| Bugs Post the bugs you find. |
26-01-2010, 11:13
|
#1 | | Incepator
| Fortress
Am si eu o rugaminte.......te rog sa repari Fortress-urile sau cel putin cele care le-am incercat,garzile nu dau epaulete,nici Fame points nu da.Ms
Last edited by SALEM; 26-01-2010 at 11:15.
|
| |
26-01-2010, 15:17
|
#2 | | Incepator
|
daca esti lvl mare nu dau epaulete garzile eu am fost cu lvl 85 si am patit acelasi lucru (probabil a fost un update ceva, ptr ca la aceeasi fortress mersese cu ceva timp in urma cu lvl 85), a trebuit sa schimb pe subclass
Fame points ,teoretic, iei 42 pct. parca la 5 min daca nu parasesti teritoriul unde este asediu; nu ai precizat daca ai dat soe, ai murit si te-ai dus town etc; nici eu nu prea luam ca tot ieseam sa incarc MP, pana am lasat un dwarf tot siegeul si a facut 400 pct fame;
|
| |
26-01-2010, 17:14
|
#3 | | Incepator
| Quote:
Originally Posted by TheOne daca esti lvl mare nu dau epaulete garzile eu am fost cu lvl 85 si am patit acelasi lucru (probabil a fost un update ceva, ptr ca la aceeasi fortress mersese cu ceva timp in urma cu lvl 85), a trebuit sa schimb pe subclass
Fame points ,teoretic, iei 42 pct. parca la 5 min daca nu parasesti teritoriul unde este asediu; nu ai precizat daca ai dat soe, ai murit si te-ai dus town etc; nici eu nu prea luam ca tot ieseam sa incarc MP, pana am lasat un dwarf tot siegeul si a facut 400 pct fame; | Ma am stat cam 10-15 minute shi aveam tot 0 Fame,murisem dar am stat de curiozitate inauntru de curiozitate sa vad cate Fame da.
|
| |
27-01-2010, 07:28
|
#4 | | Incepator
|
pai incearca sa stai viu, nu trebuie sa intri in fortress, doar sa intri pe teritoriu, in momentul cand vezi anuntul "u enter in combat teritory" te opresti
si apoi cum sa dea Fame la un char mort? altul sta viu si se bate cu garzile si vrei sa ai aceleasi pct de fame?
|
| |
28-01-2010, 16:33
|
#5 | | Incepator
| Quote:
Originally Posted by TheOne pai incearca sa stai viu, nu trebuie sa intri in fortress, doar sa intri pe teritoriu, in momentul cand vezi anuntul "u enter in combat teritory" te opresti
si apoi cum sa dea Fame la un char mort? altul sta viu si se bate cu garzile si vrei sa ai aceleasi pct de fame? | pe toate serv pe care am jucat pana acuma luai Fame shi daca erai mort |
| |
29-01-2010, 08:34
|
#6 | | Incepator
|
salem, fortaretele merg, eu am fost ieri si am luat si epoleti si fame
daca zici ca nu ai luat, spune la ce fortarete ai incercat ca sa stie admin ce trebuie sa verifice |
| |
02-02-2010, 05:52
|
#7 | | Incepator
| Quote:
Originally Posted by Arina salem, fortaretele merg, eu am fost ieri si am luat si epoleti si fame
daca zici ca nu ai luat, spune la ce fortarete ai incercat ca sa stie admin ce trebuie sa verifice  |
Le-a reparat Shadow pe cele care nu mergeau :P
|
| |
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +2. The time now is 02:27. |