RamBase Home
Go Back   RamBase Home > RamBase Forum > Jocuri si servere > Counter Strike si Condition Zero > cz.rambase.ro - Condition Zero
cz.rambase.ro - Condition Zero
Discutii privind serverul RamBase Condition Zero Server (cz.rambase.ro), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.

Responsabil server: woA.
View Poll Results: Sunt jucatori Slabi Pe CZ?
DA. foarte slabi. 18 27.27%
DA. destul de slabi. 52 78.79%
Multiple Choice Poll. Voters: 66. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 15-07-2008, 18:59   #26
Membru

Am!raL's Avatar

Quote:
Originally Posted by BukShy View Post
daka tot e vorba despre harti:
se mai joaca vostok si sienna ?

Asta este thread pentru Propuneri nu pentru discutii

Wolfmark mai dureaza mult pana pui hartile alea pe srv ? eu unu m-am plictisit de astea
Am!raL is offline   Reply With Quote
Old 15-07-2008, 19:24   #27
R@m`s Devil

UnDracK's Avatar

Send a message via Yahoo to UnDracK Send a message via Skype™ to UnDracK

Quote:
daka tot e vorba despre harti:
se mai joaca vostok si sienna ?
off: da se mai joaca hai wolf ;
UnDracK is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2008, 19:50   #28
Incepator

Send a message via Yahoo to Grimlock
Smile propuneri

io zik k ar trebui sa mai bagam si alte harti cum ar fi: Surf_ski2; surf_ski; surf_4ever; surf_lagoon cam asa ceva nu numai harti clasice
Grimlock is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2008, 21:57   #29
Phoenix

roNeV^'s Avatar

Send a message via Yahoo to roNeV^

Quote:
Originally Posted by Grimlock View Post
io zik k ar trebui sa mai bagam si alte harti cum ar fi: Surf_ski2; surf_ski; surf_4ever; surf_lagoon cam asa ceva nu numai harti clasice
lol... alea sunt harti speciale de surf ma cum scrie si in numele lor... cum sa bagi asa ceva pe un server normal... ai pe internet sute de servere pt surf mode, asa ca dute pe ele si nu mai scrie prostioare pe aici.

Who are "Our Benefactors" and what plans do they have on Earth? Find out here!

ΓōΠΣV^™
roNeV^ is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2008, 05:20   #30
Membru

blackpearl's Avatar

Send a message via Yahoo to blackpearl Send a message via Skype™ to blackpearl

Quote:
Originally Posted by Grimlock View Post
Chiar trebuie sa postezi de 2 x in 2 thread-uri diferite?

