| awp.rambase.ro - CS 1.6 AWP Only Discutii privind serverul RamBase AWP Only Server (awp.rambase.ro, CS 1.6), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.
Responsabili server: Don Corleon si QuoVadis. |
21-12-2007, 07:07
|
#876 | | Membru
|
Si eu l-am urmarit pe Hunter de cateva ori cat timp am jucat cu el. Si cat is eu de paranoic cand vine vorba de posibil codati, nu mi s-a parut a fi codat. Asta a fost cat am jucat eu. Nu stiu cum a fost cand a jucat cu Raven. Daca cumva Raven a gresit...? Asta e egal cu zero, toti gresim, e absolut normal si nu vad motiv de scandal. Eventual se scotea banul si gata.
Dar, Hunter, daca cineva ti-a facut un rau nu te duci la el acasa si te apuci sa acuzi, sa injuri sau sa te certi cu toti membrii familiei. Pur si simplu nu se face!!! Ca o iei si mai rau pe cocoasa. Modul tau de abordare a problemei a fost total gresit. Macar atata lucru sper ca ai invatat din tot taraboiul asta.
|
| |
21-12-2007, 08:31
|
#877 | | Zyklon B
|
Da, indiferent daca a jucat sau nu corect, pe forum are ban 10 zile. Asta ca sa invete ca nu e pe plantatia personala.
__________________ Mi-e dulce-amar-haios de tine,
De stilul clasic al minciunilor in proza,
De ganduri amagite-n odioase crime,
De furturi de cuvinte in ritmuri de psihoza.
Hai, vino-ncet si urma-mi calc-amar,
Ucide-mi pasii calm, cu al tau nume,
Arata-te-n splendorile de ieftin var
Si striga tare sa vuiasc-o lume:
Ca esti mai bun, mai drept, mai talentat,
Iar eu un scribe amarat, de timp uitat. |
| |
21-12-2007, 11:18
|
#878 | | Ceva High?!
Join Date: Jul 2007 Location: Inainte si prima pe stanga Age: 23
|
nu ma leg de nimeni dar intreb si eu ...hunter esti cumva neam cu pufa ?? 
Regards
21-12-2007, 14:06
|
#879 | | Membru
|
offtopic:
sau e chiar pufa?...  )...hai ca ai fost tare hitman
21-12-2007, 14:50
|
#880 | | Ceva High?!
Join Date: Jul 2007 Location: Inainte si prima pe stanga Age: 23
|  Hitman love Pufa
21-12-2007, 14:58
|
#881 | | All I do is supply a demand. ex. Rebel Kat
|
Ma bucur ca nu ia iesit banul oricum verific daca este asau nu si daca e cazul il adaug la loc si am rugamintea care il mai vede pe server sa ii dea ban direct suport eu consecintele!
|
| |
21-12-2007, 15:05
|
#882 | | Domnul Terente-Competitionarul
|
Sigur e PuFa  (sau cel putin neam)
am citi toata vanzoleala si pana la urma ... ce s-a intamplat .... s-a contrazis singur ... si se certa cu :-? nimeni....
brava hunter.
PS. Regards
__________________ |
| |
22-12-2007, 13:26
|
#883 | | ex. Hitsugaya Toushirou
|
am si eu o intrebare
ultima data cnd am intrat pe servar aveam admin insane lvl si azi cand am intrat am obs ca am lvl imortal?!?!?!
de ce?
| |
22-12-2007, 15:03
|
#884 | | Sniper from Heaven
|
pai s-au modificat rangurile la admini...  ... sau... de cand nu ai mai fost?  ... s-au mai facut promovari/demote-uri in functie de activitate
22-12-2007, 15:19
|
#885 | | All I do is supply a demand. ex. Rebel Kat
| |
| |
23-12-2007, 11:57
|
#886 | | ex. Hitsugaya Toushirou
|
bine man ms
las ca imi rezolv netu la camin si o sa intru dupaia mai mult
ghinionu meu ca nu am putut intra, da sta este.
| |
23-12-2007, 14:39
|
#887 | | Forum Moderator
| Quote:
Originally Posted by gandac bine man ms
las ca imi rezolv netu la camin si o sa intru dupaia mai mult
ghinionu meu ca nu am putut intra, da sta este.  | gandac nu fi trist...trebuia sa anunti totusi ca ai probleme...eu una n-am stiut.
|
| |
24-12-2007, 10:59
|
#888 | | ex. Hitsugaya Toushirou
|
eu i-am spus lui bogdan si a spus ca nu e nici o problema si acuma
si scuze ca nu team anuntat da asta a fost inainte de a veni tu sa ai grija de noi  , si am uitat.
| |
24-12-2007, 16:15
|
#889 | | All I do is supply a demand. ex. Rebel Kat
|
Gandace soory la cate au fot prin capu meu mio fi scapat!
Hai ca vedem ce putem face!
LE: te rog sa am contactezi cat de urgent!!
Last edited by Don Corleon; 24-12-2007 at 17:01.
|
| |
25-12-2007, 02:20
|
#890 | | Incepator
|
Ok  .. as avea o mica reclamatie .. nu mi se pare corect sa primesc ban .. pt ca .. nu trag in joc ok am intrat pe servar si aveam chef doar sa ma prostesc .. dar nu incurcam pe nimeni putea sa ma omoare oricare ... eu nici nu trageam .. da deci nu stricam nimic practic .. nu vreau sa ma laud sau chesti aveam chef sa fac ceva .. si am zis sa joc un cstrike chiar daca practic nu aveam chef .. dar joc de atatea ani .. ca nici cand nu am chef .. tot asta fac .. vin noaptea baut sau ceva .. pe la 3 noaptea nu am altcv de facut ... problema e alta am vro 70 de ore pe pe servar(vostru) iar steamu asta este relativ nou daca ati pune id-uriel de steam precedente as avea mult mai multe ... mie nu mi se pare corect si mi se pare bataie de joc in primu rand am zis cuvantul drq .. si am fost amenintat ca nu vorbesc frumos .. frate sunt satanist avetii ceva impotriva nu cred in d-zeu sau Diavol .. drept urmare drq este un cuvant .. lipsit de substanta pt mine .. iar satan inseamna opus ... in orce conceptie satanista bine nu sunt aici .. sa va spun eu astea .. dar mi se pare .. o mare tampenie adica eu user fidel joc mereu astea si odata ma prostesc ca asa am eu chef ... dar nu stric buna circulatie a servarului si iau ban .... pai asta e bataie de joc ..c conteaza cum joc sau daca joc la ora aia nici nu puteai sa zici .. ca ocup vre un slot. .ca la 3 noaptea daca sunt 8 playerii e bine .. ok .. nu eixtsa in regulamentul jucatorului ca nu am voie sa ma sinucid .. sau sa ma prostesc pt asa ceva nu se da ban .. slay poate ca tot aia e .. mi e greu sa nu cred ca nu am dreptate dar e bataie de joc .... admini astea care sufera .. . si nu isi fac atributile .. care le au si nu in plus trebuie sa se asigura ca nu exista playerii care triseaza sau alte lucruii legate de lag sau limbaj ... dar asta e prea de tot sa zicem ca jucam de ieri cs .. si nu stiam nimic pt astea iau ban ... suntetii penibili .... eu am jucat cu nicurile Azrael sau Vampire ... si am jucat destul de des nu cred ca sunt admini care sa nu ma fi vazut in fine ... BATAIE de joc .. si mai sunt si jignit de admin ,... "dute si culcate" de para sunt ultimu bosketar si alte chestii deastea ... counter strikeul este doar un joc .. nu trebuie sa am eu un nivel de skill ca sa pot sa joc .... probabil consideratii ca nu am dreptate ... ok .. dar astea am vrut sa demonstrez .. cs-ul nu este ca sa fi profesionist .. nu este ca sa fi cel mai "tare" .. este doar pt a omorat timpu si amuzament daca eu asa ma distrez treaba mea |
| |
25-12-2007, 06:08
|
#891 | | Membru
|
ce pot sa-ti spun...faza cu vii baut pe la 3 ..e chiar naspa ...eu vin pe la 7  oricum nu cred ca ai primit ban degeaba..ca ai pronuntat cuvantul draq...nu mi se pare un motiv intemeiat sa primesti ban...dar sa pronunti cunvatul draq in ajunul craciunului chiar mi se pare...si te asigur ca nici un admin de pe server "nu sufera" ...eu poate ca da ..ce pot sa-ti mai spun...craciun fericit si tie
Maybe I was just too weak to let it show
Maybe I was just too stubborn to say "No"
But whatever the case I can't take it no more
|
| |
25-12-2007, 09:33
|
#892 | | All I do is supply a demand. ex. Rebel Kat
|
Deci azrael in primul rand lumnea din cate am vazut eu prin loguri sa luat de tine pentru faptul ca stateau dupa tine ca sa se termine runda! Faza care sincer deranjeaza pe oricine!
