RamBase Home
Go Back   RamBase Home > RamBase Forum > Jocuri si servere > Counter Strike si Condition Zero > cs.rambase.ro - CS 1.6
Notices
cs.rambase.ro - CS 1.6
Discutii privind serverul RamBase CS 1.6 Server (cs.rambase.ro), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.

Responsabili server: Marco si biskr3m.
Reply

Thread Tools
Old 27-07-2006, 12:33   #251
Membru

Comanche's Avatar

Păi aici era vorba doar de "need backup". Nu spusese nimeni "get out of there...". Nu discutai cazul de faţă?
Old 27-07-2006, 12:46   #252
Forum Admin

misionaru's Avatar

nu stiam ca alea doua se zic consecutiv ca sa insemne ca un ct are bomba...cei mai multi zic doar prima si nici aia cu semnificatia asta. Ce ai zis tu Arwen se intampla si mai rar decat ce am zis eu asa ca iese din discutie automat. De alea doua nici nu mai zic cat de rar se intampla.

I'm the good evil, the evil good.
-->OBEY THE MODERATOR<--
misionaru is offline   Reply With Quote
Old 27-07-2006, 12:51   #253
Je|sB
Guest

..da si in cazul de fatza a fost si "get out..bla bla" dar tu ai campat in continuare..si sa zicem ca nu ar fi asta problema..problema ar fi ca u ai campat acolo in timp ce altii au murit in jurul tau. Ma rog hai sa terminam discutia cu slapul ca nu are nici un rost.
Iar tonul meu daca tie ti se pare exagerat treaba ta eu sunt foarte calm si usor amuzat ...singurul lucru care m-a deranjat la tine este ca te bagi unde nu ai nici o treaba! Daca ai chef de "ciodaneala" sau eu stiu mai ce nu ti-ai gasit persoana potrivita! Si cu asta am incheiat subiectul!
  Reply With Quote
Old 27-07-2006, 13:37   #254
bogu
Guest

Quote:
Originally Posted by Comanche
Staţi să înţeleg. Zuzu vorbeşte "mult prea mult" şi ia ban că stă AFK? Nu e o contradicţie aici?
nu...sta afk mult si cand e la pc dispera pe toata lumea foarte simplu
  Reply With Quote
Old 27-07-2006, 13:59   #255
CS Admin

Kaladze's Avatar

Quote:
Originally Posted by Zuzu-zuzu
Cat despre jocul meu , te astept oricand , pe orice harta sa iti demonstrez ca nu sunt antijoc + ca joc cu mult peste tine , fragar nu sunt ...
Joci in pgl nu ? esti mare? te vedem la cpl? cum poti sa zici ca joci mai bine ca Je cand nici macar nu l-ai vazut cum joaca 1 vs 1 ?
Parerea mea ca zuzu cand intra pe srv merita gag , prea multe comentari ,mircaraie si vrajeli .
Old 27-07-2006, 14:44   #256
Cety
Guest

Nici nu va imaginati de cate ori am murit eu in timp ce strigam'''get out of there...'' ! Asa ca de acum cand vedeti ca dau '''reporting in '' sau ''negative sa stiti ca am bmb dar nu nimeresc 7 !
  Reply With Quote
Old 27-07-2006, 15:13   #257
dog
I love Vladutz :x

dog's Avatar

Send a message via MSN to dog Send a message via Yahoo to dog

un mic hint: 80% din cei care joaca pe serv (si 80 e cam putin..dar treaca de la mine) NU STIU SA FOLOSEASCA RADARUL !!!!

zici de 3 ori: c3...c7...nik!...te pui dupa cutie si zici bmb la scarita...in 5 sec sunt 5 langa tine!
dog is offline   Reply With Quote
Old 27-07-2006, 15:14   #258
Je|sB
Guest

Quote:
Originally Posted by dog
in 5 sec sunt 5 langa tine!
Pacat ca aia 5 nu sunt de la tine din echipa
  Reply With Quote
Old 27-07-2006, 15:24   #259
Membru

Comanche's Avatar

Şi eu m-am gândit la acelaşi lucru Aşa se întâmplă când apeşi y în loc de u. Cine a pus tastele astea una lângă alta by default a greşit, imo.
Old 27-07-2006, 16:04   #260
Arwen
Guest

Care to die, pls? LMAO!!
Asta trebuie sa fie santajul cel mai de pret aplicat unora.
Oricum ... e de retinut.
  Reply With Quote
Old 27-07-2006, 17:12   #261
Membru

Snipes's Avatar

Hai ca dati bine . Inca 3 pagini si 3 pipete consumate pt slapul lui comans si banu de 30 a lu zuzu . Apropo , ca o paranteza patrata ... pe mine ma crezi pe cuvant ca esti slab zuzule ? (a fi luat ca un impuls constructiv )

http://www.youtube.com/watch?v=lbyvWdrgkg4

Last edited by Snipes; 27-07-2006 at 17:41.
Snipes is offline   Reply With Quote
Old 27-07-2006, 17:35   #262
bobdynlan
Guest

Default The Zuzu-zuzu issue

Problema cu Zuzu-zuzu nu cred sa fie ca vorbeste mai mult decat altii. Mi se pare spre penibil sa te enerveze asta in conditiile in care nu sta sa scrie doar ci incearca sa si joace si probabil o face mai bine decat cei 20-30% cum a spus cineva care sunt prezenti constant pe server si sunt minim butuci. Ca admin, sa zici ca nu mai ai timp de filtrare chat, este cam tras de par, ce te faci cand se arunca 10-12 fb he + alte mesaje radio? Pe hud nu mai vezi nimic si esti nevoit sa apelezi la consola. Ca ajustare fina se poate folosi hud_saytext_time.

Revenind la Zuzu-zuzu, problema cu el cred ca este obiceiul de a raspunde pe server oricui intr-o maniera mai agresiva, totusi nu pana la a fi prost-crescut. Probabil de aceea e asa popular. Si este si motivul pentru care am incercat de cateva ori pana acum sa-i tai elanul cu niste remarci rautacioase la adresa nickname-ului ales. Ma mir ca nu m-a pomenit si pe mine ca fac aluzii la minoritati sexuale. Buru-buru, alea-alea.

Eu stiu de un ban luat de Zuzu-zuzu pe drept, pentru nesimtire, si daca nu ma insel dat chiar de Je. In seara cand se transmitea la tv irinel's wedding, pe langa a face lobby sa ne uitam si noi, ramanea idle in baza, harta de_nuke, el tero [ha ce memorie am]. O runda, doua, trei, am cerut kick, s-a dat. A revenit, a jucat jumatate de runda, iar idle, iar kick. A revenit, a fost avertizat ca daca nu joaca si nu lasa tv-ul va lua ban, nu s-a conformat si a luat ban. Teoretic, a luat ban de la mine ca eu am fost cu ideea

Comanche, laudabila intentia ta, insa postul este deja ocupat. In viitor poate te primesc in staff-ul meu, daca vei da dovada de mai mult autocontrol si mai putin subiectivism.
Si ca un sfat in joc, cand incepi sa te enervezi nu mai arunca cu acuze grele gen codat! [remember de_2minaret] - daca chiar crezi asta te muti in echipa adversa si urmaresti omul, faci demo, notezi ip, vii pe forum si prezinti situatia la oamenii mari (in cs) Unii dintre noi care relativ ne cunoastem ne mai permitem sa zicem la gluma asa ceva, dar sa nu o iei de buna.
  Reply With Quote
Old 27-07-2006, 17:48   #263
Hingheru
Guest

Frate daca era IRINEL'S WEDDING la televizor cum vrei sa mai joace omu , irinele fanii tai te pupa mosule si sunt alaturi de tine si de ... monica
  Reply With Quote
Old 27-07-2006, 17:54   #264
Chirurgul
Guest

Jeane am o rugaminte la tine , Carte de CS ai scos , am nevoie de una " Din memoriile lui Hingheru citire " sau xxxxxxxxxx cu xxxxxx si in xxxxxxx cu strafeul lui de xxxxxx care xxxxxx sau DOamneeee cum xxxxx de xxxxx jucator xxxx cu un hit de deagle ...
am auzit ca fanii cer pe piata , ar iesii bani buni din asta
  Reply With Quote
Old 27-07-2006, 17:55   #265
RO|T3R

Send a message via Yahoo to Astro

Eu i-am dat banul atunci...ca dovada ca nu a comentat nimic, a fost pe drept . Si a fost pe 5 min, dar harta nu mai stiu...nuke sau prodigi. (aviz postul lui bob).

Cat despre comportamentul lui. Nu ma deranjeaza ca vb. mult. Ma deranjeaza ca de cate ori intra 2 ture joaca si 4 e AFK.
Astro is offline   Reply With Quote
Old 27-07-2006, 21:37   #266
Sunetistu' banat

Capo's Avatar

Send a message via Yahoo to Capo

Quote:
Originally Posted by bobdynlan
Problema cu Zuzu-zuzu nu cred sa fie ca vorbeste mai mult decat altii. Mi se pare spre penibil sa te enerveze asta in conditiile in care nu sta sa scrie doar ci incearca sa si joace si probabil o face mai bine decat cei 20-30% cum a spus cineva care sunt prezenti constant pe server si sunt minim butuci. Ca admin, sa zici ca nu mai ai timp de filtrare chat, este cam tras de par, ce te faci cand se arunca 10-12 fb he + alte mesaje radio? Pe hud nu mai vezi nimic si esti nevoit sa apelezi la consola. Ca ajustare fina se poate folosi hud_saytext_time.
Imi cer scuze Bob pt penibilitatea de care fac dovada, dar in ceea cel priveste pe Zuzu atat timp cat eu, ca admin, il roag sa inceteze cu chat-ul si sa joace am pretentia (cu riscul de a fii penibil) sa se conformeze.

p.s. Legat de ceea ce zici tu cu hud-ul plin de mesaje de la cei care arunca grenade, ar trebui sa nu ma deranjeze si mesajele lui ca si asa e plin hud-ul nu? Deja de cand joc am ajuns sa nu mai bag in seama mesajele de la server (si asta instinctiv, nu ca mi-am prospus asa ceva) si sa-mi sara in ochi chat-ul pe care ceilalti jucatori il fac. Si eu mai scriu dar incerc sa o fac cand sunt mort sau pe admin_chat.
Capo is offline   Reply With Quote
Old 28-07-2006, 00:44   #267
bobdynlan
Guest

iu sac
  Reply With Quote
Old 29-07-2006, 16:05   #268
hellomoto
Guest

Hello, HelloMoto, Welcome to R@m Base CS1.6 Server
HelloMoto connected
Hector killed ucigasu with awp
* HelloMoto changed name to HekTor!
@lexutzu_boo killed bluf with awp
HekTor killed Hector with ak47
alBu : tzia intrat clona hectore
Kicked :There are no reserved slots available on the server.
retry
Commencing connection retry to 193.108.54.33:27015
Connecting to 193.108.54.33:27015...
You have been banned from this server.
WHAT HAVE I DONE?

DC BAN HECTOR?

Last edited by hellomoto; 29-07-2006 at 16:15.
  Reply With Quote
Old 30-07-2006, 03:03   #269
Disturbed Individual

MyFetish's Avatar

Pe scurt sa numeste ca orice admin cand vede ca ii copiezi numele suna a misto si nu cred ca e cazul - pe de alta parte era frumos sa iti dea un lama si sa te roage sa itzi schimbi numele.

I'll tenderly Disturb You
Fax mentis incedium gloriae.
MyFetish is offline   Reply With Quote
Old 30-07-2006, 13:04   #270
Membru

DaFlow's Avatar

DECI domnilor/doamnelor sa va lamuresc o data pt totdeauna ce e cu Zuzu-zuzu iaurtul ucigas : va amintiti ca in urma cu cateva luni , nu mai stiu exact cate a aparut un player pe nume ClaUdiu care a spurcat tot ramul cu postul lui care de altfel a fost si sters ca deh omu era nemultumit ca luase ban pt injurii si a trebuit sa isi exteriorizeze ne-simtirile injurand si bagand si facand nu stiu ce si nu stiu cum tot ramului , adminilor si bineinteles mie pe care ma iubeste si din cauza caruia luase ban pt ca am avut nesimtirea sa ii spun lui hector ca m-a injurat si acesta i-a dat ban 30 . Si acum parca vad postul lui "injur ca sunt prost crescut , injur ca sunt prost crescut, bla bla ram bla bla injur ca sunt prost crescut bla bla " . Va intrebati de unde stiu cine e el si ca Zuzugodofcscareapusmausuinmanaacumcatevaluni-zuzu = ClaUdiu ,stiu pt ca am avut nenorocul sa fie vecin cu mine copilul ,i-as da kick din bloc dar nu pot .SPER CA V-AM LAMURIT! GL&HF
PS:intrebati-l si pe DaFloo care imi este de altfel vecin si va v-a confirma
Old 30-07-2006, 13:38   #271
Shaolin
Guest

Quote:
Originally Posted by DaFlow
i-as da kick din bloc dar nu pot
Ahahaahhaahahhahaahhaaaha x10000000 cum mah sa zici asa ceva? ) ban din bloc
  Reply With Quote
Old 30-07-2006, 13:50   #272
Membru

DaFlow's Avatar

aaaa....zuzule era sa uit , tati cand te mai supara vreun admin, ca sa ai dovezi ca e nedrept, scrie "demos" in consola
Old 31-07-2006, 13:44   #273
Grasulas[AA]
Guest

Quote:
Originally Posted by Arwen
De obicei, cand un ct zice "need backup" si "get out of there it`s gona blow" inseamna ca al tau coechipier are bomb si este de datoria tuturor CT sa mearga sa-l ajute s-o pazeasca.
arwen cred ca nu ai mai intrat de mult pe server sunt persoane care cum pleaca din baza incep cu need backup sau mai stiu eu ce msg radio, obligatia mea e sa ma duc sa defusez bomba nu sa alerg ca un disperat pe harta ca a dat unu need backup.

PS: oricum e distractiv pls continuati
  Reply With Quote
Old 31-07-2006, 14:15   #274
Forum Admin

misionaru's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaFlow
PS:intrebati-l si pe DaFloo care imi este de altfel vecin si va v-a confirma
nici n-am remarcat ca sunt 2 persoane diferite. DaFlow si DaFloo. Omu' cat traieste invata

I'm the good evil, the evil good.
-->OBEY THE MODERATOR<--
misionaru is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2006, 14:25   #275
Arwen
Guest

Quote:
Originally Posted by Grasulas[AA]
arwen cred ca nu ai mai intrat de mult pe server sunt persoane care cum pleaca din baza incep cu need backup sau mai stiu eu ce msg radio, obligatia mea e sa ma duc sa defusez bomba nu sa alerg ca un disperat pe harta ca a dat unu need backup.

PS: oricum e distractiv pls continuati

repet si pentru tine, pt. ca in mod evident... citesti din 3 in 3 litere:

"need backup" si "get out of there it`s gona blow"
  Reply With Quote
Reply

« Cereri de debanare | - »
Thread Tools

Posting Rules