RamBase Home
Go Back   RamBase Home > RamBase Forum > Time of my life > Bilibizdoc
Notices
Bilibizdoc
Cuvantul de ordine este distractia. Aici este focul de tabara in jurul caruia facem haz de necaz, spunem bancuri, impartasim experiente amuzante.
Reply

Thread Tools
Old 31-07-2010, 10:55   #1
Fata din turn

Yasmine's Avatar

Send a message via Yahoo to Yasmine
Default Povesti nemuritoare

Era o caprioara,singura la parinti si mandra-n toate cele,cum e maimuta lunga-n craci..si neagra la masele!

Se plimba de zor prin padure (tup-tup-top) mirosind papadii si culegand urzici! Si plimbandu-se ea asa,deodata ajunse la o casa! Acolo,manata de o curiozitate ce nu-i dadea pace, incepu sa behaie: Treei iezi,cucuieti,usa mamei descuieti, ca mama v-aduce voua..etc..etc

Si...i-a deschis lupul (un tip fff misto,cu o blana plina de scaieti si ciulini,dar avea muschi pachetele-pachetele si in plus..mirosea a parfum frantuzesc,caprioara stia bine!)
Si dupa putin timp a fost chemata moasa,pt a asista la nasterea mult-iubitului copilas al lor. Desigur, i-au pus numele SCUFITA ROSIE !!

Aceasta, inca de cand era boraca, avea prostul obicei de a se duce la bunica in padure, mai ales cand stia ca aceasta tocmai luase pensia! Postasul Gigel, admirator fidel al bunicii, venea cu pensia si de 3 ori pe luna! Deci, Scufita Rosie se ducea la bunica sub pretextul sa-i duca colaci, coliva, mamaliga, ce mai avea ea pe acasa, deoarece caprioara era o fff buna gospodina!!

Intr-o zi,vanatorul cel hain si lacom a pandit-o pe Scufita cu scopul de a o duce in codrul intunecat s-o omoare, pus..normal..de caprioara, care era ff invidioasa pe frumusetea Scufitei ! Asa k Scufita a dat ortul popii, ducandu-se pe apa sambetei. Dar ...a fost inviata cu apa vie si apa moarta de catre Praslea cel Vonic, ce era in trecere pe acolo. Ce noroc pe capul Scufitei, caci Praslea, desi asculta manele si era putin emo, in perioada de relaxare de dupa taiatul venelor avea timp sa se ocupe si de ea, ascultandu-i povestea vietii.

Dar Praslea n-o putea iubi, fiindca el era indragostit nebuneste de FRUMOASA DIN PADUREA ADORMITA, asa ca pe Scufita a dat-o de suflet ca sa scape de ea, unei femei! Aceasta femeie mai avea 2 fete (foarte naspete), care i-au luat hainele, accesoriile, pana si pantofii de la D&G! Si au pus-o sa doarma in spatele unui semineu ! Noroc ca Scufita cunostea niste ciori, vrabii etc care au ajutat-o sa aleaga meiul de nisip de fiecare data cand noua familie i-o cerea! Si astfel ea a reusit sa se duca la petrecerea fiului imparatului, furand Loganul mamei adoptive! La petrecere ea si-a pierdut in mod intentionat o opinca, iar dupa lungi investigatii ale CIA si SRI, fiul imparatului a reusit s-o gaseasca, s-a indragostit de ea si s-au casatorit!

Dar cum este la moda, sotul mai avea o multime de amante, cu care se ducea every night in cluburi, venind acasa beat mort! Asa ca Scufita n-a putut sa reziste si a inaintat divort! Divortul a durat ceva timp, dar fiindca fiul imparatului avea pile peste tot, ei nu i-a dat nimic la partaj, lasand-o sa plece asa cum a venit!! Scufita, fata inteligenta, a luat din nou drumul codrului, unde s-a intalnit din nou cu vanatorul! Fiind in primejdie, aceasta i-a dat un cap in gura vanatorului, legandu-l de un copac, asa cum ii spusese odinioara ROBIN HOOD !!

