RamBase Home
Go Back   RamBase Home > RamBase Forum > Jocuri si servere > Counter Strike si Condition Zero > cs.rambase.ro - CS 1.6
cs.rambase.ro - CS 1.6
Discutii privind serverul RamBase CS 1.6 Server (cs.rambase.ro), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.

Responsabili server: Marco si biskr3m.
Reply

Thread Tools
Old 18-06-2006, 13:38   #26
R@m Fan since 2002

MihnEA's Avatar

Send a message via Yahoo to MihnEA Send a message via Skype™ to MihnEA
Talking

Quote:
Originally Posted by VIERI
Azi duminica 18 pe la ora 14 am luat ban de la "Strenght_&_Honour__: D@nny[ETA]" pe motiv de cod...nici nu s-a uitat pe mine sau altceva..a intrat..a zis unu GeoX ca sa-mi dea kick ca am wall si mi-a dat ban..

83.103.237.105 e ipu meu.. am mai jucat in compania si altor admini ( cruella etc.. si nu am primit ban)

ms

EU taceam in locul tau VIERI , am fost pe server eram cu tine in echipa si te-am vazut si eu in ce hal ne clateai privirile butule.
Old 18-06-2006, 13:51   #27
but
Membru

but's Avatar

Send a message via Yahoo to but

butul de vieri te asigur ca da clasa la cel putin jumate de server ...

but is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2006, 14:05   #28
Sunetistu' banat

Capo's Avatar

Send a message via Yahoo to Capo

Iar vorbiti fara sa stiti. Eu zic sa nu va mai bagati unde nu va fierbe oala (aviz But). "Daca 3 oameni zic ca esti beat, te duci si te culci". De unde stii tu ce s-a intamplat pe server atunci? Daca va place sa bagati mana la aragaz pt cineva, asigurati-va ca aveti increderea celorlati admini. Daca apare x si zice ca el garanteaza pt y (x = player) nu reprezinta absolut nimic.

Stati ontopic si nu va mai bagati ca "musca" pt ca nu intereseaza pe nimeni.
Capo is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2006, 15:33   #29
Incepator

Caponica ai si tu dreptate in ce zici..dar daca vin 3 jucatori de pe server care nu prea au treaba cu csu..si cand intra adminu zic: dai kick lu ala ca e codat..e corect ca adminu sa imi dea ban fara macar sa se uite pe mine? eu garantez ca nu sunt codat..am cva experienta pgl...am un echipament destul de bun ( mai ales sunetu de care vad ca unii de pe server n-au auzit).. cruella s-ar putea sa ma tina minte ( am adminat in pgl un meci de-al ei..mai demult)..oricum inainte de a da ban tre sa verificati..

hainp se mai intampla
VIERI is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2006, 15:35   #30
rambase.ro

Wolfmark's Avatar

Send a message via Yahoo to Wolfmark

Quote:
Originally Posted by alexutzu_boo
Ce rau esti Wolf...
Era o gluma.
Wolfmark is online now   Reply With Quote
Old 18-06-2006, 15:48   #31
Membru

Stiu Wolf!
alexutzu_boo is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2006, 20:09   #32
Sunetistu' banat

Capo's Avatar

Quote:
Originally Posted by VIERI
Caponica ai si tu dreptate in ce zici..dar daca vin 3 jucatori de pe server care nu prea au treaba cu csu..si cand intra adminu zic: dai kick lu ala ca e codat..e corect ca adminu sa imi dea ban fara macar sa se uite pe mine? eu garantez ca nu sunt codat..am cva experienta pgl...am un echipament destul de bun ( mai ales sunetu de care vad ca unii de pe server n-au auzit).. cruella s-ar putea sa ma tina minte ( am adminat in pgl un meci de-al ei..mai demult)..oricum inainte de a da ban tre sa verificati..

hainp se mai intampla
Eu nu judec situatia ta pt ca nu stiu ce s-a intamplat. Vb la modul general de afirmatii aiurea si pe langa subiect venite de la playeri care nu au niciun grad de incredere din partea adminilor.

p.s. O sa vb cu Danny sa vad ce s-a intamplat mai exact!
Old 18-06-2006, 20:36   #33
om

