Quote:
Originally Posted by cristinutza Super, pai cand ai fost tu vreodata de acord cu mine...mereu ai pozat baiat bun dar tu de fapt esti un dusmanos!asta s'a vazut!deci ca esti sau nu de acord..mai putin conteaza!
Am folosit comanda pt k m-a jignit..in rest..chiar nu vreau sa o mai folosesc pt mereu se va gasi unu ca tine sa nu fie de acord..si sa ii scoata banul fara sa ma intrebe...asa cum a facut SXN...asa ca (virgula) cu admin sau fara..tot aia! |
cristinutza, noi 2 crek nu ne intelegem

nu sunt dusmanos cu nimeni, ba chiar dimpotriva, imi place sa ii ajut pe cei care au ajuns mai tarziu decat mine.
Si da, nu sunt de acord ca tu sa folosesti comanda de ban
doar pt injuraturi. Asta nu ai inteles tu. Ca eu vreau sa folosesti comanda de ban pt toate situatiile in care e prevazut ca trebuie dat(adica te incurajez sa o folosesti mai mult, nu mai putin, te incurajez sa o folosesti de cate ori e nevoie, nu doar in cazurile legate de limbaj). Comanda de ban nu s-a implementat pe nici un server de counter-strike pt a bana pe cei care injura in primul rand. Se foloseste pt a scapa de codati
Faptul ca Wolfmark asteapta din partea jucatorilor de pe R@mbase o conduita diferita fata de restul serverelor pe care joci cat joci si la un moment dat iesi dezgustat chiar de limbajul adminilor, e ceva diferit. Dar prioritatea nu s-a schimbat. Comanda de ban are in primul rand scopul de a scapa serverul de codati. Vrei sa iti dau exemplu?. Intra un codat pe server. Un admin nu face nimic, ce fac jucatorii de pe server? Iti raspund eu? E simplu: il injura de toata familia si de toti sfintii din cauza nervilor si in speranta ca poate pana la urma se satura de injuraturi si iese. Si atunci ce se intampla? Apare alt admin care nu e pe faza si nu urmareste jocul si baneaza un server intreg pt limbaj indecent. Asta e un caz exagerat, nu acuz si nici nu cred ca ai putea face asa ceva

am prea multa incredere in tine sa cred altceva

.
PS: nu am nimic impotriva ta, nu iti port dusmanie si nu am alte atitudini de genu` asta fatza de tine. Chiar dimpotriva, iti port o deosebita simpatie pt modul cum te-am intalnit prima data pe server (cand ai intrebat ce urmeaza sa pui la supa dupa nu mai stiu ce). Mi s-a parut o chestie dragutza, sa intrebe cineva pe admin_chat asa ceva, nu e o chestie tocmai obisnuita, nu se intampla prea des. Deci pot sa spun ca atunci mi-ai castigat simpatia.
Am zis doar ca ma deranjeaza ca nu vrei sa iei masuri in anumite momente in care poate e chiar necesar, dar daca e vb de o jignire adusa la adresa ta, reactionezi prompt.
Da, e ok, baneaza-i pe cei care te injura, dar baneaza-i si pe cei care joaca pe fata cu codurile. Unii sunt atata de inconstienti incat joaca asa cum a facut ala acum 2 zile... chiar nu se supara nimeni daca dai ban pt asa ceva, chiar dimpotriva.
PS: Cand trec prin zona aia a tarii, te invit la o cafea/un suc, poti sa vii cu sotul/iubitul sa nu zici ca te invit din nu stiu ce motive

Si stam de vb si o sa vezi ca poate uneori comentez mai dur si nu intotdeauna comentariile mele sunt atat de placute pt toata lumea, dar in sinea mea sunt baiat bun si va vreau la toti doar binele. Incerc si eu sa par mai serios, ca si-asa majoritatea post-urilor mele includ glume sau na... cel putin fac umpik misto de anumite chestii.
Il citez pe bogdan: "parca nu l-ai stii pe super. intotdeauna are cate o gluma de zis legat de orice"
Asa ca te-ai suparat degeaba pe mine.

sa cresti mare