| cz.rambase.ro - Condition Zero Discutii privind serverul RamBase Condition Zero Server (cz.rambase.ro), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.
Responsabil server: woA. |
03-02-2010, 09:00
|
#51 | | cz.rambase.ro
|
cum adica sa setam serveru mare de cz? de ala nu ne ocupam noi depedeve tehnic si spiritual, noi vorbeam de miniserverele de war facute de noi, unde suntem incepatori in ale configuratului, dar unde am reusit sa obtinem un server bunicel.
03-02-2010, 09:47
|
#52 | | cz.rambase.ro
Join Date: Feb 2008 Location: Wherever i lay my hat is my home.
| Quote:
Originally Posted by HELLiPOD Daca sunteti asa de pusi pe treaba  Setati si serveru mare de cz  scuze de off  | Noi nu avem cum sa setam serveru de cz, nu tine de noi, cel care poate face asa ceva este Wolf.
__________________ I have no parents; I make the Heavens and the Earth my parents. |
| |
03-02-2010, 14:54
|
#53 | | Phoenix
|
Am o intrebare. Putem posta aici adresa serverului de war (sper sa nu se considere reclama)? In felul asta cei care vor sa joace meciuri de CZ il pot adauga mai usor in lista la "Favorites".
__________________ I wish I could do more than keep an eye on you... Prepare for unforeseen consequences! Who are "Our Benefactors" and what plans do they have on Earth? Find out here! ΓōΠΣV^™  |
| |
03-02-2010, 22:34
|
#54 | | AWP for Cassisi
|
Ronev intra si vorbeste pe private cu Wolf sau misi ca nu cred ca o sa vada asa curand mesaju tau  si presupun ca te grabesti
__________________ |
| |
03-02-2010, 23:42
|
#55 | | cz.rambase.ro
|
nu cred ca e necesar ronev, oricum nu se va juca decat la momentul respectiv, si vor fi anuntate atunci echipelor serverele
04-02-2010, 08:22
|
#56 | | Cetateanul Zapacit
|
dar de ce nu ...
__________________ How much easier it is to be critical than to be correct.
Do what you feel in your heart to be right - for you'll be criticized anyway. You'll be damned if you do, and damned if you don't |
| |
04-02-2010, 09:44
|
#57 | | cz.rambase.ro
|
pentru ca in primul rand, in ceea ce ma priveste, am ip dinamic, si n-o sa stau acuma de fiecare data cand fac serveru sa mai umblu prin deneseuri si alte alea sa inregistrez ip-u pe numele serverului. mai bine dau direct adresa la momentu' respectiv, si gata! oricum eu unul nu o sa tin serveru deschis doar de dragu de a juca altii pe el. am mai spus si mai sus, cine vrea sa aiba un server de war, sa si-l faca. scurt.
04-02-2010, 09:48
|
#58 | | Cetateanul Zapacit
|
da si asta e adevarat ...  na eu am zis nu am impus
Do what you feel in your heart to be right - for you'll be criticized anyway. You'll be damned if you do, and damned if you don't |
| |
04-02-2010, 12:05
|
#59 | | Banned
|
baieti , programam si noi meciul ala ? rambase vs cz .... propuneti 1 data si 1 ora anume si o sa confirmam , oricum daca se poate dupa ora 21
|
| |
04-02-2010, 12:20
|
#60 | | Cetateanul Zapacit
|
ar fi cel mai bine
| |
04-02-2010, 12:25
|
#61 | | cz.rambase.ro
|
postati mai intai echipa va rog, si vom stabili si data. cel mai bine ar fi sa ne ziceti voi cam pe ce data ati dori sa jucam. va atentionam ca se va juca pe server de cz, nu de cs, asa ca ar fi bine sa va mai obisnuiti cu ideea pe serveru nostru
04-02-2010, 12:28
|
#62 | | Preacher
|
Parerea mea e sa jucati pe server de cs dedicat (care sa mearga bine) si sa lucrati la omogenizarea echipei ca in momentul de fata sunteti haotici rau si cu experienta 0 in meciuri
E doar un sfat
Our feet may swiftly carry out Thy commands.
So we shall flow a river forth to Thee
And teeming with souls shall it ever be.
In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti."
|
| |
04-02-2010, 12:48
|
#63 | | AWP for Cassisi
| Quote:
Originally Posted by MysTiKaL Parerea mea e sa jucati pe server de cs dedicat (care sa mearga bine) si sa lucrati la omogenizarea echipei ca in momentul de fata sunteti haotici rau si cu experienta 0 in meciuri
E doar un sfat | Ascultati un batranel:P ca zice bine ce zice,, si cum am mai spus uitativa mult pe demo-uri de la meciuri importante din pgl, wcg, acl , si luati aminte pozitii tactici etc  bafta
__________________ |
| |
04-02-2010, 13:16
|
#64 | | Banned
|
aici aveti echipa noastra : Echipa RamBase (CS 1.6) in PGL
totusi poate nu am inteles bine , eu ma refer la un meci de cs 1.6 , nu CZ , sper sa nu ma fi inselat si sa ma fi bagat aiurea in seama
avem si server , daca aveti si voi cu atat mai bine . Jucam pe care ne merge la toti mai bine .
puteti posta acolo date referitoare la meci daca doriti
referitor la data meciului , noi suntem in fiecare zi la antrenamente dupa ora 21 , deci mingea e la voi
Last edited by Jamaica lover; 04-02-2010 at 13:18.
|
| |
04-02-2010, 14:36
|
#65 | | cz.rambase.ro
|
hai mistical, nu cobi, ca a mers bine serverul ultima oara, si noi am facut chestia asta pentru meciuri in cz, nu cs. eu unu am uitat de tot cs-u si sunt si zooplancton cu hartile si fitoplancton cu armele. toata chestia asta e doar de distractia de mixuri pe servere de cz. cat despre echipa, sa fim seriosi, o distractie micuta, care are scopu' declarat sa ajute populatia jucatoare de cz care ar dori sa poata juca un mix pe cz, nu cs. si sunt destui pe server care joaca aproape suta'n suta cz, nu cs. daca era treaba serioasa cu meciurile ne antrenam fireste pe vreun server de war rambase, si jucam mixuri pe preacunoscutul sait de mirc de organizat meciuri.
04-02-2010, 14:41
|
#66 | | Preacher
|
Indiferent ce intentie aveti ideea e ca daca vreti sa faceti ceva frumos si organizat tot trebuie sa fiti omogeni si sa comunicati in timpul meciului; altfel nu faceti decat un public cu 10 players si nu ati realizat nimic. Si serverul nu merge bine, merge doar acceptabil spre prost cateodata pentru ca e facut in windows si e normal sa nu mearga foarte bine (poate ma insel)
Succes
|
| |
04-02-2010, 14:55
|
#67 | | cz.rambase.ro
|
aici ai dreptate cu comunicarea. in prima zi se incercase pe skype, si hotarasem pentru timspicu ala, dar de gogu n-am mai dat de vreo 2 zile...de ping la fel, cartof foarte rar, cel mai des ii vad pe woa si rco. ronev are examene..sper sa revina totu' la normal. eu abia astept sa ne adunam sa le bag cz-u in cap,am stat destul prin preajma unor jucatori buni (daca-i stiti pe fostii IGG), si mi-am bagat la creier destule
04-02-2010, 15:42
|
#68 | | ex. KarToFeL
| Quote:
Originally Posted by traff aici ai dreptate cu comunicarea. in prima zi se incercase pe skype, si hotarasem pentru timspicu ala, dar de gogu n-am mai dat de vreo 2 zile...de ping la fel, cartof foarte rar, cel mai des ii vad pe woa si rco. ronev are examene..sper sa revina totu' la normal. eu abia astept sa ne adunam sa le bag cz-u in cap,am stat destul prin preajma unor jucatori buni (daca-i stiti pe fostii IGG), si mi-am bagat la creier destule | Traff eu am instalat teamspeak 2,din cate imi aduc aminte tu nu ai avut TS2  eu cu Myst si cu woa am vb pe TS2 inca din primul meci.Iar de vazut....inafara de ieri am fost in fiecare zi!In zilele astea am niste probleme de rezolvat asa ca voi intra putin mai rar!In rest...noroc si pita unsa
Last edited by LeThaL-K; 04-02-2010 at 15:44.
|
| |
04-02-2010, 15:45
|
#69 | | CS Admin
|
hahahahhahha deci mor de ras frate ma tavalesc
nu ma intelegeti gresit, nu e rea ideea si n-am nimic cu voi....dar cum a stat el sa insiruie la fiecare membru in parte calitatile si in ce fel  )))))) ma doare burta nu mai pot.....nu isi iarta dusmanii HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA.
04-02-2010, 15:52
|
#70 | | iPwn
| Quote:
Originally Posted by diny hahahahhahha deci mor de ras frate ma tavalesc
nu ma intelegeti gresit, nu e rea ideea si n-am nimic cu voi....dar cum a stat el sa insiruie la fiecare membru in parte calitatile si in ce fel  )))))) ma doare burta nu mai pot.....nu isi iarta dusmanii HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA. | n-ai fost singurul
__________________ Quote:
Originally Posted by Gaara Of The Sand Deci ma cac pe mine de ras.  Noroc ca are cine sa ma stearga.  | Mate0: ce mai faci?
manKo: plec de acasa
manKo: la furat
|
| |
04-02-2010, 15:52
|
#71 | | ex. KarToFeL
| Quote:
Originally Posted by diny hahahahhahha deci mor de ras frate ma tavalesc
nu ma intelegeti gresit, nu e rea ideea si n-am nimic cu voi....dar cum a stat el sa insiruie la fiecare membru in parte calitatile si in ce fel  )))))) ma doare burta nu mai pot.....nu isi iarta dusmanii HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA. | Si eu care am crezut ca numai eu am ras de m-am spart cand am vazut postu lui Ron    Ne bucuram ca aducem macar buna dispozitie pe forum,macar ne simtem bine si noi 
Last edited by LeThaL-K; 04-02-2010 at 15:54.
|
| |
04-02-2010, 17:05
|
#72 | | Banned
|
incercati TS3 , merge mult mai bine , doar sa nu puneti serverul de pgl la connect , puneti alt server .
pe asta merge foarte bine : war.**********.ro
este un server de TS , sper ca nu iau puncte de la moderatori pentru reclama
Last edited by Wolfmark; 05-02-2010 at 07:53.
|
| |
04-02-2010, 18:08
|
#73 | | Preacher
|
sincer sa fiu jamaica nu merge serverul ala
sau cel putin nu imi merge mie
Pune toate setarile tale poate gresesc eu ceva
Mersi
|
| |
04-02-2010, 18:34
|
#74 | | Membru
|
La momentul actual nu este nimic concret.Ma bucur ca unii au reusit din prima sa comunice prin ts,eu vad ca mai am de asteptat.Vreau sa fiu trecut la rezerve din cauza timpului limitat care il am la dispozitie + nu mai am aceeasi rabdare cu anii vostrii.Totodata mixurile sa se desfasoare sub forma 2 vs 2 sau 5 vs 5,nu 4..3 cum am mai vazut zilele trecute.Ori va pregatiti asa ori deloc.Totodata este buna ideea lui MysTiKaL cu antrenament pe sv. de 1.6 stabil.Poate se trece si la css.
Last edited by Den; 04-02-2010 at 18:38.
|
| |
04-02-2010, 18:48
|
#75 | | Banned
| Quote:
Originally Posted by MysTiKaL sincer sa fiu jamaica nu merge serverul ala
sau cel putin nu imi merge mie
Pune toate setarile tale poate gresesc eu ceva
Mersi | war.**********.ro port 9987
alta setare nu exista , in momentul asta am inchis Ts`ul , deci merge fara probleme . Dar sa fie TS3
daca sunteti seriosi , si intelegeti prioritatea noastra cand avem nevoie de server , va putem pune la dispozitie serverul nostru de antrenament , bineinteles va dam admin la 1 dintre voi . Ca doar nu e slanina sa se termine ...
Last edited by Wolfmark; 05-02-2010 at 07:53.
|
| |
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +2. The time now is 02:54. |