RamBase Home
Go Back   RamBase Home > RamBase Forum > Jocuri si servere > Counter Strike si Condition Zero > cs.rambase.ro - CS 1.6
cs.rambase.ro - CS 1.6
Discutii privind serverul RamBase CS 1.6 Server (cs.rambase.ro), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.

Responsabili server: Marco si biskr3m.
Reply

Thread Tools
Old 08-06-2006, 15:09   #51
Shaolin
Guest

Mai sus = mai jos pe pagina 3
  Reply With Quote
Old 10-06-2006, 12:00   #52
trance addict

RoadKill's Avatar

Send a message via Yahoo to RoadKill

lol ..deci omg scuze nu stiam deci asta explica multe sry bogu si vic...si nah ce sa mai zic...ii dorescu lui vic sa ajunga sa joace ca bogu sau poate chiar mai bine bafta
RoadKill is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2006, 13:56   #53
The.Elder.Godz
Guest

lol shao : imprumutarea slotului : Admin / Slot ce ai.. Mil Imprumuti mie : Adminu / Slotu Fiind Ale Tale Personale : si eu sa intru cu ele.. Asta inseamna IMPRUMUTAREA SLOTULUI !!!
  Reply With Quote
Old 24-06-2006, 13:58   #54
The.Elder.Godz
Guest

de la 4-5 beri am luato razna scuze daca pt ca am postat gresit !!! citisem undeva si am postat in alta parte !!
  Reply With Quote
Old 28-06-2006, 22:51   #55
poinTy
Guest

deci creative (86.104.216.72). Trage prin pereti la distanta, nu serveste flash. God demos
  Reply With Quote
Old 28-06-2006, 22:56   #56
Keke

Kelevra's Avatar

Send a message via Yahoo to Kelevra

Quote:
Originally Posted by poinTy
deci creative (86.104.216.72). Trage prin pereti la distanta, nu serveste flash. God demos
pai pune demoul undeva pe un site si da-ne linku sa-l vedem, ptr a putea lua masuri
Kelevra is offline   Reply With Quote
Old 30-06-2006, 22:43   #57
Raul_Yo
Guest

Quote:
Originally Posted by poinTy

Tare ma tem ca ala e IP dinamic.
  Reply With Quote
Old 07-07-2006, 20:42   #58
mexikanu
Guest

Thumbs up Luarai Foc ..mi-ai Distrus Viata

deci ma adresez domnului MIRIFIC care habar nu are sa dea u ban ...(shh ca e de rau) si in aldoilea(stiu ca e scris legat si ma credeti agramat) daca il prin pe mirific ii dai picioarele daca ram are o sala si joaca si acest vierme (Mirific) vin dupa el si ii tai si mainile va dau si foc la sala (am mai dat si la xteam)
ROG DACA ARE CINEVA ID LU MIRIFIC SA MI-L DEA CA DAU RECOMPENSA DACA NU SA INTRE ICI SHA PE FORUM SA VORBIM CA DE MULT VREU ...A SI PARCA A DAT BACU ANU ASTA....BAFTA IN CONTINUARE !!!
ps:daca te prind te calc pe cap
  Reply With Quote
Old 07-07-2006, 20:49   #59
Organizator R@m

Acrhine's Avatar

Send a message via MSN to Acrhine Send a message via Yahoo to Acrhine

Quote:
Originally Posted by mexikanu
deci ma adresez domnului MIRIFIC care habar nu are sa dea u ban ...(shh ca e de rau) si in aldoilea(stiu ca e scris legat si ma credeti agramat) daca il prin pe mirific ii dai picioarele daca ram are o sala si joaca si acest vierme (Mirific) vin dupa el si ii tai si mainile va dau si foc la sala (am mai dat si la xteam)
ROG DACA ARE CINEVA ID LU MIRIFIC SA MI-L DEA CA DAU RECOMPENSA DACA NU SA INTRE ICI SHA PE FORUM SA VORBIM CA DE MULT VREU ...A SI PARCA A DAT BACU ANU ASTA....BAFTA IN CONTINUARE !!!
Eu zic sa te calmezi. Apropo cum ti se spune tie asa in lumea asta interlopa ?? Nu o fi si tu neam cu Camatari sau cu clanul sportivilor?? Am mai vazut dinastia ca tine in fata calc sunt super smecheri iar fata in fata nu stiu pe unde sa se ascunda . Aici este un forum si te rog sa vb si tu mai civilizat. Multumesc!!
Old 07-07-2006, 22:50   #60
mexikanu
Guest

Arrow 86.104.25.61

MIRIFIC nebunu ...trage cu tunu...de ce mi-ai dat ma ban sa zica astia "ba mirific asta e nebun sa mor ..da banuri multe aiurea nu te juca cu el ca e nebun..a facut puscarie" vrei sa tre creada astia nebun a ....na ip daca iti doreste inima si nush ce faci cu el il pui la gazeta ca daca mai apuc o buca de ram...86.104.25.61

STUPID GIRL
  Reply With Quote
Old 07-07-2006, 22:59   #61
Organizator R@m

Acrhine's Avatar

Send a message via MSN to Acrhine Send a message via Yahoo to Acrhine

Quote:
MIRIFIC nebunu ...trage cu tunu...de ce mi-ai dat ma ban sa zica astia "ba mirific asta e nebun sa mor ..da banuri multe aiurea nu te juca cu el ca e nebun..a facut puscarie" vrei sa tre creada astia nebun a ....na ip daca iti doreste inima si nush ce faci cu el il pui la gazeta ca daca mai apuc o buca de ram...86.104.25.61

