RamBase Home
Go Back   RamBase Home > RamBase Forum > Jocuri si servere > Counter Strike si Condition Zero > cz.rambase.ro - Condition Zero
Notices
cz.rambase.ro - Condition Zero
Discutii privind serverul RamBase Condition Zero Server (cz.rambase.ro), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.

Responsabili server: MyFetish si MysTiKaL.
Reply

Thread Tools
Old 05-12-2009, 13:20   #101
Membru

traff's Avatar

cine stie harta de_dust2_mini
prea misto, incercati-o, e fatal de superba
traff is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2009, 13:20   #102
Membru

traff's Avatar

a, sa nu se confunde cu mini_dust2
Old 05-12-2009, 19:01   #103
Cetateanul Zapacit

IuLLiaN's Avatar

Send a message via Yahoo to IuLLiaN Send a message via Skype™ to IuLLiaN

da-ne un link niste poze ceva sa vedem si noi care e treaba ...

Do what you feel in your heart to be right - for you'll be criticized anyway. You'll be damned if you do, and damned if you don't
IuLLiaN is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2009, 10:40   #104
Membru

traff's Avatar

http://www.youtube.com/watch?v=Ti_UcvJSEZQ
ceva de pe youtube... nu prea ma precep la site-uri si altele,sper sa te convinga.
adica in esenta este fix dust2, numai ca oamenii sunt imensi pe harta, adica la modu ca in tunel, partea de jos, trebuie sa mergi cu crouch . harta mai mult de fun, cand sunt, io stiu, 10-12 oameni pe serv. da e misto
Old 06-12-2009, 10:52   #105
Cetateanul Zapacit

IuLLiaN's Avatar

Send a message via Yahoo to IuLLiaN Send a message via Skype™ to IuLLiaN

@off-Topic: Ce wall are ala de pe filmulet

@on-Topic:

Mi se pare o prostie harta ... sunt aletele mult mai frumoase ... si oricum acum nu avem nevoie de harti pentru ca nu se joaca astea care sunt. Acum avem ca obiectiv readucerea de oameni pe server, in timpul zilei, hartile se pot juca si astea care sunt.

Cu respect,
rCo Senior

*Sper sa nu fi suparat pe nimeni cu acest topic

Do what you feel in your heart to be right - for you'll be criticized anyway. You'll be damned if you do, and damned if you don't
IuLLiaN is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2009, 22:46   #106
cz.rambase.ro

protheus's Avatar

e mapa de cs 1.6, pe cz, sunt altele.
Old 08-02-2010, 20:47   #107
Toy
Incepator

Send a message via Yahoo to Toy Send a message via Skype™ to Toy

pe serv. asta nu exista nici o harta cu VIP ! . ganditi'va la o harta buna . eu propun oilrig
Old 18-03-2010, 22:00   #108
Je Ne Veux Pas Travailler

trust's Avatar

Quote:
Originally Posted by Am!raL View Post
Am observat ca multi admini ignora cererile playerilor .. Sunt unii care joaca 4 , 5 ,6 ore pe zi se satura de dust , dus2 , inferno , nuke si train , suntem dornici sa jucam si harti cu awp !! Ronin este singurul care ne mai face pe plac din cand in cand cu cate o harta awp ..
nu e adevarat , esti pus in situatia in care ai 4 harti de la 4 jucatori .... dai doar 2 nu ? doar n o sa dai 4 ...:-s
Old 18-03-2010, 22:27   #109
iPwn

NewtoN's Avatar

Quote:
Originally Posted by trust View Post
nu e adevarat , esti pus in situatia in care ai 4 harti de la 4 jucatori .... dai doar 2 nu ? doar n o sa dai 4 ...:-s
tocmai ai raspuns la un post de acum 2 ani
Old 20-03-2010, 01:08   #110
Controloru' R@m-ului

Defrag's Avatar

Send a message via Yahoo to Defrag

niutan , si tu esti ma unul dintre aia care-l venereaza pe bratu ? tastaturistule
Defrag is offline   Reply With Quote
Old 20-03-2010, 02:28   #111
The Pyro

roNeV^'s Avatar

Send a message via Yahoo to roNeV^

Quote:
Originally Posted by Defrag View Post
niutan , si tu esti ma unul dintre aia care-l venereaza pe bratu ? tastaturistule
Mai au glas stelistii defrag? Nu uita, v-am ciuruit... iar.

Crazy CSS player.
I love Kaiser Chiefs!

Who are "Our Benefactors" and what plans do they have on Earth? Find out here!

