RamBase Home
Go Back   RamBase Home > RamBase Forum > Jocuri si servere > Counter Strike si Condition Zero > cs.rambase.ro - CS 1.6
cs.rambase.ro - CS 1.6
Discutii privind serverul RamBase CS 1.6 Server (cs.rambase.ro), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.

Responsabili server: Marco si biskr3m.
Reply

Thread Tools
Old 29-05-2006, 15:24   #1
bogu
Guest

Angry Reclamatii

Coltul oamenilor nervosi sau nedreptatiti. Aici veniti sa va plangeti de toate cele care nu sunt bune.
  Reply With Quote
Old 03-06-2006, 01:00   #2
hap
Beţiv hoţ şi puturos

hap's Avatar

Send a message via Yahoo to hap

Am si eu o adresare lui Hector.Dupa ce ca habar nu are cum sa joaca cs ul mai si sufera de el - mai da si kick la slot,apoi ban cea ce nu e regulamentar dar are el admin ma si e jmecher.Va rog sa imi luati slotul desi v am mai rugat odata---dar nu l ati luat....si inca ceva hectore amice invata sa joci si poi sa adminezi ca esti sub nivelul marii.Nu ti o zic din rautate ci ca cineva care stie mai bine ca tine de n ori....si inca ceva mai citeste si tu regulamentul ala....sau sa ti l citeasca cineva...sunt sigur ca nu se va lua nici o masura impotriva lui si nici nu ma intereseaza , dar sa stie ca in momentul in care a dat ban ,a banat 3 oamneni

Last edited by hap; 03-06-2006 at 01:17.
hap is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2006, 01:19   #3
Shaolin
Guest

Eu zic in primul rand sa te calmezi, caci cu nervi nu rezolvi nimic.
Te cred k te simti neindreptati, dar poate explici shi motivul pentru care ai luat ban...
  Reply With Quote
Old 03-06-2006, 01:34   #4
bogu
Guest

Quote:
Originally Posted by hap
Am si eu o adresare lui Hector.Dupa ce ca habar nu are cum sa joaca cs ul mai si sufera de el - mai da si kick la slot,apoi ban cea ce nu e regulamentar dar are el admin ma si e jmecher.Va rog sa imi luati slotul desi v am mai rugat odata---dar nu l ati luat....si inca ceva hectore amice invata sa joci si poi sa adminezi ca esti sub nivelul marii.Nu ti o zic din rautate ci ca cineva care stie mai bine ca tine de n ori....si inca ceva mai citeste si tu regulamentul ala....sau sa ti l citeasca cineva...sunt sigur ca nu se va lua nici o masura impotriva lui si nici nu ma intereseaza , dar sa stie ca in momentul in care a dat ban ,a banat 3 oamneni
si motivul banului a fost...?? nu cred ca a fost dat chiar din senin
  Reply With Quote
Old 03-06-2006, 01:43   #5
hap
Beţiv hoţ şi puturos

hap's Avatar

sa va spun:"Dupa ce am murit tero fiind...el m a intrebat dc n am aruncat bomba in baza.Eu ma chinuiam sa ajung in x sa o pun si el imi zice sa o arunc in baza.Il stiu demult si stiu ca nu prea stie cs si i am raspuns frumos : lasa ma sa joc si mi a dat kick....apoi m a amenintat cu ban cum am intrat desi nu i am zis nimic ca sa merit aceasta comanda...si m am enervat si l am impuscat cand am vazut atata magarie(scuze dar altfel nu pot sa i zic)si apoi am luat ban!:" DACA NU II CONVENEA CEVA LA MINE TREBUIA SA SCRIE PE FORUM NU SA IMI DEA BAN....DEGEABA STRIGA ARWEN SI BOGU SA NU SE MAI DEA KICK/BAN LA SLOTURI/ADMINI CA SE GASESC DE ACESTIA CA HECTOR.Scria frumos ce nu ia convenit...si ei hotarau in privinta mea mai ales ca am avut si adm pe acest server
Old 03-06-2006, 01:53   #6
bogu
Guest

Ok...am inteles problema...idee e ca ca amadoi ati gresit. Asa cum el nu avea voie sa-ti dea kick nici tu nu aveai voie sa faci tk. O sa astept si varianta lui dupa care o sa iau o decizie care va asigur nu o sa va multumeasca pe nici unul din voi. Amandoi ati gresit, amandoi meritati sa fiti pedepsiti.
  Reply With Quote
Old 03-06-2006, 01:55   #7
hap
Beţiv hoţ şi puturos

hap's Avatar

Am auzit ca s a dat kick sloturilor pt camping sau nu se duc la defuse cea ce nu am facut niciodata dar sa dai kick la slot/admin ca nu arunca bomba in baza nu am auzit poate doar la H3cT0r.Bog incearca sa fi si tu neutru te rog si sa analizezi te rog situatia...si daca am exagerat in unele privinte imi cer scuze ca le am scris nu ca le am gandit!
Old 03-06-2006, 02:06   #8
bobdynlan
Guest

Hector o suferi de joc dar cand e vorba de adminat ia decizii corecte. Si chiar se mai sfatuieste cu altii cand e vorba de masuri drastice. Daca el reuseste sa-si pastreze calmul cu mine pe cap facandu-i zile fripte ori eu sunt incapabil sa fiu antipatic (contradictie clara) ori ... he has a crush on me Ideea este ca mie toata tarasenia asta imi suna a resisting arrest. Un admin daca nu are autoritate nu poate tine un server sub control. hap eu imi aduc aminte o faza mai demult care mi-a bagat ideea asta "fantastica" in cap. Get over it. Poate sunt multi admini cu skill mai putin spectaculos, sau au alte scuze, nu ma intereseaza - au fost pusi admini pentru un motiv, daca ai probleme cu asta tine-o pentru tine sau posteaza aici, fara a tensiona in prealabil atmosfera pe server.
  Reply With Quote
Old 03-06-2006, 02:06   #9
bogu
Guest

Eu te cred si iti inteleg nervii. Dar tocamai pentru ca erai constient de existenta acelui regulament si totusi ai facut tk meriti sa fi si tu spank-uit putin . Nu vreau sa iau nici o decizie fara sa ii dau adminului vinovat dreptul la replica. Asta insa nu inseamna ca va scapa basma curata.
  Reply With Quote
Old 03-06-2006, 02:15   #10
Shaolin
Guest

Shi eu zic k hector admineaza ok...
Poate s-a acumulat o stare tensionata intre voi d mai devreme, shi acum a rabufnit... S-a mai intamplat shi altceva?
  Reply With Quote
Old 03-06-2006, 02:32   #11
bogu
Guest

Eu sunt de acord cu ce ziceti voi Shao si Bob. Problema este ca am zis de nu stiu cate ori sa NU SE MAI DEA KICK/BAN LA SLOTURI/ADMINI. Numai ca se pare ca nimeni nu vede, nimeni nu aude. Si asta nu e ok deloc.
  Reply With Quote
Old 03-06-2006, 05:38   #12
God of R@m

Hector's Avatar

Send a message via Yahoo to Hector
Unhappy

In primul rand vreau sa le multumesc lui Bob si lui Shaolin pt aprecieri .

Si acum o sa incerc sa lamuresc problema cu Hapciu care se simte nedreptatit.
1 .Cand zici ca nu stiu sa joc CS : e simplu prietene CT defuseaza bmb sau ii impiedica pe Tero sa o amorseze , salveaza ostatecii sau elimina echipa adversa si pe hartile cu FY e vb doar de eliminarea echipei adverse . aici daca am gresit cu ceva te rog sa ma corectezi .

2 . In ceea ce priveste skill-ul , da poate ca ai un skill mai bun decat al meu .

3 Daca ai fii stiut atat de mult Cs pe cat te lauzi ai fii stiut ca harta de_2minaret e harta de TERO domnule Hapciu si ai mai fii stiut si faptul ca scorul de 27 la 5 ( 6 ) pt CT pe harta aia nu e normal .

In ce priveste treaba cu lasatul bmb in baza - In lunga ta cariera de jucator ai fii stiut si tu ca e mai usor sa arunci bmb din baza in X ( ii multumesc Cruellei pt asta ca eu nu stiam si am invatat de la ea ) in felul asta nu mai stau sa caut bmb pe harta si sa ma chinui sa o recuperez de unde mureai tu .

