| cs.rambase.ro - CS 1.6 Discutii privind serverul RamBase CS 1.6 Server (cs.rambase.ro), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.
Responsabili server: Marco si biskr3m. |
08-06-2006, 15:09
|
#51 | | Guest |
Mai sus = mai jos pe pagina 3 | |
| |
10-06-2006, 12:00
|
#52 | | trance addict
|
lol ..deci omg scuze nu stiam  deci asta explica multe  sry bogu si vic...si nah ce sa mai zic...ii dorescu lui vic sa ajunga sa joace ca bogu sau poate chiar mai bine  bafta
|
| |
24-06-2006, 13:56
|
#53 | | Guest |
lol shao : imprumutarea slotului : Admin / Slot ce ai.. Mil Imprumuti mie : Adminu / Slotu Fiind Ale Tale Personale : si eu sa intru cu ele.. Asta inseamna IMPRUMUTAREA SLOTULUI !!!
| |
| |
24-06-2006, 13:58
|
#54 | | Guest |
de la 4-5 beri am luato razna scuze daca pt ca am postat gresit !!! citisem undeva si am postat in alta parte !!
| |
| |
28-06-2006, 22:51
|
#55 | | Guest |
deci creative (86.104.216.72). Trage prin pereti la distanta, nu serveste flash. God demos | |
| |
28-06-2006, 22:56
|
#56 | | Keke
| Quote: |
Originally Posted by poinTy deci creative (86.104.216.72). Trage prin pereti la distanta, nu serveste flash. God demos  | pai pune demoul undeva pe un site si da-ne linku sa-l vedem, ptr a putea lua masuri |
| |
30-06-2006, 22:43
|
#57 | | Guest | Quote: |
Originally Posted by poinTy deci creative (86.104.216.72). Trage prin pereti la distanta, nu serveste flash. God demos  |
Tare ma tem ca ala e IP dinamic.
| |
| |
07-07-2006, 20:42
|
#58 | | Guest | Luarai Foc ..mi-ai Distrus Viata
deci ma adresez domnului MIRIFIC care habar nu are sa dea u ban ...(shh ca e de rau) si in aldoilea(stiu ca e scris legat si ma credeti agramat) daca il prin pe mirific ii dai picioarele daca ram are o sala si joaca si acest vierme (Mirific) vin dupa el si ii tai si mainile va dau si foc la sala (am mai dat si la xteam)
ROG DACA ARE CINEVA ID LU MIRIFIC SA MI-L DEA CA DAU RECOMPENSA DACA NU SA INTRE ICI SHA PE FORUM SA VORBIM CA DE MULT VREU ...A SI PARCA A DAT BACU ANU ASTA....BAFTA IN CONTINUARE !!!
ps:daca te prind te calc pe cap
| |
| |
07-07-2006, 20:49
|
#59 | | Organizator R@m
Originally Posted by mexikanu deci ma adresez domnului MIRIFIC care habar nu are sa dea u ban ...(shh ca e de rau) si in aldoilea(stiu ca e scris legat si ma credeti agramat) daca il prin pe mirific ii dai picioarele daca ram are o sala si joaca si acest vierme (Mirific) vin dupa el si ii tai si mainile va dau si foc la sala (am mai dat si la xteam)
ROG DACA ARE CINEVA ID LU MIRIFIC SA MI-L DEA CA DAU RECOMPENSA DACA NU SA INTRE ICI SHA PE FORUM SA VORBIM CA DE MULT VREU ...A SI PARCA A DAT BACU ANU ASTA....BAFTA IN CONTINUARE !!!
ps:daca te prind te calc pe cap | Eu zic sa te calmezi. Apropo cum ti se spune tie asa in lumea asta interlopa  ?? Nu o fi si tu neam cu Camatari sau cu clanul sportivilor?? Am mai vazut dinastia ca tine in fata calc sunt super smecheri iar fata in fata nu stiu pe unde sa se ascunda  . Aici este un forum si te rog sa vb si tu mai civilizat. Multumesc!!
__________________ Two guns... Two bullets... One Split-second...  |
| |
07-07-2006, 22:50
|
#60 | | Guest | 86.104.25.61
MIRIFIC nebunu ...trage cu tunu...de ce mi-ai dat ma ban sa zica astia "ba mirific asta e nebun sa mor ..da banuri multe aiurea nu te juca cu el ca e nebun..a facut puscarie" vrei sa tre creada astia nebun a ....na ip daca iti doreste inima si nush ce faci cu el il pui la gazeta ca daca mai apuc o buca de ram...86.104.25.61
STUPID GIRL
| |
| |
07-07-2006, 22:59
|
#61 | | Organizator R@m
Originally Posted by mexikanu MIRIFIC nebunu ...trage cu tunu...de ce mi-ai dat ma ban sa zica astia "ba mirific asta e nebun sa mor ..da banuri multe aiurea nu te juca cu el ca e nebun..a facut puscarie" vrei sa tre creada astia nebun a ....na ip daca iti doreste inima si nush ce faci cu el il pui la gazeta ca daca mai apuc o buca de ram...86.104.25.61
STUPID GIRL | O intrebare pt tine. Cati ani ai?? (12) Eu ti-am zis sa fi mai civilizat pe forum si tu o ti pe a ta cu mirific.
