In primul rand vreau sa le multumesc lui Bob si lui Shaolin pt aprecieri .
Si acum o sa incerc sa lamuresc problema cu Hapciu care se simte nedreptatit.
1 .Cand zici ca nu stiu sa joc CS : e simplu prietene CT defuseaza bmb sau ii impiedica pe Tero sa o amorseze , salveaza ostatecii sau elimina echipa adversa si pe hartile cu FY e vb doar de eliminarea echipei adverse . aici daca am gresit cu ceva te rog sa ma corectezi .
2 . In ceea ce priveste skill-ul , da poate ca ai un skill mai bun decat al meu .
3 Daca ai fii stiut atat de mult Cs pe cat te lauzi ai fii stiut ca harta de_2minaret e harta de TERO domnule Hapciu si ai mai fii stiut si faptul ca scorul de 27 la 5 ( 6 ) pt CT pe harta aia nu e normal .
In ce priveste treaba cu lasatul bmb in baza - In lunga ta cariera de jucator ai fii stiut si tu ca e mai usor sa arunci bmb din baza in X ( ii multumesc Cruellei pt asta ca eu nu stiam si am invatat de la ea

) in felul asta nu mai stau sa caut bmb pe harta si sa ma chinui sa o recuperez de unde mureai tu .
TU avand slot se presupune ca joci mai bine decat userii obisnuiti deci eu zic ca atunci cand toti ceilalti lasau bmb in baza si eu o aruncam in X si fii putut sa faci la fel nu sa te duci sa mori cu ea cine stie pe unde in conditiile in care in echipa adversa erau Brusc , Jean , Caponika adik jucatori in fata carora NU misti
In opinia mea eu am facut 3 mari greseli dintre care 2 aseara
1. Ti-am dat kick 2 Ti-am dat BAN si din cauza ta inca 2 jucatori au fost banati
BAN-ul am remediat la aproximativ 20 sec
si a 3-a MARE greseala a fost acum vreo 2 luni asa cand tu ai avut un conflict cu Jack pe server si ai solicitat ridicarea adminului .
Greseala mea a fost ca i-am dat un PM lui Bogu sa incerce sa te convinga sa nu renunti la admin .
Si inca ceva e BINE ca stii ca NU am voie sa dau kick si / sau BAN la slot.
Pacat ca nu ai citit si partea in care se vb despre imprumutarea slotului sau adminului
PS. Da Bob imi esti simpatic ( in general persoanele inteligente imi sunt simpatice

)
PS. @ Hapciu tinand cont ca Regulamentul exista si trebuie respectat eu probabil o sa fiu suspendat si tu probabil nu o sa mai ai slot . Pacat ca dintre noi 2 tot tu esti ala care a obtinut ce a vrut si anume sa nu mai aiba slot
Daca mai ai nelamuriri astept cu nerabdare sa le aud si sa iti raspund .