ΓōΠΣV^™
roNeV^ is offline   Reply With Quote
Old 20-03-2010, 10:26   #112
iPwn

NewtoN's Avatar

a vorbit defrag, marele ultras din peluza sud steaua. o tu, cel care mirosi a oaie,

mai ai tupeu sa zici ceva?
Old 24-03-2010, 15:41   #113
Controloru' R@m-ului

Defrag's Avatar

Send a message via Yahoo to Defrag

acum am vazut ce-ai scris ..de fapt,nici nu m-am obosit sa citesc,insa ma obosesc sa-ti raspund ! eu zic sa incetezi cu jignirile,micutule . De d'astia ,tastaturisti ca tine, m-am saturat . Ai ceva de spus,spune-o in fata.

revenind,@ronev , eu am alte orgolii . Foarte bine,ati castigat pe prostia noastra..inainte de toate,cancerul sta in loja !
Defrag is offline   Reply With Quote
Old 24-03-2010, 17:14   #114
Îmblânzirea Scorpiei

SunFlower's Avatar

Hei hei hei!!

Ce e aici? Vreti sa vb despre FOTBAL si ECHIPELE PREFERATE va rog sa folositi alte threaduri (ronev tu le cunosti).

Va rog lasati OFFTOPICUL!

P.S. din cauza voastra ma faceti sa fac si eu offtopic ce oameni frate!!!

Last edited by SunFlower; 25-03-2010 at 17:03.
SunFlower is offline   Reply With Quote
Old 24-03-2010, 21:38   #115
The Pyro

roNeV^'s Avatar

SunFlower postul tau nu isi mai avea rostul.. discutia era demult stinsa aici. Aveam eu grija sa nu se depaseasca limita.

Cat despre alte thread-uri, nu crezi ca sunt destul de mari ca sa gaseasca singuri unde sa posteze? Ce sa le fac, sa le dau mereu "mura in gura"?

You are so funny guyzZ!

SI CA SA FIU ON-TOPIC: IMI DORESC IN CONTINUARE HARTILE SCOUTSKNIVEZ2_CZ, 2000$ SI AIM_AK-COLT_CZ PE SERVER, POATE FACE CINEVA EFORTUL SA LE PUNA... SAU MACAR SA IMI DEA UN AMARAT DE RASPUNS?! RAMAN DATOR FRATILOR... NU INTELEG DE CE NU SE IAU IN SEAMA ACESTE DISCUTII DESPRE SERVER, CHIAR VORBIM DEGEABA PE AICI? MEREU A FOST ASA SI CHIAR MI S-A LUAT... LA CE MAI EXISTA THREAD-URILE ASTEA? VORBIM DEGEABA DESPRE HARTI, DESPRE PTB CARE TREBUIE SETAT SAU SCOS, DESPRE ATATEA LUCRURI IMPORTANTE! VREAU SA ADUC LUCRURI NOI SI AM SENZATIA CA MA ZBAT CA PESTELE PE USCAT!

Crazy CSS player.
I love Kaiser Chiefs!

ΓōΠΣV^™

Last edited by roNeV^; 24-03-2010 at 21:50.
Old 06-04-2010, 18:44   #116
Toy
Incepator

Send a message via Yahoo to Toy Send a message via Skype™ to Toy

Quote:
Originally Posted by roNeV^ View Post
LA CE MAI EXISTA THREAD-URILE ASTEA? VORBIM DEGEABA DESPRE HARTI, DESPRE PTB CARE TREBUIE SETAT SAU SCOS, DESPRE ATATEA LUCRURI IMPORTANTE! VREAU SA ADUC LUCRURI NOI SI AM SENZATIA CA MA ZBAT CA PESTELE PE USCAT![/B]

+ 1 !
ma bucur ca nu sunt singur de aceeasi parere
Old 15-04-2010, 04:20   #117
The Pyro

roNeV^'s Avatar

Exclamation Update

Wolfmark, la momentul actual ne aflam intr-o situatie destul de grea, iar eu sunt primul care trebuie sa faca ceva. De aceea te-as ruga sa iti gasesti o portita (putin timp intr-o zi) si sa te ocupi pentru ultima oara de hartile serverului.

Consider ca pentru a atrage din nou jucatorii trebuie sa reimprospatam lista hartilor, adica sa instalam unele noi care au potential si sa le eliminam pe cele care nu au avut succes de-a lungul timpului.

Pentru asta ti-am facut mai jos atat lista hartilor care as vrea sa le instalam cat si lista hartilor care ar trebuii scoase. Am cautat cu atentie, am selectat si gasit remake-uri foarte bune pentru harti cunoscute de pe 1.6 pe care le-am si testat si pot spune ca sunt mai mult decat ok d.p.m.d.v.

