| cs.rambase.ro - CS 1.6 Discutii privind serverul RamBase CS 1.6 Server (cs.rambase.ro), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.
Responsabili server: Marco si biskr3m. |
01-08-2006, 00:19
|
#301 | | Veteran
| Quote: |
Originally Posted by SlasH eu am luat ban pentru joc sub limita si sunt de acord cu asa ceva ... |
OMG  aluat-o razna rau de vreo 2 zile threadul asta  . Propun sa o dam in "iarta-ma" si sa ce surprindem reciproc cu povestiri siropoase despre cum si-a pierdut fieare virginitatea, si cate inimi a frant in tinerete |
| |
01-08-2006, 00:55
|
#302 | | Sunetistu' banat
|
Incepe tu
| |
01-08-2006, 02:37
|
#303 | | Guest | Quote: |
Originally Posted by Mantuitoru raqule stateam si eu la masa... | Premiu` Pulitzer pt. reply-ul anului!! | |
| |
01-08-2006, 12:30
|
#304 | | om
Originally Posted by Arwen Premiu` Pulitzer pt. reply-ul anului!!  | got it!
/scz offT
01-08-2006, 23:23
|
#305 | | Toma necredinciosu'
Originally Posted by Caponica Incepe tu  | bai capone vad ca kruger e timid...incep eu? |
| |
01-08-2006, 23:38
|
#306 | | Sunetistu' banat
|
Nu ma. Am vaga impresie ca ai foarte multe de spus si ne plictisim
LE. Bah va banez. Lasati offtopicul aici ca iar ne sare "stimnoicine" in cap
| |
01-08-2006, 23:40
|
#307 | | Veteran
|  )) ihihihihihihiihihihihih muhhaahhhahahaha.
Hai mah...incepeti careva.
Uci...suntem numai ochi si urechi |
| |
01-08-2006, 23:49
|
#308 | | Toma necredinciosu'
|
incep dar pe privat ..invat tineretul la perversiuni
plus ca iubita este numai ochi si urechi daca ma prinde nu mai scap...
PS: bai kruger nu ai spus ce ai facut cu link-ul ala care l ai primit de la mine...tare sunt curios |
| |
02-08-2006, 14:17
|
#309 | | Incepator
|
Multumesc pentru banul primit, am apucat sa joc totusi 10 secunde ....e bine.Imi pare rau ca am intrat pe acest server, daca stiam ca nu sunt bine primit nu mai intram.
Bye
|
| |
02-08-2006, 14:49
|
#310 | | Membru
Originally Posted by M@ma*Voa$tra Multumesc pentru banul primit, am apucat sa joc totusi 10 secunde ....e bine.Imi pare rau ca am intrat pe acest server, daca stiam ca nu sunt bine primit nu mai intram.
Bye | Salut!
Da a fost intr-adevar o scapare din partea mea tu abia intrasei si eu n-am observat si imi cer scuze pentru asta.Am sa scot banul imediat.
Banul (30 min) era pentru cei de la tero care campau pe harta de_inferno dupa avertismente repetate si s-a intamplat sa fii si tu printre ei
Last edited by rT; 02-08-2006 at 15:00.
|
| |
02-08-2006, 23:22
|
#311 | | om
Originally Posted by M@ma*Voa$tra Multumesc pentru banul primit, am apucat sa joc totusi 10 secunde ....e bine.Imi pare rau ca am intrat pe acest server, daca stiam ca nu sunt bine primit nu mai intram.
Bye | paranoia esti uneori sa moara castro...
03-08-2006, 16:33
|
#312 | | Incepator
Originally Posted by rETE Salut!
Da a fost intr-adevar o scapare din partea mea tu abia intrasei si eu n-am observat si imi cer scuze pentru asta.Am sa scot banul imediat.
Banul (30 min) era pentru cei de la tero care campau pe harta de_inferno dupa avertismente repetate si s-a intamplat sa fii si tu printre ei  | E ok ...mersi de intelegere |
| |
03-08-2006, 16:35
|
#313 | | Incepator
Originally Posted by Mantuitoru paranoia esti uneori sa moara castro... | Pai tu ce concluzie ai trage in situatia in care am fost?Mai ales ca unele persoane ma privesc altfel pentru ca am "anumiti prieteni" |
| |
03-08-2006, 16:54
|
#314 | | Guest |
Si-a cerut omul scuze.. era necesar al doilea reply?
| |
| |
03-08-2006, 22:29
|
#315 | | om
|
arwen, era doar o discutie intre veki cunoscuti, cool down
03-08-2006, 23:24
|
#316 | | Guest | mda......
eu nush frate ce sa mai zic......da cum ati ales adminii astia voi e o mare dilema pt mine...ca tare sunt distrusi unii.......! sa iei kick si apoi execlient la fiecare intrare pe server doar pt ca ai omorat adminu este ceva tare aiurea....in fine poate facetzi ceva cu si anume "virus" asta mare admin........sau god sau semigod ce e! mersi!
| |
| |
03-08-2006, 23:27
|
#317 | | Guest |
Adminul acela era cumva in aceeasi echipa cu tine?
Ai un avertisment pentru felul in care pui problema.
Inteleg ca ai o problema, dar asta nu inseamna ca ai vreun drept sa vorbesti de sus. Poti spune foarte frumos, elegant ce ai de zis si fara sa jignesti.
@Mantu, eu m-am referit la ultimele cuvinte. Nu erau necesare, ceea ce ar trebui sa gandeasca unii este ca viata merge inainte, berile curg mai departe, cele rele sa se spele cele bune sa se-adune.
| |
| |
04-08-2006, 23:02
|
#318 | | Guest | mda.....
scuze de abordare......dar eram tare nervos....in fine...nu era in echipa cu mine.....iti dai seama ca nu intram aici dak faceam tk......!......inca o data sry de abordare!
| |
| |
05-08-2006, 13:00
|
#319 | | om
Originally Posted by Arwen cele rele sa se spele cele bune sa se-adune. | right!
zzz@ nu vreau ''sar'' pe tine. ai fost nervos, ai gresit, ti-ai cerut scuze. Subiect inkeiat.
Lasand la o parte ca nu face d'astea, virusu e unul din oamenii
pentru care pot deveni subiectiv. A, si a fost "ales" admin pe la cs v1.0. si ca sa nu fie deranjat, a facut si pluginul cs highlander, printre multe altele 
Repet, ai inteles ca ai gresit, deci reply-ul asta e doar o mica adnotare. glhf.
06-08-2006, 14:58
|
#320 | | Incepator
Originally Posted by Arwen eu m-am referit la ultimele cuvinte. Nu erau necesare, ceea ce ar trebui sa gandeasca unii este ca viata merge inainte, berile curg mai departe, cele rele sa se spele cele bune sa se-adune. | Tocmai , aceste cuvinte ar trebui sa fie valabile pentru toti nu numai pentru mine. Si da vroiam sa ii multumesc pentru ca nu a fost un admin ca multi altii care sa o dea in diverse, a recunoscut greseala si mi sa parut super ok, daca te refereri la reply-ul catre mantu .... ca intre prieteni ma facut paranoia si i-am explicat de ce nu sunt tot ca intre prieteni, imi cer scuze daca sa inteles altceva.
PS: tonul este unul foarte relaxat si nu vreau sa atinga pe nimeni, daca cineva se simte jignit sau lovit de cuvintele mele imi cer scuze de pe acum.
|
| |
06-08-2006, 20:19
|
#321 | | Sunetistu' banat
|
Pe mine unul m-ai invinetit cu un cuvant dar, reaq nu mia zic nimic
p.s. Pe ce loc ai terminat grupa?
| |
08-08-2006, 11:43
|
#322 | | Membru vechi
|
cine e @ncut@ ?
__________________ Germania a avut şansa să găsească un conducător care a ştiut să reunească toate forţele ţării spre binele colectivităţii.
Daily Mail, Londra, 10-7-1933
|
| |
09-08-2006, 14:55
|
#323 | | Membru
| Problem!
Am o mica mare problema cu un admin care din nefericire pentru el a ales cea mai nepotrivita persona in fata careia sa se dea mare jucator de CS si in special mare admin: "SPP | Ninja" dupa ce a dat slay team la terro fiind la 1:00 din runda si cu cel putin 4 terro in viata l-am intrebat de ce iar el a sarit de cur in sus ca il invat eu cum sa joace CS acum eu nu stau sa ma cert cu el, ca sa ii demonstrez ca a gresit sau ca e un terminat in domeniul CS. Doar vreau sa i se ridice adminul. Iar in caz ca citeste acest post, data viitoare cand folosesti adminul pt a pedepsi campingul la terro dai slay la 1 jucator si scri mare pe ecran "DACA MAI CAMPATI AVETI SLAY" nu dai la toata echipa pentru ca poate uni chiar nu campeaza.
Norocul tau a fost ca nu eram terro pentru ca daca eram iti umpleam frigiderul.
09-08-2006, 15:11
|
#324 | | smokie smokerson
|
oldscool
p.s. puteai totusi sa spui toata treaba mai putin agresiv avand in vedere ca stii ca oricine greseste mai ales la nervi.
p.p.s. nu ar fi fost insa lafel de amuzant tre sa recunosc
Last edited by smoker; 09-08-2006 at 15:40.
|
| |
16-08-2006, 23:14
|
#325 | | Smooth Criminal
|
nu vreau sa dau nume...stie el bine cine e si ce a facut k mi-a provocat nishte draci .... !!!! cum frate sa imi dea slap dupa slap pana raman cu 3 la viatza pt k aveam glock dom`le.mai era un min din runda pe inf si ma duceam spre bmb da dee...aveam glock - hai sa ii dam slap lui smen pana isi da singur kill de nervi !!!
|
| |
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +2. The time now is 13:51. |