| Alte jocuri Forum general pentru discutii despre alte jocuri video, din categoria MMORPG, RPG, FPS, strategie, simulatoare, cat si despre jocuri facute in Flash. | |
View Poll Results: Ce jucati? | |
Shooters (tactical shooter, FPS, TPS)
|    | 17 | 89.47% | |
Action adventure (ex.:GTA, Mafia)
|    | 10 | 52.63% | |
Strategy (real time/turn-based strategy)
|    | 6 | 31.58% | |
Sport simulators (football,golf,etc)
|    | 5 | 26.32% | |
Racing simulators (racing, car combat)
|    | 7 | 36.84% | |
Other simulators (plane, train, etc)
|    | 2 | 10.53% | |
Adventure
|    | 3 | 15.79% | |
Puzzle / Card games
|    | 5 | 26.32% | |
Role-Playing (massively multiplayer,sci-fi,fantasy online)
|    | 4 | 21.05% | |
Online games / Other games
|    | 6 | 31.58% |
17-11-2009, 12:23
|
#1 | | DANCE DEPARTMENT
| Ce gen de jocuri preferati Am aruncat si eu un ochi p-aia si vad ca in afara de cs* si lineage* (de primul m-am lasat iar pe al doilea il urasc) nu mai jucati nimic. Vroiam sa vorbesc si eu cu cineva care a terminat GTA IV, FALLOUT3, GRID, CRYSIS si nimic. Nici macar categoria de joc nu exista la GTA. Plecand de la refuzul meu de a crede ca numai in cele doua de mai sus* va beliti ochii ore intregi, vine si intrebarea din poll. V-as ruga sa si comentati optiunile alese. ps: puteti chiar si sugera anumite jocuri. 10x
Last edited by Pryda; 17-11-2009 at 12:48.
|
| |
17-11-2009, 12:57
|
#2 | | IronyMonk
|
Avand in vedere ca jocul meu preferat este Mafia si de-abia astept sa apara Mafia 2, am votat Action adventure.
Gta IV l-am terminat, da' parca a fost prea scurt, plus ca, din cauza acelui mult laudat "cover system", jocul a devenit foarte usor si n-am fost nevoit sa dau niciun "retry".
""Stiinta putina ii face pe oameni pretentiosi, in timp ce stiinta multa ii face modesti: asa dupa cum spicele goale isi inalta spre cer capatele lor trufase, in timp ce spicele pline, se apleaca spre pamant sub greutatea lor" (Leonardo Da Vinci)" Three Days Grace - Riot |
| |
17-11-2009, 13:04
|
#3 | | Nadir latent
Join Date: May 2008 Location: La granita realului cu paranormalul Age: 18
|
Am votat Shooters,Action adventure,Racing simulators,Puzzle / Card games deoarece cand imi mai fac timp(ceva mai mult) mai joc si eu un NFS, un PainKiller...nu neaparat jocuri noi(ca nu duce rajnita) ci unele care au facut "istorie".
Daca ai rabdare si iti plac Adventure games iti recomand cu caldura un joc la care o sa ai de furca dar o sa fi si foarte multumit dupa ce treci de cate un obstacol  : Safecracker http://www.bigfishgames.com/download...ker/index.html
Mda... dupa ce am votat am observat ca era si adventure...
|
| |
17-11-2009, 13:06
|
#4 | | DANCE DEPARTMENT
| am uitat sa mentionez ca PUTETI VOTA MAI MULTE CATEGORII Quote:
Originally Posted by Noriega IV l-am terminat, da' parca a fost prea scurt, plus ca, din cauza acelui mult laudat "cover system", jocul a devenit foarte usor si n-am fost nevoit sa dau niciun "retry". | Si pe cine ai ales ca victima la cele 2 crime?
Quote:
Originally Posted by wyrda | Chiar cautam ceva genul, 10x, o sa-l incerc.
Last edited by Pryda; 17-11-2009 at 13:09.
|
| |
17-11-2009, 13:11
|
#5 | | IronyMonk
|
Am salvat de doua ori inainte de ultima misiune.. Prima data m-am dus dupa rusnac, drept urmare a murit kate... iar a doua oara am fost dupa bani si a murit roman.
A fost mai ok misiunea in care trebuia sa te duci dupa bani, pentru ca mi-a placut cum a fost gandit depozitul ala.
PS: Pentru cei cu racing games, incercati "Live for Speed", aveti optiunea sa folositi mouse-ul ca volan... Grafica nu este cine stie ce, da' este un simulator foarte bun, parerea mea.
""Stiinta putina ii face pe oameni pretentiosi, in timp ce stiinta multa ii face modesti: asa dupa cum spicele goale isi inalta spre cer capatele lor trufase, in timp ce spicele pline, se apleaca spre pamant sub greutatea lor" (Leonardo Da Vinci)" Three Days Grace - Riot
Last edited by biskr3m; 17-11-2009 at 13:21.
|
| |
17-11-2009, 13:23
|
#6 | | CS Admin
|
acum sincer sa fiu, din punctul meu de vedere, pc gaming sucks ...  daca intr-adevar vrei sa te joci si sa have fun, go buy a games console .. de unde si numele... GAMES CONSOLE .. trust me  .. poti sa joci acelasi joc (mai putin strategii) si pe PC si pe o consola si o sa vezi o diferenta de la cer la pamant  nu numai in grafica, eu ma refer la gameplay, la feeling, la, everything !
17-11-2009, 13:39
|
#7 | | DANCE DEPARTMENT
| Quote:
Originally Posted by Noriega Am salvat de doua ori inainte de ultima misiune.. Prima data m-am dus dupa rusnac, drept urmare a murit kate... iar a doua oara am fost dupa bani si a murit roman.
A fost mai ok misiunea in care trebuia sa te duci dupa bani, pentru ca mi-a placut cum a fost gandit depozitul ala. | Mai eu am incercat prima data sa ma duc pentru bani, numai ca am murit relativ repede si nu m-am mai intors (da, interesant modul de infiltrare in depozit ) Dupa, m-am gandit eu mai bine, ca totusi, mai bine-l omor pe jegosu ala de Dimitri, ceea ce am si reusit (relativ usoara misiunea, numai ca la cat de ametit sunt, m-am chinuit vreo 3 minute sa incerc sa ies din cala pe unde am intrat si e imposibil sa te cateri pe containerele alea, pana sa observ iesirea ).
Vai, moare Roman? nu ma asteptam la asta, sunt curios de poveste totusi, ce s-a intamplat dupa moartea lui...o sa-l instalez din nou si o sa fac alte alegeri.
Dar la prima alegere? Intre Dwayne si celalalt? Eu l-am lasat pe Dwayne sa traiasca si m-am ales cu penthouse-ul negrului.
Quote: |
Originally Posted by Derutatu ;acum sincer sa fiu, din punctul meu de vedere, pc gaming sucks ... daca intr-adevar vrei sa te joci si sa have fun, go buy a games console .. de unde si numele... GAMES CONSOLE .. trust me .. poti sa joci acelasi joc (mai putin strategii) si pe PC si pe o consola si o sa vezi o diferenta de la cer la pamant nu numai in grafica, eu ma refer la gameplay, la feeling, la, everything ! | N-am incercat dar sunt curios. Daca o sa am 1400lei sa arunc pe ceva, i-as arunca pe un wii.
Last edited by Pryda; 17-11-2009 at 13:41.
|
| |
17-11-2009, 13:45
|
#8 | | IronyMonk
| Quote:
Originally Posted by Pryda
Mai eu am incercat prima data sa ma duc pentru bani, numai ca am murit relativ repede si nu m-am mai intors (da, interesant modul de infiltrare in depozit ) Dupa, m-am gandit eu mai bine, ca totusi, mai bine-l omor pe jegosu ala de Dimitri, ceea ce am si reusit (relativ usoara misiunea, numai ca la cat de ametit sunt, m-am chinuit vreo 3 minute sa incerc sa ies din cala pe unde am intrat si e imposibil sa te cateri pe containerele alea, pana sa observ iesirea ).
Vai, moare Roman? nu ma asteptam la asta, sunt curios de poveste totusi, ce s-a intamplat dupa moartea lui...o sa-l instalez din nou si o sa fac alte alegeri.
Dar la prima alegere? Intre Dwayne si celalalt? Eu l-am lasat pe Dwayne sa traiasca si m-am ales cu penthouse-ul negrului.
N-am incercat dar sunt curios. Daca o sa am 1400lei sa arunc pe ceva, i-as arunca pe un wii.
| Dupa ce moare Roman te duci sa-l omori pe Dimitri.
Referitor la prima alegere.. That Playboy X bitch had to die
Si dintre fratii "petreus" pe cine ai capsat ? Eu am ales sa-l omor pe politist.
""Stiinta putina ii face pe oameni pretentiosi, in timp ce stiinta multa ii face modesti: asa dupa cum spicele goale isi inalta spre cer capatele lor trufase, in timp ce spicele pline, se apleaca spre pamant sub greutatea lor" (Leonardo Da Vinci)" Three Days Grace - Riot
Last edited by biskr3m; 17-11-2009 at 13:50.
|
| |
17-11-2009, 13:55
|
#9 | | DANCE DEPARTMENT
| Aau, ce frati? Nu stiu...Aaaa McRearys cumva? Pe gabor l-am omorat ca ma enerva si nu-mi place genul lui de persoana  Eu am facut doar misinile din story line, am furat prima masina de la biserica , 2 curse si vreo 3 de la "coltul strazii" doar. O sa-l instalez din nou si vreau sa-l termin de tot, ca uite cate sunt: http://www.gta4.net/100-percent-completion-checklist/ . Am incercat si cateva coduri dupa terminare, mai ales sa am 6 stele la wanted. Din nefericire nu apar tancuri la 6 stele si nici nu ai cod "immortal"  |
| |
17-11-2009, 18:33
|
#10 | | CS Admin
|
Nintendo WII e o aberatie de consola  ..for the real thing .. XboX 360
19-11-2009, 10:35
|
#12 | | DANCE DEPARTMENT
| uu Max Paine. Le-am terminat pe primele 2 
@wyrda: l-am instalat dar din pacate nu pot sa-l joc pe windows 7 ... se suprapun imagini cand dau de mouse, apar triplu...ametesti de tot dupa 1 minut iar sunetul se aude foarte incet in joc  ps: a jucat careva Fallout 3 ? |
| |
19-11-2009, 12:40
|
#13 | | CS Admin
|
foarte bun fallout 3 .. nu a fost degeaba game of the year
19-11-2009, 13:46
|
#14 | | Nadir latent
Join Date: May 2008 Location: La granita realului cu paranormalul Age: 18
|
Incercearca cu compatibilitate de xp.Daca nici asa nu vrea si ai resurse de sistem incearca cu o masina virtuala pe care bagi xp-ul(daca chiar vrei sa il joci)  .
|
| |
19-11-2009, 19:14
|
#15 | | RuLLz
| Shooters (tactical shooter, FPS, TPS)
Acum mă ”cert” cu Crysis - Warhead. Cel puțin la fel de bun ca primul doar că prea multe arătări zburătoare pentru gustul meu. Nu mă prea omor după shootere cu monstri și alte creaturi fantastice.
I prefer killing human beings |
| |
23-11-2009, 10:24
|
#16 | | DANCE DEPARTMENT
| wyrda m-am lasat pagubas, nu merge la mine si gata.
DeeZEE, m-am chinuit o saptamana sa termin Crysis si n-am reusit. Am ramas la partea sa-l scap pe ala de chestiile alea zburatoare care nu se mai termina. Am ramas fara gloante...In Warhead se continua povestea sau n-are legatura? |
| |
24-11-2009, 14:52
|
#17 | | fun.rambase.ro
|
Am terminat eu warhead-ul. E super-scurt si nu mi-a creat cine stie ce senzatii extraordinare. Now it's Halo2.
__________________ Quote:
Originally Posted by Arwen Daca ma provoci prea mult te alegi si violat si abandonat  . Te tenteaza?  | |
| |
03-12-2009, 01:15
|
#18 | | DANCE DEPARTMENT
| Nou la mine in calculator: The Saboteur
gen: action-adventure (ca si Mafia/GTA)
Foarte tare jocul din cate am vazut, nu l-am instalat inca, dar abea astept (lipsa spatiu pe hdd); cautati pe google si "gameplay" Professor Heinz Wolff's Gravity
gen: puzzle
Super tare, l-am instalat inainte sa plec la servici, abea am reusit sa ma desprind de calculator  |
| |
03-12-2009, 11:18
|
#19 | | CS Admin
|
Ultimele jocuri pe care le-am jucat si m-au prins au fost crysis si prototype.
F tare crysys jucat pe stealth mode .
Am instalat si modern warfare 2 dar nu am avut inca timp sa ma joc
|
| |
04-12-2009, 11:58
|
#20 | | neseriosu'
|
poker online si cs1.6 |
| |
04-12-2009, 12:59
|
#21 | | pro rogue; ex nick Elfu
|
C.S, DotA, WoW - campion la toate
__________________ The Hate U Give Little Infants Fucks Everybody
1971-1996
Fara scheme
Fara p1*d3`n sutiene
Fara bling-bling`uri si halogene
Fara MC cu rimel pe gene
Fara halucinogene`n vene
Asta`i hip-hop`ul nene ...
"conashu (10/1/2009 6  45 PM): de ce nu iti pierzi viata pe server @pac-pac si intri cate 5 min pe seara? :-w"
|
| |
05-12-2009, 03:18
|
#22 | | CS Admin
|
recomand assasins creed 2 am uitat sa va zic :P
08-12-2009, 09:51
|
#23 | | IronyMonk
|
Call of Duty Modern Warfare 2   
L-am instalat aseara pe la 23:00, cu gandul ca ma joc pana pe la 24:00 si pe urma somn.... Numai ca planurile mele au fost date peste cap, m-am bagat la somn pe la 04:00 
Grafica este superba, gameplay-ul este facut in asa fel incat sa nu te plictisesti, nu prea ai momente de respiro...
Aseara am ajuns la o misiune care pare sa fie in genul celei din primul modern warfare, cea in care te infiltrai prin teritoriul inamic, in Cernobal... Asa ca, de abia astept s-o joc 
Pentru ca imi place atat de mult acest joc, am hotarat sa-l cumpar...
Cred ca am sa ma las de cs, daca incep sa joc CoDMW2 multiplayer.
""Stiinta putina ii face pe oameni pretentiosi, in timp ce stiinta multa ii face modesti: asa dupa cum spicele goale isi inalta spre cer capatele lor trufase, in timp ce spicele pline, se apleaca spre pamant sub greutatea lor" (Leonardo Da Vinci)" Three Days Grace - Riot |
| |
08-12-2009, 11:06
|
#24 | | IronyMonk
|
| |
09-12-2009, 09:36
|
#25 | | NoSkill
|
eu acum ma joc un action/adventure numit Worms Wolrd Party...distractie maxima
recomand
Posting Rules
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML code is Off | | | All times are GMT +2. The time now is 02:31. |