In sfarsit, a ajuns la casa celor 7 pitici, o casa cool, cu pereti din sticla,cu bai dotate cu tot ce se poate, cu alei de flori, ce mai, o casa belea!!! Piticii au fost de acord s-o primeasca, cerandu-i in schimb sa le tina evidenta pariurilor sportive de la tv, caci aveau antena prin satelit, erau bazati! Dar fiindca Scufita a facut niste mici-mari incurcaturi, facandu-i pe acestia sa piarda zeci de mii de euro, au alungat-o fara mila !

Dupa ce a plans cateva zile, Scufita si-a continuat drumul prin padure, hranindu-se cu fragi si mure si ce mai gasea pe acolo. Tot mergand ea asa... a gasit o punguta cu 2 bani, pierduta de HANSEL si GRETEL, cand incercau sa marcheze drumul pana acasa! Scufita, bucuroasa, a luat punguta cu 2 bani, ducandu-se cu ea la amanet! Cu banii rezultati si-a luat un BMW!

Bineinteles ca acum sarea in ochi oricui, asa ca multi s-au oferit sa o ajute. Dar ea nu-l putea uita pe ROMEO, cu care a si luat legatura, prin... ati ghicit... FaceBook! Un singur click si gata!!

Romeo a venit la intalnire, dar degeaba, caci el o iubea tot pe JULIETA!!! Scufita era deja disperata, dar si-a pus in aplicare o strategie de cucerire! Asa ca mai intai s-a dat drept confidenta lui, oferindu-se sa-l ajute cu Julieta. Au ajuns la balconul ei, unde Julieta intindea de zor rufe, caci era ff harnica!

Cum l-a vazut, Julieta l-a strigat:
- ROMEO, ROMEO, hai mai repede la masa ca se afuma si mamaliga! Daca mai intarzii mult o sa vina uriasul acasa si iar ramanem nemancati, ca in week-endul trecut! z

Zis si facut, Scufita fiind invitata si ea la masa! Dupa ce au mancat, Scufita s-a dus la benzinarie, ca tocmai se si ieftinise motorina la ROMPETROM !! Acolo, in timp ce-i stergea parbrizul, un baiat i-a dat scufitei la pret redus, caci e criza, niste boabe de fasole, cica fermecate.

Scufita, foarte increzatoare, le-a cumparat, plantandu-le in gradina JULIETEI! A 2a zi, sunandu-i alarma de la telefon, Scufita se duse in gradina, ca sa vada minunatia de vrej, plin de teci de fasole!

Julieta era deosebit de incantata, fiindca nu avea ce sa faca de mancare, dar Scufita, spirit inteprinzator, dornica de aventura, si vrand sa faca putin sport, sa mai slabeasca, s-a urcat pe vrej. Era f incantata, fiindca la sala nu mai fusese demult, si asa ca avea de-acum inainte o posibilitate de a face sport moca! Dar punandu-si toata ambitia, Scufita a reusit sa ajunga pe taramul celalalt, unde s-a intalnit cu CAPCAUNUL!

Ea stia de la mama ei, caprioara, ca acest capcaun era deosebit de fioros. De fapt, el era chiar simpatic, putin mai scund ca ea, si divortat de curand! Chiar se potriveau! Si avea o imparatie enorma,cu vii, livezi, paduri, castele, grajduri cu animale etc etc!! S-a indragostit capcaunul de ea!! Si ea de el!!

Asa ca au facut o nunta ca-n povesti, care ar fi tinut pana in zilele noastre, daca acest capcaun nu s-ar fi inecat cu o bucata de mar otravit, ajuns pe masa lui din greseala, logic!!!

Scufita noastra a ramas de aceasta data vaduva, dar bogata, stapana peste tot ce i-a apartinut capcaunului!!!

Si-am incalecat pe-o sa, si v-am spus povestea asa!!!!
Disclaimer: By responding to my posts or threads you agree that everything I say may be construed as fact, and absolute, non-negotiable truth. A direct contradiction to any statements made by me constitutes as admittance of your own ignorance. Responding in any negative manner is admission that you are wrong and I am therefore right.
Yasmine is online now   Reply With Quote
Old 31-07-2010, 17:28   #2
Avocata R@mului; old nick: asteijk

zgudu's Avatar

eu nu o sa citesc

imi zici rezumatu?
sau gasesc comentariu undeva ..gen o carte de lb romana?

http://www.youtube.com/watch?v=RMTKb-pgxGI
zgudu is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2010, 16:37   #3
AWP for Cassisi

XuletzHH's Avatar

Send a message via Yahoo to XuletzHH

Nice yasmine:X look me

A fost odata un Leu care domnea peste o padure mare.
Leul era mare si fioros, si toate celelalte animale se temeau de el. In fiecare dimineata ele trebuiau sa mearga sa gaseasca de mancare pentru Leu. Apoi trebuiau sa o duca la grota lui la timp pentru micul dejun.
Intr-o dimineata Broscuta s-a trezit foarte tarziu. "Vai de mine," isi spuse ea. "Nu am nimic de mancare pentru Leu si deja a trecut de micul dejun. Ce ma fac?"
Broscuta s-a gandit si s-a gandit. Stia ca trebuie sa mearga la grota Leului. Dar daca se ducea fara mancare, el ar fi inghitit-o pe ea in loc.
Intr-un final i-a venit o idee. "Stiu," si-a zis ea. "Il voi pacali pe domnul Leu asa de rau incat va uita complet de acest mic dejun". Si hop, hop, hop a plecat spre grota Leului.
Leul statea la intrare si astepta. "Ai intarziat, Broscuto," a racnit el. "Si unde-mi este mancarea?"
"Vai, domnule Leu, un lucru teribil mi s-a intimplat," a spus Broscuta. "Cind am plecat dimineata de la balta, un alt leu a sarit la mine si mi-a luat mancarea pe care ti-o aduceam."
"Cum?" a racnit Leul. "Un alt leu in padure?"
"Oh, da," a spus Broscuta. "Are ochii mari si galbeni, coama bogata si dinti ascutiti ca ai tai."
Leul a sarit in picioare. "Du-ma imediat la balta ta Broscuta," i-a ordonat el. "Am sa gasesc acel leu si am sa-l alung!"
Si hop, hop, hop inapoi spre balta a plecat Broscuta cu Leul in urma ei.
Cand au ajuns, Broscuta s-a prefacut ca se uita in toate partile. "Nu vad acel leu niciunde," a zis ea. "Probabil se ascunde pe fundul baltii."
Leul s-a uitat jos in apa. Si a vazut in ea fata unui leu exact ca el, care il privea. Avea ochii mari si galbeni, coama bogata si dinti ascutiti ca si ai lui.
Bineanteles ca Leul se vedea reflectat in apa, dar el nu stia de asta. A sarit la fata care-l privea PLEOSC! si a nimerit exact in mijlocul baltii!
Ah, cat de prost s-a simtit Leul. "Nu este nici un alt leu in balta!" a strigat el. "Am fost pacalit!" Era asa de rusinat incat a iesit din apa si a luat-o la fuga cat a putut de repede.
Broscuta era tare multumita de isprava ei. Pacaleala a functionat! Cu un zambet mare pe buze, s-a dus hop, hop, hop mai departe sa le povesteasca si celorlalte animale ca Leul a plecat si ca de acum incolo vor putea trai linistite.

XuletzHH is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2010, 19:12   #4
Fata din turn

Yasmine's Avatar

Send a message via Yahoo to Yasmine

Lipseste marmota din poveste
Disclaimer: By responding to my posts or threads you agree that everything I say may be construed as fact, and absolute, non-negotiable truth. A direct contradiction to any statements made by me constitutes as admittance of your own ignorance. Responding in any negative manner is admission that you are wrong and I am therefore right.
Yasmine is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules