RamBase Home
Go Back   RamBase Home > RamBase Forum > Jocuri si servere > Counter Strike si Condition Zero > cz.rambase.ro - Condition Zero
cz.rambase.ro - Condition Zero
Discutii privind serverul RamBase Condition Zero Server (cz.rambase.ro), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.

Responsabil server: woA.
Reply

Thread Tools
Old 28-01-2008, 18:37   #1
Sniper from Heaven

Superstar's Avatar

Angry Reclamatii !

Aici se vor posta reclamaţiile (se pare că va fi nevoie, ca să nu mai umplem threadul de Raportare Codaţi cu chestiile astea).
Pe cât posibil să fie ceva de forma:
Titlul reclamatiei: *****
Persoana pe care o reclam: *****
Data incidentului: **.**.****
Conditiile in care s-a petrecut inidentul: ************************************************* (...)

CTC-ist de meserie !

PS: i`m AWESOME !

Last edited by SunFlower; 06-01-2009 at 14:49.
Superstar is offline   Reply With Quote
Old 29-01-2008, 17:42   #2
jok3r
Guest

mda.. gury imi tot da ban .. pt ca am dat ban lu unu 100 min ... care ma tot injura pe steam.. si anume MRV SaS .. si as vrea sa inceteze..

Am si eu o piatra pe suflet.Jucatorul MRV Sas cum intru pe sv imi aduce f multe injurii.O sa fac print data viitoare si o sa postez ,d'alde puiu de maimutza era pe sv poate sa confirme!

E scrisa de Dem Radulescu(nu avea admin atuncea).. inainte sa ii fi dat yo ban lu ala..
Deci cineva.. sa`l potoleasca pe gury ...
  Reply With Quote
Old 29-01-2008, 18:00   #3
Membru

weedtgv's Avatar

Send a message via Yahoo to weedtgv

Remove friend ca sa il scoti din lista ta de steam iar pentru injurii repetate ii poti da ban cat vrei ...asta daca se intampla pe server..si ii poti face si pirnt. sau demo sa ai dovezi

nu are legatura prietenii tai de pe mess,steam,skype si alte programea cu acest server

daca eu te injur pe mess ca sunt suparat..sau alt motiv...crezi ca e normal sa imi dai ban pe server..ca sa te razbuni?..nu normal imi dai ignore pe mess si daca te injur si pe server dai gag llama kick ban...ai multe posibilitati

Mariah Carey - Without You
Haddaway - What is love
David Deejay feat. Ela Rose - I Can Feel
weedtgv is offline   Reply With Quote
Old 29-01-2008, 23:26   #4
Disturbed Individual

MyFetish's Avatar

Joker am inteles ca ai cam facut prostioare lately.si desi nu sunt de acord cu ban ti s-a dat ptr ca am neglijat eu s aiti scot adminul.Behave .Iar daca nu iti place la noi e ok nu trebe sa mai intri.

I'll tenderly Disturb You
Fax mentis incedium gloriae.
MyFetish is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2008, 06:24   #5
jok3r
Guest

Quote:
Originally Posted by Jagdpanther View Post
Joker am inteles ca ai cam facut prostioare lately.si desi nu sunt de acord cu ban ti s-a dat ptr ca am neglijat eu s aiti scot adminul.Behave .Iar daca nu iti place la noi e ok nu trebe sa mai intri.
lool jagd.. daca nu joc aici nu am unde sa joc.. m`am atasat f mult.. si dc sa mi`l scoti??
  Reply With Quote
Old 01-02-2008, 15:21   #6
Membru

Default Mereu prob. cu jok3r

Propun sa i se suspende adminul lui jok3r deoarece mereu exista conflicte intre admini cand e pe sv si contradictii .L-am rugat mereu sa citeasca regulamentul , a zis ca la citit si el nu stie ca harta se schimba in ultimile 5 min si primile 5 min .
De multe ori face publice certurile intre admini cea ce dauneaza imaginea serverului !

EXEMPLU : (ALL) jok3r : VOTUL SE FACE CAND TIMPUL HARTII E LA MIJLOC?>???X(
Old 01-02-2008, 15:32   #7
cz.rambase.ro

Makanake's Avatar

Quote:
Originally Posted by ddunk View Post
Propun sa i se suspende adminul lui jok3r deoarece mereu exista conflicte intre admini cand e pe sv si contradictii .L-am rugat mereu sa citeasca regulamentul , a zis ca la citit si el nu stie ca harta se schimba in ultimile 5 min si primile 5 min .

EXEMPLU : (ALL) jok3r : VOTUL SE FACE CAND TIMPUL HARTII E LA MIJLOC?>???X(
Intru totul de acord cu dunk...nu vreau sa par ca ma bag unde nu i-mi fierbe oala..dar sincer nu vad dc i sa inapoiat adminul..?(a-ti avut prea multa incredere zic eu..nu ca ar fi ceva rau.)Eram si eu pe server cand a inceput jok3r sa scoata perlele lui caracteristice precum si cea a spus dunk mai sus..si nu vreau sa fiu rautacios dar nu e prima data..
Are el mereu cate o nemultumire si sincer cred ca exagereaza..mereu ajungand la dispute si certuri..asta pe langa limbajul "pestrit".Nu a spus nimeni ca restul sunt perfecti(inclusiv eu)..dar omu aceasta e prea de tot...Pls lua-ti masurile necesare..
Old 01-02-2008, 17:27   #8
jok3r
Guest

mai sunteti??? mai postati va rog yo care sustineti .. Facem campania " anti-jok3r" ... in primu rand ma "certam" cu phoenix.. adik voiam sa stiu dc a schimbat harta.. cand mai erau 15 min... si sau bagat si baietii in seama.. ca sa nu adoarma ..

PS: Am avut adminul scos???
  Reply With Quote
Old 01-02-2008, 18:19   #9
Sniper from Heaven

Superstar's Avatar

Daca nu l-ai avut.. probabil ar fi trebuit... oricum... avand ban pe sv... a fost ca si cum l-ai fi avut scos... deci tot aia e. Mai bine taci si iti vezi de ale tale. Eviti astfel potentialele "campanii", cum le zici tu
Daca vrei sa stii de ce a schimbat alt admin o harta, intrebi o singura data si astepti raspuns. Daca raspunde, bine, daca nu, iar bine. O face pe raspunderea lui. Incearca sa te abtii de la a te lua de ceilalti, indiferent ca sunt jucatori sau admini. Daca sustii ca ai citit regulamentul ce ti-a fost dat, reciteste-l pana il inveti pe de rost
Si atunci o sa poti sa spui ca esti informat. Iar cand ceva ti se pare ciudat, adu-ti aminte de ceea ce scrie in regulament si incearca sa te abtii de la a te certa cu altii pe server, indiferent ca o faci pe chatul adminilor, care e amx_chat, nu amx_say, si orice ai avea de discutat cu alt admin, fa-o acolo. Foloseste metodele de comunicare publica, in masa.... doar pt chestii generale, legate de server, nu pt discutii cu alti admini si mai ales pt certuri sau discutarea opiniilor diferite si totul va fi ok.
Asta e sfat, care poate sa te ajute sa eviti situatiile de genu` asta (tin sa subliniez acest lucru, pt ca sunt destui care interpreteaza aiurea si probabil ar avea tendinta sa dea reply doar pt ca am postat eu)

CTC-ist de meserie !

Old 01-02-2008, 19:01   #10
cz.rambase.ro

Makanake's Avatar

Joci cu ochii pe ceas jokere..?

Cum se face ca numa persoana ta are chef de "galceava"..?
Campanie nici vb...nu ti se pare ciudat ca tocmai Phoenix nu a postat..?
Old 01-02-2008, 19:15   #11
jok3r
Guest

Smile

Quote:
Originally Posted by Makanake View Post
Joci cu ochii pe ceas jokere..?

Cum se face ca numa persoana ta are chef de "galceava"..?
Campanie nici vb...nu ti se pare ciudat ca tocmai Phoenix nu a postat..?

phoenix e baiat bun cred ca el e printre cei mai buni preteni ai mei din cz ... numai ca voi cu gandul (Hai sa ma bag si yo in seama.. ca doar am ciuda pe jok3r ) va bagati in seama.. vorbeam cu phoenix.. repede Makanake si dunk tre sa se bage si ei in seama..
INVIDIA VA ROADE!!! de ex.. jok3r: ce l`ai ratat(ma refeream.. ca tragea in el si nu il nimerea) .. am luat gag 10 min.. mi l`am scos .. si dunk invidiosul .. mi`a dat 20 min ..

si dupa ce i`am repetat de 10 ori sa se uite ce am zis .. srry nu am fost atent*(sau nu am vazut) ..
oricum .. jagd.. ar trebui sa stai pe server.. da fara se se cunoasca ca ejti u.. sa vezi ca zboara o gramada de admine
  Reply With Quote
Old 01-02-2008, 19:50   #12
Membru

Default mda

Draga jok3re , spre deosebire de tine eu recunosc si imi cer scuze atunci cand gresesc , pe tine nu te-am vazut niciodata facand asta.
Cz - r@m e un sv care cere respect si disciplina ceea ce tu nu ai ( la 15 ani te inteleg ) , nici ca jucator in primul rand si nici ca admin ( cu atat mai mult ca admin ) . So citesz (JAGD): "Iar daca nu iti place la noi e ok nu trebe sa mai intri" !

P.S. In caz ca nu se iau masuri nu vreau sa mai am admin aici ( nu vreau sa creez presiune sau sa-mi dau importanta ) asta e simpla mea decizie ! THX.
Old 01-02-2008, 19:53   #13
Sniper from Heaven

Superstar's Avatar

Quote:
Originally Posted by jok3r View Post
phoenix e baiat bun cred ca el e printre cei mai buni preteni ai mei din cz ... numai ca voi cu gandul (Hai sa ma bag si yo in seama.. ca doar am ciuda pe jok3r ) va bagati in seama.. vorbeam cu phoenix.. repede Makanake si dunk tre sa se bage si ei in seama..
INVIDIA VA ROADE!!! de ex.. jok3r: ce l`ai ratat(ma refeream.. ca tragea in el si nu il nimerea) .. am luat gag 10 min.. mi l`am scos .. si dunk invidiosul .. mi`a dat 20 min ..

si dupa ce i`am repetat de 10 ori sa se uite ce am zis .. srry nu am fost atent*(sau nu am vazut) ..
oricum .. jagd.. ar trebui sa stai pe server.. da fara se se cunoasca ca ejti u.. sa vezi ca zboara o gramada de admine
jok3r ... eu propun sa te opresti aici cu incidentele care au loc in preajma ta
Esti constient ca nu poti sa te abtii, deci nu e cazul sa pozezi in victima si sa spui ca ala si ala au ceva cu tine. Incearca sa privesti situatia din perspectiva ca n-ar avea nimeni nimic cu tine si mai analizeaza inca 1 data ceea ce vrei sa spui sau sa faci inainte de a o face. Poate ti se schimba parerea. Prin faptul ca tu continui sa le raspunzi si provoci incidente, chiar daca ai avea dreptate si toti au ceva cu tine, tot tu ai avea mai mult de suferit pt ca ,in situatia asta, daca stai sa analizezi incidentele, observi ca au un singur numitor comun: pe tine. Si sigur va fi de preferat sa penalizezi o persoana in loc de 10-50-100-1000 ...
Mai bine joaca acolo cat mai linistit, calm, nu comenta numanui, respecta regulamentul si o sa vedem daca are cineva ceva cu tine.
O seara placuta in continuare

CTC-ist de meserie !

Old 01-02-2008, 20:29   #14
ocs
CS Admin

ocs's Avatar

joker chiar crezi ca toata lumea are ceva cu tine?
conspiratie mondiala..sau ce?relax bro...stai mai calm..incearca sa nu mai creezi conflicte aiurea...eu nu cred ca dunk sau makanake au ceva cu tine pt ca "dai bine" sau esti un mare talent si sunt invidiosi..desi nu am stat f mult timp pe serv ..de cate ori te-am vazut pe tine ,mereu a iesit raca si polemici..esti genul de om caruia ii place sa se ia la hartza,si ca sa spun in termeni specifici ceseului :"cam suferi"...
asta a fost mai mult ca un sfat ...nu ii da reply pt ca nu cred ca te va ajuta cumva ci dimpotriva se vor atrage si alte priviri asupra ta..

Hai noroc si bafta la POC POC!
Old 01-02-2008, 20:32   #15
cz.rambase.ro

Makanake's Avatar

Judecand dupa cum a-ti vb azi ..dap intradevar esti preten cu Phoenix...:rofl

Cat despre cum cine ce "sufera"..
Old 01-02-2008, 21:07   #16
Forum Moderator

PuRe MorNIng's Avatar

Ce-ar fi ca numai persoanele in cauza sa posteze. Cei cu comentarii, postati pe alt thread.
PuRe MorNIng is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2008, 21:51   #17
jok3r
Guest

nush .. dar mie nu imi place sa se ia cineva de mine.. sau .. altceva.. de exemplu .. daca makanake si dunk.. nu se bagau in seama cand ma "certam" cu phoenix.. nu aveam nik cu ei.. dar as vrea sa stiu dc sau bagat??
eu nu caut cearta.. dar sa nu ma intarite nimeni... nu ma bagi in seama .. nu te bag in seama.. si gata.. dar daca am vazut ca mi`ai zis ceva de rau ma supar.. ..Ex: dunk:jok3r cum poti sa joci cu 16 biti?".. mai demult.. ce il interesa pe el cu cati biti joc yo..? dar le place sa se bage in seama ..
  Reply With Quote
Old 01-02-2008, 22:20   #18
sa moara cici

gury's Avatar

ar trebui sa te gandesti de 3 ori inainte sa reactionezi joker
asa k incearca sa fi cuminte

my song : http://www.youtube.com/watch?v=xRGskCWfYNU
gury is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 12:12   #19
Incepator

Famouz!'s Avatar

Send a message via Yahoo to Famouz!

