu View Post
totusi e oarecum ciudat, pana la update bossi prindeau aggr. acum daca se va modifica si nu o sa mai tina cont de aggresion la bossi.. vor fi avantajati cei care au facut ant,zaken,baium,antharas.. pentru ca de acum in colo va fi mult mai dificil.
Nu am spus ca este 100% sigur ca nu ar trebui sa prinda aggression pe grandboshi, am spus doar ca este posibil sa fie si asta o varianta. Nu am timp efectiv sa stau sa caut despre asta. Sunt foarte foarte aglomerat in ultimele zile cu probleme care nu au de a face cu LineAge, dar o sa revin si la asta. Asa cum si Top LifeStone dupa un oarecare update nu a mai fost dropat la moobi ordinari, la fel se poate intampla si cu aggression. Toate noutatile se intampla dupa un oarecare update .
Quote:
Originally Posted by Bulbazar View Post
Nici vorba de asa ceva, in momentul in care au fost achizitionate bijuteriile respective toti atzi avut puteri egale in achizitionarea lor, toti atzi avut dreptul de a le achizitiona chiar daca QA sau Core sau Zaken sau orice alt Boss, a fost buguit. La momentul respectiv atzi avut toti dreptul de a folosi si de a achizitiona in mod egal bijuteriile de boshi.
I swear i will use Google before asking dumb questions ! I swear i will use Google before asking dumb questions! I swear i will use Google before asking dumb questions! I swear i will use Google before asking dumb questions! I swear i will use Google before asking dumb questions!
MoonKiss is offline  
Old 28-10-2008, 22:50   #279
Membru

jamelia's Avatar

multan de raspuns , inca odata imi fac datoria de soim al patriei si raportez: 1 Symbol of the Assassin (nu gasesc cartea) 2 blinding blow si conter attack nu merg .Nu vreau rezolvarea pt maine asa cum sa spus ,doar am raportat unele neajunsuri.auf Wiedersehen
Old 27-11-2008, 12:31   #280
Membru

jamelia's Avatar

Leonard cade super super greu ,cred ca e ceva acolo ,nu stiu skimbati si voi rata ceva ca prea greu cade
Old 27-11-2008, 13:02   #281
The Godfather

MoonKiss's Avatar

Pai ia sa vedem cam ce este acolo? Priveste AICI si cred ca ai sa gasesti dropul la Leonard si sansa de drop pe care o are itemul respectiv!
I swear i will use Google before asking dumb questions ! I swear i will use Google before asking dumb questions! I swear i will use Google before asking dumb questions! I swear i will use Google before asking dumb questions! I swear i will use Google before asking dumb questions!
MoonKiss is offline  
Old 27-11-2008, 13:11   #282
Incepator

In sustinerea lui Moon. In hellbound sunt vreo 2 mobi la care leonard cade prea bine , mai bine decat adamantite sau oricharum. Pm pt detalii.
Bulbazar is offline  
Old 27-01-2009, 15:08   #283
Incepator

Am 2 sugesti:
-2x party xp;
-mai multa publicitate la srv;
Cam atata...multumesc anticipat ^^
Tsunamy is offline  
Old 29-01-2009, 15:57   #284
Incepator

sa inteleg ca raspunsul e nu daca nu raspundeti ?
Tsunamy is offline  
Old 31-01-2009, 12:08   #285
Membru

Quote:
Originally Posted by Tsunamy View Post
sa inteleg ca raspunsul e nu daca nu raspundeti ?
Pai nu are cine sa iti raspunda; nu ca ideile tale nu ar fi bune, doar pentru ca sunt toti satui sa se invarta in jurul cozii... Eu zic asa, daca s-a ajuns la x25 sv permanent, pentru ca am vazut cum s-a schimbat strategia de repopulare in midgrade definitiv... ceea ce ma cam bosumflat da nu e nimic. Asa ca moon eu zic sa faci o ultima incercare, implementeaza tot .. mana pots, x2 party xp, profetii la buffer, whatever makes everybody happy. Eu sunt de parere ca la inghesuiala incerci sa ii faci pe toti fericiti dar nu poti doar daca asculti un singur individ.
Cassyus is offline  
Old 31-01-2009, 12:31   #286
Incepator

ce-aveti ma cu omu? dc vreti sa creati noi probleme de rezolvat? in server ca "SETARE" nu trebuie revizuit nimic; in schimb trebuie lucrat la problemutzele deja existente (alde geodata,unele buffuri,etc) pe care stafful le cunoaste
evident ca se streseaza mai mult oamenii si lasa problemele vechi doar ca sa incerce sa satisfaca lumea
serverul e O.K. asa cum e...trebuie doar "dat glantzu' " lasati omu' sa-si faca treba in ritmu lui si in timpul sau pe care si-l permite
BUZDIGĂR is offline  
Old 31-01-2009, 14:39   #287
Membru

Quote:
Originally Posted by BUZDIGĂR View Post
ce-aveti ma cu omu? dc vreti sa creati noi probleme de rezolvat? in server ca "SETARE" nu trebuie revizuit nimic; in schimb trebuie lucrat la problemutzele deja existente (alde geodata,unele buffuri,etc) pe care stafful le cunoaste
evident ca se streseaza mai mult oamenii si lasa problemele vechi doar ca sa incerce sa satisfaca lumea
serverul e O.K. asa cum e...trebuie doar "dat glantzu' " lasati omu' sa-si faca treba in ritmu lui si in timpul sau pe care si-l permite
asa si ? ce ai vrut sa spui cu asta ?
LE: de fapt lasa, te inteleg perfect; ia si joaca singur daca tu crezi ca toti cei care au avut un cuvant de spus sau o idee cum sa fie sv mai populat si gameplayul mai placut, au vrut in schimb sa puna bete in roate staffului.

Last edited by Cassyus; 31-01-2009 at 14:46.
Cassyus is offline  
Old 31-01-2009, 19:56   #288
The Godfather

MoonKiss's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tsunamy View Post
Am 2 sugesti:
-2x party xp;
-mai multa publicitate la srv;
Cam atata...multumesc anticipat ^^
NU stiu cat ai jucat pe alte servere si cat de bien stii jocul, nuvreau sa te jignesc cu asta, un lucru am sa itzi spun: daca vrei party XP,SP 2x inseamna ca ori nu stii cat XP, SP vei lua la rata de 2x, ori ca esti puturos si itzi este lene sa faci level. Pentru mine cand eram jucator si farming si level era placere. Credeam ca si pentru voi e acelasi lucru, daca nu, am sa indraznesc sa va intreb un lucru: pentru ce jucati L2? ca sa "agatati gagici"? ca sa ajungeti foarte repede la level maxim si apoi sa stati in Giran (sau alt orash) si sa participati la flame? Hmmm, ce a ajuns jocul asta? Ni L2 nu mia este ce a fost , nimic nu mai e ce-a fost... rata XP, SP, 2x nu va fi, despre publicitatea serverului astept amanunte, poate nu sunt eu sau comunitatea RamBase destul de tari la publicitate, reclama pentru server, sunt deschis la amanunte, idei....
MoonKiss is offline  
Old 31-01-2009, 23:15   #289
Membru

SharkAt's Avatar

Imi cer scuze ca "imi arunc" din nou parerea neagreata de multi dar , fiind un server 25x moon , nu cred ca multora de aici le place lvl`ingul .
Dupa cum vad eu treaba , ramul in acest momen are setarile unui server 5-10x.
Old 01-02-2009, 09:39   #290
Incepator

nui adevarat! rambase nu are setarlle 5-10x. aveam si eu mici dubii in privinta la rata la adena dar mam inselat. cat despre xp rate cresti fff rpd. si nu e nevoie de party cu un char lvl mare sa te creasca el. iti alegi bufele cu atentie si te duci si bani mobi cu 10+ lvl mai mari ca tine.
mario_vr is offline  
Old 02-02-2009, 13:11   #291
Membru

Quote:
Originally Posted by SharkAt View Post
Imi cer scuze ca "imi arunc" din nou parerea neagreata de multi dar , fiind un server 25x moon , nu cred ca multora de aici le place lvl`ingul .
Dupa cum vad eu treaba , ramul in acest momen are setarile unui server 5-10x.
esti modest ; in alta ordine de idei o sa imi gasesc altceva de facut decat sa bantuiesc forumul.
Cassyus is offline  
Old 08-02-2009, 01:28   #292
Incepator

Marya's Avatar

scuze ca nu postez in legatura cu subiectul...dar as avea o sugestie: in blazing swamp sunt monstri lvl 75 blocati in perete. Nu ar putea fi scosi de acolo? Ma refer la Hames Orc Shaman, intrati pe jumatate intr-un zid, un pic mai sus de Palatanos.

Last edited by Marya; 08-02-2009 at 01:33.
Marya is offline  

Thread Tools

Posting Rules