Harti care ar trebuii adaugate + link-uri bune de download:
aim_abdul - seamana cu aim_map de pe CS 1.6, e o harta clasica cu texturi frumoase, avem nevoie de asa ceva pe server, mai ales cand suntem putini.
aim_island - o harta simpatica de tip aim.
aim_akcolt2k6_cz - o versiunea mai buna de aim_akcolt decat cea instalata in prezent pe server, dupa parerea mea.
cs_compound_cz - o harta foarte reusita cu ostatici.
cs_siege_cz - un remake excelent al celebrei harti siege din CS 1.6.
de_dust2_revolution_cz - o versiune de dust2 modificata; este perfecta cand sunt multi jucatori, deoarece este mai mare ca dust2.
de_dustwood_cz - cunoasteti harta de_westwood de pe 1.6 nu-i asa? Ei bine, dustwood_cz este versiunea de CZ a acelei harti.
de_inferno_2009_cz - inferno clasic cu cateva modificari.
de_loststation_cz - una din cele mai frumoase harti pe care am avut ocazia sa joc CZ!
de_tuscan_cz - un remake superb al cunoscutei harti de_tuscan de pe CS 1.6; ar fii super sa avem tuscan si pe CZ!
fy_comicdeagle_cz - o harta care imi aduce aminte de cs_deagle5, cunoscuta de pe vremea cand jucam CS 1.6.
fy_snowoot_cz - seamana cu orbitoarea fy_snow_cz, cu deosebirea ca snowoot este mai detaliata si mai intunecata.
fy_poolday_cz - versiunea de CZ a celebrei fy_pool_day.
fy_vostok_cz - versiunea fy a hartii de_vostok_cz.
scoutzknives2_cz - duel in scout-uri pe o harta interesanta.

Harti care ar trebuii scoase de pe server:
aim_57_cz - o harta mica care nu prea are succes la jucatori.
aim_l3_map - este prea mica, chiar si pentru 2-3 jucatori.
de_assault_cz - texturi de CS 1.6, greu de ajuns in X-uri, nu e nici pe departe placuta.
de_nj_cz - o alta harta care se pare ca nu a prins, se joaca extrem de rar si nu ofera cine stie ce gameplay.

PS: Wolf, daca facem update-ul asta nu iti mai zic nimic de harti pe CZ in veci. O sa merite! Promit.

Crazy CSS player.
I love Kaiser Chiefs!

ΓōΠΣV^™

Last edited by roNeV^; 16-04-2010 at 03:57.
Old 15-04-2010, 17:29   #118
BaiatBun

TeaCheR's Avatar

Send a message via Yahoo to TeaCheR

Fara fy_vostok_cz pls , puteti scoate si fy_dust_cz , fy_poolday_cz mergea cu he :X
fy_comicdeagle_cz frumoasa tare :X scoutzknives2_cz mai fain e cel cu poarta fy_snowoot_cz asa da fy dustwood mult mai buna ca westwood , inferno e frumos si el tuscan misto da cam mare , lost e na misto lafel si siege aim_abdul super tare

P.S. roNeV mai e pana la craciun
Old 16-04-2010, 00:46   #119
The Pyro

roNeV^'s Avatar

Quote:
Originally Posted by TeaCheR View Post
P.S. roNeV mai e pana la craciun
Treaba lui Wolf daca vrea sa le puna tocmai la Craciun, eu mi-am facut datoria, i-am selectat hartile care mi se par cele mai bune/frumoase, i-am pus si link de download la ele, le fac si screenshot-uri daca e nevoie... dar daca el nu vrea sa le puna, degeaba.

Eu zic ca instalarea acestor harti nu necesita mai mult de 2-3 ore cu tot cu testare.

Cel mai mult ma enerveaza ca stiu cati jucatori isi doresc sa joace un siege si pe CZ sau un tuscan, ca sa nu mai zic de dustwood, dust2 si inferno modificate, harti mai noi care ofera un gameplay de calitate si care se joaca la greu pe srv. de succes de 1.6. Stim cu totii ca gameplay-ul de calitate atrage jucatorii buni. Ceva nou nu strica niciodata.

Oricum este ultima oara cand ma mai ocup de harti, nu vreau decat sa facem putina ordine printre ele apoi voi fii multumit si pot aduce oameni noi pe server.

Crazy CSS player.
I love Kaiser Chiefs!

ΓōΠΣV^™
Old 16-04-2010, 01:31   #120
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Send a message via Yahoo to Wolfmark

O sa ma uit pe ele in acest weekend, dar asta doar pentru ca te stresezi tu cu subiectul asta. Nu o sa scot insa nici o harta, m-am chinuit cu ele atunci cand am facut acel update major si nu fac rollback nici sa ma bati.
Wolfmark is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2010, 18:46   #121
Membru

cardy's Avatar

Send a message via Yahoo to cardy Send a message via Skype™ to cardy

o mica nedumerire am si eu....
wolf, daca tu nu ai timp/chef (stiu foarte bine cum e cand abia astepti sa ajungi acasa sa te odihnesti si te streseaza cineva ca sa-i faci un lucru...nu conteaza ce), de ce nu-i dai lui ronev un acces temporar la server, sa-si instaleze/dezinstaleze el ce harti vrea si ii zici ai timp pana maine la 12, dupa care schimb pass-ul....
se pare ca ronev nu e un necunoscator si stie ce trebuie facut....si nici tu nu mai stai sa-ti pierzi timpul cu un lucru care, evident, nu prea te incanta...