Vaca: Porc: Maimuta: Cocos:

~~~~~HIDE & SEEK~~~~~
blackpearl is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2008, 16:28   #31
Incepator

ZeroCooL's Avatar

Send a message via Yahoo to ZeroCooL
Thumbs up

As avea o propunere :
am observat ca se repeta pe server de multe ori 3 sau 4 planse (dust inferno nuke ) in continuu si dak se poate ca adminii de level mai mare atunci cand intra sa treaca si ei prin toate plansele nu aceleasi mereu pt ca acolo puteti voi sa faceti mai multe fraguri .....in fond jucam pt fun nu pt frag.....
Old 31-08-2008, 19:27   #32
Phoenix

roNeV^'s Avatar

Quote:
Originally Posted by ZeroCooL View Post
As avea o propunere :
am observat ca se repeta pe server de multe ori 3 sau 4 planse (dust inferno nuke ) in continuu si dak se poate ca adminii de level mai mare atunci cand intra sa treaca si ei prin toate plansele nu aceleasi mereu pt ca acolo puteti voi sa faceti mai multe fraguri .....in fond jucam pt fun nu pt frag.....
e vechea discutie cu hartile zero... tu esti mai nou, dar sa mai discutat asta de multe ori inainte... unii sunt prea ocupati sa intre pe forum si sa se mai puna si ei la curent cu regulile... habar nu au cate harti sunt pe server, ei joaca numai dust, inferno si nuke...

ΓōΠΣV^™
Old 15-09-2008, 10:15   #33
Incepator

bones's Avatar

in general depistarea unui codat se face atunci cand te omoara, pentru asta trebuie sa pierzi cateva runde sa te pui spectator (daca e baiat destept si cunoaste adminii ori se pune spectator, ori joaca mai atent),sa te uiti pe respectivul jucator,sa faci demo ... etc, pe alte sv-e pe care am mai avut parte de admin am propus instalarea acelui plugin care permite adminilor sa se uite pe orice jucator indiferent din ce echipa face parte, si lucrurile au mers ceva mai unse. parerea mea este ca ar trebui luat in considerare si acest plugin.
Old 18-10-2008, 17:25   #34
Incepator

Katana's Avatar

Send a message via AIM to Katana Send a message via Yahoo to Katana

propun sa se bage pe server mai multe sunete... afecteaza cu ceva gameplay-ul daca vor fi adaugate pe server sunete in plus fata de cele existente?
si propun sa se faca upload aici pe forum de diferite sunete, care in urma expertizei adminilor mari... sa se bage sau nu pe server sunetele selectionate de ei.
ce ziceti ?
Katana is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2008, 20:24   #35
iPwn

NewtoN's Avatar

Quote:
Originally Posted by roNeV^ View Post
lol... alea sunt harti speciale de surf ma cum scrie si in numele lor... cum sa bagi asa ceva pe un server normal... ai pe internet sute de servere pt surf mode, asa ca dute pe ele si nu mai scrie prostioare pe aici.
ronev..lasa baietelul in pace..are 11 ani..
Mate0: ce mai faci?
manKo: plec de acasa
manKo: la furat
NewtoN is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2009, 06:18   #36
Incepator

400 BPM's Avatar

Default Salut

Vin cu o propunere, se poate pune friendlyfire on si implicit un mirror damage ? Consider ca nivelul de joc pe acest srv. e peste mediu si prin aceasta schimbare, dupa perioada de acomodare cand o sa fie numai ta/tk, sigur se va trece la pro playing.
400 BPM is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2009, 07:11   #37
dm.rambase.ro

BukShy's Avatar

Send a message via ICQ to BukShy Send a message via AIM to BukShy Send a message via MSN to BukShy Send a message via Yahoo to BukShy Send a message via Skype™ to BukShy

Quote:
Originally Posted by 400 BPM View Post
Vin cu o propunere, se poate pune friendlyfire on si implicit un mirror damage ? Consider ca nivelul de joc pe acest srv. e peste mediu si prin aceasta schimbare, dupa perioada de acomodare cand o sa fie numai ta/tk, sigur se va trece la pro playing.
cat timp vezi no steameri pe server , this won't happen.
Old 08-01-2009, 10:20   #38
woA
cz.rambase.ro

woA's Avatar

Quote:
ideea ii buna, s-a mai incercat odata mai de mult (pe vremea lui Jag) dar s-a renuntat la ea datorita nivelului de joc scazut, chiar a-si fi curios cum se va desfasura jocul "friendlyfire on", cat despre chestia cu "mirror damage", poate daca se va trece pe "friendlyfire on" in momentul cand va face "Wolf" modificarile promise la sv va baga si acest lucru

Quote:
cat timp vezi no steameri pe server , this won't happen.

he's a live...nu mai sunt non steameri pe sv
