RamBase Home
Go Back   RamBase Home > RamBase Forum > Jocuri si servere > Counter Strike si Condition Zero > cz.rambase.ro - Condition Zero
Notices
cz.rambase.ro - Condition Zero
Discutii privind serverul RamBase Condition Zero Server (cz.rambase.ro), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.

Responsabili server: MyFetish si MysTiKaL.
Reply

Thread Tools
Old 17-02-2008, 21:41   #76
Graphics & Design

Tony's Avatar

Send a message via Yahoo to Tony

Quote:
Originally Posted by conashu View Post
LE:"asa se sufera"(by Tony_Yayo)
visu' meu de o viata sa ma citeze si pe mine cineva

legat de subiect ... ascultati la Aladdin ca zice bine si calm pe srv orice s-ar intampla ... e doar un joc ... il aveti pe Jagd la care sa va plangeti daca apare ceve. Cu rabdare si tutun se rezolva toate.
Bafta
CPU: i7 930 @ 2.8 Ghz | COLER: Noctua NH-D14 | MB: GA-X58A-UD3R (rev. 2.0) | RAM: 3x2GB Corsair Dominator 1600MHz CL8 | HDD: 1. Samsung F3 Spinpoint HD103SJ, 2. WD 160Gb | VIDEO CARD: Gigabyte 460 OC | PSU: Corsair 750HX | Case: Antec 902 | MONITOR: iiYama ProLite 1900S 19" LCD | SOUND: Logitech x530 | Mouse: Logitech G5 @ 2000 DPI

Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Tony is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2008, 23:03   #77
cz.rambase.ro

Makanake's Avatar

Mda ...no comment dunk .
E doar un joc cu toate ca uni pierd notiunea asta si sincer nu mi-am facut un tel in viatza de avea admin asa ca voi juca in continuare si fara.
Old 18-02-2008, 07:18   #78
Disturbed Individual

MyFetish's Avatar

As i said before : eu sper sa va am pe amandoi ca adminu in viitorul apropiat, dar din nefericire fara exemple nimeni nu intelege, pe viitor altii vor ramane definitv fara admin.
O rugaminte am avut - fara sicane si ban/kick /slay intre admini.

I'll tenderly Disturb You
Fax mentis incedium gloriae.
MyFetish is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2008, 08:28   #79
Preacher

MysTiKaL's Avatar

Default ...

Ca sa postez si eu sa nu zic ca stau degeaba
Va recomand ca atunci cand nu aveti chef sa adminati sa va schimbati numele (asta in cazul in care nu aveti admin pe id si cand exista alti admini pe server); in acest fel evitati tembelismele gen "da tu de ce nu adminezi?bla bla bla". Pe mine ma streseaza ca atunci cand tre sa dau ban e necesar sa scriu trei comenzi, deci cand mai sunt admini pe server joc andarcavar.
Cat despre acest joker hmmmm recomand sa ii scoateti banul dar daca se poate sa ii dati gag permanent
Hai ca nu ati inteles nimic
Va urez sanatate
Our feet may swiftly carry out Thy commands.
So we shall flow a river forth to Thee
And teeming with souls shall it ever be.
In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti."
MysTiKaL is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2008, 12:09   #80
ocs
CS Admin

ocs's Avatar

dap un gag permanent ar fii indicat...poate ca banul e cam mult...zic poate desi "poate" ma insel(nus ce anume a facut joker)
Old 18-02-2008, 13:55   #81
jok3r
Guest

da... cu toate ca nu cred ca merit gag pe server... adik ce am facut pe server?? banul l`am primit cand nu eram pe server ( cu amx_addban cred ) .. in fine mi`ar aconeveni dar makar gag o luna... voi ganditi ce este acela gag permanent>>> ???? deci chiar imi pare rau.. si sper sa accepti umilele mele scuze aladdine
  Reply With Quote
Old 18-02-2008, 15:37   #82
The one and only

Daniel's Avatar

Quote:
Originally Posted by Aladdin View Post
.....
L.E. @ joker nu stiu de ce dar mi se pare potrivita si imi suna foarte cunoscuta expresia "stai in banca ta si ciocu mic" :??

