| awp.rambase.ro - CS 1.6 AWP Only Discutii privind serverul RamBase AWP Only Server (awp.rambase.ro, CS 1.6), anunturi, reclamatii, cereri de admin, raportare codati sau cereri unban.
Responsabili server: Don Corleon si QuoVadis. |
19-12-2007, 11:37
|
#851 | | Ceva High?!
Join Date: Jul 2007 Location: Inainte si prima pe stanga Age: 23
|
mi se pare destul de ciudat k un "pgl-ist" k tn sa nu aibe un amarat de steam...cat pentru restul "incepatorilor" GL & HF
19-12-2007, 12:32
|
#852 | | dm.rambase.ro
|
Nu mai are rost sa ne certam va doresc sarbatori fericite la toti si ne vedem pe sv cand o sa-mi instalez steamul ca mi-am formatat hardul |
| |
19-12-2007, 14:26
|
#853 | | Membru
| Quote:
Originally Posted by Hector[AA] Gresit
Daca omu a luat ban si tu ai SS cu el , abia astept sa le vad  | Nu am SS,ca nu cred ca merita sa faci SS atunci cand din pentru unii pereti nu mai sunt...
|
| |
19-12-2007, 15:02
|
#854 | | God of R@m
|
Daca stau sa ma gandesc bine nu cred ca majoritatea dintre cei care posteaza aici aveau steam acum 1 an pe vremea asta .
NU mai veniti cu posturi de genu steam-ul de scapa de griji , etc .
Cu sau fara steam toti userii merita un amarat de SS .
Nu stiam ca a devenit asa o mare problema sa faci un SS mai ales ca aveti aceasta posibilitate . Quote:
Originally Posted by Raven Nu am SS,ca nu cred ca merita sa faci SS atunci cand din pentru unii pereti nu mai sunt... | Merita sa faci SS , mai ales ca toti suntem oameni si ne putem insela .
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Last edited by Don Corleon; 19-12-2007 at 17:37.
|
| |
19-12-2007, 15:25
|
#855 | | Membru
|
Probabil daca ar fi fost oricare in locul meu i-ar fi dat ban fara discutie,nu discut,nu vreau sa intru in amanunte,nu pentru ca as vrea sa ascund ceva ci prin simplu fapt ca stiu ce fac si imi respect deciziile,stiu ca acum o sa vina iar altii sa spuna "ba da nu ai zis si de mine ca eram codat?",da dar una e sa ai dubii si alta e sa fii sigur.De acum nu mai dau ban celor fara steam chiar daca au cheat,nici daca fac SS sau demo,asta pentru ca nu se respecta anumite decizii luate de catre unii admini si ma vad in situatia de a spune la ce mai sunt bune adminele daca nu poti lua decizii decat pe forum cu demouri si screenuri.Ar fi trebuit sa se faca niste admine cu acces doar la changemap,balance si kick doar pentru cei cu latency.Daca imi respectati decizia si o sa credeti in banul dat de mine,e bine,daca nu tot la fel,ii puteti scoate banul pe motiv ca nu am pus SS-urile pe forum si cu asta inchei discutia mea de pe forum,chiar am zis sa nu ma postez dar mi-a dat motiv acest ban,acum nu o sa mai dau ban ca sa nu mai am motive nici sa postez aici.
P.S. ....a si inca ceva,eu am cerut sa mi se scoata adminul in nenumarate randuri,nu sa putut,se poate da demote pentru asa zisul "ban" sau chiar stergerea lui daca credeti ca a mea competenta nu ajuta cu nimic serverul ba dimpotriva numele meu va face de rusine..
|
| |
19-12-2007, 16:57
|
#856 | | God of R@m
|
Asta e din ciclul eu imi iau jucariile si plec ca m-ati suparat ?
Nu asa se face treaba Ravene , nu e vb ca iti contesta cineva decizia .
Eu personal nu te cunosc si nu am nimic cu tine , incearca sa vezi in posturile mele un sfat nu o critica .
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
|
| |
19-12-2007, 17:39
|
#857 | | All I do is supply a demand. ex. Rebel Kat
|
@ Raven man o sa primesti o promovare mai degraba decat un demote  Asa ca de incurajare |
| |
19-12-2007, 18:20
|
#858 | | Membru
| Quote:
Originally Posted by dorna Hunter-Digital nu are steam deci chiar nu trebuie bagat in seama si va rog sa nu mai raspundeti la playerii fara steam | pai in situatia asta, serverul ar trebui sa fie STEAM-ONLY (cum a si fost
o scurta perioada de timp) Quote:
Originally Posted by Hector[AA] Daca stau sa ma gandesc bine nu cred ca majoritatea dintre cei care posteaza aici aveau steam acum 1 an pe vremea asta .
NU mai veniti cu posturi de genu steam-ul de scapa de griji , etc .
Cu sau fara steam toti userii merita un amarat de SS .
Nu stiam ca a devenit asa o mare problema sa faci un SS mai ales ca aveti aceasta posibilitate .
Merita sa faci SS , mai ales ca toti suntem oameni si ne putem insela . | Ma bucura faptul sa vad ca pt macar o persoana, e klar ce tre` sa faci in cazu` unui "non`steamer" 
La fel ar trebui sa faca si restu`: pai frate, cand un oarecare e codat pe fatza, fiind el si fara steam, nu`tzi fie lene sa faci un demo/ss ca de aia esti admin, in plus daca "nesimtzitu" (codatu) vine sa te reclame pe forum, tu ai dovada ca`tzi aduce acuzatii nefondate. Quote:
Originally Posted by Motan Rebel @ Raven man o sa primesti o promovare mai degraba decat un demote  Asa ca de incurajare  | Rebel, un sfat daca`mi permitzi: gandeste`te de 3x inainte sa postezi. (nu o lua ca o ofensa, jignire...alea alea, e doar un sfat bun de urmat)
Aviz amatorilor de a da ban "codatilor fara steam"...am o "problema cu steam`u" chch, deci am sa joc in seara/noaptea asta "steamlees&undercover"...nu uitatzi sa`mi facetzi un demo inainte sa`mi "trimitetzi"  un ban 
Sa fiti iubite!
__________________ BooGI3 m4N a.k.a. B m4N ^ inCOMParabil (Nick Pus De Caterinca) |
| |
19-12-2007, 18:42
|
#859 | | All I do is supply a demand. ex. Rebel Kat
|
Nici o suparare man! Eu ma oftic pe alte kestii nu pe sfaturi sau sugestii  !
|
| |
20-12-2007, 07:35
|
#860 | | Incepator
|
Cei care mi-au zis: Quote: |
@ Hunter-Digital cred ca esti de acord cu mine ca un cont de steam iti aduce mai multe privilegii pe serverele rambase
| deci asta iar e pura nesimtire
bine fratilor, POATE candva in viitor o-i lua si eu steam daca cumva gasesc jocul asta relaxant (ceea ce nu e... ) si o sa vedem atunci...
si raven, tu esti incepatorul eh ?  bv omule, daca erai admin la mine pe server acuma admin numai aveai  ca nu te-ai uitat pe mine nici-o secunda, te-am luat prin spate pe awp_dunes gata ban, asta este nesimtire sau prea mult n00bism.... Daca aceste servere se dau mare ca sunt cu steam si etc blabla macar puneti-va admini calumea, si metode calumea, cum ar fi screenshot, nu incepatorii astia care dau ban ca ii iau prin spate Quote:
Originally Posted by BooGI3 m4N La fel ar trebui sa faca si restu`: pai frate, cand un oarecare e codat pe fatza, fiind el si fara steam, nu`tzi fie lene sa faci un demo/ss ca de aia esti admin, in plus daca "nesimtzitu" (codatu) vine sa te reclame pe forum, tu ai dovada ca`tzi aduce acuzatii nefondate. | BooGIE, nu ai fost de fata.... am zis... L-AM LUAT IN PANA MEA PRIN SPATE, CE PANA MEA COD MAI E SI ALA ?
Si as fi intrat ziua DAR IMI DA KICK din cauza aburilor vostrii, si plus de asta sunt deraiat cu somnul si... long story, dar daca as fi fost codat NU M-AS MAI CHINUI ATAT SA DOVEDESC CA NU SUNT, oameni stresati ce sunteti, e clar sunteti obsedati .... non-steam = codat  da bagati in pana mea toate serverele pe steam only si lasati-ma in pace... NESIMTITILOR ! suferiti de steam si lasati-ne pe noi astia care jucam de placere in pace cu suferinta voastra de steam, bagati serverele pe steam only si gata ! . < punct !, numai comentati ca nu are rost |
| |
20-12-2007, 07:39
|
#861 | | Incepator vechi
|
mare e gradina.....!
20-12-2007, 09:35
|
#862 | | All I do is supply a demand. ex. Rebel Kat
|
Mmmmda sa indrazneasca unu sa ii scoata banu!
@ Arwen sau alt moderator care se mai uita pacile va rog un ban de cateva zile domnisorului Hunter-Digital poate mai invata sa se comporte!
Apropo in "pana noastra" paote mai repeti si tu clasa intai si a doua sa mai inveti cateva cuvinte!
Last edited by Don Corleon; 20-12-2007 at 09:46.
|
| |
20-12-2007, 09:40
|
#863 | | Forum Moderator
|
@Hunter-Digital eu ti-am spus care este solutia. Daca intr-adevar vrei sa joci aici atunci vei da 20 lei cat este steamul.
P.S. si da ne-am nascut niste suferinte
|
| |
20-12-2007, 10:45
|
#864 | | Ceva High?!
Join Date: Jul 2007 Location: Inainte si prima pe stanga Age: 23
|
mr hunter... eu unul chiar rog unul dintre moderatorii forumului sa te baneze...tzin sa precizez k joaca pe acest server este un privilegiu si nu un drept...daca nu iti convin regulile, respectiv adminii de pe acest server noi nu te retinem...app te rog sa iti rezervi acest limbaj pentru forumul pe care nu cred k il ai la serverul tau de lan, pt k la noi pe acilea sha nu este vazut "calumea" cineva de 17 ani care isi permite sa vb in felul asta cu altii mult mai mari si mai mult k sigur cu un pachet de cunostinte mult mai tzapan...asa k te rog eu frumos sa iti vezi de srv tau ...
20-12-2007, 11:21
|
#865 | | Sniper from Heaven
| Quote:
Originally Posted by Hunter-Digital
bine fratilor, POATE candva in viitor o-i lua si eu steam daca cumva gasesc jocul asta relaxant (ceea ce nu e... ) si o sa vedem atunci...
... oameni stresati ce sunteti, e clar sunteti obsedati .... non-steam = codat  da bagati in pana mea toate serverele pe steam only si lasati-ma in pace... NESIMTITILOR ! suferiti de steam si lasati-ne pe noi astia care jucam de placere in pace cu suferinta voastra de steam, bagati serverele pe steam only si gata ! . < punct !, numai comentati ca nu are rost  | nu cumva te contrazici singur? Zici ca nu e relaxant si totusi joci de placere. Daca joci CS de cel putin 1 an, sau 2... puteai sa pun 1 RON/luna deoparte pana acum... nu e nici macar un pachet de tigari sau un suc... sau o bere... sau ce vrei tu... si iti luai steam... stii f bine ca update-urile la steam apar destul de des... te mai scapa de batai de cap si poti sa joci pe mai multe servere... e un avantaj imens pe care il obtii cu atat de putin... Quote:
Originally Posted by Hunter-Digital Daca aceste servere se dau mare ca sunt cu steam si etc blabla macar puneti-va admini calumea, si metode calumea, cum ar fi screenshot, nu incepatorii astia care dau ban ca ii iau prin spate | metode sunt, dar nu pt toti inaptii si trisorii... metodele sunt utilizate pt cei care merita respectul cuvenit pt faptul ca joaca pe server. Astia fiind jucatorii cu steam.
PS: vrei sa faci o proba? .... iti trimit pe cineva care joaca pe fata cu codurile si te pun sa ii faci 50 de SS-uri unu` dupa altu` sa vezi ca nu apare nimic suspect in SS? 
Noi suntem constienti ca un SS nu te ajuta cu nimic, pt ca sunt destule cheat-uri care stiu sa ascunda ceea ce e in plus atunci cand se declanseaza comanda de SS  ... de-aia se foloseste varianta cu DEMO, dar DOAR PT CEI CU STEAM. Un jucator fara steam nu poate sa joace prea mult pe sv.... nu ne intereseaza jucatorii astia... mai ales daca sunt si cheateri.... o zi placuta si bafta cu serveru` tau.., nu mai fa scandal aici ca nu rezolvi nimic.
PS: vezi ca inca nu s-a luat nimeni de tine sa te insulte cum o faci tu... ai grija cum vb... sincer, daca asa vb si pe server... probabil ca eu ti-as fi dat ban si pt asta... nu neaparat pt coduri... deci... "zboara, puiule ! zboara ! ! ! "
20-12-2007, 11:35
|
#866 | | Incepator vechi
| Quote:
Originally Posted by Hunter-Digital da bagati in pana mea toate serverele pe steam only si lasati-ma in pace... |
asta e cea mai tare! intra la bula "playerului fara steam"
20-12-2007, 12:20
|
#867 | | Incepator
| Quote:
Originally Posted by Hunter-Digital ....... e clar sunteti obsedati .... non-steam = codat  da bagati......... | 1.tu ai nonsteam sau pacsteam?????
2.non-steam = codat ....si eu am trecut prin asta de nX
sti care-i problema ..codat potzi fi si pe nonsteam si pe steam/pacsteam (+ip dinamic) doar ca banul pe steam id nu-i tot una cu banul pe ip ( ip dinamic) sper ca intelegi ce-ti spun....ref. la "abuzurile adminilor" si eu mi-am luat ieri 1 kick (d.p.m.d.v fara motiv..fiind pt prima data pe srv) dar am dat reconect + un "OK" "am inteles" si gata.....simplu NU?!!!
eu iti recomand un steam cu licentza... joaca pe cateva din srv din tara comparabile cu rambase1.... si apoi sa-ti dai cu parerea ... (sa-ti iei ca mine ban permanent pe steam only dupa 3 min de joc (motiv 2 hs 1 admin+1 player) pe un mare srv de pglisti din ro si mai vb.)
|
| |
20-12-2007, 12:33
|
#868 | | God of R@m
|
@ Hunter Digital - Chiar daca ai fost nedreptatit limbajul te face sa pari vinovat , incearca sa te exprimi corect si sa vb politicos daca vrei sa fii ascultat .
In ceea ce priveste banul pe care l-a primit eu propun ridicarea lui .
Daca intradevar a jucat codat o sa o mai faca si alta data iar daca nu a jucat codat atunci banul este nemeritat .
|
| |
20-12-2007, 15:03
|
#869 | | All I do is supply a demand. ex. Rebel Kat
|
Banul a fost scos dar la urmatoarea abatere iti dedic unul permanet fara drept de contestatie... asta pentru faptul ca dai dovada de lipsa de respect!
|
| |
20-12-2007, 15:15
|
#870 | | Sniper from Heaven
| Quote:
Originally Posted by Hector[AA] @ Hunter Digital - Chiar daca ai fost nedreptatit limbajul te face sa pari vinovat , incearca sa te exprimi corect si sa vb politicos daca vrei sa fii ascultat .
Daca intradevar a jucat codat o sa o mai faca si alta data iar daca nu a jucat codat atunci banul este nemeritat . | eu propun ca la primul gag care il ia de la server sa primeasca bonus ban permanent
Daca vrea sa joace in continuare... nu trebuie sa aiba o atitudine exemplara pe server... ci mai mult de atat... una perfecta. Orice abatere se considera sfidare la adresa adminilor si jignire directa. Citeste inca 1 data post-ul lui in care face aici pe forum toti adminii de pe awp niste incompetenti si restu` modalitatilor de exprimare pe care le foloseste la adresa adminilor (avand in vedere ca i s-a propus si ban pe forum, nu vad ideea de a-i scoate si ban de pe sv... in fine... treaba voastra... eu daca l-am prins ca a injurat macar... tay tay)
Doar si-asa unii de p`aici tot sustin ca fac abuz de admin... de ce sa-mi dezamagesc fanii?
Later Edit: la replica Quote: |
@ Hunter-Digital cred ca esti de acord cu mine ca un cont de steam iti aduce mai multe privilegii pe serverele rambase
| ai raspuns : Quote:
Originally Posted by Hunter-Digital deci asta iar e pura nesimtire  | Vezi ca te-ai luat de sefa... pt asta ai o bila MARE NEAGRA de la mine
Last edited by Superstar; 20-12-2007 at 15:25.
|
| |
20-12-2007, 18:32
|
#871 | | Membru
|
Pfaii..... 5 pagini de scandal pt nimic.... parca era faza aia ... cu steam'u si non-steamu' ... in fine nu ma bag ... da asta o fost un mare...  ... bafta ... atzi pierdut un admin bun .. pe sly!!! |
| |
20-12-2007, 18:47
|
#872 | | Zyklon B
|
Hunter ai un warn. Daca mai calci pe bec se lasa cu ban.
Sustinerea unui punct de vedere pe acest froum se face in functie de niste reguli pe care ai obligatia sa le respecti. Nu ma intereseaza daca esti sau nu de acord cu ele. Inainte sa ceri respecta, fa bine si respecta-ti interlocutorii.
Acest server are niste reguli, care de asemenea, daca iti convin, bine, daca nu, iarasi bine. Nu te tine nimeni cu forta.
__________________ Mi-e dulce-amar-haios de tine,
De stilul clasic al minciunilor in proza,
De ganduri amagite-n odioase crime,
De furturi de cuvinte in ritmuri de psihoza.
Hai, vino-ncet si urma-mi calc-amar,
Ucide-mi pasii calm, cu al tau nume,
Arata-te-n splendorile de ieftin var
Si striga tare sa vuiasc-o lume:
Ca esti mai bun, mai drept, mai talentat,
Iar eu un scribe amarat, de timp uitat. |
| |
21-12-2007, 00:35
|
#873 | | Incepator
| Quote:
Originally Posted by Motan Rebel Banul a fost scos dar la urmatoarea abatere iti dedic unul permanet fara drept de contestatie... asta pentru faptul ca dai dovada de lipsa de respect! | Banul la ce ? ca vad ca pe server is tot banned... sa inteleg ca am luat si mi s-a scos banul de pe site ?
Si daca era vb de srv... abatere la ce.... ca l-am luat prin spate  acuma numai am voie sa dau head cand il iau prin spate ?
Numai stau sa imi bat capu cu voi, v-am zis simplu, nu joc codat, nu imi pasa de aburii vostrii, nu am IP dinamic, nu sunt spam n00b ca sa va stric jocul, deci nu am problemele pentru care e facut steamul...
Serios, daca nu va pasa de jucatorii care nu au steam de ce ii mai lasati sa joace ? doar ca sa fie n00bi pe server ? ca numai aia raman pe langa cei cu steam, ca sa aiba cei cu steam pe ce sa faca fraguri sau nu inteleg ? oricum nici eu nu ma cred mare jucator, dar sa dea ban ca l-am luat prin spate asta e dovada de un admin...
Si vad ca voua nu va pasa de serverul asta, daca lasati asa admini  ca la fel procedeaza si la jucatorii cu steam, credeti ca s-a uitat daca am steam ? 2 secunde a fost de cand l-am luat si pana am luat ban, a avut el timp sa dea si status si amx/admin_ban hun 0 "wall" ? nu cred  dupa cum l-am vazut in joc nu prea era rapid de mana
Si cam atat, puteti sa-mi dati warn sau ce vreti pe site, eu am intrat sa va zic ce se intampla in server... ca jucatori nevinovati iau ban ca ia adminul prin spate head, da frate, deci daca nu ai steam nu ai voie sa ii iei head prin spate...
Si v-am zis, mai era un admin mai inainte de harta, il chema TheN, care el se vedea ca era admin
Si sincer, am vazut admini si la mine cum au facut, a venit un jucator pe site ca a luat ban fara motiv... (amx_ban la mine da automat un mic ss inainte de ban) si ce sa vad, ca unul il acuza, si el i-a zis sa-l lase in pace si adminul fara sa se uite sau ceva i-a dat ban, dupa care a zis ca ce ii zice lui sa taca... se credea si mare zeu ca avea impresia ca toti vorbesc cu el... toata asta am vazut cu ajutorul LOG-urilor, acel admin imediat a fost sco s din functii.
Plus ca daca as vedea un jucator ca zice ca a luat ban imediat fara nici-o dovada sau ca l-a luat pe admin, imediat ma duc in logs (daca as fi avut mai mult spatiu pe HDD as fi bagat HLTV sa se vada tot) si vad ce s-a intamplat, nu se procedeaza asa, totusi SUNTEM OAMENI, nu toti niste boti care jucam pentru rank, pe mine personal nici nu ma intereseaza rankul, eu doar vreau sa avansez putin in skill ca deja vad ca scad ca peste tot iau ban... si pe propiul server se trezeste cate un bot sa zica ca am wall cand ii vin prin spate si ii infig o lama... cam asa este si cu adminul vostru, il iau prin spate gata am wall
De-aci in jos sunt doar reply-uri la ce zice lumea ... sa raspund sa stie parerea mea... Quote:
Originally Posted by Arwen Hunter ai un warn. Daca mai calci pe bec se lasa cu ban.
Sustinerea unui punct de vedere pe acest froum se face in functie de niste reguli pe care ai obligatia sa le respecti. Nu ma intereseaza daca esti sau nu de acord cu ele. Inainte sa ceri respecta, fa bine si respecta-ti interlocutorii.
Acest server are niste reguli, care de asemenea, daca iti convin, bine, daca nu, iarasi bine. Nu te tine nimeni cu forta. | Am impresia ca sunteti turci... si un ditamai regulamentul in fata de nu vedeti de el... ce am incalcat ma rog ? ca toti membrii de pe acest site ma ia drept un cacat codat ? asta respect ? eu am venit frumos prima oara si am zis ca am luat ban pe fun, dupa care nooooo ca n-am steam ca asa scrie in regulament, dupa care ma uit la regulament si vad ca zice FARA EXCEPTII... asa dreptate pe voi... si totusi vorbesc frumos, altii v-ar injura din prima, si plus de asta daca as fi fost codat nu m-as mai obosi sa intru aci  as trece la urmatorul server si gata. Quote:
Originally Posted by Superstar ---- La tot ce ai zis inainte cat si : ------------------
PS: vezi ca inca nu s-a luat nimeni de tine sa te insulte cum o faci tu... ai grija cum vb... sincer, daca asa vb si pe server... probabil ca eu ti-as fi dat ban si pt asta... nu neaparat pt coduri... deci... "zboara, puiule ! zboara ! ! ! " | O da, vad ca ma provoci la duel de adminare sau ce ? vad ca ai experienta in coduri, eu nu am pentru ca singurul mod in care le-am vazut a fost in actiune la alti jucatori.
Plus ca eu nu folosesc numai poze ca dovezi si dastea, am si alte metode care dureaza cateva minute dar ii prind pana la urma
Oricum, una e sa se uite pe mine si sa zica ca-s codat dar alta e cum il iau head prin spate cand el statea si se uita sa imi dea imdiat ban, nici nu s-a terminat runda pac banned
@PS: faptul ca am luat acest ban asa l-am luat drept insulta si pe server nu zic nimic, tac si joc in liniste fara sa deranjez pe nimeni, dar daca vad astfel de chestii ma supar... Quote:
Originally Posted by Motan Rebel Apropo in "pana noastra" paote mai repeti si tu clasa intai si a doua sa mai inveti cateva cuvinte!
[/COLOR] | Da, la voi la facultate se zice "P**a mea" nu ? , "pana mea" e ca sa nu injur Quote:
Originally Posted by Hector[AA] @ Hunter Digital - Chiar daca ai fost nedreptatit limbajul te face sa pari vinovat , incearca sa te exprimi corect si sa vb politicos daca vrei sa fii ascultat .
Daca intradevar a jucat codat o sa o mai faca si alta data iar daca nu a jucat codat atunci banul este nemeritat . |  nu am jucat codat dar cand vad unul care ma acuza cand ii dau un head prin perete sau ceva inteleg ca a fost cam ... dar cand IL IAU PRIN SPATE sa imi dea ban direct IMEDIAT, asta e chiar... Gata, numai comentati nimic, am zis tot ce am avut de zis si gata, puteti sa-mi dati ban si ce vreti, ca m-am lamurit in privinta voastra !
iar scriu romane pentru cei orbi ...
Last edited by Hunter-Digital; 21-12-2007 at 00:58.
|
| |
21-12-2007, 01:03
|
#874 | Forum Admin 
| Quote: | Gata, numai comentati nimic |
se scrie "nu mai", nu numai. Bafta!
|
| |
21-12-2007, 02:24
|
#875 | | sa moara cici
|
ma putina dreptate are si el acolo .
insa ar trebui sa si cumpere steam |
| |
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +2. The time now is 13:08. |