Old 08-01-2009, 10:21   #39
BaiatBun

TeaCheR's Avatar

Send a message via Yahoo to TeaCheR

Quote:
Hai sa nu ca dupa omoara un player un admin si hopa ban , un admin omoara alt admin hopa ban aka tz2 si nu vreau sa ma trezesc cu ban
Old 08-01-2009, 11:56   #40
Îmblânzirea Scorpiei

SunFlower's Avatar

Eu zic ca este o idee destul de proasta..

1. Jucatorii nu sunt atat de performanti
2. Vb lui Teacher, hai sa zicem, mori o data, mori a doua oara..dar deja gluma se ingroasa (mori de mana coechimierului..sau glontul)..plus pe multi i-am vazut atunci cand pleaca cu cutitul au un tic de a da in coechipier deci NU punem asa ceva..

Last edited by SunFlower; 09-01-2009 at 08:50.
SunFlower is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2009, 12:14   #41
dm.rambase.ro

BukShy's Avatar

Send a message via ICQ to BukShy Send a message via AIM to BukShy Send a message via MSN to BukShy Send a message via Yahoo to BukShy Send a message via Skype™ to BukShy

Quote:
Originally Posted by Elena View Post
Eu zic ca este o idee destul de proasta..

1. Jucatorii nu sunt atat de performanti
2. Vb lui Teacher, hai sa zicemi, mori o data, mori a doua oara..dar deja gluma se ingroasa (mori de mana coechimierului..sau glontul)..plus pe multi i-am vazut atunci cand pleaca cu cutitul au un tic de a da in coechipier deci NU punem asa ceva..
eu cand joc pe ram1 , e naspa pt teamnates , mereu dau cu cutitu' , aici ai foarte mare dreptate.
Old 08-01-2009, 12:18   #42
woA
cz.rambase.ro

woA's Avatar

Se scapa usor de ticul ala, dai cu lama in primele 3-5 sec mori automat, si mai este si "mirror damage" daca se trezeste vreun "jucator" mai turmentat sa traga in coechipieri ii ia lui din viata nu celui in care trage, mie imi place ideea lui 400 BPM (love ff on) , oricum decizia lui Wolf ii apartine, daca va face aceste modificari sau nu
Old 08-01-2009, 12:24   #43
dm.rambase.ro

BukShy's Avatar

Quote:
Originally Posted by woA View Post
Se scapa usor de ticul ala, dai cu lama in primele 3-5 sec mori automat, si mai este si "mirror damage" daca se trezeste vreun "jucator" mai turmentat sa traga in coechipieri ii ia lui din viata nu celui in care trage, mie imi place ideea lui 400 BPM (love ff on) , oricum decizia lui Wolf ii apartine, daca va face aceste modificari sau nu
uite , faza cu mirror damage si mori daca dai , e pt betmeni.
eu cred ca oamenii de aici vor un joc cat mai normal , fara pluginuri din astea , fara prostii din astea. eu zic ca daca s'ar schimba ff , atunci admini ar trebui sa aiba grija de joc , si nu un plugin din asta.
Old 08-01-2009, 12:32   #44
woA
cz.rambase.ro

woA's Avatar

Pentru betmeni sau nu, la inceput pana se invata lumea cu ff on (daca se va baga), eu zic ca-i buna, apoi pe parcurs se poate renunta
Old 08-01-2009, 12:54   #45
Îmblânzirea Scorpiei

SunFlower's Avatar

woA daca bagam ff on asta ar insemna ca in mare parte din harti adminii sa nu mai aibe spor in a se juca, distra..ci a sta pe bara (spectator) aplicand in mare parte regulamentul....Nu cred ca o sa iti placa asta! Eu zis fara "ff on" nu e bun de nimic, in loc sa ajute la desfasurarea jocului (ca pana acum) o sa inrautateasca mai rau atmosfera...daca acuma au un limbaj si comportament ca la usa cortului cu "ff off" gandeste-te cand o sa fie on..ce ambuscada se va crea..Deci eu una NU SUNT PRO!

Last edited by SunFlower; 09-01-2009 at 08:50.
SunFlower is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2009, 19:48   #46
Phoenix

roNeV^'s Avatar

Quote:
FF-ul face jocul mai real, dar si mai greu, mult mai greu. Eu am jucat cu ff on pe servere si de CS 1.6 si de CZ si de Source. Si cel mai mult mi-a placut in CSS. De ce? Pentru ca acolo e alta treaba, ai un RADAR excelent care este cel mai bun prieten al tau - cand coechipierii tai vad un inamic il vezi si tu. In momentul in care te uiti pe radar iti dai seama de multe chestii... si nu te mai apuci sa tragi in ai tai... oricum nivelul de joc in CSS pe unele servere romanesti este mult mai ridicat ca pe CZ - oamenii tin la TEAMPLAY, vorbesc la microfon, se ajuta intre ei etc.

Pe CZ prietene iti spun sincer ca nu poate fii vorba de friendly-fire, pur si simplu nu se poate, sunt prea multi camperi, prea multi fragari, rank-isti, jucatori care joaca doar intr-o singura echipa (in general CT ca sa prinda si ei ceva) s.a.m.d. mai pe romaneste ii doare undeva de teamplay si de coechipieri, ii intereseaza doar scorul. Plus ca aici HE-urile dau un damage foarte mare, mult mai mare ca in celelalte CS-uri. Si imagineaza-ti ce se intampla cand primesti o grenada de la un coechipier... daca se mai intampla si intr-un spatiu inchis (cum sunt tunelurile de pe dust, dust2, holul de pe inferno sau rampele de pe nuke etc. o sa zbori ca o gaina). Pe CZ mai nimeni nu se uita pe radar... ca dovada numarul mare de flashuri pe care le primesti de la ai tai... pai acum sa-mi fie teama si de grenazile lor? No way, ar mai lipsii sa arunce cu pietre dupa mine.

Quote:
Originally Posted by SunFlower View Post
plus pe multi i-am vazut atunci cand pleaca cu cutitul au un tic de a da in coechipier
Eu personal fac asta ca sa atrag atentia coechipierilor cand vreau... de exemplu dau o lama in tine ca sa vii dupa mine dar cand intru pe servere noi scriu /ff sa vad daca e sau nu on sa stiu daca mai pot sa dau.

Quote:
Originally Posted by SunFlower View Post
woA daca bagam ff on asta ar insemna ca in mare parte din hartii adminii sa nu mai aibe spor in a se juca, distra..ci a sta pe bara (spectator) aplicand in mare parte regulamentul.
Sun FF-ul nu ar fii o problema pentru adminii de nivelul lui woa sau al tau, garantez. Jucatorii buni inteleg si ei ca trebuie sa fie mai atenti cu ceilalti din echipa, iar jucatorii care intra de fun ii ajuta si ei cum pot. Problema e ca sunt multi pustani care habar nu au ce e ala CS, isi cumpara un ak/m4 (ca asa au vazut la toata lumea nu ca ar stii ceva despre armele alea), un HE si 2 flashuri pe care le arunca la nimereala plimbandu-se degeaba pe harta... astia incep sa injure si sa sufere si sa provoace scandal... ca altceva mai bun nu au de facut.

Concluzie: woA si ceilalti care vreti FF on - si mie imi place, dar va spun, nu se merita asa ceva pe CZ - ca sa joci cu FF trebuie sa si gandesti nu doar sa apesi, iar majoritatea juc. de pe CZ doar apasa.

ΓōΠΣV^™

Last edited by roNeV^; 08-01-2009 at 19:56.
Old 09-01-2009, 09:32   #47
Membru

cardy's Avatar

Send a message via Yahoo to cardy Send a message via Skype™ to cardy

roNeV^ a pus punctul pe i
si mie imi place ff on, dar intradevar, momentan nu se poate....
si totusi....
.... sar putea "educa" jucatorii, e adevarat foarte greu, cel putin la inceput....
cum zicea cineva mai sus, atat timp cat vor fi jucatori care au jocul fara licenta, nu se va putea juca cu ff on,
pretul pt o licenta de cs, cz, a ajuns deja la o suma derizorie, deci nu cred ca se pune problema de bani, la cei care inca nu au licenta... e vb de "educatie" si asta se vede si in jocul si limbajul lor pe server....
atat timp cat nu se vor indeparta acesti "jucatori" nu se va putea juca "frumos" pe servere publice, nu se va putea baga ff, nu vor fi echipele echilibrate, etc.

cardy is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2009, 11:58   #48
Incepator

hi! as veni si eu cu o propunere si anume sa activati comanda de "/me" deoarece sunt altele si mai neimportante gen sunetele.. eu o folosesc foarte des din reflex dar imi zice "server has disabled..." Cred ca e foarte utila si nu strica cu nimic serverul ! ms
gravesseN is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2009, 12:54   #49
Incepator

400 BPM's Avatar

Quote:
Originally Posted by gravesseN View Post
hi! as veni si eu cu o propunere si anume sa activati comanda de "/me" deoarece sunt altele si mai neimportante gen sunetele.. eu o folosesc foarte des din reflex dar imi zice "server has disabled..." Cred ca e foarte utila si nu strica cu nimic serverul ! ms

Si tot din reflex se poate folosi ca sa stii pe unde este adversarul:
- vezi daca l-ai lovit prin perete ori prin dmg-ul facut de He .
The path of the righteous man is beset on all sides by the iniquities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he, who in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Last edited by 400 BPM; 12-01-2009 at 12:56.
400 BPM is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2009, 13:00   #50
iPwn

NewtoN's Avatar

Quote:
Originally Posted by gravesseN View Post
/me = wall pe fatza
Mate0: ce mai faci?
manKo: plec de acasa
manKo: la furat
NewtoN is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules