| cz.rambase.ro - Condition Zero Discutii privind serverul RamBase Condition Zero Server (cz.rambase.ro), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.
Responsabili server: MyFetish si MysTiKaL. |
09-03-2008, 21:01
|
#251 | | Şiret
|
Normal, totul e sa nu atragi atentia asupra ta 
Dar cand te lasi dus de val... te prind vigilentii astia |
| |
09-03-2008, 21:41
|
#252 | | dm.rambase.ro
| Quote:
Anthrax_br stats pe ram cz serv.
Online Time: 11:43:28
Player Names
# Name Uses
1 Anthrax | BR 93
2 C.R.Y.S.I.S 25
3 Anthrax_Br 22
4 Yrwanna 6
5 Anthrax | Rom 2
6 desert storm 2
7 (1)Player 2
Player Steamids
# Steamid Uses
1 STEAM_0:1:17157648 152
Anthrax_br stats pe ram fun serv.
Online Time: 138 : 04 : 46
Anthrax_br stats pe ram1.mediasat.ro serv.
Online Time: 20 : 46 : 08
Anthxrax_br stats pe gg.rambase.ro serv.
Online Time: 00 : 58 : 30
| ce a zis el de jucat pe serverele ram e adevarat , aici sunt mai mult de 150 de ore jucate pe serverele ram.
cat stiu despre el , da destu de bine , ma cutitat o data , parca l-am suspectat o data , m-am dus in spec mode si am vazut ca n-avea nimic.
signed-
*am bagat space uri acolo la ore jucate pt ca altfel scria smileuri  <- k astea ->
09-03-2008, 21:48
|
#253 | | fun.rambase.ro
|
Ai spirit de detectiv 
PS: asta sunt stats-urile de cand s-a trecut la noul forum...
__________________ Pain is temporary, Glory is forever! |
| |
09-03-2008, 21:56
|
#254 | | dm.rambase.ro
| Quote:
Originally Posted by anthrax_br Ai spirit de detectiv 
PS: asta sunt stats-urile de cand s-a trecut la noul forum... | nu prea ma intereseaza ala , eu vad ca din decembrie ai jucat destu pe serverele r@m , si asta conteste!
09-03-2008, 22:01
|
#255 | | Seikimatsu Hashato
| Quote:
Originally Posted by anthrax_br Dar in astia 4 ani niciodata nu mi s-a intamplat sa fiu banat de 2 ori in aceiasi zi!!!
PS: niciodata nu am fost banat pe nici un server r@m!!!!!!!!!!! | Acuma recunoaste ca foloseai cituri,ce te mai ascunzi,deja te-au prins a doua oara
LE: il sustin pe anthrax,da b1n3 si atat.
11-03-2008, 18:28
|
#256 | | cz.rambase.ro
|
@ deceda?
Mi s-a adus in vedere (de catre cel de mai sus) ca , pe harta de_sienna_cz , vezi Doamne' nu joc in asa fel in cat sa avantajez echipa . adica sunt fragar , asta a lasat sa se inteleaga , nu ca asta ar reprezenta o insulta sau ceva similar , dar inainte sa te lansezi in genul asta de afirmatii ar fi frumos si de bun simt sa te pui frumos pe spect si sa te uiti la omul respectiv sa ii observi stilul de joc , ca sa nu te trezesti aberand , bineinteles trebuie sa tii cont si de harta respectiva. EU de exemplu pe harta asta (sienna) stau in baza cat consider necesar , in functie de jocul counterilor (prin asta ma refer bineinteles la rush) . Daca te-ai fi uitat putin la mine cum am sugerat mai sus ai fi observat ca niciodata nu ma pun in fund in mijlocul bazei si pun tinta intr-un colt si incep sa numar secundele si intotdeauna urmaresc bomba sau defuseul , in functie de echipa in care ma aflu .
PS: nu suport apelativele de genul "zeule" asa ca te rog sa te conformezi , si de acum in colo sa tii cont de sfaturile mele de mai sus
PS2: nu e prima data cand imi zici asta , si esti destul de enervant cand o faci
11-03-2008, 18:37
|
#257 | | Membru
|
ba yo nu va inteleg...sunteti belea...va cunoasteti??adica v'ati vazut fata in fata....in caz k nu la ce .....mai postati aici asa de'moca...k imi zice ala k is fragar si din alea....omg ... si alte chesti tresti...
say /rusine
say /aprob
__________________  Peace! |
| |
11-03-2008, 18:57
|
#258 | | cz.rambase.ro
| Quote:
Originally Posted by Peacemaker ba yo nu va inteleg...sunteti belea...va cunoasteti??adica v'ati vazut fata in fata....in caz k nu la ce .....mai postati aici asa de'moca...k imi zice ala k is fragar si din alea....omg ... si alte chesti tresti...
say /rusine
say /aprob  | asa e , ai dreptate dar nu e prima data cand face asta , in fine poate am exagerat , dar nu am gresit
11-03-2008, 19:11
|
#259 | | CS Admin
|
lol asa e nu prima data...echipa ia bataie crunt si tu te gandesti ca in loc sa mergi cu bmb ca sa ajuti echipa ..mai bine stai in BAZA pt ca acolo erai si omori cati ct poti...deci repet echipa mananca bataie zdravan si nu e prima data cand faci asa...ti-am spus sa nu mai stai acolo si mi-ai raspuns ca "joc mai bine ca tine" de acolo si apelativul zeule..eu zic sa mai desumfli muschii aia si sa ajuti echipa..nu vreau sa intram in amanunte si mai ales pe forum ca strica la imagine..
11-03-2008, 19:16
|
#260 | | cz.rambase.ro
| Quote:
Originally Posted by costin_1982 lol asa e nu prima data...echipa ia bataie crunt si tu te gandesti ca in loc sa mergi cu bmb ca sa ajuti echipa ..mai bine stai in BAZA pt ca acolo erai si omori cati ct poti...deci repet echipa mananca bataie zdravan si nu e prima data cand faci asa...ti-am spus sa nu mai stai acolo si mi-ai raspuns ca "joc mai bine ca tine" de acolo si apelativul zeule..eu zic sa mai desumfli muschii aia si sa ajuti echipa..nu vreau sa intram in amanunte si mai ales pe forum ca strica la imagine.. | ca sa lamurim chestia asta : prin "joc mai bine ca tine" ma refeream la jocul de echipa. End of discussion.
11-03-2008, 19:24
|
#261 | | CS Admin
| Quote:
Originally Posted by ManDark ca sa lamurim chestia asta : prin "joc mai bine ca tine" ma refeream la jocul de echipa. End of discussion. | oricum tare curios as fi care ar fii argumentele reclamatiei tale?
CLAR CAMPAI IN BAZA cand bmb era departe de tine
injurii nu ti-am adus
si spectator statusem o gramada
deci fa-ma sa inteleg care e "obiectul muncii?"
si daca tot ai adus o reclamatie impotriva mea..nus cat de bine ar fii sa ma folosesc de replici acide la adresa adminatului...deci te rog frumos take care atunci cand te vei mai lua de persoana mea
11-03-2008, 22:11
|
#262 | | cz.rambase.ro
| Quote:
Originally Posted by costin_1982 oricum tare curios as fi care ar fii argumentele reclamatiei tale?
CLAR CAMPAI IN BAZA cand bmb era departe de tine
injurii nu ti-am adus
si spectator statusem o gramada
deci fa-ma sa inteleg care e "obiectul muncii?"
si daca tot ai adus o reclamatie impotriva mea..nus cat de bine ar fii sa ma folosesc de replici acide la adresa adminatului...deci te rog frumos take care atunci cand te vei mai lua de persoana mea | Tot nu intelegi ideea . HARTA de_sienna_cz este FOARTE mica , practic bombsiteul este in BAZA terro , cand campez intotdeuna ma asigur ca am timp sa pun bomba , tot timpul , si mi se pare de-a dreptul absurd sa fug la bomba cand este inconjurata de CT , repet : oricum ma duc la bomba , tot timpul .
Cat despre replicile acide cred ca poti sa o lasi balta , nu ai ce sa-mi reprosezi. Discutia putem sa o continuam in privat.
11-03-2008, 22:54
|
#263 | | dm.rambase.ro
| Quote:
Originally Posted by ManDark @ deceda?
Mi s-a adus in vedere (de catre cel de mai sus) ca , pe harta de_sienna_cz , vezi Doamne' nu joc in asa fel in cat sa avantajez echipa . adica sunt fragar , asta a lasat sa se inteleaga , nu ca asta ar reprezenta o insulta sau ceva similar , dar inainte sa te lansezi in genul asta de afirmatii ar fi frumos si de bun simt sa te pui frumos pe spect si sa te uiti la omul respectiv sa ii observi stilul de joc , ca sa nu te trezesti aberand , bineinteles trebuie sa tii cont si de harta respectiva. EU de exemplu pe harta asta (sienna) stau in baza cat consider necesar , in functie de jocul counterilor (prin asta ma refer bineinteles la rush) . Daca te-ai fi uitat putin la mine cum am sugerat mai sus ai fi observat ca niciodata nu ma pun in fund in mijlocul bazei si pun tinta intr-un colt si incep sa numar secundele si intotdeauna urmaresc bomba sau defuseul , in functie de echipa in care ma aflu .
PS: nu suport apelativele de genul "zeule" asa ca te rog sa te conformezi , si de acum in colo sa tii cont de sfaturile mele de mai sus
PS2: nu e prima data cand imi zici asta , si esti destul de enervant cand o faci | vrei sa castigi pe sienna? hai in echipa cu mine , si la ct castig , si la terro castig , secretu meu? sunt rusher si dau destu de bine , atat.
si propun ca lucrurile astea sa vb in privat , pt ca nu avem treaba cu problemele voastre , Mandark , tu ai gresit postand aici, dai aici semn de "sa ma bag in seama, sa vada si alti" , trebuia sa vb cu el despre asta in privat.
PS: va rog sa aranjati lucrurile astea in privat.
11-03-2008, 23:56
|
#264 | | The one and only
Join Date: May 2006 Location: Into the music ıll.ılılı.ıll.llılı ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ Age: 25
| Quote:
Originally Posted by BukShy ... si la ct castig , si la terro castig , secretu meu? sunt rusher si dau destu de bine , atat. | conceptie total gresita asupra jocului in sine si a obiectivelor echipelor
__________________ See NO Evil, Speak NO Evil, Hear NO Evil  |
| |
12-03-2008, 00:37
|
#265 | | sa moara cici
|
prea multi steroizi baieti ... usor sa nu explodati
|
| |
12-03-2008, 09:16
|
#266 | | CS Admin
|
mda acum am citit 18 ani..iar face furori varsta...dupa parerea mea nu era nici o urma de reclamatie la adresa mea pt ca nu am gresit si nu am vb urat cu tine..si ca sa spun mai exact vb ce au fost intre noi : eu:dark mergi la bmb
tu:nu mai vb aiurea ...joc mai bine decat tine.
eu:zeule
tu:mai bine mi-ai urmari stilu de joc si apoi vb
cam astea au fost replicile cu aproximatie..scz daca gresesc cumva
si ca o paranteza cand mai vii cu o reclamatie fa-o in asa fel incat sa fie reclamtie..adica sa arate ca eu am gresit grav,si tu ai avut dreptate..nus cat e de normal ca sa discutam pe forum niste pareri diferite asupra jocului..repet nu este o reclamatie...pe chat si eu am primit avertismente dure din partea aladdinului la inceput..o parte fondate ..o alta parte nefondate(in opinia mea) iar daca am avut ceva sa ii reprosez am facut-o pe chat nu pe forum pt ca nu isi avea rostul
si ca sa explic de ce ti-am spus ce ti-am spus: echipa tero lua bataie grav,o gramada de tero campau prin baza dupa cutii sau sus in cladiri..se punea bmb si nu se tinea cover..si am inceput sa dau avertismente si slayuri...si chiar kickuri pt ca jucau dezastru..si apoi te-am vazut pe tine campand inspre A si bmb era pe undeva pe la B si sansele sa o pui erau minime (dupa cum am mai spus lucrurile se mai repetasera) si atunci cand ti-am facut o observatie ai luat foc ai iesit din joc si ai postat pe forum..That's all fox
eu am terminat aici cu replicile pe tema asta hai sa ne concentram asupra serverului..
bft la joc
12-03-2008, 09:20
|
#267 | | dm.rambase.ro
| Quote:
Originally Posted by Aladdin conceptie total gresita asupra jocului in sine si a obiectivelor echipelor  | effectu' conteste
12-03-2008, 21:39
|
#268 | | Şiret
|
Ahahahaha, cand vad ideile astea preconcepute despre varsta si efectele ei devastatoare asupra deciziilor, vorbelor si faptelor celor in cauza, nu pot decat sa nu fiu de acord
Nu neaparat in cazul de fata, nu am citit tot ce s-a scris sau ce a scris cine a scris 
Doar ca am observat la tine, Costine, ca te iei tot timpul de varsta celor de aici, personal nu consider asta un punct care descalifica din start acea persoana. Crede-ma ca am vazut si cunosc persoane care au peste 30 ani si habar nu au pe ce lume traiesc.
Si totusi, foarte interesante discutii pe aici, mai ales la varsta asta  Of, of
ps. "that's all, folks" ?
ps2. Sunt obosit si iritat astazi, asa ca-mi cer scuze daca vorbele-mi dulci pun sare pe rana |
| |
13-03-2008, 09:03
|
#269 | | CS Admin
| Quote:
Originally Posted by Zlatan Ahahahaha, cand vad ideile astea preconcepute despre varsta si efectele ei devastatoare asupra deciziilor, vorbelor si faptelor celor in cauza, nu pot decat sa nu fiu de acord
Nu neaparat in cazul de fata, nu am citit tot ce s-a scris sau ce a scris cine a scris 
Doar ca am observat la tine, Costine, ca te iei tot timpul de varsta celor de aici, personal nu consider asta un punct care descalifica din start acea persoana. Crede-ma ca am vazut si cunosc persoane care au peste 30 ani si habar nu au pe ce lume traiesc.
Si totusi, foarte interesante discutii pe aici, mai ales la varsta asta  Of, of
ps. "that's all, folks" ?
ps2. Sunt obosit si iritat astazi, asa ca-mi cer scuze daca vorbele-mi dulci pun sare pe rana  |
np pt vorbele de duh  nu ma supara ..asta esti tu..un moracanos
referitor la varsta sunt de acord cu tine ..exista persoane peste 30 ani sunt || cu lumea...dar in cele mai multe cazuri la cei pana in 18 adrenalina este mai mare..oricum am vb cu mandark si s-a lamurit "nelamurirea"
16-03-2008, 17:54
|
#270 | | Incepator
|
AM LUAT BAN AIUREA ASTAZI 16 AMRTIE 2008 ORA 6:55 PM NU STIU DE LA CE ADMIN NU MI S-A FACUT POZA NU NIMIC BAN AIUREA NU MI SA SPUS NIMIC NICK:VALVe !!!!!!!!!!! faceti ceva!!
|
| |
16-03-2008, 18:20
|
#271 | | Membru
| Quote:
Originally Posted by DeadStrokeX nick: VALVe
IP: 86.107.81.164
Steam ID: STEAM_0:0:15357670
Demo: Link BANNED By: DeadStrokeX | nu'i nevoie de screen shoot amice...am demo...e tot ce imi trebuie  have fun
|
| |
16-03-2008, 19:30
|
#272 | | dm.rambase.ro
| Quote:
Originally Posted by DeadStrokeX nu'i nevoie de screen shoot amice...am demo...e tot ce imi trebuie  have fun | pfft. nam putut sa downlodez inca dar o sa ma uit la el , vavle codat? o.O omg
17-03-2008, 09:00
|
#273 | | CS Admin
|
desi cred ca o sa se deranjeze mai multi admini cred ca ar cam trebui temperate banurile astea ...facem cumva concurenta care da mai multe banuri?..eu va zic ca nu e frumos sa dai bine si sa iei ban pe motiv de wall sau aim sau alte porcarii...cel mai indicat ar fii acolo NU ESTE EVIDENT codul ( temura tinta,se invarte,se uita prin pereti ca la cinema sau fuge cu 1253216521 km/ora) sa nu mai dati ban..postati pe forum..se va decide soarta lui aici..daca este sau nu codat..si spun asta pt ca sunt antecedente : vezi ZippY,Skill,Anthrax_Br...deci acolo unde jucatorul se misca bine pe harta si nu are vreunul din motivele din paranteza de mai sus nu mai banati..nu facem decat sa ne facem de kkua
pt suspectii de cod avem admini gen MysTiKaL,Aladdinu si altii care cunosc mai bine decat majoritatea dintre noi ce inseamna un codat
in concluzie va rog ganditi de 2 ori pana sa accesezi comanda "ban"
17-03-2008, 16:33
|
#274 | | Membru
| Quote:
Originally Posted by costin_1982 desi cred ca o sa se deranjeze mai multi admini cred ca ar cam trebui temperate banurile astea ...facem cumva concurenta care da mai multe banuri?..eu va zic ca nu e frumos sa dai bine si sa iei ban pe motiv de wall sau aim sau alte porcarii...cel mai indicat ar fii acolo NU ESTE EVIDENT codul ( temura tinta,se invarte,se uita prin pereti ca la cinema sau fuge cu 1253216521 km/ora) sa nu mai dati ban..postati pe forum..se va decide soarta lui aici..daca este sau nu codat..si spun asta pt ca sunt antecedente : vezi ZippY,Skill,Anthrax_Br...deci acolo unde jucatorul se misca bine pe harta si nu are vreunul din motivele din paranteza de mai sus nu mai banati..nu facem decat sa ne facem de kkua
pt suspectii de cod avem admini gen MysTiKaL,Aladdinu si altii care cunosc mai bine decat majoritatea dintre noi ce inseamna un codat
in concluzie va rog ganditi de 2 ori pana sa accesezi comanda "ban" | Pprob , aprob , pozitv...numai daca sunteti 101 % sigur ...dati ban !!
17-03-2008, 19:36
|
#275 | | Incepator
|
Ce pot sa fac sa mi se scoata banu sunt VALVe va rog Vreau unban!!
|
| |
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +2. The time now is 13:29. |