TU avand slot se presupune ca joci mai bine decat userii obisnuiti deci eu zic ca atunci cand toti ceilalti lasau bmb in baza si eu o aruncam in X si fii putut sa faci la fel nu sa te duci sa mori cu ea cine stie pe unde in conditiile in care in echipa adversa erau Brusc , Jean , Caponika adik jucatori in fata carora NU misti

In opinia mea eu am facut 3 mari greseli dintre care 2 aseara
1. Ti-am dat kick 2 Ti-am dat BAN si din cauza ta inca 2 jucatori au fost banati

BAN-ul am remediat la aproximativ 20 sec

si a 3-a MARE greseala a fost acum vreo 2 luni asa cand tu ai avut un conflict cu Jack pe server si ai solicitat ridicarea adminului .
Greseala mea a fost ca i-am dat un PM lui Bogu sa incerce sa te convinga sa nu renunti la admin .

Si inca ceva e BINE ca stii ca NU am voie sa dau kick si / sau BAN la slot.
Pacat ca nu ai citit si partea in care se vb despre imprumutarea slotului sau adminului

PS. Da Bob imi esti simpatic ( in general persoanele inteligente imi sunt simpatice )
PS. @ Hapciu tinand cont ca Regulamentul exista si trebuie respectat eu probabil o sa fiu suspendat si tu probabil nu o sa mai ai slot . Pacat ca dintre noi 2 tot tu esti ala care a obtinut ce a vrut si anume sa nu mai aiba slot
Daca mai ai nelamuriri astept cu nerabdare sa le aud si sa iti raspund .
Hector is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2006, 13:05   #13
rT
Membru

rT's Avatar

Hapciu tu stii ca noi ne cunoastem de ceva timp si ne-am intalnit pe multe servere pina sa ajungem pe r@m insa iti spun sincer ca desi imi esti simpatic daca m-ai fi omorat intentionat si eu ti-as fi dat ban cu atat mai mult cu cit tu cunosti regulile r@m-ului . In plus era o situatie tensionata pentru ca jocul nu era echilibrat si nici prea fluid deci probabil ca jucatorii erau ceva mai "nervosi".
Despre Hector nu am ce sa zic decit ca-l apreciez pentru efortul pe care il face ca admin iar faptul ca a dat ban si in mai putin de 20 secunde l-a scos arata ca este un tip echilibrat.
La punctul unu al regulamentului scrie: "Adminii au indatorirea de a pastra fluiditatea si teamplay-ul jocului." deci daca el a avut o sugestie privind strategia jocului nu vad de ce sloturile si chiar adminii nu o iau in considerare !!? Eu de exemplu aplic regula asta chiar daca cel care cere o strategie nu are nici macar slot asa ca plz lasati orgoliile departe la jocul asta ca doar jucam si pentru a ne distra.
Concluzia mea este simpla amandoi a-ti gresit insa aveti circumstante atenuante oricum fuhrer-ul r@m-ului va decide ce si cum si nu cred ca ii va fi usor
P.S. Mai marii r@m-ului va rog sa decidezi daca e permisa imprumutarea sloturilor/adminelor (eu stiam ca nu).Adica daca cei care vor slot trebuie sa treaca prin "furcile caudine" ale selectiei de ce nu si ceilalti?
rT is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2006, 13:17   #14
bogu
Guest

nu, nu este permisa imprumutarea slotului/adminului
  Reply With Quote
Old 03-06-2006, 13:38   #15
Shaolin
Guest

Nu inteleg... cum adik "imprumutarea slotului"?
  Reply With Quote
Old 03-06-2006, 13:50   #16
rT
Membru

rT's Avatar

Quote:
Originally Posted by Shaolin
Nu inteleg... cum adik "imprumutarea slotului"?
Adica altcineva intra pe slotul/adminul cuiva.
rT is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2006, 14:02   #17
Shaolin
Guest

LOL.
Adik tu sa lupti din greu sa primesti slot/admin shi altu sa pocneasca din degete p tastatura shi sa intre ?
  Reply With Quote
Old 04-06-2006, 15:23   #18
CS Admin

Kaladze's Avatar

sal am si eu 1 problema am admin pe ram2 (sa fie clar de la inceput ) si cand vreau sa intru pe ram1 imi cere pass de park asa avea admin / slot ceva si nush ce pass e ..e altu kaladze pe ram1 ? sa stiu si eu
Old 04-06-2006, 15:38   #19
bogu
Guest

Ai slot pe ram1. Daca nu iti aduci aminte pasul da-mi un private cu un pass nou si il schimb.
  Reply With Quote
Old 04-06-2006, 16:12   #20
hap
Beţiv hoţ şi puturos

hap's Avatar

Dragi mei am observat ca se vorbeste aici ca as fi imprumutat eu slotul - cand ma duc la varul meu de gradul 2 care imi este ca un frate este vorba de albu whateva" jucam amandoi de la acelasi calculator.Mai stam mai povestim mai jucam nicidecum ca imi stie parola sau asea ceva ca i am explicat si lui care e treaba si omu a inteles - sper ca ati inteles care e jmecheria.El sta la 2 pasi de mine si este si el pasionat de cs si i am indicat sa joace pe ram1
@ rETE daca hector vroia sa echilibreze jocul iti spun eu cum facea:dadea kick la cei cu scor gen 0-9 1-10 si iesea si el dp server si se echilibra iti spun eu
Old 04-06-2006, 16:16   #21
bogu
Guest

Nu avem nici o problema cu prezenta lui pe server. Dar nu de putin ori s-a conectat pe server jucatorul hap pentru ca imediat dupa conectare sa isi schimbe numele in albu. Am vazut ca si-a facut user pe forum asa ca poate sa faca o cerere de slot. Sustinere exista din cate stiu
  Reply With Quote
Old 04-06-2006, 16:19   #22
CS Admin

Kaladze's Avatar

Default sal

Quote:
Originally Posted by bogu
Ai slot pe ram1. Daca nu iti aduci aminte pasul da-mi un private cu un pass nou si il schimb.
o sa-ti trimit pass
Old 04-06-2006, 21:14   #23
God of R@m

Hector's Avatar

Send a message via Yahoo to Hector

Domnule jucator Hapciu eu personal nu am nimic cu tine , vreau sa precizez treaba asta de la inceput .

Vad ca insisti sa te iei de skill-ul meu ca jucator de CS , prietene ti-am mai zis nu am pretentia ca sunt la fel de bun ca Brusc , Jean sau care mai era la Ct ( nu il mentionez pe Caponika ca ala se umfla in pene )
Insa am pretentia ca sunt echilibrat ca admin si mai am pretentia ca nu iau decizii aiurea in porumb deci fii atent aici :

Zici ca trebuia sa le dau kick la aia cu scor 0 10 , 1 10 ??

Tu erai printre ei de aici rezulta ca am luat o decizie corecta pe care si tu o aprobi.

In plus de asta aveai scor mai prost ca al meu deci era logic sa incep cu unu mai slab cand dau kick inainte sa ies si eu care tot slab sunt .

Mai zici ca stii Cs mai mult ca mine ( pacat ca nu stii sa arunci bmb in X direct din baza tero ) ce fel de CS stii ?
Ca sa vezi ai ajuns sa te invete pe tine Marele Hapciu , Slabul de Hector cum sa iti usurezi viata Tero fiind pe harta de_2minaret .

In viitor cand ai probleme cu mine vezi ca am ID de mess la profil pe forum daca e ceva personal de impartit imi zici acolo.

Din cate stiu eu , din ce am vazut esti mai impulsiv asa ( am tras concluzia din faptul ca mi-ai dat headshot in baza imediat ce te-ai reconectat ) apropo ai dat bine la faza aia inseamna ca ceva ceva tot stii .
Si la sf o mica intrebare ai avut bmb de cel putin 6 7 ori inainte sa iti dau kick si de aruncat in X niciodata - de cate ori ai ajuns cu ea la X ?

PS . Intre jucatorii buni de la echipa de CT din momentul respectiv era si rETE imi cer scuze rETE ca nu te-am nominalizat de la inceput .
Hector is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2006, 21:51   #24
Sunetistu' banat

Capo's Avatar

Send a message via Yahoo to Capo

Foarte bine ca rETE e slab oricum
Capo is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2006, 22:38   #25
Membru

lent_willis's Avatar

capo nu te lua de rete tinere ca te alerg , rete e febletezea mea de admin
lent_willis is offline   Reply With Quote