STUPID GIRL
O intrebare pt tine. Cati ani ai?? (12) Eu ti-am zis sa fi mai civilizat pe forum si tu o ti pe a ta cu mirific.
L.E:Si cine e Stupid Girl ?? ca asta chiar nu am inteles??
Old 07-07-2006, 23:17   #62
Sunetistu' banat

Capo's Avatar

Send a message via Yahoo to Capo

Quote:

Sile tu esti? ti-au dat astia drumul din inchisoare?
Prietene nu stiu ce vrei tu sa demonstrezi aici. Parturi si aere de ale tale se sa-u dat, se dau si se vor mai da insa sincer sa fiu nu e nici o diferenta intre ele..nu miros. Sala nu are r@m-ul dar daca vrei sa dai foc la ceva incepe cu abcdarul si continua cu calculatorul de la care scrii.

p.s. Id-ul lui mirific ti-l dau eu. dutetare@la yahoo.
Capo is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2006, 23:21   #63
Arwen
Guest

dutetare@yahoo.com ... Asta e chiar tare.

mexikanu, ai un avertisment, la al urmatorul post inteligent capeti ban permanent.
  Reply With Quote
Old 07-07-2006, 23:21   #64
om

Mantuitoru's Avatar

ban forum/servere.
practic o luna pe forum
le n'am vazut ca ai postat arwen, daca vrei sa ii dai warn sa ii scoti banu...
Old 08-07-2006, 01:11   #65
Arwen
Guest

si eu care vroiam sa devin indulgenta si democrata ...
  Reply With Quote
Old 08-07-2006, 06:06   #66
Sunetistu' banat

Capo's Avatar

Send a message via Yahoo to Capo

OMG Adnreea, de cand te joci cu boxe ai devenit mai ingaduitoare . Sa inteleg ca sunetul acela exceptional de la 5.1 te calmeaza asa tare?
Capo is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2006, 12:09   #67
om

Mantuitoru's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arwen
si eu care vroiam sa devin indulgenta si democrata ...
mi s'a parut mult prea mojic. A sarit calu.
Cat priveste ingaduintza, gg
Old 08-07-2006, 12:39   #68
Arwen
Guest

Nu dragilor, stati linistiti... sunt SS, pai experimente pe oligofreni o sa fac pana la sfarsitul zilelor ...
  Reply With Quote
Old 12-07-2006, 11:37   #69
hap
Beţiv hoţ şi puturos

hap's Avatar

Send a message via Yahoo to hap

Tovarase de arme - Mr. Mexicanu se pare ca avem un scop comun si anume exorcizarea lui mirific.As putea sa iti fiu de mare ajutor am colectie de arme albe si negre molahul omar sta cu 1 etaj deasupra asa ca iti dai seama ca suntem bazati.Ideea ar fi sa plantam bomba in casa lui si sa luam tot de acolo :catel , purcel , calculatorul de unde ai luat tu ban si poate gasim si ceva de hapta prin frigider si vreo bere la bidon
Tre’ sa te informezi corect si sa-nveti din mers.
Daca vrei s-ajungi o mare scula-n strada, binenteles,
Tine minte ca mintea conduce pumnul, nu invers.
hap is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2006, 12:28   #70
Incepator

alBu's Avatar

Send a message via Yahoo to alBu

Quote:
Originally Posted by hap
...si poate gasim si ceva de hapta prin frigider si vreo bere la bidon
O da... Aici cre' k ma bag shi yo Shi in caz k n-are bere la bidon... sper sa-i plak Tuborgu la cutie...

I don't know you, You don't know me...
So don't approach me, I won't approach you...
And don't insult me, I won't insult you couse' you don't know what i will or won't do...

alBu is offline   Reply With Quote
Old 14-07-2006, 14:39   #71
Grasulas[AA]
Guest

Quote:
WOW, sorana reloaded pt cei care stiu...
  Reply With Quote
Old 14-07-2006, 14:41   #72
Arwen
Guest

Indeed Soarana reloaded.
  Reply With Quote
Old 14-07-2006, 15:03   #73
SEF DE TRIB

bukkie's Avatar

HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAA deci e prima oara cand vad posturile lui deci

dezvolta prietene cum ai luat ban
Old 15-07-2006, 12:48   #74
Bird
Guest

Question

poftim ! argument ca ram1,2 degenereaza , usor , usor . surprinzatoare e chestia ca injuraturile vin din partea celor cu slot , sau admin (ram 2 hngh -subject closed , evidet ca orice as spune ochii se inchid , ajungi semigod , regulile dispar ) Cum asa ?
  Reply With Quote
Old 15-07-2006, 14:13   #75
smokie smokerson

smoker's Avatar

Send a message via MSN to smoker Send a message via Yahoo to smoker

tre sa facem totusi o diferenta intre a jigni/injura pe cineva anume si injuraturile frecvente adresate de multi dintre noi ISP-ului. prin asta nu vreau sa spun ca e ok sa vb urat pe serv da daca mai scap rar un organ sau orice parte a corpului in diverse cavitati ale providerului, cand acesta o merita, ma astept si sper sa imi fie iertat.
smoker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules