RamBase Home
Go Back   RamBase Home > RamBase Forum > Jocuri si servere > Counter Strike si Condition Zero > cz.rambase.ro - Condition Zero
Notices
cz.rambase.ro - Condition Zero
Discutii privind serverul RamBase Condition Zero Server (cz.rambase.ro), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.

Responsabili server: MyFetish si MysTiKaL.
Reply

Thread Tools
Old 19-07-2010, 22:57   #1351
Membru

traff's Avatar

ia sa-ncetati sa sariti de fese-n sus la orice scanteie. treaba aia era intre misticalu', care mai e si moderator, si acuzatul. ban pentru o zi si punct. s-au interzis topaielile de orice fel, nu tre' sa maraim pe-aci ca nu mai facem grannyhop
Old 19-07-2010, 22:58   #1352
The Pyro

roNeV^'s Avatar

Send a message via Yahoo to roNeV^

Mystikal incurajeaza jocul clasic/default la fel ca si mine. Nu cred ca e cazul sa-si ia injuraturi pentru asta.
Azil, daca tie nu iti place sa joci CZ normal, fara script-uri, inseamna ca aici nu este locul potrivit pt tine.

Crazy CSS player.
I love Kaiser Chiefs!

Who are "Our Benefactors" and what plans do they have on Earth? Find out here!

ΓōΠΣV^™
roNeV^ is offline   Reply With Quote
Old 19-07-2010, 22:59   #1353
Preacher

MysTiKaL's Avatar

Eu unu nu iti inteleg aversiunea fata de mine dar te bagi unde nu trebuie. Uite ca pe serverul asta pot sa fac dictatura atata timp cat oamenii inteleg ce trebuie. Sunteti cativa care nu intelegeti si pace si asta ma lasa rece.
Mai aveti alte reclamatii le trimiteti lui jagdpanther si asteptati raspunsul in 30 de zile lucratoare
Azil nu sunt proprietarul si nici patronul serverului, pur si simplu nu suport oamenii needucati.
Our feet may swiftly carry out Thy commands.
So we shall flow a river forth to Thee
And teeming with souls shall it ever be.
In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti."
MysTiKaL is offline   Reply With Quote
Old 19-07-2010, 23:05   #1354
Membru

Azil's Avatar

Quote:
Originally Posted by roNeV^ View Post
Mystikal incurajeaza jocul clasic/default la fel ca si mine. Nu cred ca e cazul sa-si ia injuraturi pentru asta.
Azil, daca tie nu iti place sa joci CZ normal, fara script-uri, inseamna ca aici nu este locul potrivit pt tine.
Mystikal nu incurajeaza nimic,vrea doar sa ne dovedeasca ca e mare bo$$..a gresit si acuma nu stie cum sa se scoata,nu vezi ca ne da niste raspunsuri de om educat (ca acuma vad ca o da si-n altele)
Nu joc cu niciun script,nu joc nici cu cfg,nici n-am tzopait,nici n-am sarit.. .. nu am fost(si nici nu sunt) impotriva interzicerii scripturilor
Azil is offline   Reply With Quote
Old 19-07-2010, 23:07   #1355
Îmblânzirea Scorpiei

SunFlower's Avatar

Andule, ai cam luat-o pe aratura rau de tot! Pe bune acum, e vorba de un ban (ma refer la cel de-al doilea) pentru comportament, limbaj, pe care azil nu prea vrea sa il respecte. Daca dupa acel prim ban tacea, intra si se juca in continuare nu cred ca s-ar fi ajuns pana la al doilea ban!

Eu zic sa va calmati, beti un pahar de apa rece ca oricum nu ajungeti nicaieri!

Parerea mea!!

The end.

SunFlower is offline   Reply With Quote
Old 19-07-2010, 23:07   #1356
Freelancer

Viper's Avatar

Quote:
Originally Posted by Azil View Post
ah si sa nu uit,l-am facut nesimtit..
Hahahahaah! Srry moderatori... nu m-am putut abtine.

Pe viitor scoate scriptul cu facut nesimtit si poate nu iti mai da ban mystikal
Viper is offline   Reply With Quote
Old 19-07-2010, 23:09   #1357
Preacher

MysTiKaL's Avatar

Tu nu ai sa intelegi niciodata nimic se pare. Ai luat ban pentru ca te-ai simtit dator sa demonstrezi ca poti sa faci ce vrei. Nu te-am vazut jucand vreodata cu script ce e drept numai ca azi ai gafat-o. Banul de o zi l-ai luat pentru nesimtire. Daca poti sa treci peste asta bine daca nu iara bine si cu asta am rezolvat reclamatia ta. Restul posturilor sunt inutile
Succes
Old 20-07-2010, 08:31   #1358
AWP for Cassisi

XuletzHH's Avatar

Send a message via Yahoo to XuletzHH

Am si eu o rugaminte, cand nu stiti ce este un silentrun si cum se face numai imi dati slap de pomana asa, asta ii spun lu Defragman sau cam asa ceva, pentru ca eu nu fac SR, doar topai putin, si se aud si pasii si tot nu are lagatura cu nimik

XuletzHH is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2010, 08:33   #1359
woA
cz.rambase.ro

woA's Avatar

Quote:
Originally Posted by XuletzHH View Post
Am si eu o rugaminte, cand nu stiti ce este un silentrun si cum se face numai imi dati slap de pomana asa, asta ii spun lu Defragman sau cam asa ceva, pentru ca eu nu fac SR, doar topai putin, si se aud si pasii si tot nu are lagatura cu nimik
E interzis sub orice forma. Rugamnte/Reclamatie respinsa.

O zi buna.
Old 20-07-2010, 08:34   #1360
Îmblânzirea Scorpiei

SunFlower's Avatar

XuletzHH, sunt interzise toate TOPAIELILE, scripturile, etc. Prin urmare CITITI regulamentul.

Old 20-07-2010, 08:35   #1361
AWP for Cassisi

XuletzHH's Avatar

Send a message via Yahoo to XuletzHH

Am citit Elena, dar... off laso balta, ok HF

XuletzHH is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2010, 08:38   #1362
Îmblânzirea Scorpiei

SunFlower's Avatar

Bine . Have fun pe server!!!

P.S. Jocul serverului este default!!

Old 20-07-2010, 11:04   #1363
Incepator

Na-i voie aia nai voie asa nai voie cu aia intelegem ok! Dar de la silet run si ctrl este cale lunga Xuletzhh a vrut sa zica atunci cand foloseste ctrl sa nu fie banat este diferenta mare intre silent run si ctrl.
Mai am de precizat ca nam mai jucat pe nici 1 servar[ in 10 ani] sa forteze jocul cum vreti "voi" "el" nu cum este el. Daca cei de la valve ar considera ca silentrun sau alte balari nu sunt permise sar banna conturile [este spre avantaju lor sa banner cat mai multa lume asa le-ar creste vanzarile de cd-key]
Astea fiind spuse va doresct o zi buna.
sevrajjj23 is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2010, 11:20   #1364
Membru

traff's Avatar

sevraj, noi ne refeream la topaiala, nu la ctrl simplu, intelegi? scripturile alea sau SR pur si simplu te ajuta. daca tu joci la topaiala, iti derutezi inamicul, crezand ca esti mai departe la cum te-aude. avantaj topaiala. de ce nu se poate juca default si atat? e asa greu? mie unu nu-mi este. si ma mir cum nu-si impletesc astia destele-n tastatura si maus de la atata topaiala. o sa fac 'ernie de-atata stres pe tastatura aia
Old 20-07-2010, 12:41   #1365
Preacher

MysTiKaL's Avatar

Nu o sa intelegeti nimic. Ei nu interzic pentru ca este pur si simplu sinucidere comerciala la fel cum face si pegele; daca permiti la luzari sa foloseasca toate rahaturile te umpli de bani. Tinand ca din serverul asta nu scoate nimeni bani este alegerea noastra sa facem cum credem de cuviinta; atata timp cat 95 la suta din jucatori sunt de acord sunt dispus sa renunt la cei 5 la suta care plang ca niste domnisoare.
Sanatate!!!
Old 20-07-2010, 13:03   #1366
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Send a message via Yahoo to Wolfmark

Nu se interzice nici o "topaiala" pe nici un server RamBase, inclusiv cel de Condition Zero. Bunny Hop, Silent Run si toate cele sunt permise atata timp cat nu sunt blocate de Valve sau interzise in PGL.
Wolfmark is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2010, 13:23   #1367
Membru

traff's Avatar

si a zis cineva wolf ca suntem pgl-isti? sau e vreo liga pgl pentru cz? nu cred. valve nu blocheaza nici macar aimu' sau wallu, aproape nimic, deci valve e vax.
Old 20-07-2010, 13:41   #1368
Îmblânzirea Scorpiei

SunFlower's Avatar

Ba blocheaza . Dar nu imediat . Stai calm .

Old 20-07-2010, 13:53   #1369
Cetateanul Zapacit

IuLLiaN's Avatar

Send a message via Yahoo to IuLLiaN Send a message via Skype™ to IuLLiaN

Deci pana la urma sunt INTERZISE sau nu ca sa stim si noi

Do what you feel in your heart to be right - for you'll be criticized anyway. You'll be damned if you do, and damned if you don't
IuLLiaN is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2010, 14:18   #1370
Membru

Azil's Avatar

Unu zice ca-s interzise,altu zice ca nu-s.. traff vorbeste de cheaturi,inca nu si-a dat cu parerea marele patron.Hotarati-va toti si documentati-va exact ce e una si ce e alta
Azil is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2010, 14:48   #1371
Incepator

Quote:
Originally Posted by MysTiKaL View Post
Nu o sa intelegeti nimic. Ei nu interzic pentru ca este pur si simplu sinucidere comerciala la fel cum face si pegele; daca permiti la luzari sa foloseasca toate rahaturile te umpli de bani. Tinand ca din serverul asta nu scoate nimeni bani este alegerea noastra sa facem cum credem de cuviinta; atata timp cat 95 la suta din jucatori sunt de acord sunt dispus sa renunt la cei 5 la suta care plang ca niste domnisoare.
Sanatate!!!
Nu plange nimeni sunt doar pareri impartite pro si contra mai mai mult vad ca tu de agiti si vrei cu orice pret sa fie interzis.
Aha aia 95 %.. procentu asta de unde lai scos ai facut vro statistica sau cum ca nu vad cum spui niste lucruri aiurea.

Last edited by sevrajjj23; 20-07-2010 at 14:53.
Old 20-07-2010, 15:09   #1372
Îmblânzirea Scorpiei

SunFlower's Avatar

Aici e thredul de RECLAMATII nu de discutii. Va rog sa incetati a mai posta aiurea-n targ!

Postati doar daca aveti o RECLAMATIE cu privire la un admini care a facut ABUZ pe voi in timpul jocului vostru de pe SERVER.

Pana atunci va recomand calduros sa va mutati Discutii Generale

The end.

Old 02-08-2010, 01:40   #1373
Incepator

cbble 1/8/2010
slay degeaba de 2 ori
prima data a pica bmb ma duc spre ia... ma lupt cu 1 care o apara si dau targhet =slay
2 oara 1 player sta cu bmb in baza tr da rush,,,, ajung in x si observ ca bmb picata ma duc la ia mai erau 20 de sec iara expira timpi iara imi iau slay,,,, daca nu ma duceam si stateam mai ziceam ca e ok dar eu zic ca am indeplinit scopul jocurlui in fine...

priviti suferint pe el

diablo dropped
diablo has left the game
ADMIN Scavenger: change nick of SEVrajjj hate inapti to "sevrajjj"
Grinch killed Makanake with awp
*** Grinch killed sevrajjj with a headshot from awp ***
* SEVrajjj hate inapti changed name to sevrajjj
sevrajjj : nu mai suferi plz

sevrajjj : ca e nasol

scrie /slots pentru informatii despre sloturi rezervate
Scavenger killed k-tin with m4a1
Alias name is invalid
ADMIN Scavenger: gagged sevrajjj for 30 minute(s)
fritz killed S! with ak47
fritz @ Inside (RADIO): Fire in the hole!
Scavenger killed -=S*E*L=- with m4a1
^4 Born2kill ^3( Swe ) connected
*** fritz killed Black Bullet with a headshot from ak47 ***
fritz killed [No-MyaC]Heartless with ak47
^4 Born2kill ^3( Swe ) is joining the Terrorist fo
Old 02-08-2010, 02:24   #1374
cz.rambase.ro

Scavenger's Avatar

1. Daca nu se pune bomba slayteam tero. Nu e vorba nici de departe de vreo chestiune personala.
2. Ai timp de frage si panda cu awp si sa te certi aiurea, da de bomba nu.
3. Daca aveai unu in baza cu bomba (fie el AFK sau nu) ii dadea slay adminu care era tero, deci nu mai minti ca nu ai pe cine prosti.

Gag ai luat pt insulte care vad ca omiti sa le scrii aici. Asa ca lasa TU suferinta tinere si revizueste-ti comportamentul / atitudinea / linbajul

Asa cum ti-am spus si pe server ma repet si aici. Citeste Regulament cz.rambase.ro

"Jignirile între jucatori se pedepsesc cu GAG/LLAMA sau, în cazuri extreme (injurii grave şi repetate), cu KICK sau chiar cu BAN temporar (1440 minute)"
"Folosirea nick-urilor indecente/vulgare/reclame/ironii nu este permisă pe server şi se sancţionează cu AVERTISMENT şi cu schimbarea nick-ului de către admini într-unul standard, de genul "alt nick" sau "schimbă nick-ul". Cazurile în care jucatorii avertizaţi de admini nu-şi schimbă nick-ul într-unul decent timp de 2-3 runde se pedepsesc direct cu KICK, , în caz de recidivă, cu BAN temporar (1440 minute)."

Nu ti-am dat kick, desi meritai pt ca tot reveneai la nick-ul ala, doar am insistat la un nick care sa nu fie jignitor si ti-am dat gag ca sa pun capat scandalului (pentru ca antrenai deja si pe altii in discutie). Daca recidivezi am sa ma vad nevoit sa aplic si masuri mai drastice.
Anything you do can get you shot, including doing nothing;
Make it too tough for the enemy to get in and you can't get out;
Radios will fail as soon as you need fire support desperately;
The law of the bayonet says the man with the bullet wins;
Professional soldiers are predictable, but the world is full of amateurs.
Scavenger is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2010, 07:45   #1375
woA
cz.rambase.ro

woA's Avatar

Slay-urile:

Primul slay l-ai luat pentru "target" (chiar tu ai spus) => slay acordat corect.

Al doilea slay, din spusele adminului Scavenger l-ai luat pentru ca nu ai pus bomba la timp, ceea ce iar mi se pare corect.

Tu pe de alta parte afirmi ca bmb era afk in baza, la un momendat ai vazut ca-i cazuta si te-ai intors sa o ei dar nu ai mai avut timp sa o pui, daca e adevarat d.p.m.d.v cel de-al doilea slay e acordat gresit, dar din moment ce nu ai o dovada n-am de unde sa stiu sigur ca asa s-a intamplat prin urmare tind sa-mi cred adminul.

Gag-ul l-ai luat pentru:

Quote:
L 08/02/2010 - 02: 34: 08: "sevrajjj<4746><STEAM_0:0:18488037><TERRORIST> " say "sti ceba"
L 08/02/2010 - 02: 34: 30: "sevrajjj<4746><STEAM_0:0:18488037><>" triggered "amx_chat" (text " la ce suferi !>")
L 08/02/2010 - 02: 34: 40: "sevrajjj<4746><STEAM_0:0:18488037><TERRORIST> " changed name to "SEVrajjj hate inapti"
L 08/02/2010 - 02: 34: 42: "SEVrajjj hate inapti<4746><STEAM_0:0:18488037><TERRORIST>" say "zi ma suferinta"
L 08/02/2010 - 02: 34: 53: "sevrajjj<4746><STEAM_0:0:18488037><TERRORIST> " say "nu mai suferi plz"
L 08/02/2010 - 02: 34: 58: "sevrajjj<4746><STEAM_0:0:18488037><TERRORIST> " say "ca e nasol"
Prin urmare gag-ul e acordat corect, chiar pot spune ca ai scapat usor pentru ca te outeai alege foarte usor si cu ban.

ps. Cererea de admin ti-a fost respinsa nu pentru ca s-a implicat cineva de sus ci pentru ca au fost cu "5 Contra" mai multi, in defavoarea celor cu PRO.

Thread Tools

Posting Rules