L.L.E hai sa zicem maine seara
asta era ieri, deci...
Old 18-02-2008, 17:38   #83
jok3r
Guest

ink mai am ban .. si vreau sa joc pe srv in seara asta daca se poate ... ink odata scuze
  Reply With Quote
Old 18-02-2008, 22:15   #84
cz.rambase.ro

Makanake's Avatar

Injuraturi ..injuraturi si iar injuraturi http://rapidshare.com/files/92978528..._Image__4_.bmp
Old 18-02-2008, 23:00   #85
jok3r
Guest

Smile

Quote:
Originally Posted by Makanake View Post
Injuraturi ..injuraturi si iar injuraturi http://rapidshare.com/files/92978528..._Image__4_.bmp
mda... deci cel mai enervant lucru ESTE sa se bage o persoana in SEAMA cand tu vorbesti cu altcineva..
vorbeam cu PANAMA cu say_team .. si nush ce ma intreaba el.. si nu am inteles la ce se referea.. si l`am intrebat : "adika?" .. si acolo vine makanake sa se bage si el in SEAMA " e doar un copil " si nu e prima oara cand o face ... si am izbucnit in nervi ..

wa la tine la tzara faci asa gata ca te inveti

asta e tot ce am avut de spus

PS : asta trb la reclamatie?? stiu ca s`o inventat gag de 90 min na .. in fine..

respecta ca sa fii respectat
  Reply With Quote
Old 18-02-2008, 23:14   #86
The one and only

Daniel's Avatar

Inca o reactie de genul ala si va scrie 0 in capatul comenzii de ban
s-a bagat in seama/nu s-a bagat in seama, are dreptate in ceea ce zice/nu are dreptate in ceea ce zice, nu conteaza, nu reactionezi asa.
Daca nu eram in echipa cealalta si nu ziceai pe say_team zburai instant.
Daca mai vad pe viitor o reactie de genul asta, vezi mai sus ^

Si nu zi iar ca am ceva cu tine sau ca ma bag aiurea pentru ca vei grabi deznodamantul. Ti s-au dat deja cateva sanse, cate crezi ca "mai are mosu-n sac"? Stii vb aia cu ulcioru' si cu apa, nu?

p.s. ai grija ce postezi
Old 18-02-2008, 23:16   #87
Şiret

Zlatan's Avatar

Send a message via Yahoo to Zlatan

Ce amuzant e asta micu'
Pai da mai _|()|<3RRrrr, cata nesimtire pe el sa iti reproseze faptul ca i te adresezi cu atat calm. Si plus de asta, mai pune si poza pe forum, cat de nedrepti sunt oamenii
Aladdine, nu i-ai scos inca ban-ul ? Nu vezi ca tanarul care promite multe e foarte nerabdator sa mai faca o reclamatie dupa ce-si ia ban pe nedrept ?
Zlatan is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2008, 23:30   #88
Membru

Default Mda

Nu vreau sa ma bag aiurea in seama ca nu e frumos mai ales ca am comis-o si eu de curand dar.....e spre atentia lu' jok3r ..man acum mult timp cand am aflat eu de R@M ..si cand am intrat pe acest server ..la fel de repede am si iesit..am jignit un admin ..si daca nu ma insel era semigod ..si am luat ban pe toate serverele de pe R@M mult timp si cand spun mult timp ma refer la 4 - 6 luni ( nu reuseam sa intru ) ..atunci iti luai ban foarte repede fara sa se stea cu tine la discutii inutile (greseai BAN cazurile care necesitau) pe server sau forum..asa cum am facut noi cu tine pana acum...
Inteleg ca la varsta ta iti place sa fi mereu in centrul atentie dar avem si noi limitele noastre..eu unul ti-as fi dat BAN demult..insa JAGD e baiat bun si trece peste multe ..daca nu ma insel eu cam profiti si nu e bine ..
Vrei sa fi lasat sa joci , vrei sa nu comenteze nimeni la tine , vrei sa nu iti atraga nimeni atentia...atunci demostreaza ca esti in stare sa joci CS/CZ si arata ca adminul ala nu ti la dat degeaba ..chiar daca sansele tale de a obt admin ..dupa parerea mea sunt FFF mici aproape nule ...incerca sa lasi ciocul mai mic si sa joci mai mult..si lumea o sa te aprezieze..crede-ma...
Iti spun din propia experienta ...si uite ca pana la urma am obt. admin acolo unde vroiam adik pe R@M cz ...so GL & HF !
Old 19-02-2008, 13:29   #89
jok3r
Guest