Mantuitoru's Avatar

Quote:
Originally Posted by but
butul de vieri te asigur ca da clasa la cel putin jumate de server ...
o sa fac acum un lucru rau. Dar rau. si de neimitat. Voi fi partinitor.
Si voi spune da, eu, asa cum CRED ca este but, e un tip cu capul pe umeri. Si nu stiu daca a vorbit in necunostintza de cauza. Daca e asa, va plati vieri in primul rand, pentru ca el a expus cazul fals.
Daca insa e asa, nu stiu care vorbeste in necunostintza de cauza,
caponica.
hai sa izi dau un exemplu
A
Quote:
Iar vorbiti fara sa stiti. Eu zic sa nu va mai bagati unde nu va fierbe oala
vs
B
Quote:
Eu nu judec situatia ta pt ca nu stiu ce s-a intamplat
Acestea doua desprinse din context par sa se completeze. Daca insa citim toata discutia vedem ca se contrazic.

Pina una-alta sunt doua kestii de lamurit:
1. parerea Cruelei
2. pozitia lui Danny vizavi de banul dat pe repede. ca asa reiese ca a fost dat: adminul abia intrat, primeste informatia ''in buza'' ala e codat pac-tzac gata banul. informatie primita de la (no offence) X.
Sincer sa fiu, caponica, ce ma deranjat: izul de gura mica aplicat lui but. Si nu, nu sunt de acord cu asta.
Asta lasand la o parte ca NU propun nici o sanctiune ptr Danny. Se intampla. Atit timp cat nu umblam cu cioara vopsita.
Old 18-06-2006, 20:42   #34
smokie smokerson

smoker's Avatar

Send a message via MSN to smoker Send a message via Yahoo to smoker

si eu am jucat pe server cu vieri de cateva ori. undercover cred. se misca bine pe harta site jocu etc. daca are wall stie f bine sa ascunda asta dar eu cred ca cineva care se misca si trage ca el nu prea are nevoie de wall
smoker is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2006, 21:19   #35
but
Membru

but's Avatar

Send a message via Yahoo to but

ok m-am implicat în discuţie nu deoarece aş fi ştiut ce s-a petrecut pe server în momentul respectiv, ci pentru că îl cunosc de destul de mult timp pe vieri (am fost cu el în clan timp de 2 sezoane pgl + încă 2 sezoane non-pgl şi pot să zic că joacă bine, cel puţin la fel de bine ca mine; a fost şi admin pgl, mărog contează mai puţin).
nu ştiu ce s-a întâmplat pe server, ştiu doar că m-a întrebat dacă cunosc vrun admin / o adresă de forum unde poate posta pentru că a primit ban aşa că l-am îndrumat aici.
postul meu (recunosc că poate m-am băgat aiurea în seamă offtopic) se referea la afirmaţia lu mihnea cu „butule”.
referitor la ban poate adminul care l-a banat ar fi trebuit să observe în primul rând că joacă de pe steam, iar în al doilea rând sunt curios dacă există demo (doar de curiozitate). ar mai fi ceva de precizat în legătură cu subiectul ăsta dar am unele îndoieli şi nu vreau să fac afirmaţii gratuite în gura mare.
oricum având în vedere că m-am băgat iar în seamă ca o „muscă” de care nu-i pasă nimănui, acesta va fi ultimul meu post pe seama acestui subiect, m-am simţit dator să clarific unele chestii
no hard feelings
cheers

but is offline   Reply With Quote
Old 19-06-2006, 01:30   #36
Membru

lent_willis's Avatar

hai ma capo ca e de luat in seama vieri asta , mai ales daca si but in sustine, am incredere in butu asta
hai vieri sa ne arati ce poti, ram2, ram1. lasa ip incoa poate te debaneaza careva daca nu a fost pe timp.

e na ca am postat fara sa ma uit la ultima pagina, vorneam de but ala normal in postul meu si fi atent tinere ca ai de dat o bere pt slotu ala . mama daca ar fi sa iau o bere de la toti pe care i-am rokomandat pt slot , m-as imbata pana la sfarsitu anului;exagerez; mai mult
hai gata ca deja o dam in bailando, scoateti banu omului si ne uitam pe el, desi , sunt unele persoane pe care instinctul meu de fata mare cu butch-de-otel ma fac sa cred ca sunt curate si dupa postul omului si sustinerea butului nu cred ca facem o gresaela ca il debanam. SI SUNT 100% SIGUR. de ce?. am fler frate pt codati si pt anumitii jukatori.

deja am vorbit rpea mult si o ardem aiurea mai ales ca maine e yi de munca. hai gata , datii drumu si munciti astia care cititi postu azi si datii drumu la somn astia fara somn.

Last edited by lent_willis; 19-06-2006 at 01:44.
lent_willis is offline   Reply With Quote
Old 19-06-2006, 05:00   #37
bogu
Guest

mda....se pare ca devine o moda sa se dea ban aiurea la playeri si cred ca ori o sa las unii admini fara comanda ban sau chiar fara admin. ok, nu zice nimeni ca adminul trebuie sa stea dupa fiecare player in parte si sa-l studieze juma de ora, sa faca demo etc dar nici sa dea ban fara sa aiba un minim de perspectiva asupra situatiei. asta ar fi un aspect.

al doilea aspect. capo, poate imi explici si mie ce ai vrut sa zici cu treaba aia ca eu nu am prea inteles. am ajuns sa o dam in daca esti prieten cu adminii ai ceva de spus, daca nu taci din gura?? cam gresit modul in care ai pus problema. cam banuiesc eu ce ai vrut sa spui dar sincer ai face bune sa reformulezi pt ca ce conteaza la un vot de sustinere este calitatea omului care voteaza (iar but a vb cat se poate de civilizat, frumos si coerent, lucru care, vb lui mantu, ma face sa ma gandesc ca e un om cu capul pe umeri si nu un pusti crizat si ahtiat dupa cs) si valoarea lui ca jucator (iar but din cate stiu "da destul de bine"). In plus, mi se pare normal sa iei apararea cuiva pe care il cunosti si stii ca joaca bine si nu face tampenii.

a treia problema ar fi, uite ca ma bag si eu aiurea in discutie , skill-ul lui vieri. am jucat de cateva ori pe server cu el si omul intelege ce se intampla pe harta si trage si bine. personal nu pot baga mana in foc pentru el dar atat cat l-am vazut mi s-a parut un jucator ok si curat. daca foloseste ceva inseamna ca stie sa se fereasca f bine, vb lui smk, si in conditiile astea un admin nu are cum sa-si dea seama in 5-10 minute daca e curat sau nu.

so...mai multa atentie la cum se admineaza, o minte mai deschisa si o ureche care sa asculte si de parerile celor din jur.

P.S. - de acum incolo ar fi bine ca adminii care dau ban pentru coduri sa prezinte si cate un demo. conditie OBLIGATORIE. sa anuntati pe toata lumea va rog.
  Reply With Quote
Old 19-06-2006, 07:12   #38
TraLaLa
Guest

Quote:
Originally Posted by TraLaLa
am luat ban din cauza nickului meu ... si sincer nu mi se pare normal si nu e prima oara. Nu cred ca nickul meu este atat de ofensator ca sa primesc ban pt el. thx for the time

nick: TraLaLa
ip: 86.106.2.113

Reply With Quote
Old 19-06-2006, 11:53   #39
Sunetistu' banat

Capo's Avatar

Hai ca sa lamurim problema. Postul meu nu a vrut sa fie ofensator in nici un fel. Nu am vb de banul dat ci de modul in care se posteaza aici. Vine x si posteaza ca adminul y i-a dat ban, bine inteles degeaba. Dupa acest post vin z si w, si posteaza cum ca ca baga mana in foc pt x, ca joaca putin mai bine ca Heaton (ca vad ca il tot aduceti in discutie) si ca bineintels adminul a gresit ca l-a banat. Singur lucru care am vrut sa-l punctez e urmatorul. Asteptati sa-si prezinte si adminul povestea lui si pe urma trage-ti concluziile. In legatura cu postul lui but. nu as schimba decat modul de exprimare a opiniei mele. Ideea ramane aceasi. Atat timp cat au fost cazuri de admini care au jucat cu coduri eu nu mai cred pe nimeni. De aici si spusele mele ca pozitia lui but. este irelevanta (daca asa suna mai bine) pt mine ca admin, atat timp cat el nu a fost pe server si nu are gradul de incredere pe care il are un admin. Daca ajungi sa ai admin inseamna ca ai castigat increderea celor mai mari si poti sa sutstii anumite chestii cu privire la un jucator sau altul. Fiecare are pe server un prieten 2 care pot sa spuna ca palyerul banat a fost banat degeaba si ca trage excelent. Iar ca sa spui ca Vieri joaca cat juma de server la un loc deja e o jignire a orgoliului pt mine. Nu ma consider un mare jucator dar am jucat cu Vieri pe server si chiar nu am observat skill-ul lui Heaton (asta ca o gluma).

Bogule daca tu crezi ca am vrut sa spun: "Conteaza numai parerile jucatorilor prieteni cu adminii" inseamna ca nu ma cunosti deloc. Din punctul meu de vedere (al adminului Caponika) conteaza parerea persoanelor care au un grad ridicat de incredere (in speta al adminilor). Dintre un admin si un jucator, pana sa cunosc problema dau dreptate adminului. Daca se adevereste ca adminul a judecat gresit, nu mi-e greu sa recunosc ca am gresit dand dreptate adminului.

p.s. Mi-e foarte greu sa vb pe forum pe ca ar trebui sa scriu romane si nu prea am fost in forma la "Limba Romana" si de aceea nu o sa raspund si la postul lui Mantuitorul. Prefer o discutie face to face pt orice probleme sau ofensa adusa de mine oricarui user de pe forum.
Old 19-06-2006, 18:05   #40
evL
Guest

Sall all.As vrea sa intreb dak cineva stie dc nu imi merge slotu'??
  Reply With Quote
Old 19-06-2006, 22:23   #41
Evil Kitty

martiana's Avatar

Send a message via Yahoo to martiana

Caponica, semnatura e protest fata de acest topic ? Parca pana ieri nu arata asa...
P.S. Scuze de bagat ca musca-n lapte
martiana is offline   Reply With Quote
Old 19-06-2006, 22:27   #42
Shaolin
Guest

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar ai postat cam gresit... Incearca te rog la sectiunea Fun stuff...
Cat despre semnatura lui Caponica, eu asa o stiu de cand sunt p forum (decembrie 2005)!
  Reply With Quote
Old 19-06-2006, 22:48   #43
om

Mantuitoru's Avatar

Quote:
Originally Posted by Caponica

p.s. Mi-e foarte greu sa vb pe forum pe ca ar trebui sa scriu romane si nu prea am fost in forma la "Limba Romana" si de aceea nu o sa raspund si la postul lui Mantuitorul. Prefer o discutie face to face pt orice probleme sau ofensa adusa de mine oricarui user de pe forum.
ok, sa fie cum vrei tu.
Old 19-06-2006, 22:54   #44
Evil Kitty

martiana's Avatar

Send a message via Yahoo to martiana

Am postat si eu unde-am vazut-o (si nu era o gluma).
Oricum, sorry de calcat pe coada
martiana is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2006, 12:06   #45
Raul_Yo
Guest

Salut. Am si eu o prb. Am suparat pe cineva cred..

Am jucat joi seara, de fapt vineri la 1 dimineata, 23 iunie pe ram 1... era dust 2.. si am facut 2 TK din greseala.. la al 2-lea am luat kick (mi-am cerut scuze, au fost involuntare... la al 2-lea s-a cam bagat in fata DaFlow dar nu vreau sa ma apar in modul asta)... mi-am cerut scuze... dupa care am reintrat pe server si .. l-am facut pe Hector (mi-a aparut in fata), eu fiind terorist el counter.. iar la 20 de secunde am luat ban. Chiar nu stiu de ce, coduri nu folosesc... aim nu folosesc....

Multumesc anticipat, in speranta ca admin-ul care mi-a dat ban isi va da seama ca a gresit...

IP: 82.77.148.220
  Reply With Quote
Old 23-06-2006, 20:17   #46
bogu
Guest

ban removed...mai multa atentie pe viitor.
  Reply With Quote
Old 24-06-2006, 00:53   #47
Raul_Yo
Guest

Merci mult! vezi ca am postat si la cereri de slot
  Reply With Quote
Old 24-06-2006, 01:19   #48
bogu
Guest

pt moment nu mai dam nici un slot. scrie la topicurile respective ce si cum
  Reply With Quote
Old 24-06-2006, 07:35   #49
TraLaLa
Guest

iau ban in continuare si nu stiu de ce si numai pe ram1 pe ram2 n-am nici o problema...
de data asta a fost mai ciudat jucam si s-a blocat conexiunea. intru in consola si vad acolo ca era plin de "You have been banned from this server" de vreo 100 de ori
  Reply With Quote
Old 24-06-2006, 09:43   #50
ArchAngel of r@m

Jack's Avatar

In primul rand schimba nickul si apoi te vom ajuta.
Trying to give it away
I regret tomorrow more than yesterday

Jack is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules