RamBase Home
Go Back   RamBase Home > RamBase Forum > Jocuri si servere > EVE Online > Academia EVE
Academia EVE
EVE Online este un joc complex, fiecare caracter avand aspect si abilitati unice. Discutii si tutoriale pentru crearea caracterului, skilluri si antrenarea lor.
Reply

Thread Tools
Old 31-08-2006, 21:49   #1
ArchAngel of r@m

Jack's Avatar

Default Intrebari

M-am gandit sa fac un tutorial la nivel mediu.Cine are orice intrebari vis-a-vis de rase,creari de caractere,conturi orice alte date pentru inceput.Va stau la dispozitie.De asemeni skillurile generale de inceput pentru orice caracter.Dupa care,in functzie de specializare unul din expertzii nostri in materie va va raspunde :P
Trying to give it away
I regret tomorrow more than yesterday

Jack is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2006, 07:46   #2
dog
I love Vladutz :x

dog's Avatar

Send a message via MSN to dog Send a message via Yahoo to dog

ce ai zis tu aici nu e mediu de nici o culoare e chiar de noob noob..dar e mai bun asta dupa parerea mea pt inceput...
dog is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2006, 08:09   #3
dog

dog's Avatar

am gasit pe un forum aceasta lista, si se pare ca destul de multi sunt de acord cu ea. Am tradus ce era de tradus (sper ca si corect ) si ii rog pe cei care mai citesc forumul si mai si joaca eve (in special aici pe jack si grasulas[AA] ) sa isi dea cu parerea daca pe undeva e gresit.Deci sa incepem...

Din cauza ca skill-urile de advanced learning nu au la baza (primar-secundar) strict Mem-Int, este mai folositor sa incepeti cu Instant Recall, Analytical Mind si Learning. Clarity se bazeaza pe Perception si Willpower, pe cand Focus inseamna Willpower si Charisma, si Presence este Charisma si Perception. Deci cel mai rapid mod de a "invata" skillurile ar trebui sa fie:

Instant Recall I
Analytical Mind I
Learning I
Instant Recall II
Analytical Mind II
Learning II
Instant Recall III
Analytical Mind III
Learning III
Instant Recall IV
Analytical Mind IV
Learning IV
Instant Recall V
Eidetic Memory I
Eidetic Memory II
Eidetic Memory III
Eidetic Memory IV
Analytical Mind V
Logic I
Logic II
Logic III
Logic IV
Eidetic Memory V
Logic V
Learning V
Iron Will I
Iron Will II
Iron Will III
Iron Will IV
Iron Will V
Spatial Awareness I
Spatial Awareness II
Spatial Awareness III
Spatial Awareness IV
Spatial Awareness V
Empathy I
Empathy II
Empathy III
Empathy IV
Empathy V
Focus I
Clarity I
Presence I
Focus II
Clarity II
Presence II
Focus III
Clarity III
Presence III
Focus IV
Clarity IV
Presence IV
Focus V
Clarity V
Presence V

Desigur, daca nu vreti sa invatati si learningurile de advanced lvl 5 (inseamna destul de mult timp), le puteti scoate fara nici o problema din lista.
Old 01-09-2006, 08:27   #4
dog

dog's Avatar

Si acuma cateva caracterisitici generale pentru rasele existente in Eve, cu partile lor bune si mai putin bune:

Minmatar: Nu au prea mult Capacitor, pot sa faca tank pe shields sau armura, damage bun, dar dureaza mai mult pana iti faci skillurile ca sa poti sa joci "pe bune".

Gallente: Probleme cu fittingurile, in cateva nave se ramane destul de des fara capacitor, daca se dedica pe tanking poate tanka foate bine, potential de damage mare atat la apropiere cat si la distanta.

Caldari: foarte buni la tanking pe shield, nu au multe nave pentru solo pvp (dar cu misilele corecte se poate face damage destul de mare). Navele lor sunt incete. O rasa buna daca vrei sa fii "if you want to be an all rounder". (nu prea am stiut cum sa traduc asta si nu am vrut sa gresesc)

Amarr: Depind de capacitors ca sa reziste mai mult timp; in ciuda faptului ca au "high recharge rate bonus/low cap use", cap se poate duce rapid. potential de damage mare la distanta mare si medie. Nu foloseste munitie dar deseori in lupa trebuie sa schimbe cristale pentru a ajusta raza. Capacitate de tanking buna. Nave incete.
Old 01-09-2006, 12:15   #5
ArchAngel of r@m

Jack's Avatar

Toate navele depind de capacitor atunci cand fac tanking.Caldari au cel mai bun tanking pe shield,iar amarr pe armura.Restul sunt intermediari,mai eficientzi mai mult sau mai putin.Ca nave de stand-alone,in general putine rase au fiindca jocul e facut pentru team-play,mai putin pt lone-wolf.Pt cei care vor sa joace ca lone-wolf le recomand caldari si amar.Ca si caldari e mult mai usor.Evident cu skillurile necesare.
Trying to give it away

Old 05-09-2006, 12:10   #6
Grasulas[AA]
Guest

lone wolf galente ... DOMINIX rupe tot la 1vs1 jameaza, tankeaza si cu heavy drones tech II dai dmg 200 per drona la fiecare 2-3 secunde asa ca ....
  Reply With Quote
Old 06-09-2006, 14:34   #7
ArchAngel of r@m

Jack's Avatar

Da ma dar nu e asa fun.Nu dai tu cu tunu... d-aia zic.
Trying to give it away

Old 07-09-2006, 13:17   #8
Administrator

Takeda's Avatar

eu as vota la 1vs1 pt VampiDom cu tot cu caracteristicile date de gras ...

si apropo, ce naiba cauta GoranMortok si altii afara din Delta?
Takeda is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2006, 00:40   #9
Awa
Incepator

1 vs 1 presupune doar fire power si fitting in nici un caz jamming sau alta forma de electronic warphere,iar cel mai periculos la acest capitol este ravenul datorita posibilitatii de tancare si demege.Ravenul poate trage pe toate tipurile de demege ceea ce il face foarte imprevizibil .

Rase :

Minmatar - rasa de haita foarte buni cind sunt 2 sau mai multi , demege extrem de mare dar un rof foarte slab.Clasele cruiser/frigete au la baza o viteza net superioara de miscare fata de toate celelalte rase,au putin HP si nu folosesc capacitor pt a trage .Perfect pt lupta in small ganguri iar beseurile ideale pt fleet battleuri .ca idee 6 tempesturi pot omori instantaneu un battleship fara tank prea dezvoltat,fiind des solicitate in flota pt Alpha strike .Nu este recomandata daca nu ai 1 an de pvp sau peste 4 mil skill points in gunnery.

Galente - o rasa perfecta daca vrei sa te dezvolti si economic si pvp ,beneficiaza de ajutorul dronelor au un rof bun si un demege bun ,practic poti sa fci ce vrei cu ea .Navele sunt foarte permitive la fitting.Principala caracteristica pe toate tipurile de nave sunt dronele. Buna ca rasa de inceput la PvP

Amarr - O rasa pe cale de disparitie datorita faptului ca CCP au exagerat cu tankingul si rezistentele in detrimentul fire powerului .Ideala pt misiuni ca si rasa oarecum permitiva ca fitting .Acum 2 ani armagedoanele aveau cel mai mare fire power din joc (Gankageddon) de la nerfuri in acest moment nu prea mai reprezinta mare lucru .Bune pentru solo mission departe in teritoriul inamic ,dar daca faci asta alege o zona unde npc-ii nu trag pe EM si termal ca altfel esti degeaba.O rasa misto ca inceput dar nu are momentan nici un viitor.

Caldari - Una din cele mai raspindite rase in eve ,ideala pt misiuni/npc/pvp.Principala caracteristica a rasei este electronic warpherul .Poate da demege pe orice tip de rezistenta ,poate tanka pe shield (recomandat) dar si pe armura ,poate folosi EW ca la balamuc .O rasa buna la toate recomand sa o aveti oricum treinuita pt ca va poate ajuta in toate situatiile .

Tot ceea ce am postat mai sus am postat din experienta mea cu fiecare rasa in parte in toate conditiile oferite de eve :PvP/NPC/MISSIONS.
Some times,destiny chouses the Hero.

Last edited by Awa; 10-09-2006 at 01:01.
Awa is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2006, 14:56   #10
dog

dog's Avatar

as dori sa stiu si eu cam ce skill tb invatate, in ce ordine si pana in ce lvl pt a face un jamming decent
thx
Old 03-11-2006, 17:55   #11
Awa
Incepator

signal dispertion minim lvl 4
long distance jamming minim lvl 3
electronic warphere lvl 4

asta pt un jamming bun ..perfect nu exista dat fiind ca totul este de sansa .
Some times,destiny chouses the Hero.
Awa is offline   Reply With Quote
Old 15-09-2007, 16:06   #12
Incepator

neusa's Avatar

hehe prin ce am tercut si eu sa ajung la 22m sp's ce am acum si nu e mult .
Am avut norocu sa ajung in 0.0 din prima saptamana.
neusa is offline   Reply With Quote
Reply

« - | - »
Thread Tools

Posting Rules