L.E:Si cine e Stupid Girl ?? ca asta chiar nu am inteles??
__________________ Two guns... Two bullets... One Split-second...  |
| |
07-07-2006, 23:17
|
#62 | | Sunetistu' banat
Originally Posted by mexikanu deci ma adresez domnului MIRIFIC care habar nu are sa dea u ban ...(shh ca e de rau) si in aldoilea(stiu ca e scris legat si ma credeti agramat) daca il prin pe mirific ii dai picioarele daca ram are o sala si joaca si acest vierme (Mirific) vin dupa el si ii tai si mainile va dau si foc la sala (am mai dat si la xteam)
ps:daca te prind te calc pe cap |
Sile tu esti? ti-au dat astia drumul din inchisoare?
Prietene nu stiu ce vrei tu sa demonstrezi aici. Parturi si aere de ale tale se sa-u dat, se dau si se vor mai da insa sincer sa fiu nu e nici o diferenta intre ele..nu miros. Sala nu are r@m-ul dar daca vrei sa dai foc la ceva incepe cu abcdarul si continua cu calculatorul de la care scrii.
p.s. Id-ul lui mirific ti-l dau eu. dutetare@la yahoo.
| |
07-07-2006, 23:21
|
#64 | | om
|
ban forum/servere.
practic o luna pe forum le n'am vazut ca ai postat arwen, daca vrei sa ii dai warn sa ii scoti banu...
08-07-2006, 01:11
|
#65 | | Guest |  si eu care vroiam sa devin indulgenta si democrata  ...
| |
| |
08-07-2006, 06:06
|
#66 | | Sunetistu' banat
|
OMG Adnreea, de cand te joci cu boxe ai devenit mai ingaduitoare  . Sa inteleg ca sunetul acela exceptional de la 5.1 te calmeaza asa tare?
| |
08-07-2006, 12:09
|
#67 | | om
Originally Posted by Arwen  si eu care vroiam sa devin indulgenta si democrata  ... | mi s'a parut mult prea mojic. A sarit calu.
Cat priveste ingaduintza, gg
08-07-2006, 12:39
|
#68 | | Guest | | |
| |
12-07-2006, 11:37
|
#69 | | Beţiv hoţ şi puturos
|
Tovarase de arme - Mr. Mexicanu se pare ca avem un scop comun si anume exorcizarea lui mirific.As putea sa iti fiu de mare ajutor am colectie de arme albe si negre molahul omar sta cu 1 etaj deasupra asa ca iti dai seama ca suntem bazati.Ideea ar fi sa plantam bomba in casa lui si sa luam tot de acolo :catel , purcel , calculatorul de unde ai luat tu ban si poate gasim si ceva de hapta prin frigider si vreo bere la bidon
Tre’ sa te informezi corect si sa-nveti din mers.
Daca vrei s-ajungi o mare scula-n strada, binenteles,
Tine minte ca mintea conduce pumnul, nu invers. |
| |
12-07-2006, 12:28
|
#70 | | Incepator
Originally Posted by hap ...si poate gasim si ceva de hapta prin frigider si vreo bere la bidon | O da... Aici cre' k ma bag shi yo Shi in caz k n-are bere la bidon... sper sa-i plak Tuborgu la cutie...
| |
14-07-2006, 14:39
|
#71 | | Guest | Quote: |
ps:daca te prind te calc pe cap | WOW, sorana reloaded pt cei care stiu...
| |
| |
14-07-2006, 14:41
|
#72 | | Guest |  Indeed Soarana reloaded.
| |
| |
14-07-2006, 15:03
|
#73 | | SEF DE TRIB
|
HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAA deci e prima oara cand vad posturile lui deci
dezvolta prietene cum ai luat ban
__________________ |
| |
15-07-2006, 14:13
|
#75 | | smokie smokerson
|
tre sa facem totusi o diferenta intre a jigni/injura pe cineva anume si injuraturile frecvente adresate de multi dintre noi ISP-ului. prin asta nu vreau sa spun ca e ok sa vb urat pe serv da daca mai scap rar un organ sau orice parte a corpului in diverse cavitati ale providerului, cand acesta o merita, ma astept si sper sa imi fie iertat.
|
| |
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +2. The time now is 02:35. |