Quote:
Originally Posted by ddunk View Post
Nu vreau sa ma bag aiurea in seama ca nu e frumos mai ales ca am comis-o si eu de curand dar.....e spre atentia lu' jok3r ..man acum mult timp cand am aflat eu de R@M ..si cand am intrat pe acest server ..la fel de repede am si iesit..am jignit un admin ..si daca nu ma insel era semigod ..si am luat ban pe toate serverele de pe R@M mult timp si cand spun mult timp ma refer la 4 - 6 luni ( nu reuseam sa intru ) ..atunci iti luai ban foarte repede fara sa se stea cu tine la discutii inutile (greseai BAN cazurile care necesitau) pe server sau forum..asa cum am facut noi cu tine pana acum...
Inteleg ca la varsta ta iti place sa fi mereu in centrul atentie dar avem si noi limitele noastre..eu unul ti-as fi dat BAN demult..insa JAGD e baiat bun si trece peste multe ..daca nu ma insel eu cam profiti si nu e bine ..
Vrei sa fi lasat sa joci , vrei sa nu comenteze nimeni la tine , vrei sa nu iti atraga nimeni atentia...atunci demostreaza ca esti in stare sa joci CS/CZ si arata ca adminul ala nu ti la dat degeaba ..chiar daca sansele tale de a obt admin ..dupa parerea mea sunt FFF mici aproape nule ...incerca sa lasi ciocul mai mic si sa joci mai mult..si lumea o sa te aprezieze..crede-ma...
Iti spun din propia experienta ...si uite ca pana la urma am obt. admin acolo unde vroiam adik pe R@M cz ...so GL & HF !
tu ai injurat un admin da?? .. makanake e admin si nu stiam yo??? tot timpul se comporta urat cu mn ... adik nu ma injura dar .. ma jigneste ...
si s`a inventat GAG nu? trb sa primesc gag .. cand o sa fiu pe server o sa rog un admin sa imi dea gag 90 min si gata
  Reply With Quote
Old 19-02-2008, 17:12   #90
Membru

Default Pt' chelu

Domnu' chelu nu se schimba harta cum vrei si nu bagi ce vrei tu .., se foloseste comanda amx_votemap nume harta ....in ultimile 5 min si primele 5 min !
Suntem pe server de CZ si noi cel putin incercam sa promovam cat se poate de mult hartile noi !!!
Daca nu ar mai ramane nici un jucator pe harta , in cazul asta discuti cu ceilalti admini de pe sv sa schimbati harta de comun acord , in caz contrar cu jucatorii ..dar nu faci presupuneri absurde precum " ies jucatorii " .

Te Rog sa fi mai atent NEXT-TIME ... , ms !
Old 20-02-2008, 05:44   #91
Incepator

CooL's Avatar

sunt de acord cu ddunk, de ceva vreme numai d2, dust, inferno, train, si nuke am observat ca se joaca ... si de fiecare data cand vreau si eu o sienna sau vostok sunt ignorat.. tin minte ca la un moment dat si unul dintre admini (GoNzo parca :-??) avea aceeasi propunere ..

P.S: din punctul meu de vedere hartile se hotarasc prin amx_chat sau nu numai.. chiar celorlalti playeri le poti cere parerea
CooL is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2008, 07:41   #92
Disturbed Individual

MyFetish's Avatar

de_vostok_cz
de_tides_cz
de_fastline_cz
de_stadium_cz
cs_office_cz
de_corruption_cz
cs_downed_cz
de_truth_cz

Atentie admini : sus aveti cateva hari care le vreau mai des.
E server de CZ nu de cs si e server de fun nu e competitie.Asa ca mai subtire cu hartile clasice.

I'll tenderly Disturb You
Fax mentis incedium gloriae.
MyFetish is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2008, 06:19   #93
jok3r
Guest

Thumbs down

Quote:
Originally Posted by Jagdpanther View Post
de_vostok_cz
de_tides_cz
de_fastline_cz
de_stadium_cz
cs_office_cz
de_corruption_cz
cs_downed_cz
de_truth_cz

Atentie admini : sus aveti cateva hari care le vreau mai des.
E server de CZ nu de cs si e server de fun nu e competitie.Asa ca mai subtire cu hartile clasice.
X( deci jagd sterge hartile care NU`s de CZ(Condition Zero)

.. pt ca h`elene .. a bagat de_nuke.. prima oara.. dupa veo ora.. pe la jumatatea hartii baga awp_map2_cz si iar tot pe la jumatatea hartii baga aim_ak2....(nush cum se cheama)_cz .. imi venea sa fac criza .. X( deci te rog ia masuri
  Reply With Quote
Old 21-02-2008, 13:30   #94
Sniper from Heaven

Superstar's Avatar

Quote:
Originally Posted by jok3r View Post
X( deci jagd sterge hartile care NU`s de CZ(Condition Zero)

.. pt ca h`elene .. a bagat de_nuke.. prima oara.. dupa veo ora.. pe la jumatatea hartii baga awp_map2_cz si iar tot pe la jumatatea hartii baga aim_ak2....(nush cum se cheama)_cz .. imi venea sa fac criza .. X( deci te rog ia masuri
Poate jagd e cam ocupat, iti raspund eu: hartile alea raman acolo. Scopul lor e atragerea a cat mai multi jucatori (e vb de un compromis TEMPORAR). Hartile de cz nu sunt atat de jucate ca si astealalte. In afara faptului ca ai zis ca a schimbat hartile la jumatea hartii (presupun ca te refereai la jumate din timpul ramas), din 3 harti nominalizate de tine, doar 1 nu e de CZ. Daca intr-adevar a schimbat la jumatea hartii, nu e ok.. o sa vb noi cu H`elene si ii atragem atentia. Un sfat colegial valoreaza mai mult si are un impact mai mare decat comentariile unui player pe sv. Speram sa nu se mai repete chestia cu schimbatul aiurea, DOAR PRIMELE 5 min si ULTIMELE 5 min din harta sunt ok pt schimbat.
O zi cat mai placuta in continuare.

CTC-ist de meserie !

PS: i`m AWESOME !
Superstar is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2008, 13:39   #95
ocs
CS Admin

ocs's Avatar

dap asa ar trebuie doar primele 5 si ultimele 5 ..dar au fost situatii in care s-a schimbat harta prin vote si la mijlocul hartii...serv s-a confruntat brusc cu lipsa acuta de jucatori,si ce intrau erau nonsteameri cu lag de 200+..si dupa o schimbare o hartii din vostok in dust 2 in 5 min serv era minim 8 vs 8..asa ca uneori exceptia poate confirma regula..
Old 21-02-2008, 14:00   #96
Membru

Default Mda

Quote:
Originally Posted by costin_1982 View Post
dap asa ar trebuie doar primele 5 si ultimele 5 ..dar au fost situatii in care s-a schimbat harta prin vote si la mijlocul hartii...serv s-a confruntat brusc cu lipsa acuta de jucatori,si ce intrau erau nonsteameri cu lag de 200+..si dupa o schimbare o hartii din vostok in dust 2 in 5 min serv era minim 8 vs 8..asa ca uneori exceptia poate confirma regula..

Da , asa e din pacate pt ca suntem romani...am jucat pe servere de afara niste harti pe care nu le mai jucasem nicodata ..si la ei serveru e tot timpul FULL..dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa promovom harti noi !
Cred ca nici nu au harta D2 pe server !!!
Old 21-02-2008, 16:15   #97
ocs
CS Admin

ocs's Avatar

nu cred sa fi zis ca nu sunt ok cu hartile noi...opinia mea este ca ele trebuiesc introduse una cate una in map cycle pana se vor obisnui cu ele..si sa se pastreze un echilibru intre cele vechi si cele noi pt ca numarul de jucatori sa fie mereu mare...
dunk crezi ca nemtii sau mai stiu eu ce popoare au inceput cz-ul cu harti noi si fara sa aiba pe serv d2-ul...nu prea cred.
hainepesinevedempesever
Old 21-02-2008, 16:59   #98
Membru

Quote:
Originally Posted by costin_1982 View Post
nu cred sa fi zis ca nu sunt ok cu hartile noi...opinia mea este ca ele trebuiesc introduse una cate una in map cycle pana se vor obisnui cu ele..si sa se pastreze un echilibru intre cele vechi si cele noi pt ca numarul de jucatori sa fie mereu mare...
dunk crezi ca nemtii sau mai stiu eu ce popoare au inceput cz-ul cu harti noi si fara sa aiba pe serv d2-ul...nu prea cred.
hainepesinevedempesever

Nu man dar dar noi se obisnuieste sa joace d2 pana la epuizare ..si cand ne amintim ca mai avem si alte harti noi pe sv le bagam..si atunci ies toti..ar trebui sa ii obisnuim cu hartile noi..mai ales ca e CZ ..cine vrea d2 si celelalte harti vechi se poate juca cs 1.6 linistit !!! De-acord cu tine ar trebui un mapcycle gen ( d2 - vostok -nuke / cz - inferno - sienna - trainyard - truth - cbble - stadium - etc.. ) !
Old 21-02-2008, 19:57   #99
Incepator

ms pt ban guys ...dar as dorii sa stiu si io pe ce motiv am luat ban si sa imi aratazti si mei demoul.
skill123 is offline   Reply With Quote
Old 22-02-2008, 06:26   #100
Membru

Quote:
Originally Posted by skill123 View Post
ms pt ban guys ...dar as dorii sa stiu si io pe ce motiv am luat ban si sa imi aratazti si mei demoul.
Motivul iti apare pe acea fereastra mica unde scrie BAN PERMANENTLY ..REASON ( wall - cheat - etc.. ) !

Thread Tools

Posting Rules