Banul a fost doar pe 60 de minute si a fost bine meritat dupa aprerea mea... pe serv la ora respectiva erau cel putin 2 admini care nus de ieri de azi pe serverele R@M - ma refer la Parazyto si Superstar admini pe care ii respect si nu ma indoiesc de deciziile lor - pe alnaga ei mai erau si altii (care sa nu se supere pe mine dar mai au de castigat incredere pana sa nu le contest deciziile sub nici o forma  ) Para si Super te-au atentionat ca incurci jocul dar tu nai bata de seama ba chiar mai mult ai inceput sa vb chair urat dupa parerea mea si a multora... tine minte ca e Craciunul si totusi!... Ai luat gag de la server pentru limbaj si ai continuat disputa pe chatul adminilor (adica le trimiteai mesaje doar adminilor) aici ai venit cu o replica pentru care eu unu te luam cu ban direct pe vreo 2 saptamani... deci nush ce varsta ai dar sincer poate sa fie orice persoana mai mare sau mai mica decat mine... cand am ia cu bai c**ie imi sare tzandra.... A urmat un slay pentru ca lumea statea dupa tine si apoi un BAN de 60 de minute care mi se apre minuscul!
Deci reclamatia ta e 0 pentru mine... Nu poti spune ca nu ai incurcat jocul atat timp cat lumea statea dupa tine ca sa te joci tu dea nush ce.... Cand ai chef de dintrastea fati un serv aruncate acolo fa ce vrea muschii tai... tre sa intelegi ca din moment ce esti pe un server public nu poti tine jocul in loc pentru toti doar din simplul motiv ca tu ai keff de paranghelie...
Banul a iesit automat deci nu se mai pune problema asta (am remarcat ca pe al 4 ai intrat iar pe server deci sigur a iesit)... si sincer incearca sa te gandesti si la partenerii de joc care sunt pe server cant ii tii in loc pentru ca tu ai alte ganduri..
Sper ca ai inteles ce tiam povestit pacile.. Sarbatori Fericite!... Si gandestete si la altii nu numai la tine!
|
| |
25-12-2007, 12:29
|
#893 | | fun.rambase.ro
| Azrael, cand am zis ca ocupi slot degeaba nu ma refeream la un slot pe server ci la slotul din echipa. Eram putini jucatori si iti pot da un exemplu simplu: echipa CT era alcatuita din 6 oameni, iar T era alcatuita din 4 + tine (care nu aveai nicio treaba cu jocul). Aici apare automat un dezechilibru, fapt pt care ti-am si dat slay atunci, si urma sa-ti dau eu personal ban. Totul a inceput pe harta awp4one, cand pur si simplu de plictiseala ai inceput sa te sinucizi aruncandu-te dp acel turn. Daca tu crezi ca e distractiv, fa un server pe lan si arunca-te pana te saturi, insa pe un server public strici cursivitatea si echilibrul jocului. Eu unul nu vreau sa joc in echipa sau contra unor playeri AFK sau care isi dau kill. La un moment dat devine chiar enervant. Iar faptul ca te-am avertizat pt felul in care mi te adresai pe chat dupa ce ai luat acel gag, nu are nicio legatura, nu vad dc reclami acest lucru. Te-am avertizat in scris pt ca nu e frumos sa te adresezi asa, insa nu ti-am dat kick sau alte chestii. Apoi cand s-a schimbat harta, pe awp_dust, ai inceput sa-ti continui treaba inceputa pe harta precedenta. Eu te-am avertizat de nenumarate randuri sa incetezi si sa joci ca lumea daca joci. Deveneai deja enervant si cred ca stii si tu ca nu a fost bine ce ai facut. Pace.
__________________ Parcă citesc din stele,
Ce îţi mai plac manele.
Sunt sotto că hip-hop-ul o să-ţi placă...
Când o să vrei să-l asculţi, el o să tacă. |
| |
25-12-2007, 13:02
|
#894 | | Incepator
|
Eu inteleg tot ce zicetii pana la un punct ... mi e greu sa cred ca stateau neapart dupa mine eu chiar ma plimbam pe harta si eram .. usor de omorat ... sa nu spun ca altii stau dupa o cutie .. cu tinta si asteapta de iti vine rau dupa aia stai ... nu dupa mine .. acum problema cu dezechilibrul echipelor .... nici nu potii sa zici vre-o data ca e un echilibru al echipelor pt ca aici sunt prea multe cauze care infuluenteaza .. acest inexistent echilibru daca chiar vroiatii sa fie un relativ echilibru era bagat ptb sau in gen
Acum sunt recunoscator .. ca va-ti uitat prin logurii .. si in ati putut vedea ca nu am mintit cu nimic .. iar gag am luat pt plm ... care nu este injuratura mi se pare .. cea mai mare tampenie ca plm sa fie .. pe lista de cuvinte pt care se i-a gag ... la inceput nu era .. nu stiu ce "destept" la bagat ... dar ii spun acelui destept ca plm .. nu este sub nici o forma jignire sau injuratura si ca ea se foloseste ca jignire sau injuratura .. maxmim 10/100 ... daca pe mine ma intreaba un prieten ce ai fc la examen sau nuj c ... o sa ii raspund "plm frate" ... am zeci daca nu sute de prietenii .. care folosesc plm ca semn de punctuatie
Iar despre cuvantul dreaq .. sa nu vorbim ... ca mie ca va fi o discutie epocala in care apoteotic eu voi ... iesi .. si nu pt ca are vro importanta pt mine .. din alte motive .... eu cred sincer ca ar trebuii sa revizuitii .. lista cu injuraturi  ... si sa analizatii corect care e si care nu este  .. pt ca sa stitii .. ca jignirile cele mai dure .. nu contin vorbe triviale ... alea sunt cele care te fac sa suferii cel mai rau si nu o spun neparat din proprie exeperienta .. dar stiu cum sa fac un om sa sufere  ....
|
| |
25-12-2007, 13:47
|
#895 | | Forum Moderator
|
@ Azrael-sub7 nu mai comenta aiurea, daca continui sa prestezi la fel pe server vei avea ban si pe steam id si pe ip ca sa le rezolvam pe aman2.
Daca intrii sa joci, nu inseamna ca toata lumea trebuie sa iti tolereze comportamentul de 'n00b'.
|
| |
25-12-2007, 13:54
|
#896 | | Sniper from Heaven
|
Gresit
A luat slay de la para..... apoi a luat si kick de la mine... in mesajul de kick scria clar sa joace cs cum trebuie.... a continuat cu prosteala.... i-am dat ban temporar...
PS: nu erai tocmai usor de omorat, pt ca era Tero.... de obicei CT sunt aia care stau in banca lor si asteapta sa ataci.... cand o sa joci k lumea... atunci sa comentezi pt chestii de genul asta... pana atunci... Sarbatori Fericite
PS 2: Vezi ca "desteptul" ala de care zici tu e wolf  ... ai o bila neagra
Later Edit: Quote:
Originally Posted by mrs ce pot sa-ti spun...faza cu vii baut pe la 3 ..e chiar naspa ...eu vin pe la 7  oricum nu cred ca ai primit ban degeaba..ca ai pronuntat cuvantul draq...nu mi se pare un motiv intemeiat sa primesti ban...dar sa pronunti cunvatul draq in ajunul craciunului chiar mi se pare...si te asigur ca nici un admin de pe server "nu sufera" ...eu poate ca da ..ce pot sa-ti mai spun...craciun fericit si tie | Buh... adica... profesionistule ! care esti!  .... bine ca duci tu pana la 7 dimineatza cu bautu`.... ne-ai scos  ..
Si eu intrasem pe sv dupa ce am stat la povesti si la un vin cu niste prieteni mai apropiati... nici eu nu prea aveam chef incredibil de joc... dar oricum.... daca intru sa joc... joc..  ... deci nu e o scuza...
App.... mrs.. suferindule! ... mai ia o gura de vin si treci pe sv sa-ti dau o lama sa nu mai suferi
chchchch
Era sa uit: Azrael... nu ma intereseaza ce fel de semne de punctuatie folosesc prietenii tai  ... o injuratura... chiar daca e abreviata... ramane tot injuratura... regulile serverului sunt clare si sunt aceleasi pt toata lumea ... nu esti in masura sa le contesti tu.
Last edited by Superstar; 25-12-2007 at 14:06.
|
| |
25-12-2007, 14:06
|
#897 | | Incepator
|
Azrael, parerea mea e k aceasta reclamatzie a ta e degeaba pt k dupa cum a vazut shi motanelul tu o cautai cu lumanarea  . Pe awp4one nu ai primit nici gag nici nimic in ciuda faptului k incepuseshi sa ne jigneshti chiar dak noi nu vorbeam cu tn. Ca sa spun asha mai bn primeai ban pe awp4one k chiar intreceai masura shi chiar imi pare rau k un jucator cu experientza (cred) k tn sa faca astfel de lucruri stupide 
In legatura cu cuvantul "plm" shi eu il folosesc cu prietenii in discutzii dar totushi il consider un cuvant obscen spre deosebire de tn 
Iar cel ce a pus acel cuvant in lista cu gaguri a facut-o cu un scop  ca limbajul sa fie cat se poate de civilizat. awp.rambase.ro e un srv in care trebuie sa itzi demonstrezi skillul shi alte lucruri ce tzin de joc nu sa aratzi cat de necivilizat potzi fi spunand fel de fel de injurii. Sarbatori fericite shi mai gandeshte-te
__________________ BuiLT [4] The KilL ^_- |
| |
25-12-2007, 14:30
|
#898 | | All I do is supply a demand. ex. Rebel Kat
|
Gata all e Craciunu puneti punct! Nu are rost sa mai purtam aceasta discutie...
Hai sa ne vedem de petreceri si iubite,de parinti, apropiati... etc...
|
| |
25-12-2007, 14:44
|
#899 | | Incepator
|
Desi ... m am uitat peste Postarile care le am facut si am vazut ca sunt scrise in romana si relativ corecte din punct de vedere gramatical .. ma uimeste faptul ca raspundetii total pe dinafara .. si imi creatii o impresie .. care are legatura cu limba romana ...
Pana acum nu a reusit nimeni .. sa imi explice clar ... care e durerea daca eu ma omor pe un servar public la 3 noapte .. m am omorat si cu kill de cel putin 5 ori .. si asta direct la inceputul rundei .. nu mai aberatii .. ca am stricat cursivitatea jocului sau etc .. ca e clar ca nu este adevarat .. oricum .. e ceva care va deranjeaza ... dar intrebarea este ce ? .. e dreptul meu sa imi pierd timpul .. mai ales ca este un servar public .. pe care in mod normal cand e vorba de joc potii sa joci cum vrei ..
Pe de alta parte am fost aici .. pe forum caracterizat ... si ca n00b .. foarte bine ... e clar ... ai dreptate .. nu am chef sa ma cobor .... pana acolo jos la tine .. defapt nici nu era problema ta nu stiu dc te ai bagat ......
Voi uitatii .. ca cs-ul este un joc si ca orce .. joc .. potii sa te distrezi si omarandu-te .... eu am inceput .. sa joc jocuri de acum vro 10-11 ani .. si sincer nu vreau sa enumar nimic pt ca ar parea deplasat .. si oricum ar da erroare de mysql .. ca am depasit cele 65535 de caractere atat cat permite field-ul text pt posturi  ..
Da e adevarat am facut ceva .. deplasat .. dar in limitele regulilor ...
si aveam tot dreptul s-o fac atunci sau acum
Exact superstar ... deci eu daca zic "plm" te simtii jignit ... nu ? ... Unde e injuratura ca eu nu o vad .. asta ca sa nu mai zic ca nu cred ca o sa gasesti in dex grupul de litere "plm" afiliat uneii definitii ... din punct de vedere lingvistic .. nici nu exista ... ( si nu confunda abreviera ... pt ca majoritatea abrevierilor sunt unanime si se gasesc si in dex sau in doom .. aprobate de academia Romana ... )
Desi se stie ca un ofidian are o inteligenta foarte scazuta dupa ce am vizitat forumul asta o sa imi pun niste semne de intrebare
A Ps .. asta cu sarbatori fericite lasati-o mai moale .. ca deja suna a injuratura  ... sunt de parare ca nu trebuie sa imi uratii mie nimic .. putetii sa le pastratii  .
...
Last edited by Azrael-sub7; 25-12-2007 at 15:06.
|
| |
25-12-2007, 15:27
|
#900 | | Forum Moderator
|
@ Azrael-sub7
Cand vine vorba de serverul asta este treaba mea. Cand vine unul ca tine si se comporta aidoma pe server iar e treaba mea. Cand comentezi aiurea pe forum iar este treaba mea.
In concluzie, mai strici jocul ai ban. Fara discutii!
|
| |
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +2. The time now is 02:34. |