cardy is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2010, 03:18   #122
The Pyro

roNeV^'s Avatar

Cardy, Wolf se ocupa de partea tehnica a serverelor, se pricepe foarte bine.
El nu vrea sa puna orice fel de harti pe server, este foarte atent cand le instaleaza, deoarece nu doreste sa apara surprize neplacute, sa apara erori, sa se miste greu (low fps, lag, etc.). Unele harti vin cu modele, sunete etc. si trebuiesc testate, pentru ca fiecare amanunt conteaza cand vrei sa ai un server de calitate.

Am inteles aceste lucruri si chiar daca ma pricep, nu vreau sa ma bag peste el, stie bine ce face. Atata timp cat serverul functioneaza bine nu am ce sa ii reprosez.
A spus si ca se va uita in weekend peste hartile postate de mine (le-am ales cu mare atentie, cred ca o sa-i placa ce o sa vada), asa ca sunt multumit. Sper sa ne putem juca in curand pe ele.

Crazy CSS player.
I love Kaiser Chiefs!

ΓōΠΣV^™

Last edited by roNeV^; 17-04-2010 at 03:21.
Old 19-04-2010, 01:30   #123
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Mda, de abia am terminat cu serverul respawn. Se amana pe maine seara partea cu CZ-ul, oricum sunt ceva mai multe de facut

Cardy, nu se prea poate, motivul principal fiind ca nu-mi place deloc sa-si bage cineva nasul peste mine. In plus mai sunt si alte chestii marunte dar care se aduna...
Old 20-04-2010, 02:41   #124
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Am pus o parte din harti. Cand o sa termin o sa pun anunt pe site.

Momentan m-am ocupat de o parte din hartile mici: aim_abdul, aim_akcolt2k6_cz, aim_island, fy_comicdeagle_cz si fy_vostok_cz. Gasiti poze cu ele in galeria de poze, folositi comanda say /maps pe server etc...

Ce nu-mi place e ca nu au fost selectate chiar cum trebuie hartile. De exemply fy_vostok_cz e cam acelasi drac ca si fy_dust_cz, nu inteleg ce aduce nou. Alt exemplu e e legat de snow-uri, avem pe server fy_snow_cz si fy_iceworld_cz si acum vrem sa mai punem si fy_snowoot_cz, doar ca are alte texturi sau o cutie in plus.

O sa mai ma uit maine pe fy_snowoot_cz, fy_poolday_cz si scoutzknives2_cz, sa vad ce-i cu ele. De hartile mari ma ocup peste 2 zile.

As evita harti cu ostatici, nu se prea joaca ele pe servere populate si nu prea vad ce rost au pe un server care are probleme. Incercati sa propuneti altceva.

roNeV^ cauta-ma maine pe YM te rog ca sa vorbim (nu despre harti).
Old 20-04-2010, 12:23   #125
The Pyro

roNeV^'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Wolfmark View Post
Ce nu-mi place e ca nu au fost selectate chiar cum trebuie hartile. De exemply fy_vostok_cz e cam acelasi drac ca si fy_dust_cz, nu inteleg ce aduce nou. Alt exemplu e e legat de snow-uri, avem pe server fy_snow_cz si fy_iceworld_cz si acum vrem sa mai punem si fy_snowoot_cz, doar ca are alte texturi sau o cutie in plus.
Pai in general toate hartile fy seamana intre ele... Majoritatea au 4 pereti cu diferite modificari interioare. Acelea mi s-au parut cele mai interesante, cele mai bine lucrate. De exemplu, cand pun fy_snow_cz primesc mereu plangeri de la jucatori, ba ca au low fps, ba ca nu pot vedea tinta din cauza texturilor albe, etc. asa ca m-am gandit sa adaugam o versiune de snow mai intunecata, in cazul de fata snowoot.

Quote:
Originally Posted by Wolfmark View Post
As evita harti cu ostatici, nu se prea joaca ele pe servere populate si nu prea vad ce rost au pe un server care are probleme. Incercati sa propuneti altceva.
Eu zic ca siege_cz cu compound_cz sunt ok, mai ales ca unii vor neaparat sa salveze ostatici, dar e decizia ta.

In orice caz, ma bucur ca te-ai apucat de instalat hartile si abia astept sa te uiti si peste cele mari cu bomba (defapt ele ma intereseaza cel mai mult).

Crazy CSS player.
I love Kaiser Chiefs!

ΓōΠΣV^™
Reply

Thread Tools

Posting Rules