| cz.rambase.ro - Condition Zero Discutii privind serverul RamBase Condition Zero Server (cz.rambase.ro), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.
Responsabili server: MyFetish si MysTiKaL. |
22-02-2008, 10:18
|
#101 | | Incepator
|
da ddrunk ... my bad ; apare motivu pt care mi sa dat ban ,dar io bateam apropo si la un demo ceva , ca sa nu fiu judecat numai de o singura persoana care la o adica ar fi putut sami dea ban numai pt simplu motiv ca l-as fi omorat 2 runde la rand sau ca i-as fi dat cutzit ; nu zic ca asa sa intamplat ca sincer nus cine mi-a dat ban deci nus daca motivele de mai sus se aplica ...dar intelegetzi voi in ce directzie bat .
|
| |
22-02-2008, 13:24
|
#102 | | Sniper from Heaven
| Quote:
Originally Posted by skill123 da ddrunk ... my bad ; apare motivu pt care mi sa dat ban ,dar io bateam apropo si la un demo ceva , ca sa nu fiu judecat numai de o singura persoana care la o adica ar fi putut sami dea ban numai pt simplu motiv ca l-as fi omorat 2 runde la rand sau ca i-as fi dat cutzit ; nu zic ca asa sa intamplat ca sincer nus cine mi-a dat ban deci nus daca motivele de mai sus se aplica ...dar intelegetzi voi in ce directzie bat . | OK, deci sa o luam sistematic.
1. Invata sa formulezi o reclamatie. Nici macar nick-ul cu care ai jucat pe sv nu e in reclamatie.
2. In continutul reclamatiei se prezinta mai multe date: Data cand ai luat ban, harta pe care ai luat ban, daca ai fost curios sa vezi cine e admin, adminii de pe server, motivul pt care ai luat ban, etc.
3. Incearca sa te mentii pe topicul de reclamatii. Am vazut ca ai postat la cereri admine (cum crezi ca primesti admin daca ai ban ? :?? :?? :??  ).
22-02-2008, 16:27
|
#103 | | Incepator
|
oky atunci sa ne mai prezentam odata , si so facem cum scrie in manual
1. nick la momentu cu pricina era " Skill"
2.ban am primit la data de 21-02-2008
3.harta de_dust ( farianta cz )
4.admini stiu ca erau H'eLeNe / Deceda? / BukShy / cred ca duar ei
nu sunt 100% sigur
5.motivul "cica" wall
6. Quote:
Originally Posted by Markus skill din cate stiu eu si am vazut atunci pe server erau 2 admini care au stat calare pe tine sa vada deca ai cheat si amandoi au contribuit la banarea ta , daca era unu poti zice ca la dat la nervi dar la 2 incep sa apara semne de intrebare si unu dintre ei iti garantez ca nu da ban la nervi. Bafta | nus sigur pe cine au stat calare , am vazut ca stateau spectatori , dar asta inainte sai dea ban lui scooter ca dupa ce i-au dat ban numai H'elene a ramas spectator.
M-am uitat la demoul pe care i l-au facut lu scooter ... marfa demoul , trage bine ; acum cai codat sau nu , nu ma bag .
Dar problema e ca demoul care ar fi trebuit sa fie cu mine nu l-am gasit,poate nu l-au pus inca , dar totusi a trecut o zi si inca nu a aparut.
*(.8.)
La suspectarea unui jucator de folosirea cheat-urilor se procedeaza astfel:
- se noteaza ip-ul.
- se verifica daca ip-ul nu este in lista de la punctul .12.
- se discuta problema cu ceilalti admini de pe server.
- se urmareste suspectul atata vreme cat este necesar pentru a fi 100% sigur de existenta cheat-urilor, se face demo
- se comunica pe forum evenimentul
* Nu stiu sigur ce sa discutat sau nu cu altzi admini ( numai H'elene era spectator cand mi-am luat ban - nu zic ca el mi-a dat ban , ca nu stiu sigur cine mi l-a dat - )
* "se urmareste suspectul" daca H'elene era spectator cred ca el m-a urmarit indeajuns de mult ca sa-si faca o parere ( acum stim cu totzi ce parere si-a facut cel care mi-a dat ban ) mentionez ca nu stiu sigur daca H'elene mi-a dat ban.Iar in legatura cu demoul , se pare ca nu a fost facut nici un demo.
* "- se comunica pe forum evenimentul " nici nu sa comunicat nimic .
cu cele prezentate mai sus , doresc a mi se scoate banu ( si o bere de la cel care mi-a dat ban  joking )
Last edited by skill123; 22-02-2008 at 16:51.
|
| |
22-02-2008, 16:34
|
#104 | | Membru
| Quote:
Originally Posted by skill123 oky atunci sa ne mai prezentam odata , si so facem cum scrie in manual
1. nick la momentu cu pricina era " Skill"
2.ban am primit la data de 21-02-2008
3.harta de_dust ( farianta cz )
4.admini stiu ca erau H'eLeNe / Deceda? / BukShy / cred ca duar ei
nu sunt 100% sigur
5.motivul "cica" wall
6.
nus sigur pe cine au stat calare , am vazut ca stateau spectatori , dar asta inainte sai dea ban lui scooter ca dupa ce i-au dat ban numai H'elene a ramas spectator.
M-am uitat la demoul pe care i l-au facut lu scooter ... marfa demoul , trage bine ; acum cai codat sau nu , nu ma bag .
Dar problema e ca demoul care ar fi trebuit sa fie cu mine nu l-am gasit,poate nu l-au pus inca , dar totusi a trecut o zi si inca nu a aparut.
*(.8.)
La suspectarea unui jucator de folosirea cheat-urilor se procedeaza astfel:
- se noteaza ip-ul.
- se verifica daca ip-ul nu este in lista de la punctul .12.
- se discuta problema cu ceilalti admini de pe server.
- se urmareste suspectul atata vreme cat este necesar pentru a fi 100% sigur de existenta cheat-urilor, se face demo
- se comunica pe forum evenimentul
*Nu stiu sigur ce sa discutat sau nu cu altzi admini ( numai H'elene era spectator cand mi-am luat ban - nu zic ca el mi-a dat ban , ca nu stiu sigur cine mi l-a dat - )
* "se urmareste suspectul" daca H'elene era spectator cred ca el m-a urmarit indeajuns de mult ca sa-si faca o parere ( acum stim cu totzi ce parere si-a facut cel care mi-a dat ban ) mentionez ca nu stiu sigur daca H'elene mi-a dat ban.Iar in legatura cu demoul , se pare ca nu a fost facut nici un demo.
* "- se comunica pe forum evenimentul " nici nu sa comunicat nimic
cu cele prezentate mai sus , doresc a mi se scoate banu ( si o bere de la cel care mi-a dat ban  joking ) |
Pt Pustiulik..Bukshy NU e ADMIN din cate stiu eu  so cred ca nu prea sti ce vb...Nu e nevoie de regulament ca e pe forum..stim si noi !
22-02-2008, 16:39
|
#105 | | Incepator
|
daca te uitzi mai bine am zis ca nus 100% sigur , de obicei nu stau sa memorez cine e sau nu admin , numai pe catziva stiu si asta pt ca si-au folosit comenzile de admin si am vazut atunci.
|
| |
22-02-2008, 16:47
|
#106 | | CS Admin
|
dap eram pe serv..din cate stiu exista si un demo facut de phoenix daca nu ma insel..let's wait to come with him
22-02-2008, 16:50
|
#107 | | Incepator
|
daca te intalnezti cu el pe sv , roagal si tu sa puna demoul pe forum.
si pt ca sa trecut la urmatoare pagina pe threadu asta si anume 8 si io am facut reclamatia la pagina 7 care e inca in stadiul de proces; pt cei cares mai obositzi si nu vor sa mai caute atata uitatzi aici link cu reclamatia in cauza Reclamatii ! |
| |
22-02-2008, 16:59
|
#108 | | CS Admin
|
skill au aparut si demourile vezi pagina cu raportare codati
22-02-2008, 17:18
|
#109 | | Incepator
|
oky , atunci rog pe cei care se vor uita la demouri sa foloseasca casti ,ca oricat de wall atzi zice voi ca are cineva e posibil sa joace la sunet
|
| |
22-02-2008, 17:39
|
#110 | | 愛
|
Mda sunet... dar pe sienna? Faza cand urmareai un ct la balcon cu tinta pe zid? As vrea o explicatie. Ce fel de sunet ai?  Poate ai drepate, poate nu... De aceea exista oameni mai experimeteti pe forum ca noi. Sa ne deschida  Asteptam sa vedem  Daca raspunsul este ca esti curat imi voi cere scuze pt. ca si eu am contribuit intr-o oarecare masura la banul tau. :P
__________________ "I exist to kill everyone others than me I fight only for myself and I only love myself..." New Kids on the Block, sucked a lot of dick
Boy/girl groups make me sick
And I can't wait 'til I catch all you faggots in public
I'ma love it.. (hahaha) . |
| |
22-02-2008, 17:52
|
#111 | | Sniper from Heaven
|
Eu inca nu am vizionat demo-urile.... postez si eu mai tarziu, dupa ce le vad, ce parere am. Pana atunci, cateva sfaturi pt tine: NU incerca sa ne inveti cum se admineaza, ca nu iti merge; NU incerca sa dai citate din regulamente pe care nu le cunosti; NU incerca sa citezi ceva ce nu exista in regulamentul serverului.
Ca am vazut ca ai postat un punct 8 din regulament, pe care nu stiu de unde l-ai luat, dar nu e valabil acel regulament (banuiesc ca e luat de la ram.rdsnet.ro ... care nu mai merge de mult timp, pt ca mi se pare familiara cheestia... acolo cred ca am vazut-o).
PS: NU se noteaza IP, nimeni nu iti da banip.. banurile se dau pe SteamID de obicei.
Concluzie: NU incerca sa ne dai lectii de adminat, mai ales daca nu cunosti regulamentul valabil pe server. O seara placuta in continuare.
22-02-2008, 18:07
|
#112 | | Incepator
|
oky greseala mea , a doua la numar ; dar in nici un caz nu am vrut sa va invat cum se admineaza ...pur si simplu a fost o idee de a face o reclamatzie cu cat mai multe detalii care am crezut ca or sa ajute;cat despre ceea ce am citat din regulament cel putzin de regulamentu care am crezut io ca se aplica si aici , nu am gasit alt regulament si am crezut ca acela se aplica la toate servarele , poate nu am cautat io destul , oricum ideea este ca nu a fost cu intentzie.
ceea ce urmeaza e pt Busy ( si e numai o explicatzie acuma nu o lua in nume de rau )
skill2.dem - " ati vazut cum urmarea pe perete " l-am vazut la balcon si am tras in el si m-am gandit sa trag si prin perete ( la marginii ) ca poate poate , daca te uitzi mai bine nu l-am urmarit cu tzinta.
posibil sa gresesc cu *.dem sau putea sa fie in skill4.dem faza de mai sus ...in fine era pe harta aia de cz nasoala , ca celelalte hartzi de la demouri sunt nuke_cz si dust_cz
|
| |
22-02-2008, 21:36
|
#113 | | Sniper from Heaven
|
23-02-2008, 06:49
|
#114 | | Membru
| Skill
Bai...., skill chiar ai nevoie de atatea explicatii...ti-am mai zis pana se discuta problema ta ramai cu BAN so..PEACE ..ce nu intelegi...???Nu mai insista atata ca nu rezolvi nimic , decat sa ne enervezi ..ai rabdare ..ai COD nu mai intri NU ai cod o sa intri ...
P.S. O sa ma uit si eu pe demo...ca o paranteza ( si eu sunt unul din adminii care te-a suspectat ) ..sunt cam multe pareri contra TA ..nu crezi ?!
23-02-2008, 09:09
|
#115 | | dm.rambase.ro
| :d Quote:
Originally Posted by BukShy Skill da bine.
Nui codat.
trage prin pereti? casti
omoara prin pereti? casti + noroc
de unde norocu? norocu vine cu skill
el se numeste skill
ce mai vreti? |
atat.
23-02-2008, 10:02
|
#116 | | Sniper from Heaven
| Quote:
Originally Posted by Z1ppY Am si eu o reclamatie la adminul Superstar care imi da ban ca cica am wall fara sa puna vreo dovada...nu pune poze nimik...iar ban degeaba . Daca joc la sunet si am oleak de bulan da direct ban eu nam mai jucat cu wall de ani si el ma ia direct ban permanent. Nu am nimik impotriva lui Superstar dar macar sa aduca dovezi doamne...scuzati de cum am scris daca am gresit dar sunt nervos. Va rog unban id la steam : STEAM_0:1:18050052 sau contact ID messenger: pgl_razvan.
Apropo Superstar eu joc asa pe server de cand am intrat prima oara.
Astept un raspuns ca ma plictisesc ca e weekend si vreau sa ma joc. Cu stima, Z1ppY. | Apasa butonul de Edit, apoi DELETE ... dupa care vezi-ti de treaba si uita-te mai bine, ca e pus demo cu tine pe forum
NU SE FAC POZE, daca iti plac pozele, mergi la un studio foto si fa-ti. Dupa care urmareste cu atentie threadul de raportare codati si vezi surpriza de acolo  .... demo cu tine
PS: treaba ta daca joci asa de cand ai intrat prima oara. Eu m-am uitat pe tine mai multe runde, am considerat ca joci cu wall. Daca sunt alte obiectii,din partea celorlalti admini, ti se va scoate. Daca sunt de acord cu mine, bafta pe alte servere.
PS: cand am iesit de pe sv am iesit ca sa ma mai uit 1 data la demo-ul cu tine  (dupa care am intrat pe harta si ti-am dat direct ban, poate de aici mirarea ta ca era in prima runda si "nu as fi avut timp sa fac demo sau poze cu tine")
23-02-2008, 10:06
|
#117 | | Incepator
|
Am vazut ca a pus demo , astept pareri. Eu sustin ca nu am avut cod deoarece stiu ca nu am jucat cu cod, si apropo atunci in momentul in care m`am oprit oleak a fost din cauza ca a vorbit cineva pe steam cu mine si deasta m`am oprit. Oricum daca am dat bine cu 4-3 am avut bulan si casti...oricum astept parerile voastre.
|
| |
23-02-2008, 11:10
|
#118 | | 愛
|
Acu cateva clipe am vizioant si eu demoul. In prima faza am spus ca nu are, DAR (intoteanuna exista un DAR) am inceput sa ma uit mai atent si spre sfarsit (harta aztec tu veneai pe jos prin apa el era sus pazea x ul undeva in partea stanga a naibi tinta exact acolo s-a dus exact pe ct ul ala amarat  ) m-am luminat... Parerea mea este... Da ai wall! Asteptam si alte pareri
Ma duc sa pap de dim.
__________________ "I exist to kill everyone others than me I fight only for myself and I only love myself..." New Kids on the Block, sucked a lot of dick
Boy/girl groups make me sick
And I can't wait 'til I catch all you faggots in public
I'ma love it.. (hahaha) . |
| |
23-02-2008, 11:26
|
#119 | | Incepator
|
oricum cand m`am uitat la CT ala care pazea X a fost sincer doar un instinc sa ma uit acolo deoarece in jurul meu nu se auzea nici un pas de jucator si unde era sa ma uit daca numai acolo aveam vedere ... sa ma uit in pamant ? oricum astept si alte pareri.
Si apropo cand jucam ma uitam si la scor si am vazut ca era spectator si m`am prins ca face demo ca si eu daca eram admin la fel procedam dar daca eram codat cum ziceti jucam mai prost ca sa nu par suspect...gandeste oleak ...
Last edited by Z1ppY; 23-02-2008 at 11:36.
|
| |
23-02-2008, 11:40
|
#120 | | dm.rambase.ro
| Quote:
Originally Posted by Z1ppY oricum cand m`am uitat la CT ala care pazea X a fost sincer doar un instinc sa ma uit acolo deoarece in jurul meu nu se auzea nici un pas de jucator si unde era sa ma uit daca numai acolo aveam vedere ... sa ma uit in pamant ? oricum astept si alte pareri.
Si apropo cand jucam ma uitam si la scor si am vazut ca era spectator si m`am prins ca face demo ca si eu daca eram admin la fel procedam dar daca eram codat cum ziceti jucam mai prost ca sa nu par suspect...gandeste oleak ... | degeaba te explici ,
-cine te crede codat ,nu-l doare de explicatile tale
-cine nu te crede codat , nu are nevoie de explicatiile tale.
23-02-2008, 12:01
|
#121 | | Sniper from Heaven
|
Explicatiille tale "logice" sunt: "am avut bulan" (cam prea mult si de prea multe ori) si "m-am intors 1 data din instinct la CT ala ce pazea X acolo ca nu se auzeau pasi" (ceea ce e total aiurea, pt ca mai sus ziceai ca joci pe casti, la sunet... eu l-am auzit pe ala cand a facut pasii acolo... si as fi stiut ca a coborat jos... cat despre "instinctul tau"... ciudat instinct, ca nu apucase ala sa traga nici un glont si mergea pe silent...)
Deci NU sunt curios de "explicatiile tale logice" ... la fel de logic e sa nu recunosti ca ai cod, desi ai fost prins. Parerile celorlalti admini conteaza, nu a ta. Ai facut plangerea (acum daca e fondata sau nu, nu decizi tu), tot ce mai ai de facut e sa astepti raspunsul in privinta ta.
O zi placuta in continuare si incearca sa ne scutesti de explicatiile tale stiintifice cu "am avut bulan si pur insinct". Nu e cazul
23-02-2008, 12:29
|
#122 | | Incepator
|
Superstar vezitzi de viata ta si scuteste`ma ...mai invata cs si cz si dupa mai vorbim.....eu sunt nervos si ofticat deoarece stiu ca nu am avut cod...ca daca as fi stiut ca am jucat codat ma durea undeva si nu ma interesa de ban si de server , asa ca daca stiu ca nu eram codat cum sa nu fiu ofticat...punete si tu in locul meu si vezi .
|
| |
23-02-2008, 17:19
|
#123 | | Guest | Quote:
Originally Posted by Z1ppY Superstar vezitzi de viata ta si scuteste`ma ...mai invata cs si cz si dupa mai vorbim.....eu sunt nervos si ofticat deoarece stiu ca nu am avut cod...ca daca as fi stiut ca am jucat codat ma durea undeva si nu ma interesa de ban si de server , asa ca daca stiu ca nu eram codat cum sa nu fiu ofticat...punete si tu in locul meu si vezi . | lol  daca ii spuneam yo asta lu nea "Artic Sniper" cred ca imi tinea morala toata pagina de ma plictiseam de citit
"scuteste`ma".." mai invatza cz"
srry de offtopic | |
| |
23-02-2008, 17:22
|
#124 | | Incepator
|
jok3r te rog fara offtopic ... scuze Superstar dar eram nervos, oricum numai fac atata tam-tam aia este parerea lui Superstar, am sa astept parerile tuturor si am sa astept raspunsul final , ban permanent sau unban. Scuzati inca odata pentru deranj.
|
| |
24-02-2008, 07:00
|
#125 | | Membru
| ..
Cam impertinent zippy asta ...hmmmm
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +2. The time now is 21:01. |