salut
am si eu o problema..mica..sa zicem
de ceva timp ma joc pe server..
cu numele famouz! eXperience.
am steam original.
si nah am si un frate care se pricepe mai bn ca mine la joc.si din cand in cand se mai joaca dupa condtul meu de steam
e problema care este.de 1 saptamana si jumate tot ia ban..de catre WED ..prima data .i s'a facut poze dar el nu le'a gasit din cauza ca am VISTA pe pc si nu stiuc are e faza dar sincer nu erau pozele acolo le'am si cautat..am vorbit cu baiatul si m'a inteles si a scos ban fratelui meu..
faza care este..acu cateva zile 1 saptamana asa sa zic..iar ban..
de ce nu stiu.. nu am log nu am nimic.. in care sa vad cine l'a banat si de ce.am inteles ca a fost raportat la CHEATERS de ce ? o dovada macar?unde este..o poza ..i s'a cerut vreun id de mess ceva ? aveti vreun log undeva.demo unde sa vad si eu ca fratele meu a jucat cu cod ceva ? va rog frumos cititi regulamentul si sa mi se dea si mie o explicatie de ce a fost banat..
el mi'a spus ca mereu alti jucatori de nervi cereau sa fie banat si adminii se luat dupe ei ..exemplu WED prima data s'a luat dupa pinky..care era f nervos domne.. stiu cum e sa te faca altu.. stiu cum e sa ai nervi
si sa mi se dea si mie explicatii de ce fratele meu a luat ban..
fratele meu joaca, cu nick'ul : neatzaa
astept un raspuns.
Cica era un nebun care juca ca un disperat zi si noapte cs; nici nu mai ajungea pe acasa si dormea prin neturi; intr'un sfarsit mama lui l'a internat la spital; in ziua cand a iesit a chemat un taxi si l'a dus acasa; cand a ajuns taximetristul il intreaba:Ai bani?; Da.. De 4-3 si o grenada.
Famouz! is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 13:12   #20
jok3r
Guest

Quote:
Originally Posted by Famouz! View Post
salut
am si eu o problema..mica..sa zicem
de ceva timp ma joc pe server..
cu numele famouz! eXperience.
am steam original.
si nah am si un frate care se pricepe mai bn ca mine la joc.si din cand in cand se mai joaca dupa condtul meu de steam
e problema care este.de 1 saptamana si jumate tot ia ban..de catre WED ..prima data .i s'a facut poze dar el nu le'a gasit din cauza ca am VISTA pe pc si nu stiuc are e faza dar sincer nu erau pozele acolo le'am si cautat..am vorbit cu baiatul si m'a inteles si a scos ban fratelui meu..
faza care este..acu cateva zile 1 saptamana asa sa zic..iar ban..
de ce nu stiu.. nu am log nu am nimic.. in care sa vad cine l'a banat si de ce.am inteles ca a fost raportat la CHEATERS de ce ? o dovada macar?unde este..o poza ..i s'a cerut vreun id de mess ceva ? aveti vreun log undeva.demo unde sa vad si eu ca fratele meu a jucat cu cod ceva ? va rog frumos cititi regulamentul si sa mi se dea si mie o explicatie de ce a fost banat..
el mi'a spus ca mereu alti jucatori de nervi cereau sa fie banat si adminii se luat dupe ei ..exemplu WED prima data s'a luat dupa pinky..care era f nervos domne.. stiu cum e sa te faca altu.. stiu cum e sa ai nervi
si sa mi se dea si mie explicatii de ce fratele meu a luat ban..
fratele meu joaca, cu nick'ul : neatzaa
astept un raspuns.
lol neatza .. nu are cod.. joaca chiar f bn.. .. numai ca asa e srv asta de cz.. cu suferinte de admin.... adreseaza`te cu un PM lu Jagdpanther ..
  Reply With Quote
Old 04-02-2008, 01:01   #21
sa moara cici

gury's Avatar

o zi de luni naspa

Old 04-02-2008, 08:56   #22
Membru

TyPho0N's Avatar

Send a message via Yahoo to TyPho0N

Quote:
Originally Posted by gury View Post
o zi de luni naspa
Hai ma gury tot sufletist ai ramas,aku mai nou te atinge shi o zi banala de luni scz de offtopic .
Old 04-02-2008, 17:55   #23
Moşu' R@m-ului

rony's Avatar

asa a fost mereu gury ,sufletistul ram-ului manca-l-ar tata de simpatic }{
rony is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2008, 00:28   #24
sa moara cici

gury's Avatar

banditi } {
in sfarsit marti , zi libera ( credeam ca sunt la topicul aberati , se pare k nu )

Domnu joker ... daca mai postezi chesti d'astea referire la "suferinte de admini " cred k o sa intru prin monitor si dau cu tine de toti pereti !

Old 05-02-2008, 09:25   #25
jok3r
Guest

k... :-<
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules